עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tomer_et,

אני משתמש ב-Outlook Express ויש לי בעיה קטנה... התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - ומאז אני לא מצליח לפתוח את הקבצים המצורפים למייל. הם פשוט מופיעים בצבע אפור בהיר תחת ה"אטב" ובכלל לא נותן לי ללחוץ עליהם. הוספתי תמונה... מה עלי לעשות כדי לגשת לקבצים?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  2. Started by dvido,

הורדתי סרט דרך אימיול. ברגע שאני עושה איתו משהו - מנסה לראות אותו או אפילו סתם מסמן אותו באקספלורר הוא סוגר את התוכנה שאיתה אני מנסה לגעת בו וכותב הודעת שגיאה - הנה דוגמא. האם יש מה לעשות או שהקובץ דפוק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by Holography,

שלום, ברצוני לנעול CD's בעזרת סיסמה...האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  4. אני לא יודע איך קוראים לה אבל אני זוכר שראיתי אותה פה בדיוק של רקעים או משהו.. ואני לא מוצא את זה עכשו \= מישהו יכול לעזור לי למצוא אותה?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  5. Started by dbx22,

נכון יש תמונה של מי שמדברים איתו? אני לא מתכוון למצב שיחת מצלמה,כשמצ'וטטים איתו. אז היא קטנה, איך אפשר להגדיל אותה?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by Roei,

ובכן זה מה שקורה לי : אני שומע שיר..אחרי שהשיר נגמר ועובר לשיר אחר ה Volume במחשב יורד כמעט עד למטה ככה שכל פעם ששיר נגמר אני צריך להעלות את ה Volume למעלה חזרה...מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by ^DaRk-MiNd^,

שלום אבא שלי ביצע 3 פרוייקטים שונים של עריכת ווידאו בעזרת התוכנה adobe premiere elements 2, כל קטע של כ20 דקות. כעת הוא מעוניין לאחד את כולם לדיסק DVD אחד. התוכנה מאפשרת אופציית AUTHOR אך לכל פרוייקט בנפרד, האם מישהו מכיר פונקציה, גירסא או משהו בסגנון שמאפשר לאחד 3 פרוייקטים לאחד? (לא ע"י הדבקת פסי טיימליין ולא ע"י המרה לקבצים מוגמרים)

8. Started by asafgolan,

דרך איזו תוכנה הכי פשוט להדפיס חותמת שתראה דומה ככל האפשר לחותמות הלחיצות האלה שיש לעו"ד, רופאים וכו'? (אל תדאגו, זה לא בשביל משהו לא חוקי...)

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  9. Started by moshmushon,

חיפשתי קובץ התקנה לכרטיס הקול שלי, ומצאתי אותו רק באתר שיתוף הקבצים files.icez.net. נראה לכם בטוח?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  10. האם זה בסדר להשתמש גם ב-avast וגם ב-nod32 ביחד...? תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by Shbd,

הכוונה היא לסדר שירים בפליליסט מתיקייה מסוימת כמו בוינדוס בו יש לי אפשרות לסדר את התיקייה עפי' last date modified... אפשרי עם \ בלי תוסף? או שבכלל לא?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by AlexJ,

אולי מישהו יכול להמליץ על תוכנת בדיקה לרכיבים של מחשב חדש כאשר עוד אין חומר על הדיסק ? עדיף ISO שאפשר לצרוף על CD, להכניס ושיבדוק.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  13. Started by eladh16,

יש לי כרטיס טלויזיה של avermedia מסוג m168-n. הוא כרטיס ישן. לא מצאתי את הדריבר שלו באתר היצרן וגם לא בגוגל. מישהו יכול להביא לי הורדה לדרביר תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by guitarsuite,

שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת שחוזרת על עצמה ואני לא מבין למה אני מוריד קובץ מהאקספלורר נגיד של 400 מגה בייט והוא מוריד 380 בערך ומסיים ואז הוא לא עובד בגלל זה כי הוא שגוי... מזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by J0n1,

שלום. נתקלתי בבעיה מוזרה, הFF שלי (הגירסה הכי עדכנית) לא מציג לי אנימציה, כמו לדוגמא הסמיילים האלו של HW .... גם שאני מוריד את התמונה הוא לא מציג לי את האנימציה, דבר שגורם לי לחשוד יותר במערכת הפעלה ולא בFF יש לי XP, איך מתקנים את זה? :\ תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  16. אני מחפש תוכנה להמרת סרטים דוגמא: מ-3GP ל-MPEG אוו יותר נכון אני צריך לקחת סרטון מהפלפון שהוא 3GP ולעביר אותו ל MPEG וסרטון שהוא WMV לפלפון שהוא 3GP מה עוד נכנס לפלפון חוץ מ-3GP קיצר הבנתם מה אני צריך בבקשה דחוף..!

17. אני רוצה למחוק את הדריבר של הלוח ולהתקין שוב מאיפה למחוק מהמנהל התקנים או מהסרה והתקנה של תוכניות?

18. אני לא מצליח למצוא אתרים נשבע לכם, כל דבר מוביל אותי לאתר של מייקרוסופט...

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  19. Started by eliau21071981,

שלום לכולם התקנתי את התוכנה של nvidia ntune ואני מקבל תמיד הודעת שגיאה שיש בעיה לעלות את הקובץ baseline.npe מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים אותה?

20. Started by nore0,

שנים שיש לי High ID פתאום יש לי Low ID ועניים שחורות 19/09/2007 15:05:09: Warning www.UseNeXT.info (89.163.161.226:4661) - No answer from your 6258 port. Please review your network config. מה צריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  21. בכל פעם שאני מעלה את המחשב הוא מנסה למצוא לו דרייברים מתאימים. בפעם הזו שהתקנתי את הוינדוס הורדתי דרייברים חדשים לכל ההתקנים. עדכנתי את הביוס, הורדתי את דרייבר הצ'יפסט האחרון ללוח האם ויש לי דרייבר מעודכן לכרטיס המסך. למישהו יש מושג למה זה קורה? זה המפרט של המחשב: Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box 710 SKYPC Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Palit ATI RX1600PRO GOLDEN Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory *2 Westren Digital 160 sata Creative Audigy 2 value

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  22. Started by shai2009,

נכנסתי לאתר אחד לסיראליים אחד והוא קבע את עצמו לדף הבית בלי לשאול ולא נתן לי לשנות את דף הבית.. עשיתי איפוס ועדיין לא עובד.. זה רק שינה לאתר של מיקרוסופט.. תמונה: תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  23. מצאתי את התוכנה TSSplitter אבל היא נותנת לחתוך רק לפי גודל ואני צריך לפי זמן פריים (כמו ש-VirtualDub נותנת)

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by Seraphim,

במסגרת עבודתי הנוכחית אני עובד עם Adobe Premiere דיי הרבה בעיקר לצורך עריכה בסיסית של קבצי וידאו ואנקוד מחדש לצרכים שונים. לאחרונה תהיתי האם החלפת המעבד הנוכחי שלי (E6320 @ 2.8) בE8400 אשר יומהר למהירות של 3.4-3.6ghz (במידה והמעבד יהיה בעל פוטנציאל המהרה) או ל- Q9300 שגם כן יומהר במידה מסוימת תניב שיפור משמעותי במהירות הקידוד. מבחינתי שיפור של 30% ומעלה יצדיק את ההשקעה. שאלה נוספת שהייתה לי בנושא היה אילו הגדרות ב- Adobe Media Encoder משפיעות בצורה המשמעותית ביותר על מהירות האנקוד. בד"כ אני משתמש ב-H.264 ברזולוציה של 320x240 (הרזולוציה בהחלט גדולה מספיק לצורך המטרה שלי) וב-Bitrate של 5000kbps בשביל הוידאו וב-Linear PCM, 44khz, 16bit בשביל האודיו והמרה של קובץ mpeg4 באורך …

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. התוכנה עובדת לי מצוין רק שיש בעיה אחת קטנה... כשאני רואה את הסרטון שצילמתי אין סאונד, איך אני מגדיר דרך התוכנה שיהיה סאונד בסרטון? (לא סאונד דרך מיקרופון אלא הסאונד שבעצם במחשב לדוגמא במשחק) אם יש לכם תוכנה מסוג זה אך יותר טובה ופשוטה בבקשה תאמרו לי. ;D מקווה שהייתי ברור ותודה מראש לעונים!

דיונים חדשים בפורומים