תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני משתמש בתוכנה winamp 501, אני רוצה לבחור לפי בחירה שירים שליץ הבעיה היא כשאני בוחר כמה שירים כמו למשל שיר מספר 3,1,2 ובלי שה- winamp יסדר לי שירים לפי סדר כמו למשל דוגמא 1,2,3, אני לא מצליח לימצוא ביטול סידור שיריםץ אני רוצה לבד לבחור מספר שירים ללא מסודר. מישהו יודע איך מבטלים את הסידור השירים ב- winamp? בתודה מראש מיקי
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
במדפסת psc 1513 תיבת הדוח שיח (פרינטר סטינגס) היא בצ'כית, איך אפשר לשנות את זה לעברית/אנגלית?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שמעלים את הנגן עם FF רואים Adblock, אבל ראיתי בנגני FLASH אחרים שאין את ה adblock מתחת.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
תוכנת INTEL DESKTOP UTILITIES מזהה את 3 המאווררים אך לא נותנת לשלוט עליהם. יש עיצות?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה בעדכון ביוס כי אני לא ממש עשיתי את זה לפניי ואני לא יודע איך לעדכן ממש אני עושה עדכון ביוס כי שיש לי לוח DFI NF4 ULTRA-D והוא קצת בעייתי עם זכרונות עם שבבים של TCCD (לפי מה שנעה מחשבים אמרו לי).. אז הם אמרו לי לעשות עדכון ביוס וזה יסתדר אז הם נתנו לי מדריך והם נתנו לי את הקובץ לעדכון ועכשיו נשארה לי הבעיה איך אני עושה את זה כי הם לא יכולים לעשות את זה איתי בטלפון ולא ממש באלי לשלוח את המחשב לחיפה (אני גר ברחובות) הבנתי מהמדריך שיש שתי אופציות לעדכן, אחת- דרך דוס שממש לא הבנתי איך עושים את זה וזה יותר "מסוכן" והשניה- דרך תוכנה או משהו שמעדכנת אוטומטי את הביוס ואז השאלה איך הוא מוצא את הקובץ שיש לי לעדכון שזה גם לא ממש הבנתי וזה פחות "מסוכן" מהראשו…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איך אני מגיע ל safely remove hardware שלא מהסימון בסרגל בשולחן העבודה. אני מעונין ליצור קיצור דרך לפעולה זו, אך לא יודע איך להגיע אליה. תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
כשאני מוריד סרטים אני רואה אותם כאילו הם בפורמט של 256 צבעים פתרתי את הבעיה הזו ב Windows Media Player ע"י ביטול האפשור בשכבות על. כעת אני רוצה לעבור לנגן אחר ואיני יודע איך לבטל בו אפשרות זו. ובכל נגן אחר הסרט מופיע כאילו הוא ב256 צבעים! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כאשר אני רוצה לעשות לו Up Date הוא מביא איזה הודעה... הנה היא- [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
טוב אז ככה אתמול פרמטתי תמחשב והתחלתי להתקין תדריברים של הלוח אם נתקלתי בבעיה בדריבר של הכרטיס קול הוא מופיע לי בגבריש וכנראה בגלל זה לא עובד כמו שצריך הכרטיס קול מובנה דגם הלוח P5V800-MX תמונה לתקלה: http://www.siz.co.il/my.php?i=yj5yyldq2zoj.jpg
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
הם מופיעים לי בצבעים של ירוק עצום וצהוב במקום הצבעים של הסרט... וכשאני סוגר את הקובץ, נוצר קובץ טקטס בתקייה שלו בשם dxva_sig. הקובץ טקטס ריק. מה לעזעזל?! יש לי קודק פאק קיי-לייט 6.5 הכי חדש...
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הייתי כבר בחצי של סרטים ושירים והופעות... בקיצור איך אני מחזיר את זה? הTEMP שמורים.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
תשמעו אני עובר בין תוכנות ברשת כמו אברסט CPU-Z ועוד ולא יודע על איזה תוכנה הכי לסמוך. הייתי שמח אם הייתם יכולים להמליץ לי על איזה תוכנה לא מסובכת והכי מומלצת לבדיקת טמפ' (מעבד וכו') תודה !
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה יש לי נרו 6 אני מנסה לצרוב סרט ששוקל 705MB לתוך דיסק עם נפח 900MB כשאני לוחץ על BURN זה מוציא לי הודעה שאין מספיק מקום בדיסק מה לעשות ??? ובקשר לאוברבורן עשיתי עד 100 דקות גבול...וזה לא עוזר...
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
או שאני מפספס את זה או שזה לא קיים !!! אני לא מוצא את ההורדות באתר של XFX... חיברתי מעבד E8400 והלוח לא מזהה אותו טוב... אני רוצה לעדכן ביוס ולא מוצא שם כלום... אם מישהו יכול לעזור לי למצוא זה יהיה נחמד לגמרי
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Internet Explorer ומותקן אצלי ה-JAVA הכי חדש וגם הגרסא האחרונה של Adobe Flash. בכל פעם שאני נכנס לאתר של Nseries של NOKIA אני פשוט מקבל מסך שחור. איך לתקן את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן הייתה תוכנה בדף ההורדות של האתר שהייתה מציגה בשידור חי את העבודה של המעבד וכמו כן גם את של הזכרון...מהן תוכנה המציגה גרף רץ כזה.. האם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך קוראים לה ? ? אני חייב אותה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה תוכנה שכזאת.. אם אתם מכירים..... תודה.... משהו שיכלול ...Icq AOL and messenger thanks
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להורדה מהאינטרנט (+ מאיפה להוריד) שמאפשרת לנטר מהירות סיבוב של מאורר המעבד, חום המעבד וכדומה? תודה,
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מה קקורה??? יש לי קובץ וורד שמחקתי ממנו משהו ושמרתי בטעות האם יש אפשרות להחזיר את הפרטים בנמחקו?? תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
-
טוב אני רוצה לצרוב AUDIO CD ואני לא רוצה שאנשים (מדובר באנשים עם ידע בסיסי במחשבים) לא יוכלו להעתיק אותם למחשב שלהם בשום דרך שהיא... איך אני עושה את זה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם יש איזה וירוס ששום דבר ממה שיש לי לא תופס אותו כולל- AVG,SPYBOOT, וכ"ו. הוא מכפיל את עצמו כול פעם , ויוצר לי מלא EXE קטנים ב-PROGRAM FILES. עשיתי סריקה עם HIJAK THIS ב"סייף מוד" כפי שהסבירו לי פעם אבל אף אחד מהתוכניות לא נמצא שם... אז אולי מישהוא יכול לעזור לי ??? ??? ??? מצורף הלוג של HIJACK THIS [attachment deleted by admin]
-
היי אחותי לומדת שירטוט או אדריכלות או whatever, והיא צריכה לשם כך את התוכנה AutoCad בגירסה של שנת 2002 (דווקא!, בטח מרצים מעפנים שלא מכירים את המושג שידרוג). מישהו יודע האם קיימת גירסת לימוד חינמית של התוכנה הנ"ל או שחייבים לרכוש את התוכנה? ואם חייבים לרכוש אז היכן?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום, אחרי שהתקנתי FireFox וממש התאכזבתי החלטתי להסירו ולאחר מכן לא עבד לי קישורים ששלוחים לי במסנג'ר ב ICQ בOFFICE וממש הצטערתי שבכלל התקנתי. בקיצור איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? כלומר שהקישורים בכל התוכנות הנ"ל יעבדו?
-
- 9 תגובות
- 619 צפיות
-