תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אם אתם מחפשים תוכנת צ'ט קולית\וידאו רצינית !!!! יצאה תוכנה חדשה שמאפשרת לכם לדבר ולראות אנשים מכל העולם ... מ-6 עד - 22 חלונות וידאו באיכות גבוהה ומהירה ואודיו מצוין. אפשר להשתמש התוכנה החינם וכן ישנן 3 אפשרויות תשלום ומוסיפות לכם אפשרויות. כנסו ונסו את CUWORLD http://www.cuworld.com אנא זכרו...אם זאת כוונתכם או לא נהכם מייצגים את ישראל אז....שמרו על התנהגות נאותה תודה ותהנו
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
אני לא יודע מה קרה למחשב שלי בזמן האחרון ולא מצאתי ממש מידע ברשת לגבי הבעיה הזאת אבל מה שכן זה מפחיד פתאום ככה המנהל משימות התמלא ביותר מידי משימות של Iexplore וזה דפדפן שאני אפילו לא משתמש בו יש למישו תשובה לגבי זה? הנה תמונה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנני צריך את עזרתכם בעיצוב לוגו לאתר. האתר הינו של עסק של המשפחה ועוסק בתחום הריהוט. בלוגו צריך להיות כתוב "גריגורי רהיטים" אם המנהלים לא יהיו נגד ואקבל אישור אפרסם את כתובת האתר על מנת לקבל דגובות וחוות דעת. מקווה שפניתי למקום הנכון. בתודה, תומי
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מה המצב אנשים יש לי בעיה קטנה בoutlook 2007 כאשר אני שולח מייל ומנסה להוסיף קובץ למייל אז נפתח לי החלון שאני צריך לבחור את הקובץ שאני רוצה להוסיף ואז יש לי למעלה בחלון איפה שרשום my ducuments את החץ (כדי לראות עוד תיקיות) (מצורפת תמונה) כאשר אני לוחץ על החץ נפתח לי חלון "מאתחל תיקיות" אחרי כמה דקות התהליך מסיים ואז אני רואה את כל התיקיות שיש.. למה זה קורה? לא היתה את הבעיה מקודם זה התחיל פתאום ניסיתי להסיר ולהתקין את ה OUTLOOK לא עזר..
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי באיזה פורט משתמשת תוכנה שיש לה אצלי גישה לאינטרנט... קיימת כזאת? או לא חייב תוכנה, אפשר אפילו אתר או משהו שיראה לי פורטים של תוכנות כמו נגיד BABYLON תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
יש לDVD שלי בעיה לקרוא כתוביות שיש בהן מצב שצריך להציג 2 שורות... הוא פשוט מעלים את השורה השנייה אז אני מחפש תוכנה שמפצלת כל מצב כזה של 2 שורות ל 2 קטעי כתוביות שונים כאילו... תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני אסביר את הבעיה קודם כל , יש לי אתר עם פורמים של SMF !! אני רוצה להוסיף ל נושא מסויים מספר רב של תמונות בוא נגיד 200 תמונות במערכת כמו שיש ב HW אתה צריך ללחוץ על מקש התמונה ולהוסיף את קוד ה ]IMG.] ולשים בינו את הקישור וכך אני חייב לעשות זאת 200 פעמים ... שזה משהו מתסכל אם למישהו יש פתרון יותר יעיל אני אשמח לשמוע ולהודות לו .!! רעיון שחשבתי עליו זה שאני שם את התוכנה בתוך תיקיה על השרת ובאמצעות תוכנה מסויימת אני אקבל את כל הקישורים לכל התמונות כטקסט וכך נשאר עליי להוסף את קוד ה IMAGE באמצעות העתק הדבק שזה הרבה יותר קל מלהוסיף 200 קישור אחד אחרי השני . תודה תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
איך קוראים לתוכנה שבאה עם הדריבר של הכרטיס מסך ATI,בצורת שלד כדי לשחק משקי רשת?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני עובד עם התוכנה הנ"ל? פשוט לצרוב את 2 הקבצים על CD ולהפעיל מחדש את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
-
אני חושב שהפתרון פשוט אך לא מוצא אותו. בעבודה על תמונה נתונה אני משכפל את שכבת הרקע פעמיים. לאחת אני מכיל פילטר blur ומסיכה מהירה כדי להכיל את הפילטר על הרקע באופן סלקטיבי. ולשכבה השנייה אני מכיל פילטר unsharp mask וכמובן מסיכה מהירה כדי להכיל את החידוד באופן סלקטיבי על הרקע. עד כאן הכל סבבה, עכשיו הייתי רוצה להתחיל לרטש את התמונה עם אחד או יותר מהכלים הקיימים אך אני לא מעוניין להשטיח את כל השכבות שייצרתי עד עכשיו. מצד שני אין מוצר שאני לא יכול לעשות זאת בצורה הרגילה, כלומר שכפול שכבת הרקע וריטוש עליה כי יש לי שתי שכבות נוספות עם פילטרים ומסיכות ולכן קורה מצב שאני צריך להתפשר. כלומר או להשטיח את התמונה (ואני לא מעוניין) או לעבוד עם שכבת הריטוש מעל כל שאר השכבות ואז לאבד …
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש תוכנה לניטור המערכת והרשת, תוכנה צד שלישית כמובן ולא ב perfmon - Performance של מייקרוסופט כמובן מניסיונכם, ולא מחיפוש מגוגל, תודה רבה על תשומת הלב. לילה טוב
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
כשאני מוריד קבצי bin שאמורים להיות bootable וצורב אותם לדיסק הקובץ שנצרב לא נצרב ב-boot זה כבר קורא לי כמה פעמים מה אני עושה לא נכון? בעיה מציקה מקווה שתעזרו לי... תודה...
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מקווה שאני שואל בפורום הנכון, מישהו יודע דרך להריץ סרטים מ youtube/video google דרך ה wm5 בלי להפוך לפורמט אחר או לשמור ולהריץ עם תוכנה מצד שלישי אלא ישירות מהרשת , או איזה שהוא אתר אולי שמישהו שמכיר שיכול להריץ סרטוני FLV דרך פלאש אם זה נשמע הגיוני , למשל flvplayer.php?flash=linktoflvmovie.. תודה מראש. או אם מישהו יודע על פיתוחים לאפשר צפייה של FLV בעתיד ב WM5.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אם אני הופף עמוד שלם לתמונה, המכשיר מסוגל לעשות רק פעמיים זום אז אני לא יכול לקרא את הטקסט ניסיתי להדגיל את התמונה עדיין הוא מראה את כל הדף
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
תמיד הייתי עושה במחשב שלי שיזכור אותי והייתי מתחבר בלי בעיה עכשיו מישהו נגע לי במחשב וביטל לי את הזכור אותי יש לי חשש שאפילו פרצו לי לאייסי ושינו לי את הקוד אולי אבל לא בטוח בקיצור איך אפשר לשחזר את הסיסמה את האימייל שנרשמתי איתו אני לא זוכר ככה שזה בעיה אני עם האייסיקיו הזה 5 שנים יש לי שם משפחה מחול בבקשה שמישהו יעזור לי
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה כשאני מנסה להיכנס לדפים מסויימים באינטרנט הם פשוט לא מופיעים, מופיע חלון ריק והסטטוס שמופיע למטה מופיע ב-DONE, כאילו הוא סיים לטעון אותו אבל לא רואים כלום בעצם. מישהו יודע איך לפתור את זה? שוב, זה לא בכל האתרים אלא רק בבודדים וזה נמשך כבר שבועיים. תודה מראש. עריכה: עכשיו שמתי לב שב-USER השני שלי על המחשב הדפים האלה כן מופיעים.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אהלן כולם! תשמעו יש לי בסוני נגן דיויאקס אבל שלא קורא תרגומים עבריים בנפרד באיכות טובה.. (התרגומים הפוכים) ואין עדכון או משהו זה סוני פלייסטיישן.. אז בבקשה אני צריך תוכנה שאיתה אני מדביק את התרגום לסרט ואז אני יפעיל אותו כבר עם התרגום מודבק עליו.. תוך כמובן שמירת האיכות של הסרט - הוידאו והאודיו.. מישהו יכול לעזור?? תודה מראש ! שבת שלום =)
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ביום האחרון כאשר אני מנסה לכתוב דואר בOutlook או במהלך עבודה שוטפת בWord התוכנות נסגרות לפתע ואני רואה את הודעת השגיאה המצורפת בתמונה. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש הן את ה-outlook והן את ה-word אך זה לא עזר. כמו כן, תיאור התקלה נראה כללי מאוד, לכן אני מניח שבגלל זה חיפוש בגוגל לא עזר יותר מדי. למישהו יש מושג מה הסיבה לכך? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להורדה מהאינטרנט (+ מאיפה להוריד) שמאפשרת לנטר מהירות סיבוב של מאורר המעבד, חום המעבד וכדומה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את GoogleDesktop וקיבלתי את המסך הזה: יש למישהו קצה חוט?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: אני מדבר על הדף הבא: http://www.azaalcity.com/Abdulrahman%20alakhfash.htm השירים ניתנים להורדה אחד אחד אבל אני מעוניין להוריד את כולם במכה אחת. כאשר אני פותח את הדף הזה עם האקספלורר אז קליק ימני על הדף אמנם נותן לי אופציה של "הורד את כולם עם flashget אבל משום מה אופציה זו לא עובדת וכל הדף נתקע. כאשר אני פותח את הדף הזה עם פיירפוקס משום מה הפיירפוקס לא מכיר ב-flashget וקליק ימני על הדף לא נותן לי שום אופציה עם flashget. התקנתי בפיירפוקס שני תוספים: downloadhelper download them all האם אחד משני התוספים האלה מתאים לביצוע המשימה? ואם כן איך אני מבצע את זה? קליק ימני על הדף לא מראה לי שום אופציה שכזו וגם חיפוש של איזה שהוא סימן לתוספים האלה בסרגל כלים אני ל…
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-