תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש ברשותי נגן MP3 שלא יודע להראות עברית (הנגן קורא את קבצי ה ID3). לא צפוי עדכון בקרוב. ידוע לי שישנה טכנולוגיה שיודעת לשנות עברית ל"Ivrit", למשל - "שלמה ארצי" יראה ככה: Shlomo Artzi. הטכנולוגיה הזו קיימת ומיושמת כבר כעת, לסטודנטים שבינינו באתר "Libagent" שאותו מכירים חלק מהסטודנטים. זהו אתר שמיועד לעדכן אוטומטית ספרים בספריה באוניברסיטה, ישנה אפשרות באפשרויות של המשתמש שהאתר ישלח לך את שם הספר ב"Ivrit" במקום ב"עברית", כך שספר כמו "מתמטיקה שימושית" יראה כך: "Mathematica Shimoshit". זה אומר שהטכנולוגיה (לא שאני מתכנת או משהו, אני לא יודע כמה זה מתוחכם) קיימת, והשאלה היא אם נעשה או אפשר לעשות בזה שימוש גם ל Id3. והחלפה אוטומטית של השמות שנמצאים בו. אשמח אם מישהו מכיר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שתי שאלות: 1. התקנתי מסנג'ר 7 היום, אלא שבמקום לעדכן לי את המסנג'ר הישן הוא התקין את המסנג'ר מחדש כך שכעת יש לי 2 מסנג'רים במחשב. איך אני יכול להסיר את הישן? (ב- remove programs מופיע לי מסנג'ר 7 בלבד ולא הישן שבא עם XP) 2. איך אפשר להתמודד עם ספאם מטורף באייסי? כל יום אני מקבל הצעה למשחק שש בש וכל הכנסה להתעלמות וספאם לא עוזרת.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הורדתי את זה, ואז פתאום לפני כמה זמן במקום השם של השיר, כתוב Idle, וזה לא פועל. מה לעשות ??? אה, והתקנתי כבר מחדש..לא עזר..
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
איפה אני משיג סקינים למסנגר בגרסה 7.0.0777 ולא כל הבטות שיש לנו כבר 3 חודשים? <צונזר. קרא את חוקי הפורום.> תודה!
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח קורות חיים להמון מספרים אבל להקיש את כל המספרים פעם אחת ואז שיישלח את כולם , איך אני עושה את זה בווינפקס?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
האם ניתן דרך נרו הכי חדש לעשות מסך פתיחה שיוכל לנווט דרך קבצי תמונות ומוזיקה עי תפריטים כמו העניין של לעשות סרט DVD עם מסך מעוצב! יש לי את הגרסה הכי חדשה של נרו עם נרו אקספרס וכמובן צורב DVD אשמח אם תסבירו לי כי אני יודע שאפשר או סרט וידאו או תמונות עם מסך פתיחה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
רציתי לשאול, איפו אני שם את הכתובת של הפאב? תודה :xyxthumbs: דחוף!!
-
אז ככה.. לחבר שלי יש מכשיר MIO עם הGPS (נראה לי זה דגם 168), משהו כזה. איכשהו הכל נמחק לו, והוא צריך להתקין מחדש את כל התוכנות. שאלה מס' 1 - איזה מערכת הפעלה המכשיר מריץ. שאלה מס' 2 - מערכת הניווט שלו היא של חו"ל - צפון אמריקה וקנדה. בעקרון יש לו את הדיסקים של ההתקנה, הוא שואל איך מתרחשת ההתקנה בפועל. אם מישהו מתמצא, אשמח לקבל תגובה. אגב, המכשיר נקנה בחו"ל, ככה שאי אפשר לשלוח להם את המכשיר או משהו כזה. תודה, נדב.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה במובי מייקר בעת עריכת וידיאו (אכ'ממ.. מי אמר ש AMD גרוע בעריכת וידיאו?) כל פעם שאני מצרף סרטונים ומוסיקה למובי מייקר, אחרי איזה 20 - 25 סרטונים שייבאתי והכנסתי לסרט, הוא מתחיל להציג לי X על חלק מהסרטונים והם פשוט לא פועלים בסרט, ואין איך להחזיר אותם.. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי בעיה נתתי לו פקודות כמו שצריך הוא כמובן שעושה את זה טוב הבעיה היא ש"לופ" שלו לוקח הרבה זמן4 שניות אולי קצת יותר אני צריך שהוא יחזור להתחלה בצורה יותר מהירה איזה אני גורם לא לעשות את כל העבודה יותר מהר ?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
זה תוכנה קלה שאתה מלה תמדיד מ10 אלף עד 20 אלף וזה ממהיר כביכול את הXP איך הוא עובד? על ריג'יסטרי טוויק? מישהו יודע מה זה ה10000-20000 הזה? http://www.downloadatoz.com/speeder-xp/screenshots.html
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי תמונות שאני רוצה לצרוב על דיסק,ולכלול בתוך הצריבה מוסיקת רקע,איזו תוכנת צריבה\עריכה אני צריך בשביל זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני לא מעוניין באקרובט רידר , יש משהו אחר , קל יותר מבחינת משאבים?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
העניין הוא שניסיתי להתקין את זה כבר יותר מ 5 פעמים הכל עובר טוב ויפה כולל הפיקס עדכון אבל פשוט הוא לא מוצא לי כלום! בפעם הראשונה הוא מצא ומאז נעלמו עקבותיהים של הפיילים באינדקס! אני רושם למטה אותיות שאני יודע בוודאות שקיימות גם סימנתי את כל המחיצות שלי וחיכיתי לאינדקסינג וכלום חייב להיות לזה פתרון כי בזמן הקצר שהשתמשתי בזה זה פשוט יותר מטוב
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה יעילה לתחזוקה של הדיסק הקשיח, כדוגמת Norton Utilities 2005. קיימת תוכנה יותר טובה? נ.ב. אם מישהו יכול לעזור לי לגבי Norton Utilities 2005 (אני לא צריך עזרה טכנית, אלא...), אני אשמח לקבל הודעה פרטית.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רוצה לכתוב על החתימה שלי עם כתב זהר ויפה, מה אני צריך לעשות , האם אני צריך להוריד משהו? תסבירו לי איך אני עושה את זה בבקשה תודה ::StorM FighteR::
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בוואלה יש כל מיני סרטוני ווידאו מצחיקים ואני לא מצליח לראות אותם.. אני לוחץ על אחד הקטעים וזה מראה לי שיש בעיה באקספלורר למרות שהקטעים אמורים לפעול עם המדייה פלייר. מה אני עושה?????
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
הפורטים של ה-TCP וה-UDP של MorphXT פתוחים ב-ZoneAlarm Pro ובנתב של Alcatel. למרות זאת, בבדיקה של הפורטים רשום לי שה-UDP שלי חסום. הפורט של ה-TCP דווקא עבר את הבדיקה בהצלחה (ב-ED2K יש לי חץ ירוק, וב-KAD יש לי חץ צהוב). מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מנסה להכניס קובץ AC-3 של 5.1 והוא בא לפתוח הוא נותן לי הודעת שגיאה ונסגר בקיצור אני צריך איזה דרך שיתן תמיכה ב5.1
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אממממ אם מישהו יעזור לי......אני אעשה לו חתימה יפה או אעצב לו מה שבא לו......רק בבקשה תעזרו לי..... כל התוספת של אייסיקיו 5 לא עובדות לי.....כולל כל המשחקים כמו "מלחמת כבשים",כל המשחקים בממשק של ה-EXTRAZ כשאני מנסה לשחק בהם עם חברים שלי רשום לי את הבעיה הבאה: Cannot Connect To Server,Please Try Again Later. אבל במשחקים שבהם הממשק שונה,כמו דמקה וסנוקר,אני מצליח לשחק,רק בהם,אבל גם בזה יש קצת בעיות,אבל זה פחות נורא... חברה שלי קלטה שכשאני משחק איתה בדמקה אז יש ליד השם שלי סימן כזה של קליטה,והקליטה אצלי תמיד דפוקה כנראה,תמיד הקליטה אדומה כזאת,קרובה לאפס. עכשיו אני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי... ניסיתי להתקין מחדש את האייסיקיו,לבדוק שאין פיירוול.....ולאדע לא מצאתי בעיות...…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כשאני מעלה את הווינדווס ונפתחים כל החלונות, האנטי וירוס לא נפתח כמו תמיד אלא נפתח חלון עם הודעה שאני חייב לעשות אימות שבאנגלית זה verify אם אני לא עושה את האימות הזה, אני לא יכול להפעיל את האנטי וירוס כשאני לוחץ על הכפתור של האימות, הוא מפנה אותי לאתר של חברת mcafee ושם אני רשום באתר אבל לא יודע איך לעשות את האימות או עידכונים שונים
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום. קודם כל. יש לי בעייה הTeam Speak 2 אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: [03:06:09] Connecting to 80.179.150.79 [03:06:09] Got a bad response from the server לפי הFAQ הזה:http://forum.goteamspeak.com/showthread.php?t=5413 של Team speak זה אומר שאין תאימות גירסאות בין הTS 2 server לגירסה שלי.. וזה לא יכול להיות כי לחברים שלי יש בדיוק אותה גירסה כמו לי והם מצליחים להתחבר. והמסנג'ר. אני יודע שהייתה בעייה גלובלית אבל אצלי הבעייה כבר יותר משבוע. ניסיתי למחוק ולהתקין וגם לשדרג לMSN Messenger 7 וזה פשוט מסרב לעבוד.. זה נותן לי הודעת שגיאה כזאת: מצטערים, לא היתה לנו אפשרות להכניס אותך אל MSN Messenger כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. 80072efd\ בבקשה זה ממש דחוף לי הדברים האלו.. בעיקר הטים…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
רציתי התקנה נקיה כמו שאומרים, כי תמיד היו לי בעיות כשעדכנתי דרייבר (אפילו הCatalyst Uninstaller לא עבד כמו שצריך), אז מצאתי את התוכנה Driver Cleaner והשתמשתי בה. חשבתי אחלה סוף סוף המחשב יהיה נקי מכל ההתקנות הקודמות והעדכון יילך חלק. אבל.. כמובן שנתקלתי בבעיה: ראו תמונה עשיתי את ההתקנה במצב בטוח. אה ונכון יש את ה"אשף לזיהוי חומרה" המעצבן ההוא? אז ניסיתי לתת לו לפעול, ניסיתי בלעדיו, עדיין אותה שגיאה. אני כבר לא יודע מה יכולה להיות הבעיה. בבקשה תעזרו לי כי ממש נמאס לי מזה... יש לי Sapphire 9600 Pro, windows xp sp1. עריכה: תודה לאל, עכשיו הכל בסדר
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כבר שבוע אני שובר תראש למה msn suite לא עובד ניסית הכל התקנתי את זה אולי 10 פעמים והיום עליתי על זה האם-אס-אן סוט לא עובד עם וינדואו בלינד 4.4 אז רק שתדעו!!!!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-