תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שמריצה הודעות טקסט בתחתית המסך או באזור כלשהו. בסגנון ערוץ הספורט שמריצים שורת הודעות בתחתית המסך.(כמובן שאת תוכן ההודעות אני רוצה לערוך) תודה
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעלות תמונה אני מקבל את הודעת השגיאה error loading image זה בחיים לא קרה , רק אתמול זה התחיל משום מה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
את אותו Disk Queue Length שיש בResource Monitor, אני מחפש את זה שיהיה לי בווידגט. מישהו מכיר? שבעצם יראה לי את הI/O של דיסק קשיח (לא מהירות קריאה וכתיבה). אלא את כמות התור, היחס בין כמות הREQUESTS לבין כמות הSLOTS של הHDD.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום שמתי לב שכאשר avira webguard מופעל אצלי מהירות ההורדה שלי נמוכה מגעיה לבערך 160-190(כאשר יש לי 2.5MB) וכאשר אני מפסיק אותו המהירות מגיעה למקסימום שזה 300-320. משהו ניתקל בבעיה הזאת? מה אפשר לעשות חוץ מלכבות את avira webguard תודה מראש שלא נדבר על הקראה המטורף בSPEEDTEST כשהוא דלוק דלוק: כבוי:
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
החלונות שלי לא עולה. ניסיתי לבצע התקנת תיקון והיא לא מזהה בכלל שמותקן חלונות וניגשת ישר לבצע התקנה חדשה. יש לי צורך להוציא מידע מ-3 מערכות שפעלו לי על החלונות הזה: WINFAX INCREDIMAIL יש לי גישה ל-HDD ואני רק לא יודע היכן נשמרים הנתונים של המערכות הנ"ל. כל עזרה תתקבל בברכה תודה ומראש
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
היי, ברצוני להודיע שיצאה גירסה חדשה לתוכנה: eMailaya. רשימת השינויים לגירסה זו, היא: * נוספה תיקיית תבניות * כפתור לגילגול החלון מעלה כאשר אינו בגודל מקסימלי * כפתור עדכון הבלוגר הועבר לתפריט אנשי קשר מועדפים * מייל תמונת מסך בלחיצת כפתור * חיפוש על פי תגים * כפתור שליחת מכתב מאפשר שמירת המכתב לתיקיית התבניות/תיקייה מקומית/רשת לשיתוף מקומי. * גאדג'ט לצפייה בכמות הזיכרון/מעבד שהתוכנה תופסת * מירכוז ניהול אנשי הקשר + ניהול פשוט הרבה יותר. * שיפור מהירות עבודת התוכנה בכל מני תחומים. כרגיל, אשמח לשמוע הערות והארות אתר התוכנה: http://www.emailaya.com
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן התקנתי את גרסה 1.73, Build 128 אני רוצה לשנות את שפת הממשק לאנגלית (מעברית). תודה! עדכון: עברתי לגרסה 1.90.0.1012, ועדיין אני לא מוצא איך להפטר מהממשק העברי.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
טוב חבר`ס שמעו יש לי בעיה אם הכרטיס קול אני לא יודע מה הוא יש לי מחשב של creative ואני לא יודע איזה כרטיס קול איזה דרייבר להוריד מדובר ב- windows7 אם יש איזושהי תוכנה שתמצא לי את הכרטיס קול בחינם אני מאוד אשמח תודה. ואם אפשר הורדה לכרטיס קול (לדרייבר) תודה.
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1001796256&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שהיא מנגנת מוסיקה אבל אני צריך מידע בעברית בבקשה,תודה.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
הגדרתי בפיירפוקס סוגי קבצים שונים (txt, png, pdf) לפתיחה ביישום ברירת המחדל וללא הצגת תיבת דו-שיח; האפשרות "בצע אוטומטית לסוג קובץ זה" מסומנת. פיירפוקס מתעלם מההגדרות, ותיבת דו-שיח "שמור או פתח?" מוצגת באופן קבוע. גם ב- IE 8 תיבת דו-שיח "שמור או פתח?" מוצגת באופן קבוע, והאפשרות "שאל תמיד" אינה מופיעה כלל. אודה מאוד על עזרה. http://answers.microsoft.com/he-il/ie/forum/ie8-windows_7/%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%AA/0c94cc66-8d83-4500-9fce-0824d4de7465
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת אינטרנט ישנה מתוצרת TRUST דגם 120spacec@m ואני לא מצליח להתקין אותה בWIN7 שלי... דרייברים באתר של TRUST יש רק עד לWIN XP. למישהו יש פיתרון? תודה חן.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה Ai Booster של ASUS מישהו אולי מכיר את זה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
איך אפשר לפתור את הבעיה? דרך אגב ב-YouTube אין את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לא מצליח לצפות בסרטים דרך האינטרנט דרך האתר mako: לדוגמא: http://www.mako.co.il/vod-index/drama-ramzor/season-2/VOD-47d7f5381127421006.htm מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? ואיך מסדרים אותה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני שומע בITunes אחרי מספר שירים \ דקות פתאום הוא מתחיל להריץ את השירים מהר (מסיים שיר ב15 שניות~). יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי מומלצת ואמינה כדאי להתקין ואם בכלל... מה לגבי Vista Transformation Pack? היא טובה? משהו ניסה? תודה רבה לכם.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם יש לי בעיה מוזרה עם MPC-HC בזמן האחרון, הווליום פשוט נמוך. שאני פותח קובץ וידאו שם, הווליום נמוך בערך ב 50% מפתיחה של אותו קובץ במדיה פלייר למשל. וידאתי בהגדרות שאין שום סליידר של ווליום שלא נמצא במקסימום, וגם ב FFDSHOW טרחתי לוודא שאין הגבלות על הווליום. מישהו נתקל בבעיה דומה ואולי יכול להצביע על דרך לפתרון? תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי מצגת תמונות עם סרטים וקול ל- 10 דקות. באתי לשמור אותו ושהוא מתחיל לשמור הוא מגיע ל- 4% ועוצר אבל עדיין הדקות של Remaining עדיין ממשיכות לעבוד. נתתי למחשב לעבוד כל הלילה ועדיין היה תקוע ב- 4%. מישהו יכול לעזור לי בבקשה ,למה זה לא שומר לי.
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
התקני את הדפדפן של Mozilla : 1. יש לי מסך LCD עם רזולוציה גבוהה איך כדאי להגדיר את הדפדפן . 2. האם זה ככה הוא שזה בעיה של הגדרה כשאני קורא הודעות בפורום הייתי רגיל שזה היה מסמן לי הודעות שניקראו עכשיו כבר לא .
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המחשב החדש שלי עובד ברשת - אז יש לי גישה נוחה לכל התיקיות במחשב הישן רוצה לעבור הטמעה חלקה של כל ההגדרות של הטמאת האוטלוק אקספרס>>> תוכנת הדואר שלי ושל אוטלוק > תוכנת ניהול הזמן שלי מי מפנה אותי למיקומי הקבצים ? ואני לא מיתכוון להודעות > כי את זה אני יודע הכוונה היא שיש לי הגדרות דואר וסינון דואר למשל = עבור 4 חשבונות ואני לא מוצא היכן הקובץ הראשי נימצא תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מישהו יודע למה אי אפשר להוריד איתה יותר דברים? היא לא מביאה לי להוריד שום קליפ שום דבר אומרת שכל הכתובות חסומות וכ"ו יש משהו מקביל? רק לא האתרים המגעילים האלה שצריך שעה בשביל להוריד שיר אחד מסכן..
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קוד הנחה VMWHAPPYHOLIDAYS קניה דרך store.vmware.com.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדי פעם (נראה לי זה קורה כל פעם שהווינדווס מופעל מחדש) מתבצע אצלי ביטול האצת חומרה ואני צריך לשוב למאפייני התצוגה->פתרון בעיות ולהפעיל זאת מחדש. יש למישהו מושג ממה זה נובע וכיצד ניתן לטפל בכך?
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה או כל כלי עזר אחר אשר יוכל להראות לי את התעבורה ברשת הביתית שלי או את התעבורה רק דרך כרטיס הרשת שלי. כלומר עם מישהו מעביר ממני קבצים וכו' אז אני יוכל לראות מה הוא מעביר והכל... האם יש כזה דבר ?
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-