עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nehmia,

הממ לא משהו מסובך מידי אבל שיראו טוב

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  2. Started by nsis123,

לכל מי שלא מכיר את תוכנת הדחיסה IZARC החינמית אז הנה קישור לאתר שלהם: http://www.izarc.org מכיוון שהתוכנה קיימת כמעט ובכל שפה מלבד עברית אז החלטתי לתרגם את התוכנה ועכשיו לאחר שסיימתי לתרגם אותה אני מבקש מכל מי שרוצה לבדוק את התרגום ולעזור לי לשפץ אותו, לכתוב כאן מה לא בסדר או לשים את קובץ השפה המשופץ כאן אחרי שהכל יהיה תקין אשלח אותו לאתר החברה קישור להורדת קובץ השפה: http://www.rapidsharing.com/e217ccc6c5f95ff79556dcffee66d633 את קובץ השפה יש לשים בתיקיה LANGUAGES שנמצאת בתוך תיקיית התוכנה IZARC תודה מראש

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by emailaya,

היי גירסה 2 בטא של תוכנת הדואר emailaya שוחררה המטרה היא שב 1.5.2006 (בדיוק שנה לאחר שיחרור גירסה 1.0.0) להוציא את גירסה 2.0.0 התוכנה כוללת ה-מ-ו-ן דברים חדשים ולכן אשמח אם עוד אנשים יקחו חלק בבדיקה מדובר בגירסה עובדת ויציבה אני בטוח שיהיו בעיות והמטרה היא כמובן לגלות את כולן או לפחות את רובן (ואולי גם למצא רעיונות לשיפור לגירסאות הבאות) מדובר בתוכנה חינמית בגירסה עברית וגירסה אנגלית רשימת שינויים לגירסה החדשה ניתן לראות פה: http://forum.emailaya.co.il/viewtopic.php?t=3 מכיוון שמדובר בבטא לא ניתן עדיין להורידה מאתר התוכנה מי שמעוניין, בבקשה לשלוח מייל ל support@emailaya.co.il ואני אשלח חזרה את קובץ התוכנה (אין צורך בהתקנה כלשהי) מומלץ לציין עם איזו גירסה (עב…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by joni,

^^^^^^

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  5. אני משתמש הרבה זמן בונטרילו עכשיו קניתי מחשב עם הסט מקלדת: Logitech® diNovo Media Desktop BLUETOOTH 2.0 עכשיו אני לא יכול לבחור בתור לחצן את הגלגלת אז מה שהייתי עושה תמיד זה סוגר את התוכנה של המקלדת ואז זה היה מאפשר לי לדבר עם הלחצן של הגלגלת (mouse 3) . עכשיו לא יודע מה קרה גם אם אני סוגר וגם אם לא זה לא נותן לי לי לבחור את הלחצן הזה.. ושאר ההגדרות מוגדרות בסדר.. מה אפשר לעשות ?... :-\

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by mikko,

אני לא יודע אם זה קשור אבל אני חשוב שיש לזה קשר לבעיה שיש לי עכשיו טוב אז ככה פעם נדבקתי באיזה וירוס שאחותי הורידה ב אימיול.. מחקתי אותו חיסלתי אותו מכל מקום אפשרי משהו של irc לא זוכר תשם קיצר אחרי תקופה של שימוש ב ZoneAlarm החלטי להתקין אותו מחדש כדי למחוק את כל הלוגים וההגדרות.. אבל אחרי שניסיתי להתקין שוב אני מקבל את ההודעה הבאה אגב אני משתמש בגרסה החינמית ניסיתי גם גרסאות נסיון יותר מתקדמות אך התוצאה דומה כל הניסיות שלי להתקין כשלו... ניסיתי אפילו ב safe mode עכשיו אני משתמש בfirewall של sp2 אני מקווה שנתתי מספיק פרטים ושתצליחו לעזור לי

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  7. שלום לכם! הדוד שלי הביא לי מחשב מלבד דיסק של xp prof אין לו שום דיסק של לוח או כרטיס מסך כלום , :s05:למחשב כמה כרטיסים מורכבים ניתן לראות מאחור,אפילו אם אפתח מארז חוץ מהלוח אני לא מאמין שאזהה את שאר החומרה,עוד בקשה ממכם על המחשב מותקן כבר xp prof האם אני יכול לעשות שחזור מערכת ,כי ניסתי ומופיע לי בעיה של רזולוציה ,ניסתי לשנות ללא הצלחה,גם saf-mode לא הצלחתי ,האם ישנה אפשרות בלי לפרמט לנסות להחזיר המערכת לקדמותה ,אם כן איך? או לצרוב תוכנה כגון everest על דיסק אצלי, וללא אינטרנט לנסות לזהות חומרה המורכבת במחשב שלו ...

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  8. Started by אוריפ,

שלום! מאז שYNET החליפה את ספקית שירותי הוידאו סטרימינג שלה, אני אל מסוגל לראות וידאו לא בFF ולא בIE. בעבר זה עבד בתוך הIE ובFF לחצתי על PLAY וזה פתח את הWMP ושם ראיתי את הסרט. אשמח אם למישהו יש הפתרון. תודה.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  9. תוכנה יהיה אפשר להקליט איתה יותר טוב , יותר מדקה.. ושיהיה אפשר להוריד את הקול של הזמר בשיר , שיישמעו רק את הרקע.. תודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  10. חברים, יש לי קובץ FB\CLB של רשימת האנשים בICQ הישן שלי אבדה לי הססמא למשתמש שבו היית ההרשימה, ויצרתי חדש עכשיו בICQ 2003 אני מסמן לו את הקובץ והוא לא עושה כלום דרך אגב במקור זה קובץ FB ושפותחים עם NOTEPAD רואים את כל המספרים מה עושים? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. יש לי בעיה אחרי שאני משחק קאונטר סטרייק hl.exe עדיין רץ ברקע ברשימת תהליכים בctrl+alt+del אני מנסה לעשות לו end proccess אבל זה לא עושה כלום מה יכולה להיות הבעיה והאם יש תוכנה שיכולה לסגור כל דבר ?

12. Started by moshiko69,

שלום, אני מחפש לוח שנה או יותר נכון אני מחפש תמונה (מקורית/יפות/מעוצבות) של לוח שנה של חודש אפריל השנה (אבל עם יש של כל החודשים מה טוב) מישהו יודע איפה אפשר למצוא? והכוונה היא תמונה על המחשב לא קשיחה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. כמו ששלחיצה על ALT+TAB אני עובר בין כל התוכנות שיש להן חלון פתוח או ממוזער בTASK BAR אז אני רוצה שגם התוכנות שממזערות לTRAY יופיעו בחלון שנפתח עם ALT+TAB

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  14. היי כבר שעה שאני מחפש אותה אבל לא מוצא זו תוכנה voip שאפשר דרכה להתקשר לטלפון רגיל(בזק) מהמחשב חנים תודה

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  15. Started by ELiA,

יש לי קובץ ראר חשוב אין לי סיסמה יש מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  16. Started by Em.,

מישהו יודע לאן נעלם האינטרנט רדיו בוינאמפ ... ??? 10X

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by יוניק,

שלום.הבעיה היא כזו:כאשר אני לוחץ ב IE על קישורית לשליחת דוא"ל אני מקבל הודעה שהפעולה נכשלה כיון שהדואר לא הוגדר כראוי. אני משתמש רק באאוטלוק ובכל מקום האפשרי הגדרתי שאאוטלוק הוא הדואר של ברירת מחדל. בדקתי וירוסים,גם השתמשתי בSFC/ SCANNOW וזה לא עזר. מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  18. Started by tenana,

לא דע ממתי זה , אני חושב אולי מאז העדכון ל1.5.0.2 אבל לא בטוח, הכתובת של דף אחד נשמרת לדף אחר, הכוונה שנגיד נכנסתי לאתר www.hwzone.co.il בטאב אחד, שהיה פתוח ראשון, ואחר כך אני פותח טאב חדש, אז הכתובת של האתר תישאר גם בדף הזה.. ובנוסף, כשאני סתם עובר בין טאבים, אז כתובת של אתר אחד , "משתלטת" פתאום על כל שאר הטאבים ובכל טאב שאני אהיה רשומה הכתובת של טאב אחד מבין הטאבים.. מישהו אולי נתקל בבעייה?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  19. טוב. אני לא יודע למה אני עושה את זה לעצמי (או יותר נכון למחשב שלי ) אבל החלטתי להתקין את הגרסה החדשה של Infima. הפעם החלטתי לבדוק פן אחר. המפתחים מבטיחים דחיסת קבצי MP3 של 128kbps ללא איבוד איכות (על איבוד מידע אין על מה לדבר בכלל). אז לקחתי 4 קבצי MP3 בסגנונות שונים (טראנס, רוק, מזרחי ואינסטרומנטלי) באיכות 128kbps ודחסתי אותם והרי התוצאות: 1. גודל מחיצה מקורי לפני דחיסה - 18.7MB 2. גודל קובץ LAN (מכווץ) - 17.2MB 3. גודל מחיצה חדש (לאחר חילוץ) - 18.7MB (כ-200 בתים פחות) 4. סה"כ דחיסה - 8% (92% מהגודל המקורי) - בשביל זה כל הרעש?!?! ??? 5. איכות השירים - איכות השירים ירדה (שוב) בצורה דרמטית למרות ההבטחה שאיכות השירים לא נפגמת כלל (במיוחד הובטח כך עבור 128kbps). יש ל…

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by ex_,

היי התקנתי נרו 7 והתוכנה השתלטה לי על כל הקבצים םחות או יותר כנראה באחד המסכים עשיתי next בלי לראות שהתוכנה שייכה לעצמה את הכל אני לא מוצא איפה בתוכנה אפשר לשנות את זה מישהו מכיר איך?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  21. Started by Jook,

שלום, לאחרונה מצאתי מצלמת רשת ישנה בבית שנמצא לה שימוש. הבעיה היחידה שעומדת בפני היא שכבר אין לי את דיסק הדריבר של המצלמה. המצלמה היא מצלמת WEBCAM פשוטה ביותר עם חיבור USB, המצלמה היא של חברת Quantum וחוץ מזה לא ידוע לי כלום עלייה. עד שלא אמצא דריבר מתאים אי אפשר להתקין את המצלמה, אודה מאוד לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. תודה תודה תודה לעוזרים עריכה : ofir_mim התותח שלח לי מלך !!

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  23. Started by g_s,

אחרי שאני מתחבר לאינטרנט ה COMMIT CHARGE שלי עולה לאט לאט עד שהוא מגיע ל 2018MB/2018MB ואז המחשב נתקע! סרקתי עם NOD32 ו SPYBOT ולא מצאתי וירוסים וניקיתי מה שהSPYBOT מצא וזה עדיין ממשיך... מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by roadrunner,

עברתי מנורטון ל KASPERSKY ,התוכנה באמת קלה יותר אבל כל הדפים מלאי פירסומות (דבר שלא קרה עם נורטון) , התוכנה פחות ידידותית וצריך לקנפג כל תוכנה בניפרד לגישה לאינטרנט. האנטי וירוס זיהה 2 קבצים כפוטנציילית מסוכנים ,דבר שלא היה נכון.(וגם לא קרה עם הנורטון)

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  25. Started by moshiko69,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התוכנה Error Killer והאם היא טובה או שיש יותר טובה? ומה בדיוק היא עושה?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.