תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני משתמש בתוכנה Premier Pro של חברת Adobe. היום ניסיתי להכניס לTIMELINE שלי קובץ VOB והתוכנה לא אפשרה (לא מצאה HEADER)! האם יש עדכון שאמו רלפתור את הבעהי או שאין מה לעשות... אם אין מה לעשות יש אולי איזה שהיא תוכנה שממירה VOB לAVI או כל קובץ אחר בלי לאבד את האיכות וידאו/אודיו?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפוש לא מצאתי כל מידע בנושא אז פתחתי ת'ראד חדש.. יש לי כבלים, ואני מחפש פייר ול טוב, שכמובן גם יפעל בכבלים, או הדרכה איך ל"תקן" את הבעיה של פייר ולים בכבלים. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה , יש שם 6 תקיות מכווצות פתחתי אותם ומצאתי את ההתקנה התקנתי , לאחר מיכן הכל כמעט מושחר אני לא רואה את הטלויזיה אני שומע רק קול מהכרטיס , יש לי 10 xp sp2 + Windows Media Player ניראה לי שזו תוכנה מאוד פשוטה מה הבעיה יש למישהו רעיונות או ניתקל בבעיה
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שתתמוך בכמה שיותר סוגי קבצים, שגם תשמור לפני ספריות (אם למשל יש לי סיפריה XXX ובתוכה יש תת תיקיה YYY ועוד אחת ZZZ, שהמבנה ישמר) אמ...כמובן שתאפשר שינוי איכות וכ'ו. עדיפות לחינמית, אבל אם לא, תתקבל בברכה גם הצעה לאחת בתשלום.
-
-
-
מבלי להסיר את האנגלית? ואם לא או שלא רצוי- האם אפשר להסיר רק את WORD כדי להתקין את הגרסה העברית מחדש או לחילופין להתקין על (=לדרוס)??? תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
כל פעם שאני מחליף תמונה דרך התוכנה הסרגל של הוינדוס קופא לאיזה 20 שניות ואני יכול להשתמש בוינדוס, להעביר חלונות עם TAB אבל הסרגל קופא אי אפשר ללחוץ על כפתור התחל וכל זה.. מה עושים? דרך אגב ניסיתי למצוא פתרונות עם תוכנות אחרות קלילות יותר, אבל כולם עתיקות מגעילות מזכירות לי וינדוס 3.11 ואני לא רוצה להתעסק איתם..
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
פשוט לא רוצה להשמיע כלום... סרטים שפעם פעלו אצלי עם קול כבר לא משמיעים כלום, ואפילו MP3 הוא לא מצליח לנגן (פעם כאמור הוא כן עשה את זה). לא עשיתי שום דבר חריג ואין לי מושג למה הוא הפסיק לפעול, נסיתי להתקין את התוכנה עוד פעם וזה עדיין לא עוזר... מישהו יודע מה לעשות ? אם היה אפשר לעשות UNINSTALL לגמריי זה אולי היה עוזר אבל אין דרך...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. כנראה היום תקף את המחשב שלי ווירוס ורציתי לדעת איך אני יכול להתמודד איתו ובמה הווירוס פוגע.. דיברתי עם חבר והוא אמר לי שזה הגירסה החדשה של הבלאסטר אבל אני לא בטוח.. תראו המחשב היה פתוח הרבה זמן רצוף יותר מיומיים בערך.. היום התחלתי לשחק בו אחרי הפסקה של 3 שעות בערך ואז שמתי לב שהאודיו לא עובד.. הפעלתי מחדש את המחשב וכשזה בא להכנס לווינדוס (Xp pro) אז זה כתב לי שגיאה משהו בסיגנון: זיכרון 0x2103415 הפנה למשהו אחר כזה 0x214902385 והוא לא יכל להיות "Read" ואז יש "אישור" ו"ביטול" ביטול מפעיל תוכנה לאיתור באגים ו"אישור" פשוט מתעלם אני חושב.. כשלחצתי ביטול זה נתקע וגם כשלחצתי אישור זה נתקע לאיזה דקה וחצי ואז זה כבר הלך לחלון שלפני הווינדוס "Wellcome" וגם שם הוא נתן לי הוד…
-
היי, אני מחפש תוכנה אשר מציגה את רוחב הפס (uploadו-download) של כל פרוסס במחשב. כמו הtask manager -> processes, אבל עם עמודה של רוחב פס (כלומר מהירות ולא כמות תעבורה). אני מכיר את הנט לימיטר אבל אני מחפש משהו פשוט הרבה יותר.
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
תגיבו בבקשה עם מישו עשה יותר מהירות ובאמא שלי שזה אמיתי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
התקנתי קספרסקי אנטיוירוס ושאני מנסה להכנס לאינטרנט הוא עושה לי מסך כחול כזה של השגיאה בחומרה... אני חושב הגירסא הייתה 5.5 (מחקתי כבר) אז מישהו יודע מה עושים בנידון?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי אתמול את גירסת הדמו של קספרסקי וניסיתי להכניס SERIAL אחרי כמה ניסיונות מצאתי SERIAL שהתאים אך ברגע שלחצתי אישור זה העלה הודעה שאומרת שהאנטיוירוס לא יעבוד עד שאני אוריד עדכון של "BLACK LIST" מהאתר שלהם, ובכן, ניגשתי לאתר והורדתי עדכון ופה התחילו הצרות. לא הצלחתי להבין איך לעזעזל אני אמור להתקין את העדכון ולא הצלחתי למחוק את קספרסקי. מה שמונע ממני להתקין כל אנטי וירוס אחר ... אני צריך עזרה דחוף כי מחר בבוקר אני נוסע חזרה לפנימייה ואני ממש לא רוצה להשאיר את המחשב בלי אנטני וירס. תודה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תפריט שנוצר ב-TMPGEnc DVD Author לא מופיע ישר ב-DVD הסרט מתחיל להתנגן וכדי להגיע לתפריט שיצרתי אני צריך ללחוץ על כפור ה-menu בשלט איך אפשר לעשות שזה יעלה אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
חבר שלח לי טקסט לגימייל. אבל מה שאני קיבלתי היה משהו כזה: ??????? ????? ??? וכו' אני השתמשתי בגרסת ווב של ג'ימייל. הוא השתמש בoutlook express מה לעשות? ???
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הבעיה בכותרת... התוכנה כל כמה דקות הופכת את הפרח לצהוב ולפעמים זה נשאר רגיל רק הרשימה לא מתעדכנת ומי שלא ONLINE עדיין יכול להיות שם... מה יכולה ליהיות הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע את ניסיונם של אנשים בנושא הנ"ל. דעתי בעניין : NAV - sucks McAfee - בסדר, ממוצע. לגבי כל שאר השוק כמו PC-CILLIN, Panda, AVG, Kaspersky, Dr.Web אודה לכם אם תגיבו. תודה, והמשך יום טוב לכולם. ;D
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש אם משהו יודע אתר או תוכנה שבעזרתם אפשר להסיג תוספים ל winamp כגון: בקרה על מהירות השיר, שינוי הטונים בשי ועוד ! תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
מתחיל להתחרט על רכישה קראתי את המדריך להכנת שלט IRDA תשע פינים, וראיתי את המתאם USB בזול, לאחר הקנייה פתאום שמתי לב שכותבים פה שהתוכנה שמצויינת במדריך לא מתאימה למתאמי ה-USB מישהו מכיר תוכנה שתתאים ל-USB IRDA או למהר לבטל את הקנייה? תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אתמול הורדתי nero 6605 ונתקעתי בלי s\nלתוכנה איפה אני יכול למצוא?????
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמאפשרת לי לשנות את הקול במיקרופון בתוכנות כמו SKYPE וכו'.... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני מבצע שיחה במסנג'ר ומשתף וידאו אין לי בעיה עם הפיירוול. אך כאשר אני רוצה להוסיף קול לשיחה אני לא יכול לעשות את זה מבלי לסגור את הפיירוול. יש למישהו מושג איך אפשר להתגבר על זה. ובאותה נשימה אני רוצה לשאול איך פותחים פורט ספציפי ב-zone alarm. אשמח אם תעזרו לי.
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני צריך להתקין J2E אבל אין ברירה חייבים לאתחל את הדפדפן לאחר ההתקנה,זה כבר עלה לי שני ריסטורים...
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אני צריך את התוכנה JAVA VM דחוף, ג'אווה וירטואל משין
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-