תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הביאו לי כרטיס טלוויזיה עובד אבל אין לי מושג איפה אני יכול לימצוא דרייבר בשבילו כי אין לו דיסק אם מישהוא יוכל להגיד לי איפה אוכל לימצוא דייבר אשמח לדבר ושמו גם לא ידוע אולי יש דרייבר אוניברסלי לכרטיס טלוויזיה או משהוא שיוכל לעזור תודה
-
- 9 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני יודע שאני שולח SMS מהאי סי קיו,זה לא עולה לי כסף,ואפשר לשלוח עד מספר מסוים של הודעות אבל...אם אני קובע באי סי קיו שכל הודעה שתשלח לי לאי סי קיו אני אקבל אותה למכשיר בSMS,המצב שנקרא Forward to SMS זה עולה לי כסף?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה האחרונה של PcWizard הוא מראה לי הכל חוץ מהטמפ' של הכרטיס מסך. בתפריט הראשי של התוכנה, ב Video הוא מזהה את כרטיס המסך (4850), אבל בתפריט של הטמפרטורות אין התיחסות אליו. האם זו בעיה אצלי, או שככה התוכנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
טוב, התקנתי (אחרי פרמוט של C) נוד32 מחדש. עכשיו, ברגע שהפעלתי אותו בפעם הראשונה הוא מיד הודיע לי על בערך 30 קבצים נגועים בתיקיית הווינדוס שלי, מהם חלק הם קבצי מערכת שאני מכיר ומזהה. חשוב לציין שפרמטתי רק את C, ויש 4 כוננים אחרים שמהם יכול ליהיות שהגיעו קבצים נגועים. אני דיי בטוח שמשהו לא בסדר במחשב שלי, כי יש דברים שהוא עושה לי איתם בעיות, השאלה היא אם זה יכול ליהיות שכל הקבצים נגועים? הוירוסים שהוא מצא (שמכל אחד מהם היו דיי הרבה קבצים נגועים): Virut.NAL KillAV.NBU Virut.M אז, האנטי וירוס השתגע? האנטי וירוס נגוע מוירוס שהיה לי קודם במחשב ועכשיו הוא מנסה למצוא דרך להתחכם ולמחוק לי את כל המחשב? או שאני באמת כל כך נגוע? ד"א, חלק מהקבצים האלה הוא מחק. מה יקרה בעצם אם קבצים כמ…
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי RADEON X1950PRO 512MB שמתחבר בPCIE, הבעיה היא, שכל פעם שאני מתקין דרייברים, לפני שהווינדוס עולההמסך נכבה. הווינדוס עולה בוודאות אני שומע את הצליל כניסה, פשוט המסך נכבה. בשביל בכל זאת לראות את הווינדוס אני נכנס למצב בטוח ומסיר את הדרייברים ואז הווינדוס עולה רגיל אבל אני תקוע בלי דרייבר. ניסתי גירסאות קודמות של דרייברים וניסיתי להתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס ולא עזר. מה עושים? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
:s05: מה זה הקודק הזה שחסר? מאיפה אני יכול להשיג אותו? :s05:
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני חושב שהפתרון פשוט אך לא מוצא אותו. בעבודה על תמונה נתונה אני משכפל את שכבת הרקע פעמיים. לאחת אני מכיל פילטר blur ומסיכה מהירה כדי להכיל את הפילטר על הרקע באופן סלקטיבי. ולשכבה השנייה אני מכיל פילטר unsharp mask וכמובן מסיכה מהירה כדי להכיל את החידוד באופן סלקטיבי על הרקע. עד כאן הכל סבבה, עכשיו הייתי רוצה להתחיל לרטש את התמונה עם אחד או יותר מהכלים הקיימים אך אני לא מעוניין להשטיח את כל השכבות שייצרתי עד עכשיו. מצד שני אין מוצר שאני לא יכול לעשות זאת בצורה הרגילה, כלומר שכפול שכבת הרקע וריטוש עליה כי יש לי שתי שכבות נוספות עם פילטרים ומסיכות ולכן קורה מצב שאני צריך להתפשר. כלומר או להשטיח את התמונה (ואני לא מעוניין) או לעבוד עם שכבת הריטוש מעל כל שאר השכבות ואז לאבד …
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד מהאתר של ATI דרייבר לכרטיס מסך ויש לי שם אפשרות לבחור ב WNDOWS XP ואפשרות שניה WINDOWS XP X64 EDITION מה ההבדל ביניהם ? מה אני בוחר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בwin98 כשאתה מחבר diskonkey/mp3player הוא לא יוצר אוטומטית כונן נוסף, השאלה שלי איך אפשר לעבוד עם המכשירים האלה במערכת הפעלה 98
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להורדה מהאינטרנט (+ מאיפה להוריד) שמאפשרת לנטר מהירות סיבוב של מאורר המעבד, חום המעבד וכדומה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, יש לי את ההגה FORMULA GP של לוג'יטק וכשאני מתקין את התוכנה בויסטה היא בהמשך איפה שמגדירים את ההגה היא כותבת שיש שגיאה... וב XP זה עבד!! מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
למה המהירות בביטורנט קשורה כי זה לא עובר לי את ה 8 קילו?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
הורדתי כמה פרקים של מש' סימפסון מהרשת. כאשר מנגנים אותם בmediaplayer של חלונות שומעים את שחקני הסידרה (המדובבים) מדברים ברקע על אותו הפרק, מעלים חוויות ומריצים דאחקות, וכל זה בזמן שהסאונד הרגיל של הפרק מתנגן ברקע. כשהעלתי את אותם הפרקים בcrystal player אז הכול חוזר להיות כשורה ושומעים רק את הסאונד המקורי. מה זה צריך להיות? האם יש דרך לשמוע רק את אחד מפסי הקול? תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
פרצו לי תאיסי בקשה תעזרו לייי
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את המשחק trackmania surise ואז הסרתי אותו (בגלל הוא לא עבד אבל לא משנה).. בקיצר, בתקייה של התקנת המשחק היה מן תוכנה כזאת שהתפקיד שלה הוא לחסור את הכוננים האופטים במחשב או משהו כזה )אם אני לא טועה אז השם שלה הוא starforce nightmare) היום אני בא לצרוב דיסק של מוזיקה ופתאום אני מגלה שנרו לא מזהה בכלל את הצורב..ואני לא בטוח שאפילו במשחב הוא מזוהה (כי ניסיתי לחפש את ההדיסק שישנו בתוך הצורב בכל אחד מהסימניות שבמחשב שלי והוא לא הראה שיש סימן כלשהו לדיסק.. בתוכנת נרו זה נותן לי הודעה למטה של "no recorder slected" האם יש דרך להפוך את המצב הזה?...ואם כן איך?...אני אודה לכם אם תעזרו לי בהקדם האפשרי. זה מה שניסיתי לעשות...וזה עדיין לא עבד במנהל ההתקנים אין שום הודעה על…
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ב. הוא תמיד שואל אות שאלות - איך אני יודע האם לאשר לו או לחסום (כי זה וירוס\פריצה?) (לעיתים אפילו דפים לא עולים בכלל (הודעת שגיאה כיאילו אין חיבור לרשת) אפילו הפורום כאן לא תמיד עולה)
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי את תקן 3 כבר כמה שנים והדיסק קצת "מרוח" כיצד ניתן לגבות אותו?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בס"ד במהלך התקנת תוכנת 2020 לעיצוב מטבחים נפתח החלון עם הכיתוב הנ"ל יש לציין כי לשם הבדיקה התקנתי את התוכנה בשני מחשבים לבדיקה אחד נייח ונייד וזה עובד אשמח לעזרה בנושא
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
היי אחותי לומדת שירטוט או אדריכלות או whatever, והיא צריכה לשם כך את התוכנה AutoCad בגירסה של שנת 2002 (דווקא!, בטח מרצים מעפנים שלא מכירים את המושג שידרוג). מישהו יודע האם קיימת גירסת לימוד חינמית של התוכנה הנ"ל או שחייבים לרכוש את התוכנה? ואם חייבים לרכוש אז היכן?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
מישהוא התקין ויכול לתת ביקורת, ביצועים ... ?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ויסטה 64 ביט והרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן FIRE FOX אז הוא נותן לי הודעה שהFIREFOX היה צריך להיסגר (הדוח שגיאות החדש של ויסטה) וזה קורא הרבה פעמים שאני סוגר את הFF ,עשיתי התקנה של הגירסא האחרונה 2.0.4 ועדין לא עוזר מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, צריך עזרה בהמרת קובץ act! ניסיתי בעזרת תוכנת Sound Convet tool 2.0 והתוצאה שמופיעה לי הודעת שגיאה. יש אולי תוכנה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס ל D או E אני מקבל הודעה כזאת resycled\boot.com is not valid win32 application הבנתי שזה איזשהו וירוס או טרויאני שמשתלט על קבצי ה Autorun.inf ניסיתי תוכנות סריקה למינהן ולמערי ללא הצלחה איך מתקנים את זה?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-