עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום וסליחה על הכותרת הלא מובנת.. יש לי "בעיה" עם הראוטר שלי ( TNN SIEMENS SL2-141) , כשרק אני משתמש באינטרנט מבין שלושת המחשבים בבית אז מהירות ההורדה לדוגמא היא 250KBS אבל ברגע שעוד מחשב אחד מתחיל להשתמש באינטרנט זה ישר צונח ל70KBS. שמעתי שישנה תוכנה שיודעת "לחלק את האינטרנט" בין המחשבים בבית. ואם אין אני אשמח לפתרון אחר תודה!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  2. אני מנסה לעזור לחבר שלי יש לו NIS 203 ו גם סיסטם וורקס 2003 כשאני מנסה להביר לו את זה הוא נותן לי מיליון ואחד שגיאות איך אני עושה את זה באופן ידני? נ.ב. אני שם לו NOD32

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by Satlan,

אהלן עשיתי גיבוי של כונן C בכונן D, זה שוקל 8 גיגה ורציתי לדעת בעצם שאני מפרמט את המחשב איך אני מחזיר את כל הווינדוס .. צריך איזה בוט דיסק ? כן חפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות ספציפיות.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by tuarg,

האם תוכנת האימיל הזו תומכת בעברית מלאה?

5. Started by lmlm,

אני מחפש תוכנת חסימת אתרים עפ"י שם מפתח (כמו נגיד כל האתרים שמכילים תוכן של AMD שיחסמו) אני מחפש גם ל FF וגם ל IE יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by Tapeworm,

אני משתמש ב- Photoshop CS ME 1. כיצד גורמים לתמונה (לחלק מתמונה למען האמת) להפוך מכהה בצד אחד לבהירה בצד שני (ככל שהולכים שמאלה למשל, התמונה בהירה יותר...)? 2. כיצד יוצרים קווים ישרים פשוטים? 3. כיצד יוצרים (אני מתאר לעצמי שצריך פילטר כלשהו) מתמונה צבעונית, תמונת שחור לבן של הקצוות בלבד (תמונה של בניין תהפוך למלבן שחור)? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by shacharoren,

אני חושב שהפתרון פשוט אך לא מוצא אותו. בעבודה על תמונה נתונה אני משכפל את שכבת הרקע פעמיים. לאחת אני מכיל פילטר blur ומסיכה מהירה כדי להכיל את הפילטר על הרקע באופן סלקטיבי. ולשכבה השנייה אני מכיל פילטר unsharp mask וכמובן מסיכה מהירה כדי להכיל את החידוד באופן סלקטיבי על הרקע. עד כאן הכל סבבה, עכשיו הייתי רוצה להתחיל לרטש את התמונה עם אחד או יותר מהכלים הקיימים אך אני לא מעוניין להשטיח את כל השכבות שייצרתי עד עכשיו. מצד שני אין מוצר שאני לא יכול לעשות זאת בצורה הרגילה, כלומר שכפול שכבת הרקע וריטוש עליה כי יש לי שתי שכבות נוספות עם פילטרים ומסיכות ולכן קורה מצב שאני צריך להתפשר. כלומר או להשטיח את התמונה (ואני לא מעוניין) או לעבוד עם שכבת הריטוש מעל כל שאר השכבות ואז לאבד …

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  8. שאני מדליק את המחשב המחשב מראה לי את התמונה הזאת עם הad-watch: '>http://www.2send.us/"] ולא משנה אם אני לוחץ block או accept המחשב לא מגיב לשום דבר...אם לוחצים על המחשב שלי הוא מראה אומר שהוא לא קיים וכך הוא עושה על כל הדבר אחר... בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי בבעיה הזאת אני יודה לא מאוד!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by YOSSI007,

כשאני מוריד קבצי bin שאמורים להיות bootable וצורב אותם לדיסק הקובץ שנצרב לא נצרב ב-boot זה כבר קורא לי כמה פעמים מה אני עושה לא נכון? בעיה מציקה מקווה שתעזרו לי... תודה...

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by rafi20,

מקווה שאני שואל בפורום הנכון, מישהו יודע דרך להריץ סרטים מ youtube/video google דרך ה wm5 בלי להפוך לפורמט אחר או לשמור ולהריץ עם תוכנה מצד שלישי אלא ישירות מהרשת , או איזה שהוא אתר אולי שמישהו שמכיר שיכול להריץ סרטוני FLV דרך פלאש אם זה נשמע הגיוני , למשל flvplayer.php?flash=linktoflvmovie.. תודה מראש. או אם מישהו יודע על פיתוחים לאפשר צפייה של FLV בעתיד ב WM5.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  11. Started by dekgol,

אני רוצה להוריד מהאתר של ATI דרייבר לכרטיס מסך ויש לי שם אפשרות לבחור ב WNDOWS XP ואפשרות שניה WINDOWS XP X64 EDITION מה ההבדל ביניהם ? מה אני בוחר ? תודה

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by ShayGTi,

יש לי כרטיס 1900XT, עשיתי OC דרך לוח הבקרה של (ATI (ATI OVERDRIVE ועכשיו אני לא יכול לשחזר להגדרות המקוריות. מהירות השעון המקורית היא 500MHZ והאוברקלוק נותן אפשרות בין 621 ל680, כשניסיתי לשחזר להגדרות מקור הוא פשוט ירד ל621 אבל אני רוצה להוריד אותו עוד ל500. אפשר עזרה?

