תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם מישהו יודע איך להכניס את הפונטים בעברית לתוכנה הזאת שלא יראו גיבריש בשמות של שירים שכתובים בעיברית !!! תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כשאני פותח את הEXPLORER אני מקבל מסך לבן (ריק) והודעה שיש בעיה בקובץ MSLS31.DLL WINDOWS XP יש רעיונות תודה,
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני משדר ב BLOGTV.COM הבעיה שפעם היה אפשר לפתוח חדר ולשדר סרטים עם תוכנה CAMASTASIA LIVE היום אי אפשר התוכנה הזאת לא משדרת LIVE יש תוכנה שדרכה אפשר לשדר ?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים הוא גרסה 11 השאלה שלי היא כזאת- האם הוא כולל גם את גירסה 10.1? או שצריך להוריד אותה בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
כבר פעם שנייה שאני מנסה להתקין דרייבר חדש יותר ממה שיש לי והוא אומר לי שההתקנה נכשלת.. אני תקוע עם דרייבר ישן בגרסאת 175.19 במקום להתעדכן ואני כבר לאדע מה לעשות... זה עשה את הבעיה עם ה178 ועכשיו אותו דבר עם ה180... שלפי דברי nVidia מציג שיפורי ביצועים משמעותיים... ניסיתי להסיר את הדרייבר הקיים ואז להתקין את החדש וזה עדיין לא עוזר.. מישהו יודע אולי ממה נגרמת הבעיה?.. זה קרה לעוד מישהו?.. תודה
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היסתכלתי חדשות בטלויזיה כשחזרתי הדלקתי ווינאמפ הדלקתי שיר וקיבלתי ארור! וזה כול בכול השירים! [attachment deleted by admin]
-
הורדתי תוכנה שתפתח לי שרת פרטי במחשב עכשיו פתחתי משתמש וADMIN ונגיד עכשיו אני רוצה שחבר יוריד ממני משהו... מה צריך לעשות? הגדרתי תיקייה והכל ... אבל איך אני גורם לסתם מישהו להוריד ממני את הדבר שיש בתוך התיקייה?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי מחדש את וינדוס וכשהתקנתי WINDOWS MEDIA PLAYER 10 לא היו לי כל הסקינים שקודם. אני צריך לינק ל WINDOWS MEDIA PLAYER 10 DEFAULT SKIN או MEDIA PLAYER 10 DEFAULT XP SKIN וכן,חיפשתי את זה בגוגל ובכל אתר של סקינים למדיה פלייר.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מבחינת פרטי הלקוח כמובן, מועדי ביקור, סוג הטיפול וכו'. תודה
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם נודע לי שאפשר להפעיל את google earth ללא חיבור אינטרנט. הכוונה לדגום מפות ולהעביר אותם למחשב. משהו נתקל פעם בתוכנה/שיטה לעשות זאת ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
רציתי לדעת, האם הגירסה החינמית של AVG כוללת פיירוול? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
כשאני בא להוציא דיסק מהצורב אני מקבל הודעת שגיאה CoreLIOMonitor.exe. בגוף ההודעה רשום: There is ni disk in the drive. Please insert a disk into drive D:. אני מקבל אפשרות ללחוץ על 3 כפתורים: "ביטל", "נסה שוב" ו-"המשך". מה זה ההודעה הזאת ? ואיך אני פותר את הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מה המצב אנשים יש לי בעיה קטנה בoutlook 2007 כאשר אני שולח מייל ומנסה להוסיף קובץ למייל אז נפתח לי החלון שאני צריך לבחור את הקובץ שאני רוצה להוסיף ואז יש לי למעלה בחלון איפה שרשום my ducuments את החץ (כדי לראות עוד תיקיות) (מצורפת תמונה) כאשר אני לוחץ על החץ נפתח לי חלון "מאתחל תיקיות" אחרי כמה דקות התהליך מסיים ואז אני רואה את כל התיקיות שיש.. למה זה קורה? לא היתה את הבעיה מקודם זה התחיל פתאום ניסיתי להסיר ולהתקין את ה OUTLOOK לא עזר..
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מעוניין להעביר את כל המכותבים שלי מהוטמייל לאוטלוק 03 יש אפשרות קלה לעניין?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
1.הורדתי סירטון של DIVX ושאני בא להפעיל אותו יש לי שגיאה ראשונה של הנגן DIVX שחסר לי איזה משהו ואחרי זה יש לי התראה של ווינדוס שתוכנה כלשהיא הפסיקה לפעול (ראה תמונה),חשוב להזכיר שמתי שאני מפעיל את הנגן בלי קשר לסרט הכול עובד סבבה. עידכון : אם אני מפעיל עם BSPLAYER או עם מדיה פלייר אז ראוים אבל בלי קול. אז תיתיחסו רק לשגיאה של ה- DIVX PLAYER. 2.אני משתמש בתוכנת האימיול 0.47C לא מזמן שמתי לב שמישהו מוריד ממני במהיריות שהם מעבר להגבלה שלי ובכלל מעבר למיהרות העלאה של האינטרנט שלי (לא זוכר כמה, 128 אני חושב והוא מוריד ממני לפעמים על 60) , ולא רק זה במיקרה אני מוריד בדיוק באותה מהירות (ראה תמונה). תודה ! ניפתר אם תשימו לב תיראו שגם מה שמוצג למטה הוא ה DWONLOAD ולא ה- UPLOAD ואז…
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
התקנתי אותה אבל שאני מנסה להפעיל אותה היא פשוט לא עולה לי (רק מופיעה בתוכניות שעובדות שם CTRL-ALT-DEL) זה קרה לי בעוד תוכנה ואני חושב שזה בעיה בכמה קבצי מערכת. יש דרך לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי RADEON X1950PRO 512MB שמתחבר בPCIE, הבעיה היא, שכל פעם שאני מתקין דרייברים, לפני שהווינדוס עולההמסך נכבה. הווינדוס עולה בוודאות אני שומע את הצליל כניסה, פשוט המסך נכבה. בשביל בכל זאת לראות את הווינדוס אני נכנס למצב בטוח ומסיר את הדרייברים ואז הווינדוס עולה רגיל אבל אני תקוע בלי דרייבר. ניסתי גירסאות קודמות של דרייברים וניסיתי להתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס ולא עזר. מה עושים? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מאז ששעו לנו רשת בבית האימיול שלי תמיד ב Low ID וזה לא משהו עם האנטי וירוס או הפיירוול הוא פשוט תמיד ככה ואני לא מבין למה מישהו יכול לעזור ?!@ PLZZZZZZZ
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
החלונות שלי לא עולה. ניסיתי לבצע התקנת תיקון והיא לא מזהה בכלל שמותקן חלונות וניגשת ישר לבצע התקנה חדשה. יש לי צורך להוציא מידע מ-3 מערכות שפעלו לי על החלונות הזה: WINFAX INCREDIMAIL יש לי גישה ל-HDD ואני רק לא יודע היכן נשמרים הנתונים של המערכות הנ"ל. כל עזרה תתקבל בברכה תודה ומראש
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
עדיף לתוכנה חינמית, כל אופציה תתקבל בשימחה תודה מראש דניאל
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
החלטתי לאחרונה לעזוב את winamp המוכר ולעבור ל- foobar ולהתבססות על טגים במקום ספריות שתי נק' שכרגע מפריעות לי- א) יש איזו חוסר אחידות בטאגים - חלקם מאפשרים לי למשל להשתמש ב- \ בשביל להכניס מספר ערכים בו זמנית, וחלק לא - יש אפשרות להעביר את כל הקבצים לצורה אחידה? ב) יכול להיות שזה מתקשר לנק' הקודמת, אבל כשאני מסדר את הרשימה לפי שמות אומנים לדוגמא, אני מקבל כפילויות - שני שדות בעלי אותו שם . זה אמנם די דליל והרוב מוצג בסדר, אבל הייתי מעדיף להמנע מזה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש למשהוא לינק להורדה של אקספלורר 6 ? (את כול ההתקנה ) חיפשתי ולא מצאתי....
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מגדיר בהגדרות לפי המדריך פה : http://www.ddlil.com/forum/showthread.php?s=56c88bf04aae3b1e7a4825fe14cef30e&t=2533 והוא לא מצליח להתחבר מחדש.. מה לא הגדרתי נכון ? החיבור הוא ע"י ראוטר בIP אני רושם את הIP של הנתב user : מה שקיבלתי מהספק שלי (צריך עם ה@ וההמשך ?) pass:כנ"ל
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום אבא שלי ביצע 3 פרוייקטים שונים של עריכת ווידאו בעזרת התוכנה adobe premiere elements 2, כל קטע של כ20 דקות. כעת הוא מעוניין לאחד את כולם לדיסק DVD אחד. התוכנה מאפשרת אופציית AUTHOR אך לכל פרוייקט בנפרד, האם מישהו מכיר פונקציה, גירסא או משהו בסגנון שמאפשר לאחד 3 פרוייקטים לאחד? (לא ע"י הדבקת פסי טיימליין ולא ע"י המרה לקבצים מוגמרים)
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הי, עד היום השתמשתי בקורא RSS המובנה בפיירפוקס, אבל בגלל שכבר יש לי כמות ענקית של RSS feeds שאני מתעדכן בהם זה נהיה מאוד מסורבל. אשמח לשמוע על המלצה לקורא RSS טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-