תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
1. אני צריך שם של תוכנה שמנקה את הרג'סטרי ב-99% מהזבל שיש לי ברג'סטרי (יש לי כבר את RegVac) יש עוד תוכנה טובה? 2. אני צריך שם של תוכנה שמוצאת ומוחקת תיקיות ריקות במחשב (יש תוכנה משולבת אם הכל הנקראת בתחילת שמה Ice) אך אני לא זוכר איך קוראים לה. תודה, VL.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לתוכנת צריבה במקום נרו ושתתאים גם לויסטה. אודה לכם אם תתנו שם, וגם איזו גירסא על מנת שתתאים לויסטה. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש מדריכים עבריים ברשת בנושאי יישומי אופיס, כמו: Word, PowerPoint, Excel]
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה של avermedia מסוג m168-n. הוא כרטיס ישן. לא מצאתי את הדריבר שלו באתר היצרן וגם לא בגוגל. מישהו יכול להביא לי הורדה לדרביר תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום =] יום שלישי בחירות ב"ה.. ויש לי תמונה שארצה להשתמש ברזולוציה הרבה יותר גבוהה ובלי איבוד פיקסלים .. מי שיוכל לעזור לי אשמח מאוד [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שתפתח לי שרת פרטי במחשב עכשיו פתחתי משתמש וADMIN ונגיד עכשיו אני רוצה שחבר יוריד ממני משהו... מה צריך לעשות? הגדרתי תיקייה והכל ... אבל איך אני גורם לסתם מישהו להוריד ממני את הדבר שיש בתוך התיקייה?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מחובר ופתאום הוא מתנתק ואומר את הדבר הבא: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
חברים, יש לי קובץ FB\CLB של רשימת האנשים בICQ הישן שלי אבדה לי הססמא למשתמש שבו היית ההרשימה, ויצרתי חדש עכשיו בICQ 2003 אני מסמן לו את הקובץ והוא לא עושה כלום דרך אגב במקור זה קובץ FB ושפותחים עם NOTEPAD רואים את כל המספרים מה עושים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי אנשים האם מישהו מכיר שיטה \ תוכנה ייעודית להזזת מיקום הטאבים באקספלורר 7 מלמעלה למטה? הייתי רגיל עד היום שהטאבים נמצאים למטה וקשה לי מאוד להתרגל לשינוי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שימו לב באתר הזה: http://www.mcleods-daughters.net/mcleodsdomain/portal.php יש רשימת שירים בפלאש למטה... אני רוצה להוריד את אחד השירים!! אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
מישהו יודע מה קורה איתה ?... האתר שלהם למטה כבר כמה ימים...
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אז ככה, אני מכניס את האימייל והסיסמה במסנג'ר והוא פשוט מחליט לא לעלות, הוא מראה כאילו הוא עומד להיכנס אבל הוא משאיר את זה ככה עד אני יוצא מהתוכנה.. מישהו יודע איך לפתור את זה? בתודה מראש, אליאב.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון הIE7 שלי התחיל לעשות בעיות ולוקח לו לפתוח טאב חדש משהו כמו 8 שניות!!! מה אפשר לעשות בנידון? תודה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם ערכת MUI עברית של XP מתאימה לMCE? תודה רבה לעונים .
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הביאו לי כרטיס טלוויזיה עובד אבל אין לי מושג איפה אני יכול לימצוא דרייבר בשבילו כי אין לו דיסק אם מישהוא יוכל להגיד לי איפה אוכל לימצוא דייבר אשמח לדבר ושמו גם לא ידוע אולי יש דרייבר אוניברסלי לכרטיס טלוויזיה או משהוא שיוכל לעזור תודה
-
- 9 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום רב, לחבר שלי יש בעיה בקאזה יש לו את הגירסא הכי חדשה של קאזה בעיברית, ומשום מה אנחנו לא יכולים להתחבר איתה ולחפש שירים,כלומר אי אפשר לבצע חיפוש ולראות את ההורדות שיורדות כלומר היא לא מתחברת. אני בדקתי אצלו והשוותי את המאפיינים שלי ושלו והם תואמים,יש לך תשובה לתת לי מדוע לא מתחבר הקאזה לאינטרנט? תודה מראש עידן
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
התקנתי היום את סיגט ומשום מה אני לא מצליח לגלוש שמתי אותו על מצב שיאפשר הכל ועדין אי אפשר רק אחרי שמחקתי אותו הצלחתי לגלוש אתם יודעים אולי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס ל http://www.interlect.co.il (יש לי מנוי שם אבל כעת האתר בחינם) לשיעורים באתר אבל לא ניתן ללחוץ על קישור (הקישור אינו לחיץ בכלל). לדוגמה: אני נכס לתיכון ובגרויות ואז בצד בוחר מתמטיקה אבל כשאני רוצה ללחוץ על הקישור לשיעורים לא ניתן ללחיצה זה כמו כתב רגיל. (הקישורים : מתמטיקה 3 יח"ל, פרקים ב 4-5 יחידות-בפיתוח.) בפעם שעברה עשיתי הרבה פעולות כולל איפוס הדפדפן על מנת לסדר את הבעיה והיא לא הסתדרה. יש אפשרות להתקין מחדש את הדפדפן מבלי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה או להתקין בנוסף את IE 6 ?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מאז ששעו לנו רשת בבית האימיול שלי תמיד ב Low ID וזה לא משהו עם האנטי וירוס או הפיירוול הוא פשוט תמיד ככה ואני לא מבין למה מישהו יכול לעזור ?!@ PLZZZZZZZ
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי חברה, קניתי לא מזמן ZVM 30GB, אבל התוכנה שלו סידרה לי את השירים בסדר אחר לגמרי ממה שאני סידרתי במחשב. יש איזושהי תוכנה קלה ופשוטה שמסדרת את הקבצים בנגן בדיוק לפי איך שהם מסודרים במחשב?? תודה!
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
החלונות שלי לא עולה. ניסיתי לבצע התקנת תיקון והיא לא מזהה בכלל שמותקן חלונות וניגשת ישר לבצע התקנה חדשה. יש לי צורך להוציא מידע מ-3 מערכות שפעלו לי על החלונות הזה: WINFAX INCREDIMAIL יש לי גישה ל-HDD ואני רק לא יודע היכן נשמרים הנתונים של המערכות הנ"ל. כל עזרה תתקבל בברכה תודה ומראש
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היייייייי אנשים אז ככה אני רוצה להתקין מירנדה ושלא תגידו לי לעשות חיפוש עשיתי ולא מצאתי כלום אז ככה מישו יכול להסביר לי קצת יותר על התוכנה הזאת ושמעתי גם שיש איתה בעיות בעיברית אז אם אתם יכולים תסבירו לי איך מחזירים את זה לנורמאליואם אפשר אני רוצה גם כמה פלאג אינים 1. איי פי של האנשים ברשימה שלי 2. מי קורא לי ת'אוואי (בפופאפ) 3. אם אני יכול לראות עם מי עוד אנשים שאני מדבר איתם מדברים 4. כול דבר יעיל שעולה לכם בראש אנשים אני באמת מודה לכול מי שעוזר ומנסה לעזור מת על כולכם שנה טובה לכולם
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד מהאתר של ATI דרייבר לכרטיס מסך ויש לי שם אפשרות לבחור ב WNDOWS XP ואפשרות שניה WINDOWS XP X64 EDITION מה ההבדל ביניהם ? מה אני בוחר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי בעיות לצפות בטלויזיה בmedia center(דרך כרטיס טלויזיה)אני מקבל מריחות ואיכות ירודה ו"גווסטינג" אבל שמתי לב שגם תכנים שהקלטתי לפניי התחלת התופעה נמרחים כשאני צופה בהם...יכול ליהיות שהבעיה היא בתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שהתחילה פתאום באמצע צפייה בסרט. אני מנסה להפעיל קובץ וידאו, לא משנה איזה ולא משנה באיזו תוכנה, ולא רואים את הוידיאו, או שרואים אותו אבל הוא מראה עםפ המון קטיעות, פעם בכמה שניות מתחלפת התמונה. כשאני רואה סרטונים מהרשת אין בעיה בכלל. חשוב לציין שהבעיה התחילה פתאום בלי שום דבר באמצע צפייה בסרט. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? Anatoli.
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-