עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התוכנה setpoint משפרת את איכות הקשר בין העכבר למחשב או נועדה רק להגדרת הלחצנים? יש לי עכבר של לוגי'טק

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  2. Started by --Shadow--,

שלום אני יצרתי בפיקסה סרט avi מצילומים אבל לא ניתן להוסיף audio לסרט יש לכם המלצות לתוכנה שמוסיפה audio ל- avi ? כמו כן האם אתם מכירים תוכנה שמשרשרת מספר סרטונים לסרט אחד ? ניסיתי את power point שהיה ממש לא נוח וניסיתי את windows movie maker שכל הזמן נופל באמצע העריכה. תודה מראש. עינת

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  3. צילמתי כמה תמונות ובגלל הזווית של האור וכל זה אז יצא מצב שהדמות שרואים במרכז התמונה מוצללת כמעט לגמרי ולא רואים כלום, את הרקע רואים טוב מאוד אבל הדמות בשחור אפשר לסדר את זה? עם פוטושופ או משהו כזה? אתם יכולים להדריך אותי איך לעשות את זה או לתת לי לינק לאיזשהו מדריך? תודה, טל

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  4. התקנתי את התוכנה ואני מקבל את ההודעה הבאה: your subscription to mecafee internet security suite must be veified. אני לוחץ על: verify your subscription now. ומקבל את ההודעה הבא: All data is updated. One or more programs require renewal: mcafee internet security suite mcafee virusscan plus לוחץ על renew והוא מביא אותי לאתר של החברה ומשם אני לא יודע מה לעשות... אשמח לקבל עזרה. תודה!

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  5. שלום לכולם! אני מתנצל מראש על השפה פשוט אני בלחץ ואני חייב פתרון לבעיה! עמכם הסליחה לפני כמה ימים עבדתי עם המחשב ופתאום הוא עשה ריסטרט. כשהוא היה אמור לעלות מההתחלה אז היתה הודעה שאיזה קובץ חסר במערכת.. אחרי ניסיונות כושלים לשחזור הקובץ החלטתי להתקין מחדש תאקס פי באותו כונן של הווינדוס הקודם, אך ללא פירמוט. כשעלה הווינדוס החדש אז רציתי להעביר את כל המסמכים מהווינדוס הקודם, וכשניסיתי להיכנס לתיקייה של המסמכים שלי אז הוא כתב לי שאין גישה למסמכים עכשיו אני יודע שהם שם ולא נעלמו או נמחקו אבל איך אני מצליח להיכנס לתיקייה? יש שם מסמכים ודברים נורא נורא חשובים ואני חייב למצוא אותם!! תודה רבה רבה לכל מי שעוזר

6. אני רוצה להתקין מערכת הפעלה נוספת > על גבי הדיסק השני במחשב שלי רוצה לפצל אותו לשתי מחיצות כשהראשונה היא מיסוג פריימרי אני רואה עכשיו שהוא בתצורת דינמיק? ובכלל הפרטישן מאג'יק - לא מאפשרת לי לפצל אותו... למה זה קורה? האם ביצעתי טעות כל שהיא בהגדרות שלו ? THX לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  7. תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

ניסיתי בכמה גרסאות גם בגרסה 8

9. כאשר אני רוצה לעשות לו Up Date הוא מביא איזה הודעה... הנה היא- [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by XTreeGoldv2,

אני רוצה ליצור טבלה עם 4 עמודות שעת התחלה | שעת סיום | סה"כ שעות | סה"כ שעות פחות 5 קבעתי תצורה של שני העמודות הראשונות בפורמט "שעה" שני העמודות האחרונות A1-B1 ו A1-B1-5 בפורמט "מספר לא נותן תוצאה הגיונית. איפה טעיתי?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. שלום. אני רוצה ליצור סרטון פלאש (SWF) שלחיצה עליו תוביל לסרטון אחר... כי פשוט עשיתי סרטון ולא יצרתי הקדמה בהתחלה ואני לא יכול עכשיו,למישהו יש פיתרון?

12. טוב אז ככה, יש לי RADEON X1950PRO 512MB שמתחבר בPCIE, הבעיה היא, שכל פעם שאני מתקין דרייברים, לפני שהווינדוס עולההמסך נכבה. הווינדוס עולה בוודאות אני שומע את הצליל כניסה, פשוט המסך נכבה. בשביל בכל זאת לראות את הווינדוס אני נכנס למצב בטוח ומסיר את הדרייברים ואז הווינדוס עולה רגיל אבל אני תקוע בלי דרייבר. ניסתי גירסאות קודמות של דרייברים וניסיתי להתקין מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיס ולא עזר. מה עושים? תודה לעונים!

13. Started by עמיר שחר,

אני מעוניין לסכרן את היומנים שיש לי ביומן של חשבון הגוגל שלי. ביחד עם החשבונות שיש לי ביומן באוטלווק 2003. האם יש אפשרות לעשות את זה ככה שכול שינוי שאעשה באחד מהחשבונות יעדכן לי גם את החשבון האחר? תודה מראש, עמיר

14. Started by k_700,

יש לי מחשב נייד קומפקס פרסריו 2.1, כרטיס מסך של ATI רדאון 9200. עכשיו לפני כשבוע התקנתי מחדש את הווינדוס, לא התקנתי שום דרייבר של הכרטיס מסך. עכשיו הבעיה היא למעשה שכשאר אני מוריד את הדף או גולל אותו על ידי הגלילה בעכבר הדף זז באיטיות והתמונה נמרחת. מה אני יכול לעשות כי זה ממש נמאס... ואם צריך דרייבר מסוים אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כי חרשתי תאתרים שהביאו פה ולא מצאתי.... תודה לכל מי שיעזור...

