תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה המלצה לאנטיווירוס לא משנה לי איזה רק שלא יהיה קספרסקי.. לא משנה מחיר או זה אני אקנה מה שיש.. ואגב, שאלה, אפשר להיות בלי אנטיווירוס בכלל? או שהרבה ווירוסים יכנסו לי בקלות? תודה מראש, אבי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי את nimos ו k-lite codec pack ועדיין יש סרטים שלא עובדים כמו שצריך, ועוד עושים בעיות עם AC3.. אז מישהו פה אולי מכיר איזה codec pack טוב או אתר עם כל הקודאקים ?כדי שלא אצטרך כל פעם לבדוק באינטרנט ולקוות ליפול על אחד טוב...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה את ה KAZZA הכי טובה הכי מהירה ושיהיה לה חיפוש הכי טוב לשירים אתה יכולים להביא לי אחת? :
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה גירסאות לאימיולים איזו גירסה הכי טובה??.... תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום השתמשתי שנים ב-Outlook של מיקרוסופט, ואני חושב שהגיע הזמן לנסות דברים אחרים ואולי להשאר עם אחד מהם. מישהו יכול להמליץ על Email Client שהוא אוהב? ובנוסף, מישהו מכיר אימייל קליינט שהוא Portable? ועוד משהו אחד: לפני כמה זמן, אני חושב שנתקלתי ב-Email Client שיכול להציג הודעות של אותה שיחה, באותה צורה ש-gmail מציג, כלומר כל האימיילים מאותה שיחה מרוכזים ברצץ, כשיחה מתמשכת.. אני לא זוכר מה היה השם של התוכנה הזו - מעניין לבדוק את הפיצ'ר הזה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
Norton דפוק. ב- Panda צריכים להירשם עם CD-KEY , כנ"ל עם AVG מישהו יכול לתת לי המלצה למשהו חינמי וטוב????
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
אני משתמש כרגע ב-eMule Plus והוא בסדר, אבל מעצבן שהוא לא מחפש בעברית ולוקח לו המון זמן למצוא מקורות. אפשר המלצה למוד אחר?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מחפש תוכנה אמינה לשיתוף קבצים שיש בה את הקבצים שיש באימיול
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אנטי וירוס -שלא יקח הרבה משאבים -עדכון אוטומטי , או לפחות שיתעדכן על בסיס יומי -ממשק נוח אנטי וירוס - שתיהיה סריקה יחסית מהירה ואיכותית -זמינה לעדכונים -ממש יחסית מובן וידידותי. לא אכפתי לי אם חינמי או לא , רק שיעמוד בקריטריונים.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני צריך שייקח כמה שפחות מהזכרון...כיוון השמחשב של אחי הקטן ישן מאוד ובעל 256 RDRAM הוא איטי כתוצאה מהאנטי וירוסים השונים.. אם אפשר המלצה אני אשמח תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שמעתי שהנורטון 2004 ממש מעצבן וכבד מה אתם אומרים על: Panda Titanium 2004 v3.0
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני הודה לכם מאוד אם תמליצו לי על אנטי וירוס חינם ותנו קישור להורדה....
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש מרוצה כבר כחצי שנה בavg, אך לאחרונה הוא מציג הודעה שהרישון יסתיים בינואר. על איזה אנטי וירוס חינמי אתם ממליצים ?
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
-
אני משתמש בפייוול של ZONE ALARM, יש לו בעיית תאימות עם האנטי וירוס של קספרסקי. אני מבקש שתמליצו לי על ANTI VIRUS ו- ANTI SPYWARE שינקו לי את המחשב. ביומיים האחרונים מהרגע שהוינדוס "עולה" ועד הרגע שהסרגל כלים למטה מלא בכל התוכנות שלי ואני באמת יכול לתפקד עוברים בערך 5 דקות שזה המון אני חושב שיש לי וירוס או ספייוור על המחשב שצריך לנקות... תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מה עם NORTON 2004 הרגיל הוא טוב ?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאנטי וירוס טוב שלא לוקח הרבה משאבים היה לי את nod32 הייתי מרוצה ממנו משהו והוא גם לא חינמי. עכשיו יש לי את הקספרסקי הגרסה האחרונה היה לי קוד לעדכונים אבל עכשיו אני כבר לא מקבל עידכונים אז אני רוצה משהו חלופי טוב קל שבכלל אני לא ירגיש אותו ושיעלה מהר עם מערכת ההפעלה כי הקודמים גם קספרסקי וגם נוד32 לא עלו כול כך מהר והייתי צריך לחכות דקה או שתיים עד שזה יעלה אחרי שהמערכת הפעלה עלתה. את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד. תודה![br]פורסם בתאריך: 13.04.2007 בשעה 12:58:47 מה אתם אומרים על AVG Anti-Virus Professional Single Edition 7.1.407 ??...הוא טוב הוא לא לוקח הרבה משאבים והוא חינמי בכלל? מחכה לתגובות! תודה!
-
- 14 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 3 800 עם 256 זכרונות אני צריך אנטי וירוס אמין שלא יתפוס הרבה משאבי מערכת ושלא יצג הרבה הודעות מעצבנות... הכי חשוב!!! שיהיה מתאים למי שלא מבין בגרוש בדברים האלה..... נ.ב לא משנה לי כמה הוא יעלה...
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל המלצות... היה לי עד עכשיו נורטון החבילה השלמה, אני מחפש גם משהו כזה עד שהיא פגה תוקף מה אתם ממליצים ?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, צריך הצעות וקישורים כמובן לאנטי וירוס עם פירוול שאתם הכי ממליצים לי!!! צריך אחד חינמי...
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לאנטי וירוס+פיירוול. בעבר השתמשתי ב ב Panda פלטיניום שבשלב מסויים עשתה קצת בעיות ובתקופה האחרונה השתמשתי ב AVG FREE אני דיי מרוצה ממנה אבל יש בעיות עם העידכונים. אני צריך גירסה שפועלת טוב או תוכנה אחרת. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אהלן, עיינתי בנעוץ אך ראיתי שחלק מהאנטי וירוסים לא מתאימים לויסטה.. אשמח להמלצה לכאלה שכן מתאימים ועושים את עבודתם טוב.. (חינמיים)
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לתת לי המלצה לאנטי-ווירוס טוב אשר תומך בווינדוס 64 ביט? תודה מראש