תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הי! אני צריך גופן בר-קוד שעובד יחד עם המיזוג דואר של WORD אפשר גם בתשלום תודה
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
אני חייב דחוף דחוף דחוף עזרה שמישהו ימצא לי דרייבר ל Intel 82801DB ICH4 USB Controller
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן קודם כל שלום לכולם נעים מאוד אוקיי תראו אני צריך תוכנה למצלמה נאבד לי הדיסק עכשיו אני צריך תוכנה שמראה לי את התמונות שצילמתי עם המצלמה סוג המצלמה הוא umax astara 380 תודה לעוזרים ולכולם .
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אין מה לעשות הבית ספר שלי דורש דיסקטים ולי אין ברירה... בגלל זה אני מחפש תוכנה שתעשה את העבודה של פירמוט ותיקון דיסקטים. האופציה בווינדוס לא עובדת כמו שצריך משום מה... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בתוכנות האלא אני צריך אחת טובה וקלה להפעלה... תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://www.UpFile4u.Net/Files/6j9z9t.html אמור לייצג מגזין סטיילינג, אופנה, וחיי לילה. אשמח לקבל הערות. נ.ב. אל תתיחסו לפרסומות המופיעות. זה רק להמחשה. ויהיה פלאש בבאר + בעוד כמה מקומות.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
למי שיש שאלה בקשר לחומרה של המחשב הנייח היא מפורטת בצד במפרט שלי . בעיה מאוד מוזרה יש לי . יש לי כונן קשיח של 20 ג'יגה בסה"כ , הכונן הזה של חברה בשם ARCHOS דגם GMINI 400 . הכונן הזה עובד מצויין במחשב הנייד שלי שבו יש לי מערכת הפעלה XP . במחשב הנייח שלי החדש שעליו מותקנת WIN 7 הוא עושה לי בעיות ומצליח לעבוד רק ביציאות האחוריות שאלו תומכות רק בUSB 1.1 ולא USB 2.0 כמו שהמכשיר יכול להעביר . אני מכניס את הפלאפון שלי למשל דרך היציאות הקדמיות והם קוראות אותו . אבל שאני מכניס את הכונן קשיח דרך היציאות הקדמיות של הUSB 2.0 הוא קורא אותו אבל נותן שגיאה ואומר "התקן USB לא זוהה" ואז מנמק ואומר שאחד מההתקנים המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין וWINDOWES אינו מזהה אותו . מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי מי חבר כרטיס טלויזיה שהוא לא יודע איפה הדריבר שלו יש עלו מדבקה שכתוב ככה m205 pro
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
זה ל- WIN7 אני רק עכשיו קניתי תמחשב ושאני מנסה להיכנס למשחק call of duty black ops זה לא עושה לי שם כלום אז חשבתי אולי זה הדריברים...
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 500 MHZ עם וודו 5 ניסיתי להתקין עליו לאחרונה כמה משחקים וגיליתי שיש לי בעיה שדריבר מעודכן יכול לתקן. הווינדוס של המחשב הזה ''כמעט'' קרס חסרים מלא קבצי DLL אין אינטרנט או אפשרות לצפות בסרטים בעזרת DIVX ודרך לוח הבקרה ראיתי שהמחשב לא מזהה את הדריבר של הכרטיס מסך ומצאתי אותו ראיתי שכל המידע שם ריק מה שכנראה גורם למשחקים לא לרוץ על DIRECT3D ורק על SOFTWARE אז השאלה היא אם אני יעדכן את הדריבר זה לא יכול כאילו להרוס יותר ומשחקים לא יפעלו בכלל? אני מנסה להמנע מפירמוט אבל זה די חשוב לי שיהיה את התמיכה הזאת.מה לעשות??
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הלוח ABIT IS7-E ואני רוצה להוריד את הדריבר הכי חדש שלו מאיפה אני יכול להוריד אותו וגם את של הכרטיס הקול?? תודה מראש :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מצלמת אינטרנט GPT ואני רוצה להתקין אותה על המחשב הנייד שיש בו VISTA עכשו אני צריך דריבר שמתאים למצלמה מסוג : GPT Ulead Cool 360 תודה לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי מצלמת רשת של חברת LG דגם:lpc-uc35 אני צריך דריבר שיתאים לוינדוס xp ... חיפשתי בכל מקום ואין אפילו דריברון קטן באופק! תודה רבה למוצאי הדריבר!!
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום! יש לי בינתיים מקלדת ישנה של מיקרוסופט ואני לא מוצא ת'דריבר שלה נראה לי שהדגם שלה הוא microsoft kwd-840 והיא נראת כך: http://www.itsvet.com/img/obj/comp_comp_keyboard/000/000/000/201/bigimg.jpg או http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.itsvet.com/img/obj/comp_comp_keyboard/000/000/000/201/bigimg.jpg&imgrefurl=http://www.itsvet.com/proizvod/chicony-kwd-840/comp_comp_keyboard/45/201&h=200&w=200&sz=7&hl=iw&start=1&um=1&tbnid=KGpPl6bLtMp0_M:&tbnh=104&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dmicrosoft%2Bkwd-840%26um%3D1%26hl%3Diw%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:he:official%26sa%3DG אשמח אם תימצאו לי ת'דריבר שלה!!! …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1001796256&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי radeon x800 ati תודה למי שמביא לי לינק ישיר להורדה למה אני לא מוצא אני מוצא אבל נכון במולטיפלייר אז אני רואה כזה צבעים אני לא רואה טוב אז למי שיש דריורים טובים שיביא לי בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אני צריך דריברים ללוח אם מסוג asus A7N8X-X אני חיפשתי כמעט שעה ולא מצאתי אני צריך בעיקרון של . אינטרנט סאונד ועם יש של כל השאר אשמח לקבל :]
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני צריך דריוור לכרטיס קול creative sound blaster live כל מה שהורדתי מהאינטרנט אני מקבל שגיאה. המערכת הפעלה שלי היא win7 32 bit. בבקשה עזרה פשוט אני מחפש שעות ולא מצאתי. תודה רבה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הורדתי את הדריוור מהאתר של החברה אבל שאני מנסה להתקין הוא אומר לי שהוא צריך שיהיה מותקן הדריוור המקורי שמקבלים עם הכרטיס אבל איבדתי את הדיסק שקיבלתי איתו....והXP לא מוצא אותו... מישהו יכול למצוא לי איזה img שלו או משהו כזה? כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live! Model: CT4830 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום אני צריך דרייבר ללוח אם הבא ל win7 דרייבר שכולל כרטיס קול הכל כל מה שצריך .הדגם הוא 43 neo-f 7.1 GLAN MSI אם אין עדיין אז שיצא תתנוו לי.תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של ויה עם כרטיס קול מובנה ואני ממש צריך דרייבר מהר ואין לי זמן לחפש, לכן פניתי לפה... בכל מקרה באורסט קיבלתי את הפרטים הבאים: Motherboard Name VIARAMA U8668 (Pro) (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset VIA VT8751 Apollo P4M266 Audio Adapter VIA AC'97 Enhanced Audio Controller אני חייב עזרה בגלל שאני חייל וכשאני בבית ממש אין לי זמן לחפש אז לינק לדרייבר יהיה מוערך.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום. אני צריך דרייבר לעכבר שלי. הוא של GPT, ואני לא בטוח איזה דגם זה, אבל מתחת לעכבר יש סיריאל נמבר (S/N) הנה: 047010883 בקשה מי שיכול למצוא לי דרייבר לעכבר הזה אני אודה לו מאוד. ויש לי עוד בעיה, נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שיש שם התקן לא מזוהה (עם סימן שאלה צהוב) : PCI to micro channel bridge מישהו יודע מה זה ההתקן הזה בכלל? ואיך אני מוצא דרייבר מתאים? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היייי לכולם!! אז ככה קניתי דיסק און קי חדש ואז שחיברתי אותו גיליתי שהUSB 2 אפילו לא קרוב ללהיות מותקן וכול היציאות שלי מתפקדות כ1 =\ הקיצר מרוב שהחדר שלי מבולגן אני לא מוצא את הדיסק של הלוח ואין לי ממש כוח לחפש אז הלכתי לאינטרנט וגם שם לא מצאתי בידיוק אז אם מישו יכול בבקשה לעזור לי למצוא דרייבר לUSB2 ללוח ABIT AN7 (NFORCE2) תודה תודה תודה תודה עידו
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-