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by y_a_n_i_k,

תוכנת ההגנה של ,AVG עכשיו יש קובץ שקופץ לי שהוא SPYWARE והוא לא איך אני שם אותו בקבצים שהוא אמור להתעלם מהם? אני פשוט לא מוצא את האופציה הזאת

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  16. שלום אני עכשיו צריך לפנות קצת במחשב אז אמרתי שאני ימחק משחקים שאני לא משחק בהם כבר ואז אני מגלה שהם לא בהוספה והסרה גם לא CCleaner בפעם הקודמת שזה היה פשוט מחקתי אותם רגיל אבל זה כבר מעצבן עכשיו אני רוצה להסיר כמה משחקים אם אני מוחק אותם רגיל יש שאריות... המשחקים שאני רוצה למחוק הם Crysis Ghost Recon Advanced Warfighter 2 F.E.A.R. יש לכם הצעות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  17. Started by ccc,

השאלה בכותרת ;D עוד שאלה קטנה: בפיירפוקס אני מוצא את עצמי עושה REFRESH לעמודים שפשוט לא רוצים להטען בפעם הראשונה... "page load error " ואז הם עובדים.. כמובן שבספרי ובאקספלורר זה לא קורה, אז מה גורם לזה בפיירפוקס ? מחקתי את כל העוגיות וכל הOFFLINE WEBSITE... והפיירוול גם מבוטל

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  18. Started by tomer_bb,

שלום לא מזמן התקנתי את NOD32 גרסא 2.7 בויסטה וכל כמה זמן אני מקבל הודעת שגיאה שהתוכנה צריכה להיסגר למישהו יש מושג למה זה קורה? למה גם התקנתי באקספי את הגרסא וגם שם היא נתקעת האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס תואמת לויסטה?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  19. יש לי את התוכנה להדביק תירגום : לאחר שנגמר הסרט והתירגום איך שומרים את הסרט

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by DarkSight,

שלום לכולם אני מנסה לבצע שיחת וידאו במצלמה או להיכנס להגדרות של המצלמה דרך מסנג'ר 7 וההודעה שאני מקבל אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה שלך כיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשיחת וידאו או עם תוכנית אחרת הקטע הוא שהמצלמה כן עובד באשף כונון במסנג'ר ורואים הכל וגם בתוכנות אחרות היא עובדת אבל שאני מנסה להיכנס להגדרות או מנסה לבצע שיחת וידאו היא לא עובדת לי ומתי שאני מנסה לבצע את השיחת וידאו אין שום תוכנית אחרת שהמשתמשת במצלמה למישהו יש רעיון מה הבעיה??!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by urich,

יש לי בעיות לנגן סרטים באמצעות mv2player ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה הדבר לא עזרניסיתי להתקין גרסה יותר ישנה וגם ההתקנה לא מתחילה. ניסיתי במקום את הנגן bsplayer גם הוא נתקע. התקיעה היא אותו הדבר יש מסך כחול והמחשב כולו משתתק. אפילו שלפני שבוע התוכנה עבדה פיקס וראיתי סרטים בכיף. ניסיתי להקין את הקודקים מחדש לא עזר אפילו התקנתי ffdshowוזה לא עזר. הנגן היחיד שעובד לי הוא media player classic שבא עם אוסף הקודקים והוא לא משהו חוץ מזה שאני לא מסוגל לפתוח איתו כתביות. תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by hararim,

לאחר שפירמטתי את המחשב אני לא מצליח להתקין תוכנות שאני הורדתי כמו אימיול,קאזה,אקרובט רידר וכו'.המחשם רושם שיש בעיה עם הקובץ וזהו.לדוגמא כאשר רציתי להתקין אימיול קיבלתי הודעה- error reading setup initialization file. או בקאזה- winzip self extractor corrupt.possible cause:bad disk or file transfer error. כאשר ניסיתי להתקין אקרובט קיבלתי קוד שגיאה-123.796.03.2.2312 תודה מראש

23. יש לי דיסק קשיח שמכיל קבצים מסויימים (ידוע לי איזה קבצים) מחשב (ידוע לי איזה מחשב ויש לי גישה אליו) ודיסק און קי נוסף אני רוצה לבדוק אם קבצים מדיסק און קי א הועברו לדיסק און קי ב ששניהם היו על המחשב (העתקתי ישירות מדיסק אחד לשני) באותה מדיה במקום דיסק ב זה יכול להיות סתם תקליטור או שאני רוצה לבדוק אם הקבצים מהדיסק און קי נצפו על המחשב מבחינה טכנית אני בטוח שזה אפשרי השאלה איך עושים את זה? אין לי מושג אפילו מה לכתוב בגוגל בשביל לקבל רקע כללי

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by iyehuda,

אני מקבל שתי הודעות שגיאה בשתי ההודעות רשום שאין גישה לקובץ שנמצא בסיפריה בשם AppData שנמצא ב USER בדקתי וראיתי שהספריה נמחקה האם אני יכול להעתיק אותה ממחשב אחר ? מה ניתן לעשות ? אומנם זה לא מפריע למחשב הכל עובד ,אין לי מושג מה תפקיד הספריה הזאת

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ז"א קובץ עם סיומת GIF [נגיד כמו האווטר שלי].

• 3 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים