עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Kalim3ro,

יש לי בעיה בfirefox, משהו מאוד מוזר. כשאני לוחץ על לינק להוריד משהו זה מוריד את הקובץ ולפעמים לא...ולא נפתח החלון של ההורדות. כשפותחים את החלון דרך Tools אז לא מופיע בו כלום... רוב הפעמים הקובץ מפסיק את ההורדה באמצע ואז הקובץ דפוק. אם עושים Save Target As... זה לא מוריד בכלל ולא פותח חלון הורדות....זה שואל לאן להוריד...אבל לא מוריד כלום... ניסיתי להסיר ולהתקין גרסה ישנה יותר...ניסיתי הכל! מאז שעברתי ל2.0.0.1 זה התחיל...וגם עם ה2.0.0.3 זה אותה בעיה... מישהו נתקל בזה? למישהו יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by עומרי מסיקה,

שלום לכולם! קניתי מחשב נייד של דלXPS1530 שהגיע עם מערכת ויסטה מותקנת. בהתחלה דאמון טולז עבדה ללא בעיות, אחרי כמה ימים היא נתקעה, ומאז לא משנה כמה פעמי ניסיתי להסיר ולהתקין חדש (גם גרסאות שונות),זה תמיד מאתחל את המחשב בשלב התקנת ה-SPTD וחוזר לאותו שלב לאחר האתחלה. כמה פתרונות קודמים שקראתי בפורומים אחרים לא צלחו. מקווה שתוכלו לעזור. תודה!

3. .

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by emperor,

שלום! לפני שבוע קניתי מחשב amd 3200 חדש. הרצתי עליו את התוכנה ושני דברים לא ברורים לי, בקטגוריה של הבנצ'מארקים של המעבד כתובoptimisation override has been engaged on this cpu האם זה אומר שמבוצע עליו אוברקלוק. הוא עובד במהירות 2000 mhz. הבעיה השנייה היא בטמפרטורה, התוכנה רושמת שהלוח והמעבד זוכים לטמפרטורה נוחה 25 מעלות אך הספק נמצא תמידית ב71 מעלות, איך זה יכול להיות יש לי מארז קוברה של ריידמאקס בעל 3 מאוררים 80 מ"מ , כאשר אני מצמיד את היד המארז ממש קריר ולא חם בכלל. 71 מעלות זאת טמפרטורה מאוד גבוהה והייתי שם לב לכך לא? אולי המודד טמפרטורה התקלקל המפרט כולל amd3200, GA-K8N F9,120 sata w.d,512 A DATA,ספק 420w תעזרו לי בבקשה בקשר לשתי הבעיות הללו

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by dima_ga,

צריך תוכנה טובה שאני יוכל להקליט שידורים מהכרטיס TV שלי ושיהיה סנכרון בין קול ותמונה מה שאין לי בתוכנה עכשיו winpvr תודה לכל העונים

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  6. אני מחפש תוכנה שתבדוק את תאימות הדרייבירם ועידכונם ותעדכן אותם...

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  7. Started by urich,

יש לי טלפון נוקיה 6021 עם bkuetooth ויש לי חיבור bluetooth על המחשב האם אני יכול להשתמש בפלפון כשלט רחוק עבור המחשב יש תוכנה כזאת? בעיקר כדי לשלוט על mv2player ו winamp.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by House M.D.,

זה עובד בבטא 9 , לא יודע מה עם גירסאות קודמות... יש אפשרות שניתן להפעיל ואז הדפדפן יתחיל לטעון את האתר בזמן ההקלדה של הכתובת. נגיד כותבים בכתובת hwzone.co.il וההשלמה האוטומתית מזהה את הכתובת לפני שכתבתם עד הסוף, ואז גם האתר מתחיל לעלות אוטומתית. אותו דבר לגבי חיפוש בגוגל משורת הכתובת. זה נחמד כי זה ממש עוזר והופך את הגלישה ליותר מהירה פשוט צריך להיכנס לעמוד about:flags ולהפעיל את "Verbatim instant" מקווה שעזר. אפשר להפעיל גם את Web Page Prerendering.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  9. שלום לכם. התקנתי במחשב לפני דיי הרבה זמן את התוכנה emule למי שמכיר. עכשיו יש לי הרבה דברים שאני לא מבין בא. ואיך היא מתנהלת, ואיך היא עובדת. 1. שה- emule עובד לי במחשב (כאילו שהוא מופעל), המחשב שלי ניהיה מאוד איטי כל דבר שאני פותח לוקח לו הרבה זמן לפתוח אותו, אבל שהאימיול לא פתוח אז המחשב עובד לי בסדר גמור. 2. שאני נכנס לתהלכים של המחשב אני רואה שמה שהאימיול מראה לי 77,700kb שזה הרבה מאוד. השאלה שלי האם אימיול אמור ככה להאט את המחשב? והאם ככה זה אמור להראות לי בתהליכיפ כזה הרבה משאבים שהוא תופס ? מה אתם מציעים לי לעשות בנוגע לזה..? מפרט קטן: יש לי win xp 2800mhz עם זיכרון 512ddr. בתודה מראש בר לוי!!!

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  10. (כמו שיש miriam לעברית...) מחפש פונט שיש אותו כבר בוורד 2003

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מהם דריברים של OMEGA?(לכרטיס מסך ATI) שנית מאיפו אני מוריד אותם בשביל ה X1800XT שלי?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  12. Started by Big_Guy7,

עריכה: הסתדרתי, למחוק

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  13. Started by gor84,

החלטתי לבדוק את התוכנה הזאת....דבר ראשון מעצבן זה שהיא לא מתמזערת ICON TRY וזה ממש לא נוח שהיא נמצאת על הסרגל כל הזמן... משהו מכיר אותה אולי ויכול להוציא אותי מהשוק? או שזהו טריק ממש מטומטם לנסות ולגרום לי לקנות אותה...

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by iakovl,

גילית (שמתי לב ) למשהו מוזר כשאני מפעיל FF ביחד עם הקומט המהירות של הקומט צונחת כמו אבן (וזה לא שהFF אוכל פס כמו פרה) מה יכול לגרום לזה?

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  15. קודם כל תודה מראש לכל מי שיעזור לי. -לפני יומיים פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את WINXP, וגיביתי מס' קבצים חשובים לי מאוד (בעיקר קבצי פלאש שהם פרוייקטים שאני עובד עליהם כבר הרבה זמן). בקיצור, לאחר ההתקנה מחדש ולאחר שהקנתי שוב את FLASH MX, כשאני לוחץ פעמיים על הקובץ *.FLA שגיביתי הוא לא פותח אותו ורושם לי "Failed to open document". גם כשאני נכנס לתוכנה עצמה ומשם בוחר באופציית Open ובוחר את הקובץ הרצוי לפתיחה הוא לא פותח אותו מאותה הסיבה. אני חייב עזרה מיידית לתקן את הבעיה כי חלק מהקבצים הם פרוייקטים עבור אנשים אשר אני מוגבל בדד-ליין להגשתם והבעיה בוערת מאוד! מה ניתן לעשות? (התקנתי גם את FLASH MX 2004 בתקווה שאולי דרכה אני אצליח לפתוח את הקבצים, אבל הבעיה נותרת בעיניה ללא ה…

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  16. Started by asichen,

היי, יש לי בעייה בפוטושופ CS2. יש הרבה מקרים שבהם אני עובד עם קובץ כבד פתאום מופיעה לי השגיאה שלמטה (בתמונה המצורפת). מישהו יודע מה הבעייה? בעיית חומרה/תוכנה? תודה רבה רבה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  17. זה התחיל כשהיו מפעילים את הסבבה דיסי, אחר כך אחרי כמה זמן מהפעלת האימיול, ועכשיו כשמפעילים דף אנטרנט המחשב קורס ומראה עמוד כחול. חיבור האינטרנט מתבצע דרך מודם ALE130, זה קשור?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  18. האם אפשר להגדיר במקום מסיום אם איזה קידוד יעלה ה IE7 ? כמו שיש אפשרות כזו ב firefox.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  19. אני רוצה לקבוע פרופילים לעכבר שלי (Logitech MX1000) לכול משחק, שיהיה אפשר להגדיר binding בנפרד לכול משחק וכ'ו. התקנתי Setpoint 4.00 ולא מצאתי את האופציה להצמיד פרופיל לכול EXE (מה גם שהוא דיי כבד יחסית לגרייברים) יש איזה תוכנה אלטרנטיבית?

20. Started by Reze,

אני צריך תץוכנה שתקבץ לי שירים בשביל להכניס לפלאפון........ בבקשה זה דחוף...!!! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by PayneBack3251,

אני כבר הרבה מאוד זמן עם ראוטר ואני עדיין לא יודע איך אפשר לקבל קבצים באופן נורמלי באיסיקיו... יש איזו שיטה או שצריך לפתוח פורט מסויים ? תודה מראש לעוזרים. עריכה: ניסיתי לפתוח את פורט 5190 כמו שרשום פה אבל לא עזר http://linksys.custhelp.com/cgi-bin/linksys.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=578&p_created=1084217556&p_sid=OjUKYT4i&p_accessibility=0&p_lva=703&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9Mjc1JnBfcHJvZHM9MCZwX2NhdHM9JnBfcHY9JnBfY3Y9Jn

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by Or94,

אני משתמש בפיירפוקס ויש לי בזמן האחרון בעיה: אני לא מצליח לראות סירטונים ביוטיוב. אני לא יכול ללחוץ PLAY ולא מצליח ללחוץ על כלום. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by omri_ro,

יש לי איזו תוכנה שכנראה "השתילה" את עצמה ללא ידיעתי ועולה כל הזמן ב-STARTUP ואני לא מצליח לאתרה לא ב-MSCONFIG ולא ב- REGISTRY. פרטים: עולה חלון ובכותרת שלו כתוב INDICATOR ואז הוא כותב the program already running מדובר בWIN98 אני מחפש איזוהי תוכנה לניתור כל התוכנות וה-SERIVICES שעולים בSTARUP (כזאת שתריץ את כל התוכנות שרצות ברקע אחת אחת ותעשה PAUSE בין כל תוכנה ככה שאוכל ליראות מה מריץ את INDICATORה הזה)

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by dbzu,

שלום יש לי צורב dvd של nec הוא יכול לחרוט מילים על דיסקים לבנים אתם מכירים תוכנה חוץ מנרו שמאפשרת כתיבה על דיסקים?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  25. Started by LRa,

ערב טוב, לוותי מצלמת וידאו מחברה. המצלמה הקליטה על דיסקים קטנים ויצרה תפריט די.וי.די לפני מספר הפעמים שלחצתי על הקלטה. האם קיימת תוכנה שהופכת לי את כל הדיסק לקליפים קטנים כפי שהם בתפריט הדי.וי.די? כבר הורדתי לא מעט תוכנות וכולן לא עבדו טוב. גם לא הצלחתי להגדיר שהוידיאו יהיה ב 16/9, וגם הסרט נתקע אחרי עשר-עשרים שניות ובטח שלא הצלחתי להפוך את זה לקבצים כפי שזה מופיע בתפריט. תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.