עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yakir8,

שלום לאחר שהתקנתי את קרספרקי 2009 והרצתי בדיקה הוא אמר לי שיש פריצת הבטחה בFLASH שאני משתמש בו וכדי לי לעדכן אותו לגירסא חדשה יותר אז עשיתי מה שהוא אמר לי מחקתי את הקודם ונכנסתי לאתר שהוא נתן והתקנתי מחדש עכשיו למרות שהוא מותן אצלי כשאני נכנס לאתר שדורש FLASH דרך IE הוא אומר לי שעלי להתקין אותו וכשאני אומר לו להתקין הוא נותן לי את השגיאה הבא(שבתמונה). נכנסתי לאתר שרשום ועשיתי את כמעט הכול(או את הכול אני כבר לא זוכר) ועדין הוא לא נותן לי להתקין.... יש למשהו רעיונות תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  2. אהלן, התקנתי XP על מחשב נייד שבא עם VISTA, הצלחתי להתקין את כל הדריברים והכל עובד כמו שצריך, חוץ מדבר אחד, חסרה לי התוכנה שמנטרת אחרי הבטריה ומזהירה כשהיא מגיעה לרמה נמוכה, ובנוסף לבחור את התצורה (חסכון או ביצועים גבוהים) מישהו יודע או יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  3. אני לא יודע מה הבעיה, מאז ששמתי את הX1950 PRO הקול מתחיל להשתגע לי. כל פעם (לא יודע מתי, יכול להיות שאני נכנס למשחקים או עושה ריסט, לא בטוח) אני לא מצליח לשמוע קול, והפתרון היחיד הוא REINSTALL של הדרייברים (INTEL AUDIO STUDIO). מה אני עושה מכאן?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  4. שלום לכל מי שיכול לעזור כאן ... אני צריך להכין דיסקט עם הדריבר SERIAL ATA על פלופי 1.44 הלוח אם הוא של ASUS מדגם P4S800D-X עם ציפסט של SIS 964 \ SIS 655 FX אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה מראש

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. אז ככה 1. מחפש תוכנה מומלצת לשמיעת רדיו אינטרנטי ושיהיה לה פונקציה להקלטה 2. מצאתי כמה שאם רק אדע להכניס הקישור הנכון אזי הן אמורות להשמיע גם את רשת ב ו88FM [אני תיקווה שהיא משמיעה לא רק MP3] והשאלה היא: איזה קישור לשים ע"מ לשמוע לא פשוט וקל היות ורשת ב ע"מ לשמוע לא די להגיע לאתר אלא צריך ללחוצ על קישור [גאווה אם אינני טועה] - ניסיון להעתיק הקישור ולהכניסו לתוכנה [או לדף אקספולרר] איננו מועיל 3. אותה השאלה לגבי 88 - אלא ששם אינני יודע כיצד להפעיל אפילו מהאתר - בשום מקום באתר לא מצאתי כיצד להתחבר עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  6. אני רוצה לקחת את כל הגיבויים שלי מתוכנת 2003 למחשב אחר ששם מותקן גירסת 2010 א.זה אפשרי ? ב.איפה נמאצת התיקיה? תודה !

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. שלום רב, באתר WALLA יש להם וידאו של חדשות. וכבר שבועיים שהוא לא עובד לי. מאז שהיה לי וירוס ושיחזרתי את המידע של המחשב. מישהו יודע מה הבעיה ולתת לי פיתרון? יש לי דרברים, ורק שם לא הצלחתי לראות. תודה.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by somsom9,

יש לי כונן אחד C של 236 ג'יגה ואני רוצה שיהיה לי גם כונן D אני לא יודע מאיפה מורידים תתוכנה ואיך משתמשים בזה תודהה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  9. שלום לכולם אני מזה בבעסה של החיים אני לא יודע מה לעשות רק אתה יכולים לעזור לי אז ככה התקנתי איזה תוכנה ופתאום המחשב נתקע לי וכל מה שהיה לי על השולחן עבודה.. נמחק לי לגמרי והיה לי הרבה דברים חשובים שלא עשיתי להם גיבוי או צרבתי אותם ואני אבוד אני לא יודע מה לעשות .. אאזזז בקשה ממכם תעזרו לי :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  10. מצורפת תמונה , ונמאס לי , אני לא יכול להמיר סרטים לMPEG כי זה עושה לי את ההודעת שגיאה הזו עם DVD2SVCD וההארד שלי מפוצץ בקימור עזרה דחופה בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by tommasi,

היי משהו יודע מהם הפורטים של ה IMASH ? אני רוצה לחסום אותם!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by omri09,

כמו שאתם יודעים הוא גרסה 11 השאלה שלי היא כזאת- האם הוא כולל גם את גירסה 10.1? או שצריך להוריד אותה בנפרד?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  13. Started by ashkenazone,

למישהו יש איזה שהוא רעיון איך אני יכול לשמור את כל האימיילים שלי בלי שאני אצטרך לעבור אחד אחד להכנס פנימה ולשמור save as style? תודה לכל העונים כתגובה למה שנאמר מתחת עריכה: דרך הדפדפן = YAHOO. כנראה יש פה איזושהי אי הבנה, אני רוצה, להעביר את כל האימיילים מYAHOO להארד דיסק בלי לעבור עליהם אחד אחד. אפשרי?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  14. 1)איך אני מסיר את הסרגל באופן קבוע. בהסרת תוכניות לא מצליח להסירו. 2)כשאני רוצה לעבור מאנגלית לעברית ולהפך אלט + ושיפט או צרוף אחר של המקשים לא הופך אותו ואני צריך להחליף עם העכבר בשורת הפקודה .מעצבן. איך מחליף בין עברית ואנגלית ולהפך ? תודה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  15. Started by rk666,

ללינק של NEOWIN לאתר של OPERA יפה רק חבל שהתמיכה שלו בעברית קצת לקויה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

שמתי את הכרטיס הישן שלי במחשב כי אני צריך VIVO וגם חשבתי לבצע איזה בדיקת 3DMARK אז איזה דרייבר הוא הכי מומלץ?? כדי שאני יקל תוצאה גבוה כמה שיותר ובלי איכות בכלל

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by barash,

שלום אני צריך תוכנה אשר תעזור לי להביר קבצים מי מחשב אחר אלי (לדוגמה: אני רוצה להביר קובץ מחבר בגודל של 600 מג למחשב שלי) איזו תוכנה תעזור לי כמה שמהר לעשות את זה ואיך. ??? יש לשנינו אינטרנט מהיר תודה דחוף!!! ;D

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  18. היי בנות! לעניין! הנה 2 הבעיות שלי [ויש לציין שהמחשב טרי לאחר פרמוט!]: 1.תוך עבודה רגילה בשולחן העבודה ....אני עובד עם מספר ספריות...ופותח לעיתים מספר של חלונות אקספלורר. פתאום, אחרי זמן מה, אני שם לב שצריכת המשאבים עולה בצורה משמעותית. אני עושה CTRL+ALT+DEL ומסתכל על ה TASK MANAGER.... בדרך כלל אני רואה תהליך אחד שתופס פתאום אחוזי CPU גבוהים....ואולי גם זכרון רב... אני לי יודע איזה חלון זה ...אז אני סוגר את כולם.אפילו אם אדע מי זה-זה יישאר עד שאני אסגור את כולם כנראה. מה נסגר? למה זה קורה? סתם שתדעו...אני מעלה ת'מחשב אחרי RESTART עם 40 תהליכים עובדים כבר [זה לא הרבה??] ... ועם 200MB זכרון תפוס. 2.ממש מוזר. אני משחק משחקים מסויימים [שהם כמובן ב FULL SCREEN]....ואז רנדומל…

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  19. ואין לי מושג מה היא עושה חוץ מלשחוט לי את הCPU ואת הכרטיס מסך תוך 5 דקות היא הקפיצה לי את החום של הכרטיס מסך ב15 מעלות, והביצועים של הזיכרון ושל הCPU על 100 אחוז יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה? זה השם שלה 'Folding@Home'

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  20. איך אני מוציא את הסל מיחזור מהDESKTOP ? ויש לי עוד קיצור שאני לא מצליח להוציא משם, איך אפשר ?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  21. שלום בעיית חומרה לא כל כך יכולה להיות כאן לפי דעתי בכל מקרה אפשר לסדר זאת בעזרת תוכנה תקינה הבעיה חוזרת על עצמה שוב ושוב. ניסיתי לשחזר לא עבד. מחקתי את הדרייבר של הכ.מסך המע' הפעלה ניכנסת אבל ברזולוציה נמוכה מאוד של 640 הורדתי דרייבר מעודכן מati אבל שוב דבר לא עזר אחרי ההתקנה שוב חזרה התופעה. מצב בטוח פועל וגם איפשור כרטיס מסך באנגלית: safe mode vga enable ישנם הצעות לתיקון \ בדיקות כלשהם? אשמח תודה רבה

22. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... הכנתי איזה משהו קטן באקסס וב-VB וכשאני רוצה למחוק נתונים מטבלה מסוימת אני מקבל את ההודעה "אתה עומד למחוק רשומה 1... האם ברצונך להמשיך?" אני יודע שזה לא רציני מדי אבל זה מפריע לי מאוד איך בדיוק אני מעלים את ההודעה הזאת? תודה אנשים...

23. Started by DeadByDawn,

אני יודע שאני שולח SMS מהאי סי קיו,זה לא עולה לי כסף,ואפשר לשלוח עד מספר מסוים של הודעות אבל...אם אני קובע באי סי קיו שכל הודעה שתשלח לי לאי סי קיו אני אקבל אותה למכשיר בSMS,המצב שנקרא Forward to SMS זה עולה לי כסף?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  24. אני מנסה לעזור לחבר שלי יש לו NIS 203 ו גם סיסטם וורקס 2003 כשאני מנסה להביר לו את זה הוא נותן לי מיליון ואחד שגיאות איך אני עושה את זה באופן ידני? נ.ב. אני שם לו NOD32

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by Tapeworm,

אני משתמש ב- Photoshop CS ME 1. כיצד גורמים לתמונה (לחלק מתמונה למען האמת) להפוך מכהה בצד אחד לבהירה בצד שני (ככל שהולכים שמאלה למשל, התמונה בהירה יותר...)? 2. כיצד יוצרים קווים ישרים פשוטים? 3. כיצד יוצרים (אני מתאר לעצמי שצריך פילטר כלשהו) מתמונה צבעונית, תמונת שחור לבן של הקצוות בלבד (תמונה של בניין תהפוך למלבן שחור)? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים