עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gator_play12,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=242&scat=190&tcat=

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by coorva,

שלום צריך בדחיפות דרייבר למצלמה של ...... sony super steadyshot, 5.1 meg pixel, 2.5 lcd monitor , ciber shot, 12 optical zoom VX-DSC-H1 אודה מאוד למי שיוכל לעזור

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by slrr,

samsung sl202 10.2 mega pixel כדי שמי שמוצא ידע שזה בטוח הדגם... תודה מראש!!1

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by Titan123,

המצלמה ג'נרית, יש עליה מדבקה עם השם VEGA. יש דרייבר שאפשר להתקין והמצלמה תעבוד? עדיין לא הבנתי את הקטע עם המצלמות רשת האלה שאם הלך הדיסק אז נגמר הסיפור של המצלמה. הרי המצלמה מחוברת למחשב, אין משהו מספיק חכם שיכול לזהות אותה ולהפעיל אותה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום אני צריך דרייבר למצלמת אינטרנט Teac MX7 בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  6. שלום לכולם ש ברשותי מצלמת אינטרנט מדגם gpt iCam 540 ואיבדתי את דיסק ההתקנה ועכשיו אין לי אפשרות להתקין אותה אם מישהו יוכל לתת לי קישור מדוייק להורדת הדרייבר אני אשמח מאוד תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by CrosS,

יש לי מצלמת אינטרנט של Creative אין לי מושג איזה דגם ואני גם לא יכול לצלם לכם כי צריך דרייבר חחחח הדרייבר שאני מחפש הוא דרייבר עם תוכנות לצלם וכו'. למי שאין דרייבר שיזהה לי את המצלמה במחשב אז לפחות אשמח לתוכנות לצלם איתם תמונות וסרטונים וכו'.. תודה והמשך יום טוב

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by efee123,

קניתי מחשב חדש ואיתו win7 64x. חיפשתי והפכתי את העולם ולא מצאתי דרייבר שמתאים לwindows vista ןמעלה. חבל לקנות סורק חדש בגלל בעיות תאימות... אני ממש צריך את עזרתכם! תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by bullet,

שלום יש לי עכבר Microsoft Wheel Mouse Optical 1.1a USB והוא כל פעם מתכבה ונדלק ועשיתי בדיקת דרייברים וראיתי שאין לו דרייבר אם אפשר בבקשה לינק להורדת הדרייבר אני ישמח מאוד כי לא הצלחתי למצוא עריכה : אפשר גם PS/2 תודה רבה לכל העוזרים Bullet

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. חבר שלי קנה היום את הפלא סוני אריקסון K610I והוא מנסה לחבר אותו למחשב עם כבל USB ... הוא מצליח לחבר אותו למחשב אבל המחשב לא מזהה אותו כי אין לו את הדיסק התקנה של הUSB ... מישהו יכול להשיג את הדרייבר של הUSB בשביל שהוא יוכל לחבר את הפלאפון למחשב ? יש מצב שהאתר הזה יכול לעזור במשהו ? http://ma3.extranet.sonyericsson.com/drivers/ תודה רבה מראש לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by RAZIEL98,

שלום אני עובד אם התוכנה avid media composer וחסרה לי תוכנה נלוות שאמורה להיות מותקנת עם התוכנה שהשם שלה הוא Sornzon Squeeze עכשיו השאלה שלי מאיפה ניתן להשיג את התוכנה הזאת (לא בגירסת נסיון ) בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  12. Started by Rיה,

יש לי 6600 gt של gigabyte pci-express צריך דרייבר הכי טוב שיש בשבילו ומהר אין לי דרייבר.......תודה.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by אברם מהמכולת,

אם תוכנת ההתקנה של WIN XP מצליחה להעתיק קבצים לכונן הקשיח, ואם אני בעצמי מצליח להעתיק קבצים לכונן הקשיח (לאחר שאיתחלתי את המחשב עם דיסקט 1.44 של WIN 98), האם זה אומר שאין צורך להתעסק בדרייברים של SATA לטובת התקנת XP, כי בטוח שהוא מזוהה כמו שצריך ?

14. Started by nirrabi,

אני צריך ת'דרייבר לALi PCI M2559 Bus Master IDE Controller ושיהיה גרסה 5.2 תודה רבהה

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  15. Started by the-hakr,

אני צריך ברייברים של מסך:NVIDIA RIVA TNT2 model 64 microsft coporation ודדרייברים של כרטיס קול:mpu-401 compatoble midi device אים אפשר הורדה ישירה בבקשה תודה מראש רפאל גניש ומהאתר של ניוידיה זה לא עובד לי זה נותן ארור

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  16. שלום אני חייב דרייברים לכרטיס קול דחוףףף ממש תודה לעוזרים הסוג זה: creative sound blaster pci

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  17. כל היום חיפשתי דרייברים ללוח אם Quanta 30B8 (של מחשב נייד HP Pavilion dv6160) ולא הצלחתי! אשמח מאוד אם מישהו יוכל למצוא לי את הדרייבר, יש לי וינדוס XP 32bit. אם אין ברירה אז גם דגם ישן יותר (כמו 30B7) יתקבל בברכה. בתודה מראש אופיר

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה windows 7 32 bit ואני צריך דרייברים וגם כל מה שמקיף אותו כל הדברים מובנים על הלוח אלה הם הדברים שאני צריך: הכרטיס מסך, כרטיס רשת וכו'. זהו המפרט בקצרה NVIDIA GeForce 6150 + nForce 430 זהו הדגם של הלוח אם שלי M2NPV-VM , יש ברשותי את האתר של הלוח אם של היצרן http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2NPVVM/ נכנסתי לשם להורדות אך לWINDOWS 7 32 BIT אין הורדות לדרייברים לכן אני פונה אליכם יש לציין שהכל מובנה על הלוח!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. צריך דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך שלי GF7950GX2 בבקשה זה דחוף.

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  20. Started by GunBlade,

עכשיו כשיש לי ADSL יש פריצות למחשב שלי, אני יודע את זה כי לפעמים נוספים לי וירוסים ותוכנות ל Startup בלי שאעשה כלום. העניין הוא כזה: המליצו לי על תוכנת Zone Alarm, אבל אני לא מצליח להפעיל אותה בלי שהיא תחסום לי את הגישה לאינטרנט! למי שמכיר, בחרתי בשביל הניסיון Trusted Zone גם לכרטיס הרשת וגם בשביל המודם ועדיין הגישה נחסמת! איך מקנפגים את התוכנה כמו שצריך? ואם לדעתכם זו תוכנה שלא שווה כלום, אז מה כן כדאי לי להתקין בשביל להגן על המחשב המסכן שלי??? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. הקיצר הבנתי שאני צריך הורדות של כמה דברים הנה יש תמונה אני חייב את ההורדות תודה אני צריך את כל האלה של הסאונד

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by Shlumper,

מי שיכול לעשות מצווה אני אשמח [= הזמנה לטורנט ליץ' ל- Guychos@walla.co.il תודה רבה רבה!!(:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. צריך המלמה לתוכנה חינמית ופשוטה ל"גזור" קטעים מסרט

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by drade,

אני צריך אנטי ווירוס טוב חזק בשיא ההגנה אחשיו אני לא רוצה נוד 32 או קספר סקיי

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ns,

מחפש אנטיוירוס טוב

• 9 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים