עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by miki891,

שלום יש לי תוכנה active boot disk ver. 4.0 שעולה לי שולחן עבודה אני פותח חלון "סייר מחשב שלי" אני רואה קבצים שלי.ובוחר תיקייה שהיא בגודל 1GB. ועושה "העתק" ואח"כ לוחץ "הדבק" ומעתיק תיקייה לכונן מחיצה אחרת. אבל יש בעיה אני לא רואה שצריך ליפתוח חלון קטן נוסף בזמן העתקה נותן לי לדעת כמה זמן מעתיק קבצים. וגם רואים בחלון בזמן העתקה פס זז ארוך שמראה מעתיק קבצים. בזמן העתקה איך פותחים חלון קטן שיהיה לי פס ארוך זז שמראה לי שהוא מעתיק קבצים? בתודה מראש מיכאל

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by LastForOne,

איזה תוכנת הגנה [אנטיוירוס+פיירוול+כל השיט שצריך כדי להגן על המחשב] הכי מומלצת? עד היום השתמשתי בNorton 360 והיא היתה אחלה... אבל אמרו לי שהיא תוכנה גרועה... מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by mimoni9,

הורדתי את שתי התוכנות הנ"ל התקנתי אותם ופתחתי להם פורטים בראוטר ועידכנתי ת אותם פורטים בשתי התוכנות (כמובן שלכל תוכנה יש פורט אחר). ועדיין שתי התוכנות מורידות נורא נורא לאט יש לי אינטרנט במהירות 1.5 מגה וב AZUREUS זה מוריד לי בחות מ 20KB וב EMUKE זה מוריד על פחות מ 30KB. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by Dante_9,

אלו קבצי IMAGE מסויים שלפי חיפוש באינטרנט אפשר לצרוב אותם בעזרת התוכנה Prassi PrimoDVD. התקנתי את התוכנה אבל היא לא מזהה את הצורב שלי משום מה (3540) מישהו מכיר אלטרנטיבה?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by wild_3d_raptor,

איך אני פותח קובץ NFO????? בתודה , עמית

6. Started by Sango,

ערב טוב, אני מחפש תוכנה טובה ופשוטה שבעזרתה אני יוכל לגזור קטע מתוך שיר mp3 מבלי לפגוע באיכות השיר ( נגיד 10 שניות באמצע).. ד"א ניסיתי SUPER והיא לא כל כך מסתדרת עם העבודה הזאת.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  7. Started by chenzige,

שלום יש לי בעיה שבזמן שאני צופה בעיקר בסרטים WMV או בסרטים שמציגים באתר של קשת הנה תיאור הבעיה בכל מקרה יש לי L194WT של LG (מסך LCD) וכרטיס מסך של סאפיר RADEON 1600 PRO [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by urik,

שלום, הורדתי את התוכנה uICE בשביל שאני אוכל לשלוט על המחשב עם שלט אינפרא אדום. יש לי מחשב נייד ובו יש אינפרא אדום מובנה SMC IrCC Fast Internet Port. איך אני גורם לתוכנה לזהות את החיבור שלי ואת השלט שלי. אורי

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  9. פרמטתי את המחשב לדודים שלי ויש להם לוח אם Unknown לפי אוורסט! וכל הזמן קופצת הודעה שזוהתה חומרה חדשה, החומרה היא: Via Bus Master IDE Drivers ואין את זה בדיסק של להוח אם :-\ ואני לא מוצא את זה באינטרנט בשום מקום חישתי כבר שעות! לא יודע ת'חברה של הלוח אם אבל יש את הצ'יפסט: North Bridge: VIA VT82C694X Apollo Pro 133A South Bridge: VIA VT82C686B מישהו יכול להשיג לי את הדרייבר הזה? (Via Bus Master IDE Drivers) תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by UltraWaveMUSA,

שלום. אני חייב בדחיפות תוכנה שתעשה לי את הקריאה מהמחשב קלה יותר. יש לי 20 קבצי טקסט על המחשב, כל קובץ בעל 3 עמודים לפחות ואני חייב לקרא את כולם היום, מחר וגם מחרתיים. לכן, אני צריך תוכנה שתעשה לי את הקריאה לפחות מזיקה ונוחה יותר, כלומר, לדוגמה - שתגדיל את הטקסט ותדגיש שורות כך שכשאני אסיים לקרא שורה אני אלחץ על כפתור וזה ירד שורה [כדי שבטעות אני לא אדלג על שורה כלשהי], או לדוגמה - יחבר את כל קבצי הטקסט [רק חד פעמי, דהיינו, זמני ותקף לקריאה] למקום אחד כדי שאני לא אצטרך כל הזמן להחליף קובץ [זה הופך להיות מאוד מטריד, תאמינו לי! אשמח לקבל תשובה מהירה, בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by dj shay 30010,

אני היה יותר ספציפי יש לי 2 קבצי MP3 אני רוצה לחבר אותם אולי אפילו לעשת אפקת (היה לא זוכר באיזה גרסה של WINAMP אופציה שהוא אובר בין בשיר שמנגן לזה שאחרב בכניסה ויציאה כמו ש DJ עושה את האופציה הזו אני מחפש )

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  12. שלום לכולם. אם יש מישהו מכם\מכן שיודעים\יודעות לנתח קבצי dmp אנא מכם עשו זאת לקבצים המצורפים ואולי תוכלו לעזור לי , בבקשה, לדעת מה עובר על המחשב שלי ולמה הוא עושה "מסכים כחולים"..... בתודה מראש, אוריה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  13. התחלתי סוף סוף לבצע גיבויים מסודרים לקבצים החשובים שלי....אבל בקצב הזה אני גומר את הדיסק בתוך חודש! ??? התוכנה היא Acronis10 השיטה היא deffrintal בהתחלה גיביתי deffrintal באופן רגיל >> יצא הקובץ הראשון בגודל 11G ואחריו בכל יום 1 G ניסיתי כל מיני שיטות כיווץ ( עד 65 % ) שהתוכנה מאפשרת > אבל באופן מפתיע זה הגדיל את הקובץ ל1.2 G ועכשיו ל 1.7 ??? השינויים שאני עושה בכל יום = באחריות לא עוברים את 250K >>> איך זה מגיע לכאלה מימדים מיפלצתיים ? ??? מעבר לזה שאלה : 1. בכל יום זה נותן לי מיספר סידורי...נגיד 2,3,4,5,...10 וכו' אם אני מוחק את המיספרים הראשונים = זה יפגע בשרשרת השיחזור? 2. יש שיטת גיבוי כל שהיא ? שמכינה ביום הראשון קובץ גיבוי מלא >> בי…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by omrit,

שלום, ברשותי NORTON INTERNET SECURITY 2004, הכל עובד תקין חוץ מהעובדה שכאשר המחשב עולה (לאחר RESTART), התוכנה עולה במצב DISABLE וצריך לעשות ENABLE ידנית... הבעיה היותר מציקה היא העובדה שקופצים בערך 4-5 חלונות בדקה המודיעות ש REMOTE COMPUTER מנסה להכנס למחשב שלי.... הפכתי את כל התוכנה, אך לא מצאתי שום דרך להוריד את ההודעות המציקות... שמופיעות גם כאשר שום תוכנה אינה פועלת... מישהו יודע איך אפשר להפטר מהם? נ.ב אם אני עושה BLOCK ALL אז הוא חוסם רק את אותה כתובת, אך כל פעם אני מקבל את ההודעה מכתובת אחרת....

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  15. Started by et_gershon,

שלום, במחשב שברשותי מתרחשת בעייה שלאחר עבודה ממושכת או בקטעים מסויימים עם עבודה על הדפדפן (IE) קופצת ההודעה הבאה: לאחר הבעייה הוספתי למחשב כרטיס זיכרון וכרגע יש בוא שלוש כרטיסים של 64. המחשב הוא מחשב ישן, אך עדיין ניתן לשימוש. יושבת בוא מערכת הפעלה windows 2000. כנראה שהזיכרון לא מספיק או שהבעייה אחרת והתבלבלתי. אני יודע ש-FF ייצרוך פחות זיכרון וכנראה לא ייקפיץ הודעות כמו זו בכזאת קלות, אך המחשב לא שלי ואבי מתעקש על IE :-\ יישנו משהוא אחר שאוכל לעשות??? בתודה, איתי.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  16. יש לי נייד של העבודה ונייח פרטי ואני רוצה לסנכרן את ה calender בשניהם. כאמור, outlook 2007. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by gshhar,

יש לי ולחבר שלי מיקרופונים תקינים ואתה גירסה (6.1) אבל זה לא יוצר קשר. ניתקנו שנינו את הפיירוואל (של ה-XP בכלל לא מופעל) וזה עדיין לא טוב. שנינו הגדרנו את האשף לפני זה. לי יש מודם שהוא גם ראוטר,יכול להיות שזה קשור?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by Atlon-Xp,

איך אני עשוה למשל שיש שיר שהוא הגיעה לסופו ונשארו עוד 3 שניות לסוף ואז אני עשוה שיבוא השיר באמצע השיר לא אחריו. תודה לעוזרים,

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  19. חבר'ה איזה תוכנות צורבות קבצי mdf ו-mds חוץ מאלכוהול? תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  20. Started by Raul,

הוא עושה לי בעיות עם האימיול... זה כל הזמן עושה לי LOW_ID כנראה שהוא לא הוגדר טוב בפירוואל... איך אני יכול לשנות את החוקים שם?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  21. שלום לכולם! כמו שכבר אמרתי, יש לי קובץ MKV והמרתי אותו עם התוכנה mkv2vob, שהמירה אותו לקובץ MPG. לאחר שאני פותח אותו הסרט רץ בסדר אבל אין קול בכל הנגנים שניסיתי . אני בטוח שיש לי את כל הדריברים הדרושים, והמרתי כבר כמה פעמים עם התוכנה הזאת וזה יצא בסדר... מה הבעיה? דרך אגב - אם יש למישהו תוכנה שמדביקה תרגום וממירה את הקובץ לAVI או MPG במהירות (שעה +-) אני ממש אשמח לשמוע ... תודה מראש ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. Started by Kappa,

תודה מראש לעוזרים ! נ.ב אני משתמש ב Messenger Live 8.0

23. Started by I_Dont_Know,

אני מדבר על המסך הכחול שאומר את המשפט המעצבן הזה. למשהוא היה הבעיה הזה ? או יודע איך לפתור את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  24. שלום רב, לאחרונה אני דיי בספק האם כדאי להתקין ICQ 6 על המחשב החדש שלי (בשווי 6K ;D), שמעתי שזאת תוכנה שהיא דיי "פוגעת" ביכולות המחשב ומזבלת אותו. האם זה נכון או שאלו שטויות? השאלה השנייה - מרב חוסר אחריות איבדתי את הסיסמא ל- ICQ וגם את שאלת ותשובת הבטיחות , האם יש איזו דרך שיכולה לשחזר לי את הסיסמא או תוכנה שיכולה לעזור? תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  25. שלום, במחשב שלי הפכתי קובץ AVI לפורמט DVD וכולל את כל הקבצים הנלווים, אני מחפש בבקשה תוכנה שיוצרת את הקובץ שעושה פרקים לעחר שצורבים. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים