תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים... הכנתי איזה משהו קטן באקסס וב-VB וכשאני רוצה למחוק נתונים מטבלה מסוימת אני מקבל את ההודעה "אתה עומד למחוק רשומה 1... האם ברצונך להמשיך?" אני יודע שזה לא רציני מדי אבל זה מפריע לי מאוד איך בדיוק אני מעלים את ההודעה הזאת? תודה אנשים...
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
הורדתי פלוץ 32 לפני זה היה לי KASPERSKY טוב אז NOD32 לא מופיע לי שם למטה איפה שכל התוכנות למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
:s05: מה זה הקודק הזה שחסר? מאיפה אני יכול להשיג אותו? :s05:
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
טוב אז אני משתמש בה כבר הרבה זמן.. וממש ממש אוהב אותה.. היא ממש נוחה ויש בה הרבה פונקציות שממש עוזרות, חוסמת פופאפים, ולפי דעתי גם יותר מהירה (אבל לא בטוח) היא מקבילה לאקספלורר ההיסטורי המועדפים וכו' משותפים... מה אתם חושבים עליה? ואולי יש לכם המלצה אחרת יותר טובה ממנה..
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה שתלחץ על כפתור מסוים בשעה שאני יכוון לה נגיד אני רוצה שזה ילחץ לי על אנטר בשעה 12:00 בדיוק לפי השעון של המחשב מישהו מכיר כזאת תוכנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה בשם hideip והיא שינתה לי את הפרוקסי באקספלורר ובפיירפוקס. באקפלורר הצלחתי לבטל את זה, אבל בפיירפוקס משום מה אחרי שאני מבטל את הפרוקסי, הוא לא מתבטל לצמיתות. כשאני יוצא ממנו ונכנס הפרוקסי חוזר בדיוק כמו שהיה. שום דבר לא עוזר, מחקתי את התוכנה הזאת, ואת הפיירפוקס והתקנתי אותו שוב, מחקתי את האייפי מהרג'יסטי. איך אני יכול להפטר מהפרוקסי הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היייייייי אנשים אז ככה אני רוצה להתקין מירנדה ושלא תגידו לי לעשות חיפוש עשיתי ולא מצאתי כלום אז ככה מישו יכול להסביר לי קצת יותר על התוכנה הזאת ושמעתי גם שיש איתה בעיות בעיברית אז אם אתם יכולים תסבירו לי איך מחזירים את זה לנורמאליואם אפשר אני רוצה גם כמה פלאג אינים 1. איי פי של האנשים ברשימה שלי 2. מי קורא לי ת'אוואי (בפופאפ) 3. אם אני יכול לראות עם מי עוד אנשים שאני מדבר איתם מדברים 4. כול דבר יעיל שעולה לכם בראש אנשים אני באמת מודה לכול מי שעוזר ומנסה לעזור מת על כולכם שנה טובה לכולם
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
האם יש איזושהי אפשרות שאני יכול להגיד לתוכנות ביטורנט שברגע שיסיימו הורדה של קובץ אחד, שמיד יתחילו להוריד קובץ שני? אם נגיד הורדה אחת מסתיימת באמצע הלילה, איך להגיד לביטורנט מבעוד מועד, שברגע שיסיים הורדה אחת, שיתחיל את השנייה? לצורך העניין אני משתמש בביטורנדו ובביטלורד. מגוון כל הזמן.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני משתמש ב utorrent וכל פעם שאני מפעיל אותו אני כמעט ולא מסוגל לגלוש. כיצד ניתן לקנפג אותו כך שיהיה ניתן לפחות לגלוש ולהוריד בו זמנית?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
הינה תמונה של ההודעה שמופיעה חצי דקה בערך אחרי שאני פותח את המחשב: זה נותן לי 60 שניות עד שהמחשב מבצע בעצמו ריסט.. למישהו יש מושג מה הבעיה, זה ווירוס או שמדובר בבעיה בווינדוס, כי לפי מה שאני זוכר בפעם האחרונה לפני שהייתה לי את הבעיה וכיביתי את המחשב, לא הורדתי כלום וגלשתי באתרים הכי בטוחים שיש כמו YNET האתר הזה Walla וכו'.. מצד שני גם לא עשיתי שום פעולה שעלולה לפגוע בווינדוס.. מישהו נתקל בבעיה הזו או יודע איך אני אמור לפתור אותה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
בwin98 כשאתה מחבר diskonkey/mp3player הוא לא יוצר אוטומטית כונן נוסף, השאלה שלי איך אפשר לעבוד עם המכשירים האלה במערכת הפעלה 98
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בנורטון אינטרנט סקיורטי 2005 שמגיע איתו בחבילת ההתקנה גם נורטון אנטי וירוס 2005... לפני שהתקנתי את הנ"ל היה לי נורטון אינטרנט סקיורטי 2004 ונורטון אנטי וירוס 2004 וכשהייתי מעדכן אותו דרך הlive update לא היו שום בעיות ועכשיו כשהתקנתי את ה2005 אני מצליח לעדכן את הנורטון אבל בצורה חלקית כמו בתמונה למטה... יש למישהו מושג איך אפשר להפטר מהאיקס האדום הזה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לרכוש את האופיס הכי חדש (מהי הגרסה הכי חדשה?) אבל יש כ''כ הרבה גרסאות וחבילות שאני לא ידוע מה לבחור. אני אשתמש בה בבית, להכין עבודות לבית-ספר וכו'. עוד דבר - מה זה ה- MS OFFICE 12 הזה עם ה- interface החדש והמגניב? תודהמ ראש.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן אנשים, זרוק לי צורב ישן בבית של אייסר כמו שאתם רואים, ומשום מה אני לא מוצא לו דרייבר באינטרנט, וישבתי כבר חמש שעות על גוגל ומשום מה לא מצאתי, אז אם יש לכם רעיון בשבילי איפה לחפש, או אם במקרה יש לכם אחד כזה, או שסתם בא לכם למצוא לי תדרייבר של זה, אני אשמח תודה : ) [ Acer MiniRW CRW8824MM 8/8/24 CD-RW ] - ככה השמוק נראה ; http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=83&page=Features סופש, וחג שמח רווי בסקס סמים וטראנס : )
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את GoogleDesktop וקיבלתי את המסך הזה: יש למישהו קצה חוט?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
שלום, יצאה כבר הגירסה העיסקית החדשה של NOD32 ? אם לא אז מתי היא יוצאת ? תודה
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שהתחילה פתאום באמצע צפייה בסרט. אני מנסה להפעיל קובץ וידאו, לא משנה איזה ולא משנה באיזו תוכנה, ולא רואים את הוידיאו, או שרואים אותו אבל הוא מראה עםפ המון קטיעות, פעם בכמה שניות מתחלפת התמונה. כשאני רואה סרטונים מהרשת אין בעיה בכלל. חשוב לציין שהבעיה התחילה פתאום בלי שום דבר באמצע צפייה בסרט. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? Anatoli.
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי בעיה, כשאני עורך סרט הפס קול בה לפני הסרט עצמו מה אפשר לעשות אני עורך מWINDOEW MOVIE MAKER אני ממיר מ WIN AVI תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ב. הוא תמיד שואל אות שאלות - איך אני יודע האם לאשר לו או לחסום (כי זה וירוס\פריצה?) (לעיתים אפילו דפים לא עולים בכלל (הודעת שגיאה כיאילו אין חיבור לרשת) אפילו הפורום כאן לא תמיד עולה)
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום... נתקלתי עם בעיה שאני מנסה להתקין את התוכנה של הסינון אתרים שקיבלתי מנטוויזין.. ואני לא מצליח להתקין אותה אני מקבל את ההודעה הזאת? מה זה אומר? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
כפי שאתם יודעים מוזילה יצאה עכשיו בגירסה חדשה ואני שומע רק דברים טובים על התוכנה. יש לי עכבר של MS אופטי EXPLORER עם הכפתורים של BACK ו FORWARD שאני כבר ממש רגיל אליהם אבל לצערי הם לא פועלים בדפדפן של מוזילה אז למרות המהירות של הדפדפן אני עדיין מתעצבן כל פעם שאני צריל ללחוץ על ה BACK במקום הכפתור בצד העכבר וזה די מציק לי. השאלה שלי היא: האם יש איזה שהיא דרך לגרום לכפתורים בצד העכבר לעבוד גם במוזילה?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את הגירסה האחרונה של MSN MESSANGER מהאתר הרשמי של התוכנה. אבל אחרי כמה דקות של שימוש בה היא מפסיקה להגיב ואני חייב לבטל אותה דרך ה-TASK MANAGER. יש לי XP PRO למישהו יש מושג ממה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה vmware ואת התוכנה virtual pc את שניהם אני לא מצליח להפעיל את הPC הצלחתי להפעיל אבל בלי וינדוס מותקן איך אני מוסיף את הPC אם כל המחשבים שבתוכו כמו vancover \ london ועוד
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-