עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Funkyzord,

אחרי שפרצו אלי כשהיה לי נורטון 2002 מעודכן (וחוקי לשם שינוי), החלטתי לנסות איזה אנטי וירוס אחר. אני זוכר שהיה פעם השוואה בין כמה סוגים של אנטי וירוסים, והאנטי וירוס של פאנדה הצטיין שם, מה דעתכם אליו? יש לכם הצעות לאיזה משהו אחר? your thankful gamX (אני משועמם )

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. השאלה בכותרת... אני יודע שצריך להפעיל את התוכנה פעמיים אבל איך עושים את זה? או שעדיף לבדוק מאמץ עם תוכנה אחרת..

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by E-tay,

אני רוצה לדעת אם יש מדריכים לפוטושופ 7....עדיף בעברית

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by Dante_9,

הורדתי את הסמיילים האלו: איך אני משלב אותם במסנג'ר?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  5. האם יש עוד סוגי אופיס או רק השניים האלה ומה ההבדלים ביניהם?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by FatherBoard,

משהו פה קרא את הת'רד שלי על הבעיות עם המסנג'ר? הקיצר, מסתבר שזה לא רק במסנג'ר אלא בעוד תוכנות דומת כגון יאהו מסנג'ר. למי שעוד לא בעניינים, אז הבעיה שלי היא כזאת: התוכנות הללו דורשות איזשהו ID\פספורט מסויים שאליו אתה צריך להרשם באתר כדי לקבל ת שירותיו. הבעיה היא, שאצלי - למרות שיש לי כבר את הפספורט\ID הזה - אז התוכנה מסרבת להתחבר. גם לאחר שאני לוחץ על הכפתור של קבלת ID חדש, אז האשף לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בדקתי את הגדרות האינטרנט - והם בסדר בדקתי פיירוול - והוא כבוי אני כבר נואש ואני לא יודע מה יכול לגרום לזה. ה-ICQ לדוגמא פועל מצויין! עוד דבר שגיליתי, הוא שלאחרונה אני לא יכול להכנס לחשבון שלי בהוטמייל או לפתוח חדש (גם ב-com. וגם ב-co.il.). זה מפנה אותי לדף הלבן המעצבן …

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  7. אני צריך עזרה , אני לא מצליח להוריד שירים מהאתר http://muzx.net/ בגלל שהם מוגנים ע"י נגן FLASH מעצבן , הקטע שאפילו להעתיק את שם השיר אי אפשר . חבר שלי הצליח לעשות איך שהוא ש DAP יוריד לו את השיר אוטומטי בלי ניגון בנגן שלהם , אבל אני לא מצליח גם לא ב FF וגם לא ב IE . בשביל להיכנס לנגן תלחצו על אחת קטגוריות המוסיקה למעלה . תודה גדולה למי שיצליח להוריד משם שירים ויסביר לי איך.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  8. שלום, הצלמיות המופיעות לצד השעון נעלמות לסירוגין. אם אינני טועה קוראים לזה "אזור ההתרעות". כבר ניסתי לאפס את ההגדרות ולהשתמש ב- 'התאמה אישית של התרעות' אבל זה לא עזר. לדוגמא, הזימן של הרמקול לא תמיד מופיע/הצלמיתשל האנטי וירוס לא תמיד מוצגת וכו'. אודה לקבלת עזרה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  9. אהלן יש בדף הפתיחה של כרום את שורת החיפוש של גוגל ביחד עם עוד 8 תמונות מוקטנת לאתרים שאני הכי מבקר בהם. יש אפשרות שאני אקבע מה יהיה האתרים?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by kotel,

פעם לפני פירמוטים רבים (התחלה של סיפור).... הייתה לי תוכנה בשם הזה אם אני לא טועה...היא הייתה תוכנה מצויינת הייתה אומר לה מה אתה רוצה מהבוט במירק והיא כבר הייתה עושה את העבודה מחכה בתור ומורידה את הקובץ ויהימה... אני מתגעגע עליה :'( ואני רוצה להשיג אותה שוב...אבל אני לא מוצא אותה אם אתם מוצאים זכר ממנה אנא תנו לינק או משהו תודה...

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  11. כל פעם שאני רואה משהו ב popcorn time אחרי כ25 דקות על השעון זה פשוט מפסיק ורואים על המסך X, למישהו יש ניסיון עם הבעיה / יודע למה ?

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by asafgolan,

נאלצתי לבצע התקנה של WINDOWS 7 על כונן חדש, ובעקבות כך הפיירפוקס שלי אופס לגמרי ואיבדתי את כל הסימניות, התוספות, הסיסמאות וכו'. יש לי את הספריות של פיירפוקס מההתקנה הקודמת (גם על WINDOWS 7). יש אפשרות להוציא משם חלק מהמידע האבוד?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום לכם. יש לי במחשב נייד חלונות 8.1 יצרתי סיסמא בכניסה לחלונות. אבד לי פתק שרשמתי סיסמא שלי של בכניסה חלונות 8.1 עכשיו אני לא מצליח להיכנס לחלונות 8.1 בגלל שאין לי סיסמא. האם יש איזה תוכנה אחרת משהו מכניסים CD בעליה bootable שנראה כמו חלונות דומה.ומשם אפשר לימצוא ביטול סיסמא לחלונות 8.1, האם יש דבר כזה? אני לא רוצה bootable שעולה כמו DOS וגם שאלות ב DOS זה מסובך לי.לא מבין בזה. אני רוצה תוכנה אחרת משהו קל ומהיר. תעזרו לי בבקשה לבטל סיסמא בחלונות 8.1 יש במחשב נייד מסמכים לימודים חשובים לי. בתודה מראש! שיהיה לכם חורף קל. תיסעו לאט בכביש.לא לניסוע מהר.חורף מסוכן.

• 13 תגובות
    • 5.9k צפיות
  14. הקבצים הם ענקיים (80 מגה קובץ) בדחיסת Mp3 של 128, שומעים מעולה וצלול, אני רוצה לשמור על האיכות הזאת אבל להקטין את גודלם משמעותית, דחסתי ל 32 והקול היה צומרני מעט ולא ממש צלול, ד"א מה התוכנה המומלצת לדחיסה נוספת של mp3, השתמשתי ב Ashmpoo שהיתה דיי טובה

• 38 תגובות
    • 8.1k צפיות
  15. שלום לכולם (שוב ) יש מוזיקה טובה מאוד ב- SHUOTCAST RADIO בתוכנה WINAMP מכיוון שזהו רדיו המשודר חופשי באינטרנט - יש תוכנה שניתן להקליט את המוזיקה ולשמוע באוטו/MP4/פלאפון ? לאוו דווקא רדיו מה- WINAMP בכלל מהאינטרנט ? * כמובן שאם אפשר אז חינמית וקלה...

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by ccc,

אני מנסה לעשות EXPORT ל50 ומשהו RSS FEEDS שיש לי באווטלוק 2007 וכשאני לוחץ EXPORT TO OPML זה נותן לי שם רשימה של איזה 4 שמחקתי לפני 100 שנה ומתעלם לחלוטין מכל ה50 שלי כאילו הם לא שם, איפה הם ? איך אני מגבה אותם במצב כזה ? אני יודע שהם שמורים בוודאות באווטלוק כי אין לי שום בעיה לעשות ריסט גם למחשב, להכנס לאווטלוק ולקרוא משם, פשוט הם לא רשומים בגיבוי. מה עושים במצב כזה ?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה אנטי וירוס הכי מומלץ היום?

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by daido,

היי ושלום אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לצלם דף אינטרנט מתוך אתר אינטרנט, בצורה כזאת שכל הדף יצולם כולל תמונות ומלל וכולל תוכן שכדי לראות אותו צריך לגלול מטה. ממש כמו שבהדפסה כל הדף יוצא, כך ארצה שכל הדף יתפס. תודה לעוזרים daido

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  19. אני רוצה לדעת איזה תוכנות כדאיות וחשובות להתקין אחרי פירמוט לפני שאני שוב חוזר לגלוש... ומה להתקין לפני מה... ? ואם יש אופציה יותר טובה לגבות את מערכת ההפעלה מ Norton Ghost ? ואם כבר אני מגבה אז לפני או אחרי שאני מתקין דרייברים ? אתם יכולים לפרט אם זה אנטיוירוס אז איזה סוג וכו' ... אני לא מעוניין בפיירוול נראה לי שמספיר הפיירוול המובנה ב SP2... תודה לכל העוזרים :

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  20. שלום ולילה טוב, החלפתי את המערכת ההפעלה לוינדוס 7. הכל רץ יפה ומהר, אבל כשאני מפעיל משחקים מסויימים הכל נהיה ממש איטי עם מלא תקיעות במשחק. זה לא היה לי ככה בעבר עם הוינדוס הקודם. כאילו משהו לא תקין או חסר.. מה אפשר לעשות. תודה רבה.. המחשב בן 4 שנים מעבד E8400 , כרטיס מסך HD4870 ,ספק של קרוסייר 750 , לוח אם P5Q , זיכרונות של OCZ 4 GB .

21. לאורך תקופה תמיד שאני הולך לגוגל שהוא העמוד בית שלי הוא עולה לי ב .IL ואז אני צריך ללחוץ בפינה ללכת ל .COM אבל עכשיו אין לי מושג למה הכל עולה סיומת .IT איטליה כאילו הוא חושב אני באיטליה ואפילו בדברים שכתובים בצדדים באיטלקית וזה קורה עם במחשב הנייד שלי וגם במחשב הנייח מאוד מוזר מה קורה פה ? ואיך אני משתמש ב .COM בלי משחקים כל פעם לפחות שהיה עולה .IL זה היה רלוונטי וכל הגיפים של גוגל היו לפי אירועי היום מה קשור איטליה עכשיו שאני מנסה ללכת לגוגל .IL בכלל מקבל שגיאה [h=1]This webpage is not available[/h] זה אולי קשור לכתבה שהייתה על כתובות ישראליות וסיומת IL משהו ?

• 14 תגובות
    • 7.3k צפיות
  22. ישמח לקבל הסבר מפורט איך להשתמש בזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by matanh10,

יש לי כרטיס גרפיוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte היי לכולם אני מחפש קישור לדריבר עדכני לכרטיס מסך הזה אם אני לא במקום הנכון סליחה אשמח לקישור ישיר יש לי xp sp 3 ניסיתי להוריד מהאינטרנט ושהתקנתי מופיע לי שגיאה יש לי מעבד אינטל אם זה משנה אשמח לעזר נ.ב יש לי directx 9זה לא אמור להיות גירסה 10 תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  24. Started by slrr,

התקנתי את האופיס והתקנתי את החבילת השפה העברית... והאופיס עדיין באנגלית מה עושים??? או איך משנים בהגדרות?

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  25. לאחר שהמסנג'ר כבר הותקן האם השיחה עצמה במסנג'ר מייצרת הורדה כלשהיא download ?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.