עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MaoR_KilleR,

שלום לכם.......... ;D יש לי כמה שאלות נוביות במיוחדדד.... א) לפי מה שהבנתי, אם ה- IP שלי היא 192.168.1.xxx אז זה למעשה IP "מדומה" שנגרם ע''י הפיירוול של הראוטר (במקרה שלי - linksys) ולכן אני לא יכול לארח חברים למשחקים? ב) למה בכלל יש לי כתובת ip כזאת? ג) יש כמה שיטות שאני מכיר כדי לדעת את ה- ip שלך, אבל איך מגלים את הפורט? ד) ב- device manager, לאחר שאני לוחץ על מאפייני ה- COMMUNICATION PORT COM1, ולוחץ על PORT SETTINGS, יש לי אפשרות לשנות כמה דברים שנראים לי משמעותיים.... מה להגדיר ב- BITS PER SECONDS DATE BITS PARITY STOP BITS FLOW CONTROL המון תודות!!! מאוד

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  2. Started by Crash5,

אני צריך תוכנה בשביל לחתוך מקבצי WAV את הפיזמון. משהו ידידודתי ופשוט. תודה.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by StorM FighteR,

איך אני ממיר לינקים של אמיול בעזרת התוכנה FlashFXP ללינקים רגלים (הורדה רגילה) זה דחוף לי מאד אז אשמח לתגובות

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by StorM FighteR,

איך אני משתמש בתוכנת ה FlashFXP להמרת לינק של אמיול ללינק רגיל (הורדה רגילה) דחוף לי מאוד אז תודה לתגובות..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני רוצה להוסיף סיסמה שתעלה ישר בפתיחת האיי סי קיו ,לא רק שלא יוכלו להיכנס ליוזר שלי ,אלא שלא יוכלו גם להתחבר עם יוזרים אחרים ולא יוכלו להשתמש בכלל באיי סי קיו. לא מצאתי אפשרות כזאת באיי סי קיוץ תודה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  6. אהלן. אני מחפש תוכנה (כמו ווינאמפ למשל) למחשב שהפונקציה הכי חשובה בה תהיה - אפשרות לקבוע זמנים שונים לניגון מ-PLAYLISTS שונים , כך שבשעה מסויימת תוחלף התיקייה שנוגנה עד עכשיו והתוכנה תעבור לניגון אקראי מתיקיה אחרת לגמרי. משום מה אני לא מצליח למצוא דבר כזה. אולי יש מישהו שמכיר ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  7. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 881 צפיות
  8. Started by domuzy,

מותקן לי אופיס 2003 באנגלית. כעת אני מבקש להתקין את WORD2003 בעברית מאופיס 2003 הגרסה העברית, אבל בלי להסיר את כל האופיס ולהתקין מחדש אלא רק את WORD. ניסיתי פעמיים, הוא נתן לי לבחור בין 3 אופציות: הסרת אופיס והתקנתו מחדש; זיהוי ותיקון פגמים; הסרה לחלוטין. את השתיים הראשונות ניסיתי אבל הן לא עונות לי על הדרישה. אני פשוט לא רוצה להתעסק עם היומן והפרטים שיש לי בOUTLOOK בגלל זה אני לא רוצה להתקין מחדש. ישלמישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  9. יש לי פורט אחד ב TCP ואחד ב UDP שאני צריך לאפשר, דרך הסיגייט השאלה שלי זה איך אני פותח אותם, והאם ניתן לפתוח אותם באישור לתוכנה אחת מסויימת, או שזה מאפשר גישה לכל תוכנה דרך הפורטים האלה גירסאת התוכנה: 5.6 (גירסא ביתית)

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  10. זה קשור למחשב? AMD2000+ Geforce5700 380MB DDR ושאר הירקות..אין מצב שהמחשב לא מספיק חזק.. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gab1234,

יש לי בעיה עם סרט בהמרה ל-MPEG 2 , יש איזה פריים אחד שכנראה לא תקין ואי אפשר להמשיך להמיר... יש איזה תוכנה שבודקת תקינות של AVI ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. Started by shon,

אהלן אני מחפש אם משהו מכיר אתר או תוכנה עם הרבה אפקטים של סאונד לעריכת וידאו בavid תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  13. Started by s7rmt,

מי שהוא שמע על פורמט סרטים חדש אני לא בטוח בשמו משהו כמו xvcd (לא S) מי שהוא יכול להביא לי פרטים על הפורמט הזה?!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. יש לי שתי בעיות עם התוכנות שברשותי. הראשונה, ה-FireFox לא מוריד לי שום דבר, אני מגיע למצב שבו אני אומר לו Save To Disk, עושה לו OK וזה לא עושה כלום! מה אפשר לעשות? בעיה שנייה, או יותר נכון שאלה, איך אפשר להפוך את המעלות בתוכנה Konfabulator, למעלות בצלזיוס? תודה.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  15. חברה יש לי את הגרסה החדשה של אימיול מליונטוורק וזה מוריד לי במהיריות נמוכות יש דרך לשפר את העניין?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by integral,

מישהו מכיר את התוכנה? לא מצליח להעלות את ה ACCESS MANAGER.

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  17. Started by kobibo,

מה ההבדל בין הגירסה 2.5 לבין הגירסה 3.0 experss בתוכנה הנ"ל ? ומה מומלץ יותר בהמרת סרטים ל VCD ?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  18. המנוי השנתי שלי אצל פנדה אמור להסתיים בקרוב, וMS כבר חסכה לי כסף עם הGaint Anti Spyware כך שאולי מחכה לי הפתעה נעימה עם האנטיווירוס שלה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. האם יש תוכנה שמראה את העבודה של הספק. האם המתחים יציבים וכל זה. אם כן,אשמח שתתנו לי לינק לתוכנה! תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by SupeRnovA,

אוקיי הכותרת אומרת הכל ושתהיה חינמית אם אפשר אם אין אז גם לא חינמית תתאים תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by overload,

אני רוצה להקליט שיר מהרדיו של המדייה פלייר. איך אני עושה את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by gab1234,

לפני המרה של קובץ לMPEG 2 צריך לבחור בסוג ה-ASPECT RATIO... אם לא יודעים איך קודד הקובץ אז איך אפשר לדעת מהו ? אני אשמח להסבר מעמיק ! תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by matanyaniv,

יש תוכנה כזאת שאתה רושם לה שאלה, אתה עושה נקודה(או כל סימן אחר) ואז רושם את התשובה, התשובה לא תופיע בשורה שבה כתבת את השאלה אלא תופיע רק אחרי שתלחץ לתוכנה לענות על השאלה שרשמת. יש לי את התוכנה בספרדית(היא נקראתPedro Responde) שמעתי שיש לתוכנה גם גירסא אנגלית ועברית, למישהו יש לינק?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  24. יצאה גרסה חדשה המבוססת על גרסה 0.44d. מישהו הספיק להתנסות עם התוכנה? חל שיפור בגרסה "החדשה"?

• 85 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים