תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בבקשה תגידו לי את השם ועם אפשר גם לינק
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו מותקנת ועובדת, וגם לצד השני. שיחות מהמחשב שלי למחשב אחר ברשת המקומית עובדות כמו שצריך. שיחות מהצד השני למחשבים אחרים (לא ברשת המקומית) עובדות כמו שצריך. אבל כשאנחנו מנסים לדבר שנינו רואים עיגול מסתובב והוידאו לא מתחיל! מה אפשר לבדוק? אולי צריך לפתוח פורטים בראוטר? יכול להיות שזו הגרסה של סקייפ (במחשב אחד מותקן 4.1 ובשני 2.5)?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה BOOKPC שמסבירה על חלקי המחשב בליווי תמונות. בתוכנה זו קיים חסרון בכך שהיא מאוד ישנה והמידע שלה עדכני לשנת 2002. עכשיו רציתי לשאול האם אתם מכירים תוכנה מהסוג הזה רק יותר עדכנית. זה יכול להיות תוכנה או סירטון כלשהו...העיקר שיהיה בעברית. נ.ב אל תפנו אותי לגוגל.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=3 זה מה שכבר הורדתי- לא עוזר, לצערי. הדברים כתובים בעברית ולא מצליחים להיקרא בוורד 2010 שמותקן על חלונות 7. הקבצים הומצאו בוורד 2003, כשעוד עבדתי עם חלונות XP. מקווה שיהיה פתרון, מאחר ויש לי המון כאלו ויש גם מידע אוניברסיטאי חשוב שם. תודה ויום מקסים (:
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי זה 6 גיגה וזה לא נכנס בדיסק הקובץ הוא ווינרר איך אני מפצל לשתיים ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי סרט עם תרגום מובנה בפורמט AVI איך אני צורב אותו על מנת לראות אותו בדיוידי בסלון? יש לי צורב דיוידי+דיסקים רגילים+דיסקים דיוידי וכל מה שצריך אני אודה למי שיוכל לעזור לי נ.ב הדיוידי שלי בסלון לא קורא DIVX
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
התקנתי בבוקר CRYSIS וCOD החדש ושיחקתי בCRYSIS ולא היה לי שום בעיה ואחרי זה שיחקתי בCALL OF DUTY וגם לא הייתה שום בעיה ואחרי כמה שעות ניסיתי שוב להכנס לCOD ופתאום ראיתי את התפריט של המשחק בצבעים מוזרים מאוד, הכל אפור ואי אפשר להבין שום דבר. ואחרי כמה שניות זה זרק אותי לווינדאוס והיה לי ''התוכנה ביצעה פעולה לא חוקית'' אחרי זה כל משחק שניסיתי לפתוח ישר קיבלתי ''התוכנה ביצעה פעולה לא חוקית'' גם CRYSIS גם COD גם FAR CRY 2 עשיתי ריסטרט ולא עזר אפילו עשיתי שחזור מערכת להיום בבוקר שהכל עבד, וזה גם לא עזר.[br]פורסם בתאריך: 8.11.2008 בשעה 19:26:09 זה מה שאני רואה בCRYSIShttp://img89.imageshack.us/my.php?image=crysistd7.jpg
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי סרט בHD-DVD על המחשב ואני לא מצליח להפעיל אותו. אני משתמש בPOWERDVD 7.2 שאמורה לנגן hddvd, כל הקבצים שיש לי זה קבצי EVO וMAP, מה אני אמור לעשות איתם ואיך אני מנגן את הסרט?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה וברגע שהפעלתי אותה היא בקשה ממני להוריד AIK ממיקרוסופט הורדתי אתה והתקנתי כפי שהתוכנה ביקשה ואחרי זה הפעלתי שוב את Vlite ושוב הוא נותן לי את ההודעה הזאת אני מצרף תמונה בשביל שתבינו יותר טוב [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
השגתי כבל לפלאפון הזה, סתם קבל פשוט כזה לא כתוב עליו חברה או משהו הוא מתחבר לUSB עכשיו אני מחפש תוכנה שאני יכול להשתמש בה..ניסיתי את הOxygen לא הלך לי טוב יש תוכנה אחרת אולי יותר טובה?
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
Firefox דפדפן על בכלל אם הייתם בפלנטה אחרת בשנתיים האחרונות או אם שמעתם עליו ופחדתם זה הזמן להכיר ולהתאהב למה להתקדם לפיירפוקס: הוא מהיר יותר מהאקספלורר הוא קל יותר על המערכת הוא מאפשר גלישה בטאבים (לא פותחים יותר חלונות נוספים) הוא בטוח הרבה יותר הוא מאפשר התקנה של הרחבות שהופכות אותו (אחרי שמתרגלים) לדפדפן מושלם החיסרון היחיד הוא: ישנם עדיין אתרים שלא תומכים בפיירפוקס ולא יהיו מוצגים בו כהלכה ככה שלא מומלץ עדיין להסיר את האקספלורר. אבל אל דאגה גם לזה יש פתרון ראוי בואו נתחיל קודם כל תורידו גרסא 1.0.7 http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.0.7&os=win〈=he-IL (אומנם יצאה כבר גרסא 1.5.1 אבל חלק מההרחבות הטובות באמת עדיין לא מתאימות לה ככה שאנחנו נשאר עם הגרסא הז…
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף!, האנטיוירוס מזהה וירוס בשם win32/meldsimp, איך להסיר אותו? תודה[br]פורסם בתאריך: 30.11.2007 בשעה 23:05:10 בבקשה אני צריך לסדר מחשב של חבר.
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריך מפורט ל 3dmark תודה ומה זה אומר התוצאות האלה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי סרט .avi ואני רוצה לחתוך ממנו קטע של 10 שניות.. ואז שיהיה סירטון קצר של 10 שניות.. איך עושים את זה.. ניסתי בmovie maker ואני לא מצליח להעתיק את הסרט זה לא נותן לי.. מה לגבי לחתוך קטע משיר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בניתי תוכנה קטנה שיודעת ליצור פסיפס מתמונות שנותנים לה (דוגמאות לתמונות שיצרתי בעזרתה אפשר למצוא כאן: http://48.tapuz.co.il/albums/publicAlbum.asp?a=554291&u=950959&ao=1 כדי לעשות את הפסיפס יותר יפה אני צריך להשתמש במאגר תמונות גדול. ניסיתי למצוא מאגרים כאלו חופשיים ולא מצאתי. מישהו כאן במקרה מכיר מאגר כזה?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
אבא שלי הוריד איזה תוכנה שמוסיפה סרגל כלים עם פרסומות לאינטרנט אקספלורר ואם אני עוזב את המחשב לכמה זמן הוא "משתלט" ומעביר ללינק של הפרסום (ואז הם מרוויחים כסף על הלחיצה) בכל מקרה גיליתי שמה שעומד מאחורי ההעברה זה קובץ שהToolBar מריץ, איכשהו, ואני סוגר אותו כל פעם, אבל אני עדיין רוצה להפטר ממנו, אבל הסרגל חוזר כל פעם מחדש... איך מורידים סרגלי כלים באופן קבוע??
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי סרטון ממצלמת וידאו במחשב של חצי שעה והוא 1.5 ג'יגה איך אני מקבץ אותו לפחות
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אהלן לכולם ! קודם כל מי שיכול לעזור לי אז קודם כל תודה ! אז הבעיה היא ככה.. יש לי וירוסים במחשב, (האנטי וירוס שלי מעודכן ! symantec antivirus corporate edition) והוא לא מצליח כנראה למחוק אותם. עכשיו ניסיתי למחוק אותם והם חוזרים, ניסיתי למחוק אותם דרך "מצב בטוח" אבל הם פשוט חוזרים ואני כבר לא יודעת מה לעשות. הוא מזהה את הוירוסים האלה (כמו שבתמונה המצורפת): A0022807.EXE - trojen.adclicker A0021768.EXE - trojen.adclicker A0021737.EXE - trojen.adclicker A0020608.EXE - trojen.adclicker A0020478.EXE - trojen.adclicker scntmtdll.exe - trojen.adclicker TMP7.RMP - W32.SillyDC TMP2.TMP - W32.SillyDC tmp4.tmp - W32.SillyDC אשמח עם תוכלו לעזור לי (כל דבר יכול לעזור חוץ …
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
במחשב שלי יש רק C ואני רוצה ליצור פיצול לשני מחיצות (C ונניח D) בכדי שאוכל לפרמט את C איך עושים פיצול ? והאם אני יכול להגדיר את הגודל של הפיצול הנוסף ? וכמובן האם כדאי לבצע פיצול?
-
אני חייב להתקין אותה אבל הוא רושם שיש לי directx לא מוכר! (יש לי את 9) help!!!!!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני לא רוצה אותו בטול בר . ועוד עינין מוזר אני רוצה להיכנס לתוכנה קליק פעם ראשונה היא לא מופיעה ורק רק אחריי לחיצה שניה על העכבר היא עולה.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר בנושא שנפתח בפורום חומרה, אבל אחרי שחקרתי קצת, אני מניח שזה קשור לפורום הזה. יש לי מחשב חדש (קניתי לפני חודש). לפני כמה שעות התקנתי אימיול והפעלתי אותו. אחרי קצת זמן,המחשב נכבה ונדלק בפתאומיות (לא בצורה מסודרת)- ללא כל התראה. בהתחלה חשבתי שמדובר בחומרה, אבל אחרי שזה קרה לי עוד פעם, אני כמעט בטוח שזה אימיול. מדובר במחשב חדש(מעבד AMD 4850E). הספק בא יחד עם המארז HEC והוא אמנם יחסית קטן 300W אבל אין לי כרטיס מסך, ולכן זה מספיק. אלו המסקנות שלי: 1. לא היה עומס על המחשב: היו כמה לשוניות פתוחות במקביל- אבל לא יותר מ 7-8. רק אינטרנט. 2. לא בעיית חשמל חיצוני - כי לא קפץ החשמל בבית. 3. לדעתי לא בעיה של ספק: ספק אמנם יחסית קטן- אבל אמור לעשות את העבודה. המעבד עצמ…
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
Look Here להאמין לזה? כי אני זוכר שהתוכנה מתקינה תוכנה בשם Gator לא?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני משתמש קיום במערכת הפעלה מסוג winxp-sp3. ורציתי לשאול מספר שאלות לגביי התוכנה everst, וכל מה שקשור הכללי לטמפרטורות. 1. הייתי רוצה לדעת איך אני בודק טמפרטורות בתוכנה הזאת.(איפה האופציה הזאת נמצאת). 2. ואיך אני יכול לדעת עם הטמפרטורות תקינה לגביי הרכיבים של המחשב.(הכוונה שלי זה נגיד מעבד יש לו 64 מעלות נגיד, אז איך אני יודע אם זה תקין). תוכלו לתת לי פרטים כל כל רכיב ורכיב כמה טמפרטורה צריכה להיות לו)? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב לא נותן לי להתחבר למסנג'ר וגם לונטרילו (תוכנת דיבור באינטרנט) הפירוואל של הוידנוס מכובה התסכלו בתמונה למטה תראו אולי זה יעזור תודה לעוזרים מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-