עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by M.G.,

האם מישהו מכיר אתר ישראלי עם קישורים לביטורנט (חוץ מליונטוורק הישן...), או אתר שיש בו קישורים לקבצי טורנט עבריים?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by J0HNiE,

שלום, נתקלתי בבעיה שבה הפיירוול אינו שומר את החוקים שאני נותן לכל דבר גישה לאינטרנט.. יש איזה פיתרון לבעיה? *אני משתמש בגרסה האחרונה של התוכנה 2.0.7.1 גרסת ניסיון

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  3. Started by DeadByDawn,

אני יודע שאני שולח SMS מהאי סי קיו,זה לא עולה לי כסף,ואפשר לשלוח עד מספר מסוים של הודעות אבל...אם אני קובע באי סי קיו שכל הודעה שתשלח לי לאי סי קיו אני אקבל אותה למכשיר בSMS,המצב שנקרא Forward to SMS זה עולה לי כסף?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by ashkenazone,

אהלן, יש לי המון היס בקיובייס מישהו יודע איך אפשר להפחית את זה?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  5. Started by POD,

יש לי את ה- InstallShield , אבל אני לא מוצא שם שום דרך. ה-EXE שאני רוצה להמיר אותו הוא מסוג InstallShield, כך שזה אפשרי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  6. לWin בZIP http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.win32.zip לWin בEXE http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.win32.installer.exe לMac http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.win32.installer.exe לLinux בTar.Gz http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.linux-i686.tar.gz לLinux בInstaller.tar.gz http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla1.8/firefox-2.0a1.en-US.linux-i686.installer.tar.gz תהנו * שיט זאת גרסת nightly !!! מצטער בכל…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by Lancer,

האם מישהו יכול להמליץ על תוכנה טובה לניקוי דואר זבל? תודה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by tazmnia,

אני מנסה לראות קובץ wmv שהורדתי אבל הוא כל הזמן מבקש ממני רישיון בכדי להפעיל אותו. יש אפשרות לראות את סוג הקבצים הזה מבלי להפעיל את הרישיון ? ?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  9. הי. אני בטוח שהנושא כבר נידון אך לא מצאתי התייחסות לבעיה הספציפית. יש לי xp sp2 עם office 2003. כאשר אני מקבל דואר מאחת מתיבות הדואר של yahoo או Gmail הנושא והתוכן מגיע בג'יבריש. בדקתי זאת מהמחשב שלי (שלחתי מיאהוו וג'ימייל הביתה לבזק) והגיע ג'יבריש אז חשבתי שהבעיה אצלי(בדקתי את כל הגדרות העברית וכן הגדרות בינ"ל של דואר יוצא באאוטלוק והכל תקין). ידידה שלי ששולחת לי כבר שנים מיאהוו והכל בסדר שלחה לי כמה הודעות והן הגיעו בג'יבריש. המחשב שלי עבר פירמוט לפני חודש ועד אז לא היתה בעיה בכלל עם העברית אולם מאז הפירמוט יש בעיות עם הדואר. אשמח לתשובה אל אף טחינות הנושא. יום טוב א

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

מדובר על הדרייברים של NFORCE4 ל AMD, על וינדוס XP. המליצו לי לפני בערך שנה, לבטל את הסימון מ-STORAGE ולהסתפק בדרייבר המקורי שבא עם ה-XP. האם עדיין ההמלצה הזאת תקפה, או שהדרייבר שופר בגירסאות החדשות? רב תודות.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by PsyGhost,

יש לי שני מחשבים שנמצאים במיקומים שונים (משרד ובית) ושניהם מריצים outlook 2003 הייתי רוצה לדעת אם יש דרך לסנכרן את לוחות השנה על הoutlook-ים של המחשבים אני יודע שמיקרוסופט הציעו פעם איזשהו שירות שמאפשר לראות מידע לוח שנה של משתמשים אחרים אבל השירות הזה בוטל. יש דרך לסנכרן אותם דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by Shaharrr,

אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול בו: אני משתמש בכונן LINE-ON DVDRW SHW-1635S היום פיצלתי את הארדיסק עם פרטישן מג'יק לשני חלקים.. ועכשיו אני שם לב שהווינדוס לא רואה את הצורב דיוידי. ב device manager זה מראה לי שיש בעיה עם הדברים הבאים: LINE-ON DVDRW SHW-1635S Generic DVD-ROM SCSI CDrom Device ובשניהם הבעיה היא: Windows cannot initialize the device driver for this hardware. (Code 37) למישהו יש הצעה איך אני פותר את הבעיה? (אני משתמש גם בתוכנות כמו DAEMON TOOLS ו POWERISO ועכשיו כיביתי אותן כדי שלא יהיה בעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  13. Started by MisterL,

אז ככה שמעתי שיש תוכנת פקס בwindows רציתי לשאול איפה אני יכול למצוא אותה, וגם קניתי לא מזמן מדפסת עם פקס Lexmark x1190 ואין לי מושג איך אני שולח משם פקס.....תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by SweeT_EviL,

יש לי איזה קובץ MDF והדרך היחידה שלי לפתוח אותו זה אם היה לי את הקובץ MDS שלו ואין לי אז רציתי לדעת איך יוצרים לקובץ MDF קובץ MDS?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  15. אהלן! לאחרונה אני לא מצליח לשמוע שום מוזיקה באינטרנט, זה אומר סרטונים כאלה ששולחים במייל וגם צלצולים מאתר פלאפון וכאלה. חשוב לציין שכל קובץ מוזיקה אחר במחשב אני שומע ובאינטרנט לא. מה הבעיה? תודה מראש הדפדפן זה IE6

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by פינוקיו,

מחפש את התוכנה MYHTPC - התוכנה היא ממשק משתמש פשוט הנעזר בתוספים ובתוכנות חיצוניות על מנת לנהל את המדיה שלנו. (גירסה מלאה ולא זמנית)

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  17. הדרישות: שתהיה אפשרות להוסיף הד (echo) לקול, ושלא יהיה עיכוב כלשהו בין הדיבור ובין העיבוד דרך התוכנה, כלומר שהעיבוד דרך התוכנה יעשה בצורה שקופה בעת הדיבור אם יש משהו כזה אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by yos1978,

אחים שלי, יש לי קבצי MDF + MDS תואמים ואני רוצה לצרוב אותם ניסיתי דרך NERO 6 ואני לא מצליח, שאלתי למה זה לא מצליח ואמרו לי שאלו קבצים של התוכנה ALCOHOL אז הורדתי ALCOHOL אבל אני לא יודע ממש איך להשתמש בתוכנה. בבקשה תתנו לי הסבר או מדריך איך לצרוב את הקבצים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  19. Started by solo53,

הבעיה היא בסרט בפורמט 16X9 מעביר לתצוגה זאת אבל התמונה לא לינארית זאת אומרת לדוגמה שהתירגום בצד ימין רחב יותר ממרכז המסך ואותו הדבר בצד שמאל יש שם שני כוונים לרוחב ו סנטר אבל איאפשר להגיע לתמונה נורמלית

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  20. אהלן, אין לי מושג קלוש תוכנות עריכת מוזיקה אבל אני לומד מהר מישהו כאן יכל להגיד לי איך אני מקליט ראפ שעשיתי על ביט (צליל נקי) מסויים ועם איזה תוכנה?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  21. בזמן האחרון אני לא יכול לראות תמונות באינטרנט, במקומן יש X אדום, כזה: זה מאוד מעצבן, מה יכולה להיות הבעיה? סרקתי ספייוורים ווירוסים אם זה משנה...

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  22. עד לאחרונה עבדתי עם ת'אנדרבירד אבל היא די עיצבנה אותי. אני מחפש תוכנה או כמה תוכנות שיעשו תעבודה כראוי ויתמכו בEMAILים בעברית (קריאה וכתיבה). רצוי גם הורדה אוטמטית של PODCASTים.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  23. עכשיו הבעיה הרצינית התעוררה: אפילו הדיסק המקורי של המשחק לא פועל! כשאני מכניס אותו ומשחק, הוא רושם: Cannot Read A: בטל ביטול מה לעזאזל הבעיה הזאת?! לפי דעתי, כשמפעילים את המשחק מהמחשב הוא מחפש בכל הכוננים את המשחק, החל מA: ועד לD: וE:.. ייתכן דבר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  24. מה עושים? ממה נובעת הבעיה? האם חסרה לי תוכנה? תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  25. בהודעה הזאת תמצאו פרטים על איך לטפל ב : *בעית הזיכרון של Firefox שצורך המון זיכרון * אתרים שלא תומכים ב-FF והתאמה אישית של אתרים. * בעית התאימות של הרחבות בגרסה 2.0 alpha החדשה איך לטפל בבעית הזיכרון שצורך Firefox הרבה נכתב על צריכת הזיכרון הגדולה של Firefox (החל מגרסה 1.5) והבעיה נמשכת עד היום (גם ב-Firefox 2.0 Alpha 1), פתרונות חלקיים לבעיה שאצלי עזרו משמעותית: *כל תוצאה לא רצויה על אחריות המשתמש בלבד, ליתר ביטחון ניתן לגבות את הפרופיל* 1. בשורת הכתובות הקלידו about:config 2. חפשו את preference browser.sessionhistory.max_total_viewers הערך שבו אמור לייצג את מספר הדפים שהדפדפן ישמור בזיכרון גם אחרי שעזבתם אותם (זוכרים שב-FF 1.5 המהירות של Back ו-Forward השתפרה?). ערך ברי…

• 0 תגובות
    • 495 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.