עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מנסה לצפות בסרט במדיה פלייר ויש לי רק קול בלי תמונה מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  2. Started by SOLIDUS SNAKE,

לחבר שלי נמחקו רישומי הפרטישנים, בעזרת תוכנת פרטיסן-מג'ק יצרנו פרטישן חדש ורוב ההרדיסק הישן נשאר שלם. אני צריך תוכנה שתאפשר שיחזור המידע שלא נכתב עליו שכן לא נדענו בו והוא עדיין צריך להיות על הכונן בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  3. שלום אני צריך תוכנה שתדליק את המחשב כל בוקר בשעה מסויימת ותפעיל לי שיר במדיה פלייר או בכל תוכנה אחרת. יש דבר כזה?? או לפחות משהו הכי דומה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. תודה תודה תודה

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  5. Started by ZoBy,

יש לי בעייה שאני לא יכול להיכנס לאפשרויות באקספלורר ואני חייב למחוק את הcookies כי יש לי בעיות איתם. למישהו יש שם של תוכנה שעושה את זה בשבילי?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by LRa,

מישהו מכיר תוכנה יעילה שמורידה אתרים שלמים? ניסיתי כמה וכולן היו לא משהו, אני מחפש שלתוכנה תהיה את הפונקציה להוריד תמונות גם כשיש תא שבוחרים בו משהו ואז לוחצים על כפתור שפותח דף שמציג תמונה. תודה

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  7. מישהו אולי נתקל/שמע על התופעה?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  8. תודה תוכנה או אתר שמתעדכנים ומעדכנים מדיי יום תודה שתהיה חינמית או שם שלה אפילו טנקס

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  9. Started by idanohh,

השגתי לאחרונה כבל נתונים בשביל ה TELIT X95 שלי התקנתי את הדרייברים הבעייה היא שאי אפשר לגשת לפלאפון ללא תוכנה... אני מחפש תוכנה שתוכל להכניס לי רינגטונים תומונות ועריכה של הפלפון באופן כללי ... מי שמכיר ויכול לעזור תודה רבה ...

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה אני יודע שיש תוכנת ניסיון של MAYA אבל אין לי מושג איפה אני יכול למצא אותו ועוד שאלה עם לא מעיה יש איזה תוכנה טובה שאני יכול להוריד להדגמה?? תודה

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by גל פרידמן,

אני מחפש עורך דפי אינטרנט ויזואלי אין לי ידע בכתיבת קוד HTML , ואין כל כוונה ללמוד כתיבת שורות קוד אני עבדתי עם פרונטפייג' שהוא לא רע. האם יש למישהו המלצה טובה יותר, כמובן עדיפות לתוכנות חינם תודה

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  12. הייייייייייייייי אז שניה לפני שאני הולך לישון איך אני יודע אם מישו (באיי סי כמובן) שם אותי באינגור (בלי שהוא יגיד לי) כאילו אם יש איזה תוכנה שמראה את זה או משו ... בתודה עידו לילה טוב

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by Mortar,

נסיתי לשים את הLINK בDAP אבל הוא לא נותן לשמור את זה כי זה לא HTTP או FTP. חיפשתי בINTERNET TEMP אבל הקובץ לא היה שם... הדרך היחידה להגיע לסרט לזה זה פשוט לכתוב את הלינק בIE וזה מעלה את הMedia Player. אני מאוווווד אשמח אם מישהו ימצא דרך או תוכנה לעשות לזה RIP למחשב או פשוט לשמור את זה אכשהו. בכל מקרה הנה הלינק - mms://pofler.cafe24.com/pofler/ClasicalGas_LHJ.wmv אתם מוזמנים להנות... ביצוע ענק תודה.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by TimoTy,

טוב יש לאבא שלי מחשב נייד עם DVD רגיל וחיברנו אליו צורב DVD נייד ניסינו לעשות DVD COPY והוא אומר לי : "driver in use by anather applocation" איך אני פותר את זה ואיך בעצם אני מעתיק סרט DVD ??

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  15. Started by Prometheus,

הכותרת מדברת בעד עצמה... תודה

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by IMT,

אני זקוק לאמולתור (אם ככה כותבים את זה...) ל ps1

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  17. Started by Ghosthunter,

כל פעם מחדש מתבטלת לי האפשרות לשמוע צלילים כששולחים לי הודעה. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  18. 1 אני צריך לדעת איך אני מכניס פונק' ומקבל את הגרף שלה (אפשר גם קיצון ואסימפטוטות ?ואם כן אז איך) 2 איך אני מחשב גבולות

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by BornExtreme,

אני רוצה לשלוח אסאמאס מהמחשב... אם אפשר עדיף שבתוכנה תהיה אפשרות לשלוח את אותה הודעה הרבה פעמים לאותו מספר עם רשימת פרוקסי

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  20. Started by slim_shady,

לפני כמה ימים כשמחקתי את הספייוואר SLAM.EXE שדפק לי את כל הקטע עם האינטרנט ואז כשמחקתי את ה SLAM ניהיה בסדר חוץ מה-IE וגלל שיש אתרים בלי תמיכה בפיירפוקס אז אני חייב את האקספלורר... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by שבע-שנים,

שלום, הדבר ראשון שאני רוצה לשאול הוא האם קיים Plugin לWindows Media Player שמאפשר הוספת כתוביות? אם התשובה היא לא אז הייתי רוצה שתמליצו לי על תוכנות לצפייה בסרטים מלבד RadLight (שמעתי שיש בתוכנה סוג של spyware) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by kobibo,

האם ישנה תוכנה שבאמצעותה אוכל להגביל את הגלישה באקספלורר רק לאתר אחד ( לשאר האתרים לא יהיה ניתן להגיע ) ? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by hck,

היי אחרי שהתחלתי להשתמש בפיירפוקס של מוזילה אני ממש לא חושב לחזור לאקספלורר. משום מה גם הפיירפוקס קורס לעיתים (רחוקות). לפעמים הוא גם מסרב לעלות והוא פותח מסך קטן שכתוב שם משהו שהפרופיל הנוכחי בשימוש, ועלי לבחור האם ברצוני לפתוח אותו עים הפרופיל הנוכחי (לא עובד), לפתוח פרופיל חדש ועוד אופציה. בפעם האחרונה בחרתי לפתוח פרופיל חדש ואז הוא איפס את כל ההגדרות ומחק את כל הExtentions וה-Bookmarks. ועכשיו אני מנסה לחזור לפרופיל הקודם ואני לא מצליח. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

24. Started by IMT,

אני צריך תוכנה שתיצור לי cd וירטואלי. התקנתי את virtual cd 6 אבל הוא לא מזהה את הקובץ. איזו עוד תוכנה יכולה להיות טובה לזה?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  25. Started by modgod,

מה שכתבתי בכותרת. פעם ראשונה שאני הולך להשתמש באחת מהתוכנות האלה, אז אפשר בבקשה הסבר קטן+איך להגדיר אותם? אני עם אינטרנט זהב מחובר, משתמש באימייל של GMAIL. תודה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים