תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
הוא עושה לי בעיות עם האימיול... זה כל הזמן עושה לי LOW_ID כנראה שהוא לא הוגדר טוב בפירוואל... איך אני יכול לשנות את החוקים שם?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
טוב אני אספר לכם את הרקע, ואשמח לעצות איך לבצע את זה (חשבתי גם בפלאש וגם לא בפלאש). בחברה איפה שאבא שלי עובד מוכרים לוחות חשמל, עכשיו הם רוצים ליצור כמו דבר כזה נוסח "הרכב את לוח החשמל המודולרי שלך" תהיה מסגרת בגודל נתון נגיד 2200 מ"מ, ובצד יהיו נגיד 3-4 סוגי פאנלים בגדלים שונים. הלקוח\אדיוט ימשוך את הפאנלים ללוח וימלא לפי איזה סדר\כמות שהוא רוצה כל עוד זה לא עובר את גבולות הלוח. אפשר לראות בזה מן משחק הלבש את הבובה שקיים ברשת בשלל גרסאות, אבל פה צריך יהיה צריך לבדוק שהמשתמש הרכיב את החלקים בצורה חוקי. הנחתי שזה יכול להסתבך, אז אפשר פשוט לעשות שהחלקים "יתמגנטו" (יש סט פקודות שיכול לעשות את זה?). ולרשום הודעה למשתמש שלא יעשה שטויות ויבדוק פעמיים שהוא הרכיב בסדר. עד פה …
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, אני זקוק לתוכנה שתאפשר לי לראות היכן גולש מישהו, מהמחשב שלי. האם מישהו מכיר תוכנה כזו או יוכל להמליץ לי ? תודה, תומר.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שבה אני אוכל להקליט אאודיו, ובזמן ההקלטה אני רוצה שתהיה לי אפשרות להקשיב למה שכבר הקלטתי - להשמיע חלק קצת מוקדם יותר של ההקלטה בעוד אני ממשיך להקליט. יש דרך לעשות את זה עם Cubase? או שיש תוכנה אחרת שיודעת להמשיך להקליט בזמן שאני מריץ אחורה בהקלטה? תודה לעוזרים.!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
משום מה אחרי המון זמן שראיתי טוב בטלוויזיה כשהיא הייתה מחוברת למחשב, פתאום היום ראיתי שרואים שחור לבן. מה שיותר מוזר, זה כשאני מפעיל את המחשב והטלוויזיה עדיין מראה מה שקורה במסך, אז רואים צבע בהתחלה שהמחשב עולה. הבעיה מתחילה רק כשהווינדוס עולה. רק אז מתחילים לראות שחור לבן, כנראה בעיה של דרייברים, הבעיה שאני לא מצליח למצוא שום דבר שיכול להוות בעיה. נ.ב פתחתי את הדיון פה, כי לא מצאתי משהו מתאים יותר.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של ATI את הדרייבר אבל עפם היתי מוריד היה אוד פווול אופציות שעושים מאיפנים לכרטיס מסל וחסר כל הTV אני רוצה לחבר אותו ל TV ואין לי את כל התוספת מאיפה אני מוריד
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה פוטושופ 8 בעברית.. אני צריך שמישהו יסביר לי איך אני משתמש בסגנון על תמונה כלשהי..
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה שיוצג בא מידע לגבי טמפ'/שעון או אקולייזר, עכשיו אני מחפש תוכנה למטרה הזאת יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אז כמו שאפשר להיו מהכותרת יש לי Firefox 1.5 Beta 2. כשאני מנסה להיכנס לאתרים שמוגנים עם סיסמא (אחרי שאני מכניס את) הסיסמא אני מקבל את ההועדה "HTTP/1.1 405 Method not allowed" אני לא מבין מה זה אומר. שמתי לב ש'השועל' לא מציד לי Java בחלק מהאתרים (יכול להיות שזה קשור ) ממתין לתשובה...
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני משתמש בויסטה ויש לי הרבה תהליכים שאני מעוניין לסיים ולא מצליח לי. אני לוחץ על סיים תהליך ואז המערכת הפעלה מנסה במשך יותר מכנה שעות לכבות את התהליך. מדובר בתהליכים פשוטים כמו פיירפוקס ואימיול שכנראה לא עובדים ממש טוב עם ויסטה. אני מחפש תוכנה שתחסל את התהליכים האלו. השתמשתי בkill process אבל זה לא עובד במקרה הנ"ל ולא מספק לי פיתרון. תודה
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום! אני חובב אמנות בוא נגיד, מתחיל, אפילו ספרייטים קטנים אני בקושי מצליח לעשות אבל בשביל להשתפר רציתי תוכנה טוב, הומלץ לי על פיינטר של קוראל ומצאתי ממישהו שאני מכיר את ה9.5 , באתי, התקנתי, הפעלתי הכל בסדר, עשיתי קובץ חדש וזה, עכשיו באתי לצייר משהו, סתם בצבע שחור עם איזה מברשת רנדומלית, לחצתי ופוף, התוכנה נתקעת לשנייה ואז קורסת, אוקיי אמרתי משהו חד פעמי ניסיתי שוב וזה שוב קרה, ניסיתי להחליף מברשת וניסיתי אחת אחת את כל המברשות, היחידות שעובדות אלה המברשות של ה אפקטים כמו ההוריקן ובועות. אמרתי אוקיי, אולי ההתקנה לא הלכה הכי טוב, עשיתי הסרה והתקנתי מחדש אבל זה עדיין קורה... מישהו יודע מה הבעיה? איך לפתור?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מיני נייד של MSI עם BLUETOOTH והיום לראשונה ניסיתי להפעיל את התוכנה הפעלתי את ה- BLUETOOTH בפלאפון ולחצתי על האתר בתוכנה ומה שקיבלתי פעם אחר פעם זה BLUETOOTH IS NOT READY יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להחלפת האייקון של הקאזה(זה שנמצא בצד ימין למטה) וגם האם יש אפשרות להחליף את הממשק כולו ואם כן אז איך ?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן, לאמא שלי יש עסק ולאחרונה בנתה אתר. היא רוצה להעלות דגימות וידאו של כמה דברים שקשורים לעסק וכמובן שהאופציה הראשונה היתה להעלות ליו-טיוב וללנקק את זה מהאתר שלה, אבל האיכות תמונה לא תהיה להיט... השאלה שלי היא האם יש אתרי אחסון שמציעים שטח בחינם ומשאירים לתמיד את הקובץ אצלם ולא מוחקים אותו אחרי X זמן, או לפחות כאלה שהם בחינם אם אין חיה כזאת שמציעה אחסון לתמיד. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה אשמח אם תענו לי אליה. יש לי איזה סרטון קצר בפורמט AVI ואני מעוניין לחתוך ממנו את קטע. כאשר ניסיתי לחתוך את הקטע windows movie maker, הצלחתי אך התוכנה שינתה לי את הרזולוציה של הסרטון. בבקשה עיזרו לי ואמרו לי איך לעשות את זה מבלי לשנות את הרזולוציה. תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 אולטימייט והיה לי מסנג'ר שעבד... עכשיו לאחרונה אני בא להפעיל את המסנג'ר והוא לא פועל לי ניסתי להתקין מחדש והכל וזה עדיין לא עובד הוא פועל ב"תהליכים" אבל הוא לא עולה... תודה למי שעוזר.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום זה התחיל לפני כמה שבועות כמעט כל פעם שאני פותח דף אינטרנט או עובר מהמעודפים לאת מסוים הדף לא זמין ("לא ניתן להציג דף זה"/"כתובת לא נמצאה") ורק אחרי שאני עושה רענון זה מיסתדר ולפעמים צריך לעשות כמה פעמים רענון ואני ניסיתי בכמה דפדפנים כולל Firefox
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה נקודתית, בכל פעם שאני מנסה לצרוב שירים (רק עם שירים) אני מקבל בזמן הצריבה לאחר כחמש דקות מסך כחול. חשבתי לצרוב שיר אחר שיר (בתקוה שישרוד את הצריבה הבודדת) אך זה נראה לי ארוך מדי. נראה לי שהבעיה היא שילוב של פעולת הצריבה יחד עם פעולת ההמרה של הקובץ. חשבתי על אולי ליצור קובץ IMAGE וכך לצרוב אותו מיד בפעם אחת. השאלה היא האם יצירת קובץ IMAGE של מספר שירים יבצע גם את ההמרה של הקבצים? אם כן, אז אולי פתרתי כך חלק גדול מהבעיה. כל שנותר לי הוא לבדוק אם התיאוריה שלי נכונה. אז איך יוצרים קובץ IMAGE? תודה
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום בעיית חומרה לא כל כך יכולה להיות כאן לפי דעתי בכל מקרה אפשר לסדר זאת בעזרת תוכנה תקינה הבעיה חוזרת על עצמה שוב ושוב. ניסיתי לשחזר לא עבד. מחקתי את הדרייבר של הכ.מסך המע' הפעלה ניכנסת אבל ברזולוציה נמוכה מאוד של 640 הורדתי דרייבר מעודכן מati אבל שוב דבר לא עזר אחרי ההתקנה שוב חזרה התופעה. מצב בטוח פועל וגם איפשור כרטיס מסך באנגלית: safe mode vga enable ישנם הצעות לתיקון \ בדיקות כלשהם? אשמח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
תכונת AUTOCOMLETE ב- OUTLOOK2007, אינה משתמשת ברשימת הכתובות מספר הכתובות, אלא יש לה רשימה ניפרדת משלה. צריך לקלוד כל כתובת באופן ידני לשורת ה- TO או BCC כדי שהשם הזה יכנס לרשימה.... מה עושים עם ספר כתובות שמכיל מאות שמות וכתובות? יש דרך להכניס את ספר הכתובות לרשימת ה- AUTOCOMLETE ב- OUTLOOK מלבד לקלוד את הכתובות ידנית?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
:s05: מה זה הקודק הזה שחסר? מאיפה אני יכול להשיג אותו? :s05:
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן! אז ככה, אני מעודכן עם K-Lite Mega Codec Pack 4.1.7 שהוא הגרסה המעודכנת ביותר, ועדיין ישנה בעיה בצפייה בחלק מסרטי ה-MKV. אני לוחץ על הסרט, נפתח חלון המדיה אבל הסרט פשוט לא זז, מה שכן אני יכול להזיז את מד ההתקדמות של הסרט ולראות תמונות ממנו... אותם קבצי סרטים פועלים ללא בעיה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, יש לי ויסטה X64 תודה מראש אנשים! אופיר
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה שבאה עם המקלדת G15 הבנתי שאני יכול לתכנת מה לראות במסך ה LCD שלה . פעם מישהו כאן אמר שהוא רואה את הטמפרטורות על המסך LCD בזמן שהוא משחק דרך התוכנה everest כמובן. רציתי לדעת איך חיפשתי ולא מצאתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-