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by Joli,

מה קורה אנשים? אז ככה הורדתי את הגאדג' (אני מקווה שככה רושמים את זה) הבא: http://gallery.live.com הוא אמור להראות בכמה מהירות אינטרנט אני משתמש... הוא מבקש להכניס את הכתובת של הראוטר שלי והקוד, הכנסתי אותם וזה לא עוזר הוא עדיין רושם ERROR: תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  14. אהלן כולם! תשמעו יש לי בסוני נגן דיויאקס אבל שלא קורא תרגומים עבריים בנפרד באיכות טובה.. (התרגומים הפוכים) ואין עדכון או משהו זה סוני פלייסטיישן.. אז בבקשה אני צריך תוכנה שאיתה אני מדביק את התרגום לסרט ואז אני יפעיל אותו כבר עם התרגום מודבק עליו.. תוך כמובן שמירת האיכות של הסרט - הוידאו והאודיו.. מישהו יכול לעזור?? תודה מראש ! שבת שלום =)

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by iyehuda,

אני מקבל שתי הודעות שגיאה בשתי ההודעות רשום שאין גישה לקובץ שנמצא בסיפריה בשם AppData שנמצא ב USER בדקתי וראיתי שהספריה נמחקה האם אני יכול להעתיק אותה ממחשב אחר ? מה ניתן לעשות ? אומנם זה לא מפריע למחשב הכל עובד ,אין לי מושג מה תפקיד הספריה הזאת

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם הסרתי את התקנת המקסטון 2 שלי מהמחשב והתקנתי מחדש כאשר בהסרה שמרתי על ההגדרות העניין הוא שפשוט נעלמו לי כל המועדפים!!!!!והיו הרבה לאיזה ספריה אני פונה כדי להחזיר אותם?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. הורדתי כמה פרקים של מש' סימפסון מהרשת. כאשר מנגנים אותם בmediaplayer של חלונות שומעים את שחקני הסידרה (המדובבים) מדברים ברקע על אותו הפרק, מעלים חוויות ומריצים דאחקות, וכל זה בזמן שהסאונד הרגיל של הפרק מתנגן ברקע. כשהעלתי את אותם הפרקים בcrystal player אז הכול חוזר להיות כשורה ושומעים רק את הסאונד המקורי. מה זה צריך להיות? האם יש דרך לשמוע רק את אחד מפסי הקול? תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  18. פרצו לי תאיסי בקשה תעזרו לייי

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  19. Started by maormark,

צפו בבעיה יש תמונה: http://maormark.webs.com/error.JPG תודה מראש תותחים

20. על המחשב הישן שלי, עוד בתקופת ה- SP1, קאזא רצה מצוין ומצאה אלפי תוצאות רלוונטיות לדברים הפופולריים שחיפשתי... עכשיו, אחרי שיש לי מחשב חדש עם sp2 וה- kazaafix זה בקושי מוצא לי תוצאות.. אפילו של הקבצים הנפוצים ביותר! אני משתמש ב- kazaa lite תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by eladbu,

יש לי את תקן 3 כבר כמה שנים והדיסק קצת "מרוח" כיצד ניתן לגבות אותו?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  22. יש לי קובץ DVDR בסיומת IMG אני רוצה לפתוח אותו להעביר את מה שבתוכו לתקייה איזה תכונה יודעת לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by RX7,

עדכנתי לגירסה 2.0.0.12 ופתאום נעלמו לי כל התוספות מה אני עושה ???

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  24. ישנם אתרים שפיירפוקס לא נותן לי ללחוץ על "דברים לחיצים". למשל בדף הראשי של הפורומים של תפוז, שכאפשר לבחור סוגי פורומים למי נושא, אין לי אפשרות ללחוץ על הנושא בכדי שיפתח לי את כל הפורומים בנושא. עוד דוגמא באתר של לאומי שכאני בוחר כניסה למנויים וממלא את הפרטים שלי אין לי אפשרות ללחוץ על כפתור האישור. למישהו יש מושג מאין נובעת הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by ironman405,

שלום לכולם התקנתי ויסטה 64 ביט והרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן FIRE FOX אז הוא נותן לי הודעה שהFIREFOX היה צריך להיסגר (הדוח שגיאות החדש של ויסטה) וזה קורא הרבה פעמים שאני סוגר את הFF ,עשיתי התקנה של הגירסא האחרונה 2.0.4 ועדין לא עוזר מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.