עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. טוב אז מכיוון והאימיול שלי זוחל וכרגע אני לא מצליח לפתור את הבעיה הזאת שהיא בגדר קללה אצלי אזאני מחפש קליינט ממש טוב לאימיול, ניסתי את אלו של WareFaw וגם את של Lionetwork. לא ממש עוזרים, זה די אותו זב%. המליצו לי על DarkMule, למישהו יש ניסיון איתו/ יודע איך בדיוק ניתן להשיג אותו, ניסתי להורדי דרך www.oode.de אב לזה קצת בעיה הכל שם בגרמנית וזה כאב ראש. תודה לכל מי שיעזור.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by CRYSMAN,

שלום נמאס לי מכל ההורדות שאחרי שבועיים המפתחות והסיריאלים נחסמים אני רוצה המלצה לאנטיוירוס ממש טוב כי אם אני משקיע כסף אני רוצה שיהיה תמורה איזה אנטוירוס הכיטוב היום בושק? יוצא לי הרבה להיתקל בקבצים מפוקפקים ואני כמעט כל חודשיים מפרמט את המחשב.. אני עכשיו עם AVG וMALWAREBYTES ושניהם לא מוצאים וירוסים אבל המחשב איטי ברמות !! בפתיחת קבצים / תיקיות / הורדות / אינטרנט הכל.. תודה ד"א רציתי לשאול אם אפשר להוריד מדיה סנטר לXP כתוסף ולא כמערכת הפעלה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by dani2k,

היי אתמול עשיתי שחזור מערכת עם acronis true image ושחכתי לגבות קובץ מסויים בכונן C רציתי המלצה לתוכנה שאני יכול לשחזר את הקובץ הזה , ניסיתי עם הכלי שי tune up אבל לא מצא יש איזה תוכנה מקצועית לדבר הזה ? הקובץ נמחק לפני 14 שעות בערך הסתכלתי בהמלצות לתוכנות אבל אני צריך של 14 שעות אז אני לא יודע אם כולם טובות לזה עריכה: טוב get databack נשמעת לי טובה אבל אני לא יודע באיזה אפשרויות לבחור ואיך לתפעל אותה מישהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  4. Started by tomer_et,

אז ככה... אני כבר המון זמן משתמש בחבילה של Norton Internet Security - אבל לאחרונה דיי נמאס לי מה-FIREWALL שלהם שחוסם לי הרבה דברים שהוא לא צריך. לבן - אני מבקש את עזרתכם במציאת חבילה חדשה ואיכותית של הכלים להגנה על המחשב, ז"א: FIREWALL , ANTIVIRUS , ANTISPAM רציתי גם לשאול אם מומלץ להחליף רק את ה-FIREWALL ולהשאיר את ה-ANTIVIRUS של נורטון שלא עושה לי בעיות. אני יודע שמדברים פה דיי הרבה על הנושא של תוכנות אבטחה - אבל רציתי לדעת אם יש חדש בתחום וכאמור השאלה שלי מתיחסת לשילוב בין שלושת המרכיבים שאמרתי. בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by udi,

שלום לכולם אני צריך המלצה לתוכנהmedia server אשר מסוגלת לבצע קידוד לסרטים בזמן אמת -transcoding יש לי טלויזיה של פיליפס היא מחוברת לרשת וכדי לראות את כל הסרטים על המחשב ( שנמצא הרחק ממנה) אני צריך תוכנת media server בנתיים מצאתי שלושה TVersity , Wild ו PlayOn שאלתי היא מה יותר מומלץ ? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  6. מישהו מכיר תוכנה איכותית לצפייה בסרטי DVD? :s05: אם כן - תביא בבקשה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  7. צריך המלצה לתוכנה הממירה Avi to Gif. אם היא תוכל להמיר גם פורמטים אחרים של וידאו ל- Gif זה יהיה עוד יותר טוב.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  8. הייתה לי אחת כזאת והיא נעלמה ושכחתי מה השם שלה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  9. צריך המלצה לתוכנה חינמית להפוך מ WORD ל PDF,אם אין חינמית אז המלצה לתוכנה אחרת

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. צריך המלצה לתוכנה חינמית שמסוגלת לנטר שימוש ברשת לפי תוכנות/תהליכים שרצים במחשב. יהיה נחמד עם אפשר יהיה להגביל את השימוש ברשת לכל תוכנה/תהליך אבל זה פחות קריטי לי כרגע. פעם הייתי משתמש ב NETLIMITER אבל היא כבר מזמן לא חינמית. מצאתי תוכנה בשם netbalancer שבגרסה החינמית לא מאפשר שליטה על השימוש שעושה כל תוכנה ברשת. אולי במקרה משהו פה מכיר תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. צריך המלצה לתוכנה שמאפסת סיסמאות ב WIN (לא חשוב חינמית או לא) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אני מחפש תוכנה לסינון אתרים, כזאת שמונעת מילדים להכנס לאתרים אסורים (סקס, אלימות וכו'). תודה מראש.

