תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
וכמובן כזו שתיתן תוצאות טובות אין לי כוח להתחיל כל הזמן לעשות את זה בשלבים(קודם לקודד עם הכתוביות ואח"כ להמיר לSVCD) לא איכפת לי אם זה יקח יותר זמן(בשביל זה המציאו את הלילה)
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז יש לי ולחבר עבדוה בבילוגיה על " הפרעת רעש המטוסים"...... ואנחנו צריך לעשות אתר. אם מישהו יכל לעשות לי עיצוב לאתר (כמו שpyro_man עושה) אז זה יהיה ממש סבבה! משהו כמו זה http://img445.imageshack.us/my.php?image=ofri7of.jpg שיהיה קשור מטוסים או משהו. את התוכן אני יתן לכם בשלבים יותר מאוחרים סומך עלכם :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני כתבתי משהו ופתאום הופיעו לי כתורות למעלה (ראה תמונה). מה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעייה?? http://img225.imageshack.us/img225/2170/sfhsyidghj8mh.jpg
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מעוניין בהוספת קטע קולי למצגת שיתנגן במהלך כל המצגת ולא רק בשקופית אחת מתוכה (כמו מה שאופציית ה-Insert>>>Movies and Sounds>>>Sounds from file עושה) ושהקטע הקולי יגמר במידה שהמצגת עדיין לא נגמרה הוא יחזור על עצמו מהתחלה. יש הצעות? בתודה, Holography.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
כמה אירוני שדווקא 5 דקות אחרי שסידרתי את ה-Bookmarks שלי המחשב קורס עם מסך כחול של Expectional Error (או משהו כזה) ומעלים לי את כולן מה-FireFox. למישהו יש מושג איך אני מחזיר אותם?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אחרי שאני מתחבר לאינטרנט ה COMMIT CHARGE שלי עולה לאט לאט עד שהוא מגיע ל 2018MB/2018MB ואז המחשב נתקע! סרקתי עם NOD32 ו SPYBOT ולא מצאתי וירוסים וניקיתי מה שהSPYBOT מצא וזה עדיין ממשיך... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן עשיתי גיבוי של כונן C בכונן D, זה שוקל 8 גיגה ורציתי לדעת בעצם שאני מפרמט את המחשב איך אני מחזיר את כל הווינדוס .. צריך איזה בוט דיסק ? כן חפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות ספציפיות.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
ביצעתי RESET לדפדפן ועכשיו שאני נכנס אליו מופיע הדף הזה שבו צריך להגדיר ספק חיפוש הבעיה היא שאני לוחץ שמור את ההגדרות רשום לי בראש הדף Settings were not able to be saved successfully איך אפשר לתקן את זה או לפחות להוריד את הדף הזה שלא כל פעם שאני נכנס לIE7 הוא יוצג? http://img398.imageshack.us/my.php?image=34013948ur6.jpg
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה של nvidia ntune ואני מקבל תמיד הודעת שגיאה שיש בעיה לעלות את הקובץ baseline.npe מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים אותה?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק את הדריבר של הלוח ולהתקין שוב מאיפה למחוק מהמנהל התקנים או מהסרה והתקנה של תוכניות?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מצאתי את התוכנה TSSplitter אבל היא נותנת לחתוך רק לפי גודל ואני צריך לפי זמן פריים (כמו ש-VirtualDub נותנת)
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
במסגרת עבודתי הנוכחית אני עובד עם Adobe Premiere דיי הרבה בעיקר לצורך עריכה בסיסית של קבצי וידאו ואנקוד מחדש לצרכים שונים. לאחרונה תהיתי האם החלפת המעבד הנוכחי שלי (E6320 @ 2.8) בE8400 אשר יומהר למהירות של 3.4-3.6ghz (במידה והמעבד יהיה בעל פוטנציאל המהרה) או ל- Q9300 שגם כן יומהר במידה מסוימת תניב שיפור משמעותי במהירות הקידוד. מבחינתי שיפור של 30% ומעלה יצדיק את ההשקעה. שאלה נוספת שהייתה לי בנושא היה אילו הגדרות ב- Adobe Media Encoder משפיעות בצורה המשמעותית ביותר על מהירות האנקוד. בד"כ אני משתמש ב-H.264 ברזולוציה של 320x240 (הרזולוציה בהחלט גדולה מספיק לצורך המטרה שלי) וב-Bitrate של 5000kbps בשביל הוידאו וב-Linear PCM, 44khz, 16bit בשביל האודיו והמרה של קובץ mpeg4 באורך …
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חיפשתי קובץ התקנה לכרטיס הקול שלי, ומצאתי אותו רק באתר שיתוף הקבצים files.icez.net. נראה לכם בטוח?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שנים שיש לי High ID פתאום יש לי Low ID ועניים שחורות 19/09/2007 15:05:09: Warning www.UseNeXT.info (89.163.161.226:4661) - No answer from your 6258 port. Please review your network config. מה צריך לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מעלה את המחשב הוא מנסה למצוא לו דרייברים מתאימים. בפעם הזו שהתקנתי את הוינדוס הורדתי דרייברים חדשים לכל ההתקנים. עדכנתי את הביוס, הורדתי את דרייבר הצ'יפסט האחרון ללוח האם ויש לי דרייבר מעודכן לכרטיס המסך. למישהו יש מושג למה זה קורה? זה המפרט של המחשב: Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box 710 SKYPC Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Palit ATI RX1600PRO GOLDEN Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory *2 Westren Digital 160 sata Creative Audigy 2 value
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר אחד לסיראליים אחד והוא קבע את עצמו לדף הבית בלי לשאול ולא נתן לי לשנות את דף הבית.. עשיתי איפוס ועדיין לא עובד.. זה רק שינה לאתר של מיקרוסופט.. תמונה: תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
דרך איזו תוכנה הכי פשוט להדפיס חותמת שתראה דומה ככל האפשר לחותמות הלחיצות האלה שיש לעו"ד, רופאים וכו'? (אל תדאגו, זה לא בשביל משהו לא חוקי...)
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
התוכנה עובדת לי מצוין רק שיש בעיה אחת קטנה... כשאני רואה את הסרטון שצילמתי אין סאונד, איך אני מגדיר דרך התוכנה שיהיה סאונד בסרטון? (לא סאונד דרך מיקרופון אלא הסאונד שבעצם במחשב לדוגמא במשחק) אם יש לכם תוכנה מסוג זה אך יותר טובה ופשוטה בבקשה תאמרו לי. ;D מקווה שהייתי ברור ותודה מראש לעונים!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
היי יש לי לצורך העניין קטע וידאו כלשהו בקובץ AVI, שהכנתי עם Windows MovieMaker. אני רוצה לערוך את הסאונד שבו, כדי להגביר אותו קצת, להוריד HISS (רעש רקע) וכו'. אם היה לי את הסאונד בנפרד הייתי יכול לערוך אותו עם Audacity, אבל.. אין לי :-X MovieMaker לא מאפשר לי לעשות export ל-audio.. ואני צריך אח"כ גם כמובן לעשות לו Import מחדש.. קיימת תוכנה קטנה, פשוטה (ועדיפות לחינמית) שיכולה לעזור לי בזה?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
עריכה: הסתדר - היסרתי את הפיירוול של COMODO
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני הורדתי סרט בקובץ AVI באנגלית.וגם הורדתי קובץ כתוביות רק בשפה עברית. אני מעוניין להפוך אותו לסרט DVD עם כתוביות ביחד.איך קוראים לתוכנה צריבה DVD שעושה דבר כזה? בתודה מראש מיקי חג שמח לכם...
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
התוכנה הזאת מעולה בשבילי, למעט הקטע שהיא לא תומכת בקבצי FLAC, שהם חלק לא קטן מהספריה שלי. המטרה היא לשדר ברדיו אינטרנטי, הרדיו קם כבר, יש שדרנים ועוד... אבל אני היחיד ששומע ב-FLAC, והתוכנה הזאת בעייתית מבחינתי. יש אולי דרך להפעיל FLAC דרך התוכנה הנ"ל, תוכנה חליפית (עדיף חינמית) שתומכת ב FLAC או פתרון אחר שלא כולל המרת קבצי ה-FLAC ל MP3 שידוע לכם?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה וטובה שתוכל להמיר סרטי DVD לקובץ AVI . אם אפשר תוכנה חינמית ושלא תוריד מאיכות הצפיה.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש דרך להוסיף ללוח השנה תאריכים ומועדים של חגים יהודיים. (לוח שנה עברי) אם לא, אשמח לדעת אם ישנה תוכנה שתעשה את העבודה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני לא מצליח לגלוש באתרי גוגל עם פיירפוקס החל מהיום 18/4/09 בשעה 1830 בערך... יש איזו בעיה ידועה ? עם אקספלורר זה עובד יופי (אפילו עם תוסף IETAB בפיירפוקס !!!).
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-