עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by קיפוד,

שלום לכולם קניתי קיט ולהרד דיסק חיצוני ואני מחפש תוכנה שתנהל את הדיסק . כלומר תוכנת שדרכה אני אעביר קבצים לדיסק (מעיין תוכנת גיבוי ) אבל שתדע לנהל איל קבצים צריך לעדכן ואלו לחדש וכו וכו' אשמח לעצות תודה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. שלום לאחרונה המון סירטונים לא עובדים לי ומציגים את ההודעה הבאה: Thit media file can only be played using 3wplayer that is completely free please visit go.play3w.com to download טוב נכנסתי לאתר..נראה סבבה רישמי כזה הורדתי מה שצריך מפה: http://go.play3w.com/index.php?go=download עכשיו שאני מוריד את הקובץ, האנטי וריוס מזהה ווירוס או חשד אני לא ממש מבין..אבל נררה לי שהוא מזהה אותו כווירוס!..מוזר מאוד..בכל אופן האם אני יכול בכל זאת להתקין את התוכנה? בלעדיה הרבה דברים לא יעלו לי..מישהו מכיר את הדבר הזה? או יכול לבדוק קצת לעומק את העניין? דרך אגב יש לי את כל הדריברים העדכניים לחומרה שלי +גירסה עדכנית של המקודדים K-LITE תודהה

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  3. אני לא יכול לשנות פונטים באיסיקיו 6 הרגל מהאתר שלהם בעברית ולא בווואלה איסיקיו נסיתי להתקין אותם מליון פעם וזה לא עוזר מצורף תצלום תמונה http://www.fileflyer.com/view/4WdyfBS

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  4. איזה תוכנה מינימלית אני יכול להתשמש רק כדי לפתוח קבצי AutoCAD LT 2009 ? אין לי את התוכנה ואני רק רוצה לפתוח קבצים של AutoCAD יש תוכנה קטנה שאני יכול להתקין ואז לפתוח ?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by nadav1379,

יש לי את האינטיוירוס פנדה ולפני זה היה לי נורטון 2003 ואני רוצה לדעת איך אני יכול לעשות שפנדה תעשה לי בדיקה לבד ועידכון לבד כמו בנורטון?

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  6. קניתי DVD מקליט. עכשיו, אני מקליט כל יום והרבה. ולצורך זה אני צריך תוכנה שתקודד לי באופן קבוע, באותם הגדרות כל הזמן, אך איני יודע באיזו להשתמש. תקשיבו אני רוצה להקליט סדרות טלויזיה של כ-20-25 דקות ושהמשקל שלהן יהיה 700 מגה או קצת פחות. אני רוצה את זה בשביל שהאיכות וידאו והאיכות סאונד יהיו (כמעט) מושלמות. אז מי שמבין בקידוד אופטימלי בשביל הנתונים שכתבתי שישאיר הודעה, חשוב גם שיגיד באיזו תוכנה צריך להגדיר את זה. תודה ענקית מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  7. Started by Or94,

יש לי פיירפוקס 3.6.15 ויש לי בו בעיה: כאשר אני נכנס לגוגל ומחפש סיכום לבית ספר למשל אז אני לוחץ על הלינק שאני רוצה. לפעמים הלינק הוא קובץ וורד ואז הלינק בכלל לא נפתח ואני חייב לפתוח אותו בלשונית חדשה כדי שאני יוכל לראות את הקובץ. עוד בעיה היא באתר טורנט ליץ' כאשר אני רוצה להוריד טורנט אני לוחץ download torrent ושום דבר לא קורה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  8. אני עובד במסך עם רזולוצייה של1600 על 1050 ומאוד נח לי ככה מנסה במקביל להגדיל את גודל הפונט בתוכנת הדואר האלקטרוני לא הפונט של כתיבת ההודעה אלא הפונט של רשימת ההודעות קצת הסתבכתי עם זה - לא מצליח לשלוט על זה ??? מי עוזר ? THX

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  9. Started by roi777,

במשך שנים אני משתמש בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי להגנה על המחשב הביתי שלי ומרוצה ממנו. רציתי לברר האם עדיין זו התוכנה המועדפת או אולי יש כבר דברים טובים יותר. אשמח להמלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. התקנתי לאחרונה את הדפדפן החדש של גוגל בעיקרון אני די מרוצה.... (הרבה יותר מהיר ויעיל מIE7) רק יש בעיה אחת מאוד מעצבנת: כשאני מנסה לראות וידאו CastUp, אני חייב להיות ב FULL SCREEN אם אני לא אהיה ב FULLSCREEN אז אני אשמע סאונד אבל לא אראה שום תמונה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  11. הי אני מנסה ליצור קובץ הפעלה batch file אשר יבצע סגירה של תוכנת האוטלוק גיבוי הקובץ PST שלה והפעלה מחדש של ה Outlook. מה שקורה זה שהכל עובד לי עד לשלב של ההפעלה מחדש של הOutlook משום מה הוא לא מפעיל לי אותה. להלן הקוד של הקובץ bat שיצרתי : Echo off Echo Backuping your mailbox please wait... wscript closeoutlook.vbs Copy C:\MailBox\MailBox.pst G:\MailBox\MailBox.pst /V /Y C:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\OUTLOOK.EXE עריכה: הבעיה נפתרה לי אבקש למחוק את הודעתי.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by dror_gh,

מחפש תוכנה לעריכת קבצי וידאו. הקבצי וידאו הן ממצלמה דיגיטלית. והן בסיומת AVI אני צריך באופן קצת דחוף תוכנה שאיתה אני אוכל לערוך את הקבצים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  13. שמעו אני רוצה להעלות את המודעות קצת לתוכנה בשם durie היא לא ממש חדשה אבל נראה לי ששוב מנסים להעלות את המודעות אליה לפחות באתר אחד שהייתי בו זו תוכנה שעובדת כמו p2m למי שמכיר ע"י הורדה משרתי דואר לדוגמא walla ו google. - רק יותר פשוט ולטעמי יותר אמינה. הבעייה היא שאין הרבה תכנים להורדה איתה. אני השתמשתי בהרבה תוכנות אבל חוץ מהורדה ישירה והורדה מכמה אתרי פלאש (קשה למצוא) אני לא חושב שיש פשוטה מהירה ונוחה ממנה. מישהו פה מכיר אתרים עם תוכן לתוכנה (אפילו מחו"ל) כי אני מחפש בנרות.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  14. או לגרום לתוכנה לא לשמור מסמכים אחרונים :s05:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אוקיי אז ככה, אתמול הכנסתי את הדיסק כדי להתקין את הדרייבר, ואז באמצע ההתקנה פתאום המחשב עשה לי רסטרט.. ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש לאחר מכן, ואז ההתקנה התסיימה מהר מדי (כי בדקתי במחשב אחר, והכל עובד פיקס).. אחרי זה חיברתי את הגיימפאד, ואז או שהוא מזהה את ההתקן, אבל בסוף בכל זאת הגיימפאד לא עובד, כי כדי שיעבור צריך להידלק אור צהוב כזה בגיימפאד והמאוורר צריך לעבוד.. אני חושב שזה נגרם כנראה כתוצאה מריסט שקרה באמצע התקנת הדרייבר.. מה עליי לעשות, איך אפשר לפתור את הבעיה? במנהל התקנים אין את ההתקן של גיימפאד.. וינדוס XP ביט 32 שוב אני חייב לציין שניסיתי להתקין את הדרייבר במחשב השני שלי, והכל עבר בהצלחה והגיימפאד עובד.. תודה מראש על הפיתרון!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by nafrez,

שלום מקווה שאוכל להסביר את הבעיה.. אני משתמש באופיס 2007 ובמסגרת העבודה אני שולח מיילים עם הודעות לרשימות תפוצה, רשימות כתובות וכד'. כל מייל עם 90 מכותבים בעותק נסתר. הרשימות לא קבועות, אלא משתנות כל הזמן. הבעיה היא כשאני צריך לשלוח מייל על פי הרשימות - אם כתובת מופיעה פעמיים או יותר, הoutlook לא מיידע אותי על הכפילות - וכך אני שולח אותו מייל פעמיים או שלוש, דבר שמפריע הן למקבלים והן לי במסגרת העבודה. האם יש דרך לגרום לoutlook להתריע אם כתובת המייל כבר נמצאת בתוך רשימת המכותבים של המייל הנוכחי, וכך למנוע את הבעיה תודה..

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by belldom,

בכל פעם שאני מחליף את השפה מאנגלית לעברית בעזרת הכפתורים SHIFT+ALT הסמן עולה לשורת התפריטים והאות הבאה שאני לוחץ עליה פותחת את האפשרות המתאימה לאותה אות למשל לחצתי על מ' אז המעודפים נפתחים. הדבר הזה מאוד מעצבן , יש למשהו רעיון כיצד אפשר לבטל את האפשרות הזאת כך שהסמן ישאר באותה שורה וההקלדה תהיה רציפה ??? תודה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by RAID2010,

האם קיימת אפשרות לביצוע Raid עם תוכנה, שכל מה שנכתב למחיצות מסויימות - יזכה לגיבוי במחיצה \ דיסק קשיח אחר - בזמן אמת ?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. אממ חבר שלי קנה מצלמת רשת של סילבר ליין מדגם בsilver line i-cam 130 pc camera usb ואח שלו לקח את הקופסא של המצלמה עם הדריבר לחו"ל והאח יחזור רק עוד כמה חודשים האם למישהו יש את הדריבר או יכול בבקשה להביא לי? זה ממש ממש חשוב! תודה רבה לכל מי שינסה לעזור

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. היי! ביצעתי גיבוי למחשב עם תוכנת Acronis TrueImage Deluxe צרבתי אותו לאחר מכן ניסיתי לפתוח אותו במחשב אחר. כשהגעתי בתוכנה לבחירת קובץ האימג' קיבלתי את ההודעה הבאה: this is not the MAIN VOLUME of the image archive please insert the volume marked main volume to start working wite this archive מהי פשר הודעה זו? מה זה MAIN VOLUME? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  21. ידידותית למשתמש מצד אחד מצד שני באנרים איכותיים

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by yotamk,

סליחה על הבורות: בהמשך לשאלה הקודמת שלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267852.0, אגב, אשמח לעוד תגובות...) מה זה ה driver של ה chipset? כמו למשל בקישור הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_DownloadFile.aspx?FileType=Driver&FileID=3110 איך אני יודע איזה driver יש לי עכשיו והאם הוא המעודכן ביותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by Imtheman,

מה זה החברה המעפנה הזאת ? ? ? כדי להיכנס לאתר שלהם צריך יוזר וסיסמא ! וכל אתר דריברים מפנה אותי לאתר שלהם ששוב פעם דורש יוזר וסיסמא מישהוא יודע איפה אני יכול להשיג את הדריבר הארור הזה ? בחיים בחיים אני לא אקנה מוצר של החברה המעפנה הזאת!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם מחפש תוכנה שיודעת לצבוע בצבע שונה גרפים של תוכנת metatrder כל גרף בצבע שונה תודה רבה שי

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by Ran Ventura,

האמת לא משנה איזו גירסה זו של limewire בכולן יש לי בעיה שאני נכנס לתוכנה זה תקוע כל הזמן על conecting אבל זה לא מתחבר... זה נשאר באותו מצב כל הזמן.. איך אני מסדר את הבעיה ??? *הפיירוול מבוטל

• 0 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.