13. צריך המלצה לתוכנה ל DOK שתבקש סיסמה לפני הכניסה ל DATA

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  14. ניסיתי להכין slide show ע"י pinnacle studio 10 אבל בdvd חלק מהתמונות ניראות מתושתשות האם יש תוכנות שעושות slide show באיכות גבוהה ושיש להם אפקים של מעבר כמו בpinnacle כמו hollywood fx וכו'. או אם יש דרך לתקן את הבעיה של התוכנה?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  15. שתסנן לאנונימי טיים אווט וכו' תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש אתר מסויים שאני מצליח להיכנס אליו דרך העבודה שלי אבל כשאני מנסה להיכנס דרך המחשב בבית אני לא מצליח. אם אני מתחבר עם מחשב נייד דרך הרשת האלחוטית בעבודה הוא גם נכנס לאתר ללא בעיה. לא בטוח שזה ניתן, השאלה אם יש תוכנה שיכולה לסרוק את הרשת ואת ההגדרות על מנת שאוכל להגדיר את הדפדפן/חיבור האינטרנט אצלי במחשב כך שאוכל לגלוש לאתר המדובר. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  17. נסיתי כמה כולם על הפנים, מישהו מכיר תוכנה טובה ?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by Shbd,

יש לי בעיה עם שתי תוכנות שאני לא מצליח לסדר... WinDVR מקליטה לי באיכות מצוינת ולא מכבידה בכלל על המחשב אבל האיכות סאונד יוצאת לי בין הגרועות למרות ששיחקתי בהגדרות של איכות הסאונד וסוג הקידוד. ובתוכנה POWER DIRECTOR שקיבלתי עם הכרטיס יש אלף אפשרויות לקידוד סאונד וגם ששמתי באותו סוג קידוד כמו ב- WinDVR ושמעו פי אלף יותר טוב לאחר ההקלטה. אבל הבעיה בתוכנה שהיא כבדה וגם נתקעת לאחר מספר שניות של הקלטה (ישנם מין תקיעות בזמן ההקלטה מה שדופק אותה) לכן אני צריך תוכנה אחרת שתפיק לי את המיטב מהוידאו ומהאודיו. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני רוצה להכין מצגת הכוללת סירטונים ותמונות משפחתיות. בעבר עשיתי זאת בפאוור פוינט וגם בתוכנת עריכת וידאו. איזה תוכנות מומלצות?

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by udi,

שלום אני צריך המלצה על תוכנה שבעזרת אני יכול לעשות מעקב אחרי הכספים והחשבונות שלי לא משהו יותר מידי מתוחכם . אני כמובן מתכוון לקנות באופן חוקי את התוכנה . אני פשוט לא מכיר אף תוכנה כזאת ושאלתי חנויות למינהן וגם להם אין מושג . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by dvd21,

אנשים אני צריך המלצה לתוכנה לניהול עסק קטן משהו עם מס' לקוח שמות כתובות וכדו' , אם למישהו יש משהו כזה אני אודה לו מאוד... תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  22. שלום. אני צריך תוכנה טובה , שבה אני אכניס את המידע על הדיסק (השם שלו - כלומר שנתתי לו), ובנוסף לכך אכניס את המידע שיש על הדיסק עצמו. לא משנה לי עלות התוכנה תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  23. הי אני צריך דחוף תוכנה שמבצעת בקלות תוספות על תמונה כגון: חיתוך חלק מהתמונה לתוך לב, הוספת בועות סבון לתמונה וכ"ו יש לי במחשב פוטושופ 11 וPaint.NET ולא מצאתי איפה עושים את זה (אם אפשר בעזרת התוכנות האלה ליצור את הדברים המבוקשים אז אשמח לעזרה/מדריך) מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by yuvalnus,

אני צריך המלצה לתוכנה טובה לעריכת וידאו ( אני מקווה שאני משתמש במושג הנכון - אני מתכוון תוכנה בסגנון של SONY VEGAS ). התוכנה צריכה להיות מקצועית (לא צריך הכי מקצועית , שתהיה טובה) והכי חשוב - נוחה לשימוש. *אני מוכן לשלם כמה שצריך (כן, גם אם זה הרבה )

• 8 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים