עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladbu,

לא רוצה להתקין 8! וניסיתי להתקין 7.7.11 והוא אומר שהההגדרות שלי מההסרה הקודמת היא של גרסה גבוהה יותר ולא מצאתי לינק להורדה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by kfirr1,

בס"ד אני ניסיתי לחפש מלא זמן ולא מצאתי גם לא באתר של החברה xerox אני ממש צריך את הדרייבר למדפסת המדפסת מחוברת ב usb למחשב לא דרך רשת במערכת הפעלה win xp 32bit sp3 תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  3. שלום, רציתי לפתוח שרת Ftp לכן הורדתי את התוכנה Serv-U שעובדת נהדר אך מי שלא מחובר לרשת שלי דרך האוטר לא יכול להיכנס לאתר... כאשר אני עובד בלי הראוטר הם יכולים להיכנס רציתי לדעת איך אני מגדיר אותה כדי שתעבוד עם הראוטר??? ה ip שניסיתי איתו(כאשר השתמשתי ברואטר) הוא: 192.168.2.127 תודה מראש.... אך מי שלא היה מחובר לרשת לא יכל להיכנס/להוריד...

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  4. שלום לכל חברי הפורום חבר שלי התקין תוכנת פוטושופ CS3 על WIN XP. כאשר הוא מנסה לכתוב בעיברית אז הוא מקליד פונטים של עיברית (הוא התקין כמה פונטים של עיברית) אבל הכיוון של כתיבת הטקסט יוצא הפוך (משמאל לימין, כמו בלועזית) כתיבת מסמכים ב- WORD בעיברית מתבצעת ללא תקלות. למישהו יש רעיון מה הבעיה או איך לבודד אותה? תודה רבה לכל העונים.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by A.N.,

שלום לכם, אני מנסה להיכנס לכל מיני קישורים באינטרנט והוא לא נכנס למשל האתר יד 2 אם אתם מכירים. הקישור של המודעות של ה"חם בלוח" אני לוחץ ולא נכנס והתמונות של הרכבים. מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  6. שלום. אני רוצה לפרמט את המחשב ויש לי המון לינקים במועדפים. רציתי לדעת אם יש אפשרות "לייצא" את כל הלינקים לקובץ טקסט כלשהו במקום להיכנס אתר-אתר ולהעתיק את הלינק שלו לתוך קובץ טקסט. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by alon4256,

קניתי מחשב נייד ProBook 4530s ויש בו מצלמה מובנית ואני לא יודע לאן להכנס כדי להשתמש בה.. אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. לילה טוב לכולם!! אני צריך תוכנה לכרטיס טלוויזיה שלי מעודכנת ביותר הכרטיס מסוג flyvideo 98 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by Lancer,

התקנתי ICQ 5.1.לאחר ההתקנה הופיע הודעה שיש גרסא חדשה ל ICQ אז הורדתי אותה והתקנתי. פעם ראשונה התחברתי בצורה תקינה לחשבון.בפעם הבאה שניסיתי להתחבר קיבלתי את ההודעה הבאה http://www.drivehq.com/file/DF.aspx/icq+problem.JPG?isGallery=&share=&shareID=0&fileID=236487391&pay=&sesID=mj14qtbd2go2fe555c2iscvs ניסיתי כבר מליון פעם למחוק ולהתקין מחדש את התוכנה אבל הבעיה חוזרת על עצמה. מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 9 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by Crash5,

התוכנה היא הגירסא "הקלה" של קאזה הרגיל והמוכר. היתרונות: אין פרסומות, אין תוכנות שעוקבות אחריך, אין שום זבל נוסף מלבד התוכנה נקייה, נטו. חסרונות: אין. יש אנשים טובים בעולם שאכפת להם, לכן הם לקחו את העבודה ליידים וכתבו תוכנה טובה ונקייה מזבל. בקישור הזה תוכלו להוריד את התוכנה: http://www.k-lite.tk/ תהנו!

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  11. Started by tomer87,

יש לי את הפיירוול וגם את האנטיווירוס...ושאר התוכנה של מאחה הדיסק נראת לי כבר כמיותרת.... מהבחינה הזאת שאני חושב שזה מעט לי את המחשב....מה אתם אומרים כדאי להוריד אותה??? והאם זה ישפיע על המחשב???... תומר בכר

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  12. Started by gif,

היי,ראיתי כמה תוכנות לגיבוי המערכת. 1.ghost 11 acronis true image.2 ניסיתי לעשות גיבוי למחיצה שלי(כונן C ששוקל:100GB) על גבי כונן חיצוני שיש לי. וכשניסיתי לגבות עם GHOST אז זה אמר לי שאין לי מקום בדיסק קשיח החיצוני(יש לי שם 160 BG והוא ריק!) אז ניסיתי לגבות עם acronis true image והוא אמר לי שהקובץ גיבוי ישקל 38GB ויקח לו יום שלם לעשות את הגיבוי. אז לפי הנתונים שאני מביא לכם פה,אתם אמורים להיות בטוחים שאני אמור לוותר...וכך עשיתי. זה הגיוני כל מה שהולך פה?? יש לכם דרך אחרת להציע לי לגבות את המחיצה שלי ושזה לא ישקל 38GB\או שזה לא יקח לי 1יום שלם? תודה.

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by Elad87,

היה לי כרגע משהו מוזר, ברגע שגילגלתי למעלה\למטה זה עשה zoom in\zoom out לא יחסתי יותר מדי חשיבות, הפעלתי מחדש ועכשיו אומנם זה חזר לעבוד רגיל אבל בהרבה אתרים עכשיו אני רואה בזום. איך אפשר להחזיר את למצב הקודם? **לא משנה הסתדרתי** יש אפשרות לעשות איפוס בתצוגה

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  14. Started by The UnKnown,

I am not talking specificlly on the 9.0 version, just want to remove it completely from the hard drive. cause for movies, small videos etc, i am using BSplayer and for music, i will install winamp. so how can i remove it ? Thanks!

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by thealon,

מה אני צריך לעשות בכדי למצוא כתובת url של ערוץ טלוויזיה ברשת? למשל אני מנסה להוציא כתובת של ערוץ מסויים באתר הזה http://www.channelchooser.com/ אבל אני לא מצליח אני מקווה שהבנתם משהו מהשאלה שלי

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by SD Project,

היום הפעלתי את התוכנה והיא העלתה לי הודעה שצריך למחוק ולהתקין אותה מחדש... תופעה שכבר נתקלתי בה בעבר... עשיתי את זה היום ובניגוד לפעם שעברה כאשר אני מתקין היא אומרת לי עוד פעם למחוק ולהתקין.. ניסיתי זאת 5 פעמים היום ולא הצלחתי... מיש'ו יודע על מה אני מדבר ?! למיש'ו יש תוכנה אנטיוירוס טובה יותר ?! אם תוכלו לענות באייסי אני יודה לכם מאוד !!!

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by jean-paul,

מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג בארץ את התוכנה ontrack שהיא המתחרה העדיפה לnorton system work ???

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  18. Started by intel suck,

שלום התחלתי להתעסק מעט עם בניית אתרים ויש לי עיצוב איך אני מתקין אותו אני משתמש ב-NOTEPED אז איך אני הופך את העיצוב לקוד HTML ושם אותו ב-NOTEPED ואיך אני יכול לשנות את הטקסט שבעיצוב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by urich,

יש לי פרוסס בשם alg שעולה ל500 מגה לא הגיוני נכון בגוגל קראתי שהוא חלק ממערכת ההפעלה חלק מהפיירול אבל עדיין הוא גדול מדי. חוץ מזה תגידו לי אם יש תהליכים שלא צריכים לפעול או לא מוקרים. תראו את התמונה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 711 צפיות
  20. שלום לכם, כשאני מנסה לפתוח קובץ מצורף באאוטלוק - הוא שואל האם לפתוח או לשמור בדיסק. לא משנה מה אני בוחר - אין תגובה. הקובץ לא נשמר ולא נפתח. ואין שום הודעת שגיאה. מה לבדוק? הקמתי פרופיל חדש באאוטלוק והגדרת חשבון מחדש. אגב - במצב בטוח של אאוטלוק זה עובד.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by SyPhEx,

http://www.arcmedia.co.il/View/Users/Idan/guide/index.html יצירת קונטור וצל עדין מסביב לטקסט... משחקים עם נפח בפלאש.. תמיד מתאים כשרוצים לשבור חדגווניות של טקסט תהנו כל הזכויות שמורות©

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by TscR,

שלום לכולם יש לי את הכרטיס טלוויזיה WinTV-PVR-150 ואני רוצה להקליט ממנו. רק עם המדיה סנטר של הויסטה הצלחתי להקליט כמו שצריך. אבל מכיוון שאין לי יותר ויסטה אין לי איך להקליט. ניסיתי את התוכנות הבאות: windvr 3 intervideo home theater segatv ואפילו עם התוכנה של הכרטיס זה עושה לי שגיאה כזאת. אפשר עזרה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  23. עשיתי פירמוט למחשב התקנתי ווינדוס xp sp2 הורדתי את הדריבר של הכרטיס מסך שהוא x1950pro מאתר הרשמי של ati מה הבעיה יכולה להיות

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  24. שלום, מבקש המלצה לתוכנה חינמית \ גירסת ניסיון שמאפשרת לאסוף מרחוק נתוני חומרה ( סוג מעבד\זיכרון \דיסק קשיח ) ממחשבים הנמצאים ב DOMAIN

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by AK,

איך הכותרת בסדר היום חבר שלי ביקש ממני בקשה-הוא אמר לי לתרגם פורום שלם מאנגלית לעברית-כמובן שאני עצלן ואין לי כוח לעשות את זה אז אמרתי לו שאני ימצא לו פורום שכבר מתורגם לעברית - ואלו דרישות הפורום: 1.הוא צריך להיות בחינם 2.הוא חייב להיות בעיברית 3.asp ולא php 4.הפורום חייב להיות קל ושלא ידרוש רוחב פס גדול וכוח עיבוד חזק כי השרת הוא לא פרטי. הגרסה של הפורום שיש לו עכשיו היא : web wiz forum 6.25 אז יש עוד פתרון - שתאמרו לי מאיפה להוריד את הקובץ langauge_file.inc שכבר מתורגם לעברית מראש (כמובן שהוא חייב להיות באותה גרסה כמו הפורום-6.25. בתודה ארטיום ק.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.