תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מספר סרטים XVID וסרטי HD . אני רוצה לצרוב אותם עם תרגום לילדים. מה עלי לעשות ? האם יש הבדל בצריבה בין שני סוגי הסרטים? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
עברתי על עשרת העמודים האחרונים , וגם ביצעתי שלל חיפושים , ועדיין לא מצאתי תשובה מפורטת לבעיה הזו -איך אני ממיר קבצי AVI ל DVD , יוצר להם תפריט נורמלי וצורב אותם כך שאני אוכל לצפות בהם ב DVD בסלון ? מהמסע שלי בארכיון של הזון (ומשיטוט נוסף באתרים כמו DigitalFaq ו Doom9 ), הבנתי שאני יכול לבחור בדרך הפשוטה (והפחות איכותית), ולהשתמש בתוכנה שתעשה לי את כל העבודה - ההמרה , יצירת התפריט והצריבה . אבל , מה אם אני מעוניין בקצת איכות? ראיתי איזכור ל CCE בתור תוכנת קידוד מוצלחת , אבל הקובץ הראשון שניסיתי להמיר (כל ההגדרות דיפולט), שקל 350 מגה והפך ל 1.6 ג'יגה . בנפח הזה , אני בקושי מכניס 700 מגה לדיסק DVD .. איך אני שומר על איכות , ובכל זאת מצליח להכניס מספר שעות מכובד לדיסק שלי? וב…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! כיצד אני צורב קבצי DVD בנרו אקספרס 6 שיעלה בDVD ביתי? תודה
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני קבצי IMAGE (קבצי MDF) ואני מעוניין לצרוב אותם בNERO 6 אין אפשרות של צריבת קבצי MDF אז הורדתי אלכוהול 120% צרבתי את הקובץ IMAGE הראשון והכל הלך כמו שצריך אח"כ רציתי לצרוב את הקובץ השני והוא לא נותן לי לצרוב שום דבר וכותב שיש בעיה במהירות למרות שזה על הכי נמוך תודה!
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום! הורדתי משחק בשני קבצי MDF ואני רוצה לצרוב אותו [לא לפתוח עם DEAMON TOOLS] אני יודע שצריך קבצי MDS לצרוב אז הורדתי גם אותם אבל אני לא יודע איך לצרוב את זה דרך NERO . מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי! איך אני צורב קבצי SVCD על דיסק DVD 4.7 לאיזו קטגוריה אני נכנס בתוכנת נרו 6 ו- 7? המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי קובץ Toast , מאיפה הוא הגיע ומה הוא מכיל , זה לא חשוב אני רוצה לצרוב אותו , ואין לי מושג איך ניסיתי לברר פרטים בגוגל וכל מה שאני יודע שזה image של מק , אבל בטוח אפשר להמיר ולצרוב או לצרוב כמות שהוא בבקשה , עזרה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי קבצי VOB של DVD, ועוד כמה קבצים. באיזו תוכנה ואיך צריך לצרוב את הקבצים האלה על מדיה DVD-R X8, כך שניתן יהיה לנגן את הסרט בכל נגן DVD רגיל? האם אני פשוט צריך לצרוב את כל הקבצים כ-Data במהירות מקסימלית (המהירות צריבה משנה משהו?), או שצריך לצרוב את הקבצים בשיטה שונה?
-
- 7 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
קיבלתי עם המחשב את הקבצים של המערכת הפעלה (Windows 7, קבצי התקנה מלאים) ואני רוצה לצרוב אותם עכשיו על דיסק בכדי לעשות דיסק התקנה לגיבוי. עד עכשיו אני ידעתי לצרוב את מערכות הפעלה כאשר הן מגיעות בקובץ ISO וצריבה כתמונה Image בתוכנת צריבה. אך כעת קבצי ההתנה כבר כאילו מחולצים ומורכבים מהתיקיות והקבצים עצמם. ניסיתי להפוך ל-ISO ולצרוב אך הדיסק לא נתפס כ-BOOTABLE (הוא יש תמיכה בבוט בקבצי הפעלה) ניסיתי את האפשרות של צריבה ב-UDF בנרו את כל התיקיה עצמה אך גם אותה תוצאה. מה הפתרון? אולי פיסיפתי משהו בדרכים שעשיתי? (סימון מסוים כך שיתמוך בסקטור של הבוט וכדומה) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי דיסק מוסיקה שכל הקבצים שם עם סיומת cda . אני רוצה לצרוב אותו ואני לא מצליח. צרבתי עם nero ועם easy cd cratore וגם עם clone cd . תהליך הצריבה היה תקין בכל התוכנות אבל בסוף אין לי כלום בדיסק החדש. בבקשה שמישהו יסביר לי מה הסיומת הזו ואיך צורבים דיסק כזה. * לסיום - :-\הדיסק שאני רוצה שיצא לי בסוף הוא מוסיקה רגילה ולא - mp3 .
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקחת את קובץ בפורמט AVI ולצרוב אותו על דיסק DVD כל שאני אוכל לצפות בו ב מכשיר DVD שלי. הבנתי שצריך להמיר את הקובץ AVI לפורמט של DVD נכון? יש לי את התוכנה "AVI DivX to DVD SVCD VCD Converter" בשביל זה. בתוך התוכנה הזו אני צריך להמיר לפורמט של DVD, VCD או SVCD? מישהו יכול לענות לי? אחרי שבחרתי לאיזה פרומט להמיר את הקובץ AVI איך אני צורב אותו ב NERO? יש לי את Nero 7 Premium. איזה אופציה של צריבה אני צריך לבחור שם? לאיזה קובץ אני עושה Burning? שעשיתי Convert מקובץ AVI ל DVD ראיתי שנוצרים שלושה קבצים שונים. איזה מהם אני צריך לצרוב?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי משחק ל PS2 על קובץ CSO, רציתי לדעת איך אפשר לצרוב אותו.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שידרגתי את הנייד לוינדוס 7 ומכיוון שנרו הישנה והטובה 6.3 לא תומכת בוינדוס הזה הורדתי נרו גרסה 9... יצרתי קובץ CUE לקובץ מוסיקה MP3 (קובץ שמחלק לקטעים קובץ MP3 ארוך בעקרון) וכאשר אני רוצה לצרוב אותו כ-IMAGE בנרו 9 מופיעה לי תקלה... לעומת זאת בנרו 6.3 הרגילה הקובץ נצרב...מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! איך אני צורב קובץ iso בגודל 6.32 ג"ב ב-nero 7 בפורמט dvd-image ואיזה דיסק צריך?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ IMAGE ISO בגודל 7.67 GB ואני רוצה לצרוב אותו על גבי שני דיסקים של DVD איך אני עושה את זה ? הציעו לי אפשרות אחת לעשות בWINRAR שני כרכים אבל אני לא מצליח בWINRAR לעשות שני כרכים של 4.5GB כל אחד. מישהו יכול לעזור לי באיך לצרוב את הISO הזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אם יש לי קובץ file.ISO , ניתן לצרוב את הקובץ כאימג' ולהוסיף לאימג' תיקיה\קובץ אחר שיהיו כלולים בדיסק האימג'? מדובר בNERO
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי קובץ עם סיומת ISO שגודלו 790 מגה.. אבל כשאני פותח אותו עם תוכנה כמו ULTRAISO הוא מראה לי שיש שםקבצים בגודל 2 ג'יגה... איך אני יכול לצרוב את זה על דיסק רגיל של 700 מגה.. אם בכלל אפשר.. תודה לכל העוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי קובץ בפורמט MKV עם 5.1 ערוצי סאונד שאני מעוניין לצרוב ל DVD כדי לראות אותו במערכת קולנוע ביתית ולכן אני מעוניין לשמור על הסראונד. יש לי DVD ישן שלא קורא DIVX וכאלה (אבל הוא כן קורא צרובים). אשמח לקבל הכוונה בנושא או המלצה לתוכנה מסויימת שתעזור לי בזה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה, יש לי קובץ מולטימדיה בפרומט MP4, כאשר אני מריץ אותו מהדיסק קשיח, הוא מתנגן טוב מאוד. אולם כאשר אני צורב אותו בnero ומנסה להריץ מהתקליטור (תקליטור סטנדרטי של 700 mb) הוא מגמגם. מה עלי לעשות, כדי שהוא יתנגן ללא גמגום? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה סבא שלי השתדרג לווינדוס 8. הוא מכין סרטים בMovie Maker (של טיולים בעולם) וצורב אותם. ב7 הייתה לו את תוכנת הצריבה של מיקרוסופט, שהוסרה ב8. בנוסף הMovie Maker שומר את הסרטים בMP4 ולא בAvi כמו פעם. אני רוצה למצוא לו פתרון לצריבת הקבצים, אך נטו לצרוב אותם על הדיסק לא טוב (צריך פתרון שצורב לתיקיות video_ts ו audio_ts), אחרת הdvd לא מצליח להפעיל את זה (וככה הוא צרב עד היום). בנוסף נחמד מאוד אם תהיה אפשרות לעשות תפריט בהתחלה (הוא צורב כמה סרטים על אותו דיסק, מקומות שונים בטיול.) מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעזור? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני די חדש בנושא. הורדתי רובת AVI המרתי לMPEG חתכתי לשניים. וצרבתי עם NERO קובץ בגודל 700MB של MPEG בפורמט VCD . הצריבה הייתה בסדר(הקידוד והכל) אבל שהכנסתי את הדיסק לנגן DVD הסרט לא זז. רק ראיתי תמונה של NERO ולא הצלחתי להתחיל את הסרט. אין לי צורב DVD אבל הבנתי שגם עם רגיל בצריבה ל-VCD אפשר לראות בנגן. אז מה אני עושה לא נכון? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ video על המחשב, ואני מעונין לצרוב אותו על דיסק DVD ולראות אותו בנגן DVD שלי. יש לי במחשב צורב DVD, ובתוכנת הנרו לא מצאתי אפשרות לצרוב video ל DVD ולראות שם. האם יש אפשרות לבצע את זה בנרו? אם כן איך? ואם לא, איזה תוכנה מומלצת יש? תודה
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איך אני יכול לצרוב קובץ WMP כך שאוכל לראות אותו בדי וי די? אני זוכר שפעם צרבתי עם ECDC קובץ AVI ויכלתי לראות אותו בדי וי די. איך אני יכול לעשות את זה עם קובץ WMP? אני חייב צורב די וי די לכך? תודה...
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב קובץ BIN יחד עם קובץ נוסף שלא נמצא בתוך האימג', באמצעות NERO? איך אני יכול לצרוב קובץ MDF יחד עם קובץ נוסף שלא נמצא בתוך האימג', באמצעות Alcohol 120%? **אני לא רוצה להשתמש בתוכנות כמו UltraISO בגלל סיבות מסויימות, וגם בגלל שאני זוכר שפעם הצלחתי לעשות את מה שאני מבקש (רק לא זוכר איך) תודה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לצרוב קובץ של 4GB על DVD בצורה של DVD-ROM רגיל הוא לא נותן לי לצרוב את זה על ISO אלה רק על UDF רציתי לדעת מה ההבדל ואם אני צורב את זה בUDF אז הקובץ יהיה בסדר בדיוק כמו שאני צורב על ISO דבר שני מה ההבדל בין UDF ל ISO\UDF ועל מה עדיף לצרוב את הקובץ של ה4GB תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-