תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מיזוג שתי קטעי אודיו וחיתוך קטעים לא רצוים איזו תוכנ האתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הפסקת חשמל מצערת (נדמה לי שזהו האירוע המקדים לתחילת הבעיה) האיסיקיו הפסיק לשמור לי את המשתמשים וססמאותיהם. ז"א אני כל הזמן חייב לרשום את מספר האיסיקיו והססמא מחדש למרות שאני כל פעם מסמן "וי" ב-save my password או auto login. איך אני פותר את הבעיה? כמו כן, איך אני מגבה את היסטוריית השיחות באיסיקיו? מחשב אחר שלי עבר פורמט אך שמרתי את תיקיית ה-icq (וגם תיקיית הקבצים של ה-icq) איך אני יכול להשתמש בהם בהתקנה חדשה? או בכלל במחשב אחר?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המהירות כאלו ההורדה בכללי בסדר אבל כמעט תמיד איזה מגה אחד לפני שהוא מסיים להוריד את הקובץ המהירות יורדת אבל ממש יורדת לפחות מ k אחד יש אולי אפשרות לסדר את זה? גם אצלכם זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היי, בכל התקנת תוכנה, לא משנה איזו, מופיעה ההודעה הבאה שבתמונה... מה זה? איך אפשר לסדר את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לתוכנה קוראים Everything search engine וניתן להורדה מכאן: http://www.voidtools.com/ לא האמנתי שזה יהיה כל כך טוב. מוזר שזה לא קיים בגוגל דסקטופ או קופרניק. זה ממש מהיר. למה אצלהם זה לא פועל כך? יש משהו מיוחד בתוכנה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התקנתי את הדפדפן של firefox ות'אמת שהוא מאוד נוח ומהיר רק שיש לי איתו כמה בעיות אפילו לאחר שעשיתי את כל העידכונים הנדרשים 1. איני מצליח להפעיל קישור דרך האוטלוק, זו ההודעה שאנ י מקבל "the system canot find the file specified" 2. באתר של YNET כאשר יש סרטון אני רואה הודעה מסוימת שמבקשת ממני להתקין active x plug in, עשיתי את זה אין ספור פעמים וגם קיבלתי הודעה שההתקנה עברה בצלחה ועדיין זה לא מסתדדר 3. לפעמים אני לא רואה תמונה מסוימת (זה קורה לי באתר של ONE בדף הראשי) ולפעמים תמונה נמצאת לא במקום שלה מאוד הייתי רוצה להמשיך להשתמש בדפדפן, איך פותרים את זה ?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני צריך לפרמט את המחשב והדבר היחיד שתוקע אותי עכשיו זה שאני לא מוצא את המועדפים שנשמרים דרך הפיירפוקס כדי לגבות אותם לפני הפירמוט. יש לי שם דברים חשובים שאני חייב לגבות והמחשב גם הוא במצב לא טוב כ"כ שדורש התקנה מחדש של הווינדוס. אם יש מישהו שיודע איך אני אוכל לגבות את המועדפים אז אני אשמח מאוד לכל עזרה..
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
איך אני עשוה למשל שיש שיר שהוא הגיעה לסופו ונשארו עוד 3 שניות לסוף ואז אני עשוה שיבוא השיר באמצע השיר לא אחריו. תודה לעוזרים,
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הDVD שלי לא קורא DIVX, אבל הבנתי שאני יכול לצרובאת הסרטים כ SVCD ואז הוא יקרא את הקובץ. איך אני הופך את הסרט לSVCD? עדיף תוכנה חינמית
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה וטובה שתוכל להמיר סרטי DVD לקובץ AVI . אם אפשר תוכנה חינמית ושלא תוריד מאיכות הצפיה.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום רב .. חבר שלי פתח לא מזמן מפעל ליצור מיטות... כעת הוא רוצה להש/תכלל ולגלוש לעולם המודרני וחפץ בתוכנה לעיצוב והדמייה של המיטות שלו בתלת מימד אפשר גם דו מימדי... האם קיימת כזו תוכנה .?? ואם לא אולי תוכנה לעיצוב אחרת שאפשר דרה לעצב מיטות וכאלה.. (שמעתי על Autocad אך אנני יודע אם היא טובה בשביל מיטות) אפשר לקבל שם או אתר המקשר לחברה שאוכל לקבל פרטים אודות התוכנה..תודה רבה.. נ.ב אם זה משנה ואפשרי אז שהתוכנה תכלול גם את האפשרות שאפשר להכניס אלמטנים כמו ברזל וקישוטים למיטהה טנקססס חב'רהה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה מוזרה, הFF שלי (הגירסה הכי עדכנית) לא מציג לי אנימציה, כמו לדוגמא הסמיילים האלו של HW .... גם שאני מוריד את התמונה הוא לא מציג לי את האנימציה, דבר שגורם לי לחשוד יותר במערכת הפעלה ולא בFF יש לי XP, איך מתקנים את זה? :\ תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל סרט מסויים אני מקבל את הןדעת השגיאה הנ"ל ויש סאונד בלבד בלי תמונה.. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי לכולם מישהו יודע איך להכניס את הפונטים בעברית לתוכנה הזאת שלא יראו גיבריש בשמות של שירים שכתובים בעיברית !!! תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
טוב אז יש לי תנגן הזה http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=26365&ref=12 ובטעות עשיתי לו פורמט ואין לי את הקובץ שעושים Upgrade קיבלתי דיסק אבל אין שם תקובץ. קיצר אני צריך תקובץ הזה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לפיירוול קליל שלא יחסום לי את הרשת הביתית... רצוי חינמי... תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
פעם הייתה לי איזה תוכנה טובה שהייתה משנה לי את רזולוציית המסך בעזרת בינדים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום קוראים לי קובי אסולין אני חדש בפורום ובנתיים אני מתרשם לטובה ועכשיו לבקשה שלי טוב לא מזמן נתכלתי בתוכנה adobe after effect תוכנה נחמדה מאוד שאני מעוניין להתחיל לעבוד איתה על סרטים שאני מכין הבעיה היא שזאתי תוכנה קצת מסובכת והייתי שמח עם מישהו יוכל להביא לי סוג של מדריך בסיסי כדי שאני יוכל להתחיל מבסיס מסוים תודה !!!!
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מחובר ופתאום הוא מתנתק ואומר את הדבר הבא: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
מישהו יודע מה קורה איתה ?... האתר שלהם למטה כבר כמה ימים...
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון הIE7 שלי התחיל לעשות בעיות ולוקח לו לפתוח טאב חדש משהו כמו 8 שניות!!! מה אפשר לעשות בנידון? תודה, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
תסתכלו : זה מאתר של מייקרוסופט ורשום " תומך XP SP2-3 " .
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-