תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש תוכנה טובה להמרת פורמטים של קבצי וידאו. אני צריך אותה להעביר סרט מ-EVO לכל פורמט נורמלי אחר (למשל AVI) כי הEVO הזה עושה לי בעיות. ניסיתי עם SUPER אבל זה הפחית לגמרי את איכות הסרט. במקור זה 1080p ששוקל 12GB ואחרי ההמרה זה שקל 1.5GB וראו גרוע. תודה לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס ושיחקתי על הסקינים שלו או הthems ולא יודע למה סקין אחד נדפק ואני לא רואה כלום הכל מבולגן כזה למעלה בשורה של כל הסימנים והדברים. הבעיה שבגלל שהכל מבולגן ולא רואים כלום אני לא יכול להגיע שוב לתפריט של הthems אז אני תקוע עם הסקין הלא טוב. אז כמובן מחקתי את הפייקפוקס והתקנתי מחדש ולהפתעתי הסקין הזה עדיין נשאר, לא רואים כלום בדיוק כמו בפעם שעברה! אז מחקתי שוב ומחקתי את התיקייה וכל קובץ שמצאתי שקשור לפיירפוקס מחקתי כדי שלא ישאר זכר לסקינים שהיו אבל לא עזור, אני מתקין שוב לא משנה איזה גרסה ועדיין לא רואים טוב והכל דפוק. מישהו יודע איך מוחקים את הפיירפוקס בצורה מוחלטת או שאולי הבעיה בגלל אחרת?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לצוות קראתי את המדריך לחיבור LCD עם בקר HD44780 למחשב ואני חייב להגיד שהוא מצויין והכל עובד סבבה והנה מגיעה הבעיה: לאבא שלי יש את המסך הזה בדיוק בטלפון עם שיחה מזוהה והוא מסוגל להציג עברית ובתוכנה שהמליצו עליה במדריך (LCDSMARTIE) אי אפשר ואני ממש רוצה שיהיה אפשר להציג עברית מישהו מכיר תוכנה או יודע איך? תודה מראש לצוות
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מאז שפירמטתי את המחשב, יש לי בעיה עם המיקרופון - המחשב בקושי "קולט" את הסאונד מהמיקרופון, ז"א אני ממש צריך לצעוק (יותר נכון לצרוח :-X) כדי שישמעו אותי. יש לי לוח אם ASUS M2N-E (דרייברים של SOUNDMAX), אז ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים כדי לסדר את הבעיה. כל פעם שאני מתקין אותם מחדש, המחשב כאילו לא מזהה את המיקרופון אבל שומעים ברמקולים את כל מה שאני אומר, ואי אפשר לשהתיק את זה (בגלל שהמחשב לא מזהה את המיקרופון מחובר), אבל אחרי שאני נכנס לאפשרויות מתקדמות של המיקרופון ומסמן ב-V את "מיקרופון לוח קדמי" (המיקרופון שלי מחובר לכניסה הקדמית) הבעיה מסתדרת ושומעים אותי מצוין. הבעיה היא שאחרי שאני עושה ריסטרט למחשב הבעיה חוזרת ובקושי שומעים משהו מהמיקרופון.. יש למישהו מושג מה הבעיה…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מערכת הפעלה נוספת > על גבי הדיסק השני במחשב שלי רוצה לפצל אותו לשתי מחיצות כשהראשונה היא מיסוג פריימרי אני רואה עכשיו שהוא בתצורת דינמיק? ובכלל הפרטישן מאג'יק - לא מאפשרת לי לפצל אותו... למה זה קורה? האם ביצעתי טעות כל שהיא בהגדרות שלו ? THX לכל מי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש למשהוא מושג מה זה אומר? ולמה אני לא מצליח להתקין? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה אשר סורקת אתר מסויים שאני נותן לה בתדירות כלשהי ובמידה והיא מזהה שינוי (כל שינוי) שתשלח לי מייל לדואר האלקטרוני שלי. מצאתי את פלאג אין של FireFox שנקרא "UpdateScanner" שהוא עושה בדיוק את מה שאני רוצה אך אין לו את האופציה של שליחת מייל ברגע שהוא מזהה שינוי אלא מודיע באמצעות הקפצת חלון במחשב מה שלא עוזר לי כי אני רוב היום לא על המחשב. האם יש למישהו פתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ואין לי מושג מה היא עושה חוץ מלשחוט לי את הCPU ואת הכרטיס מסך תוך 5 דקות היא הקפיצה לי את החום של הכרטיס מסך ב15 מעלות, והביצועים של הזיכרון ושל הCPU על 100 אחוז יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה? זה השם שלה 'Folding@Home'
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את קליינט האימייל שלי למשהו יותר רציני וחשבתי שזו תהיה הזדמנות טובה לשדרג את כל האופיס מ-XP ל-2003. האם רוב הבעיות הקריטיות שנתקלתם בהן תוקנו ב-Service Pack 1 (שיצא לפני כחודשיים, אגב)?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
שלום אני משתמש במנהך ההורדות GETRIGHT ובתוסף FLASHGOT, שמתי לב לאחרונה שקבצים שאני מוריד מאתרים מסויימים דרך הGETRIGHT(קבצי ZIP) יורדים בצורה פגומה למחשב ולא ניתן לפתוח אותם(בהורדת אותו קובץ דרך מנהל ההורדות של FF הקובץ תקין). ניסיתי להגדיר בGETRIGHT שיתעלם מהאתרים ה"בעייתיים" אבל לא עזר. האם ניתן להגדיר בFLASHGOT שישתמש באתרים מסויימים במנהל ההורדות של FF ובכל שאת האתרים ישתמש בGETRIGHT? נ.ב בFLASHGOT סימנתי את הAUTOSTART DOWNLOAD (גם בGENERAL וגם בDOWNLOAD MANAGER) כדי שלא יציק לי יותר מידי, ככה שאני מחפש אפשרות ללא התפריט שלו...
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הורדתי פלוץ 32 לפני זה היה לי KASPERSKY טוב אז NOD32 לא מופיע לי שם למטה איפה שכל התוכנות למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר שלי יש לו NIS 203 ו גם סיסטם וורקס 2003 כשאני מנסה להביר לו את זה הוא נותן לי מיליון ואחד שגיאות איך אני עושה את זה באופן ידני? נ.ב. אני שם לו NOD32
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה ליצור סרטון פלאש (SWF) שלחיצה עליו תוביל לסרטון אחר... כי פשוט עשיתי סרטון ולא יצרתי הקדמה בהתחלה ואני לא יכול עכשיו,למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי ^ תודה הלוח במפרט
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
תכונת AUTOCOMLETE ב- OUTLOOK2007, אינה משתמשת ברשימת הכתובות מספר הכתובות, אלא יש לה רשימה ניפרדת משלה. צריך לקלוד כל כתובת באופן ידני לשורת ה- TO או BCC כדי שהשם הזה יכנס לרשימה.... מה עושים עם ספר כתובות שמכיל מאות שמות וכתובות? יש דרך להכניס את ספר הכתובות לרשימת ה- AUTOCOMLETE ב- OUTLOOK מלבד לקלוד את הכתובות ידנית?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, יש לי את דפדפן פיירפוקס ודרך דפדפן זה אני לא מצליח לראות תמונות של הפורום או תמונות בגיימספוט, למה? ושאני בדפדפן Explorer אני מצליח לראות את התמונות של הפורום וגם של הגיימספוט... עריכה: שאני רוצה לצרף תמונה למה שאנחנו רואים בצד בכל תגובה אני לא מצליח
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
שלום אני עכשיו צריך לפנות קצת במחשב אז אמרתי שאני ימחק משחקים שאני לא משחק בהם כבר ואז אני מגלה שהם לא בהוספה והסרה גם לא CCleaner בפעם הקודמת שזה היה פשוט מחקתי אותם רגיל אבל זה כבר מעצבן עכשיו אני רוצה להסיר כמה משחקים אם אני מוחק אותם רגיל יש שאריות... המשחקים שאני רוצה למחוק הם Crysis Ghost Recon Advanced Warfighter 2 F.E.A.R. יש לכם הצעות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
-
שנים שיש לי High ID פתאום יש לי Low ID ועניים שחורות 19/09/2007 15:05:09: Warning www.UseNeXT.info (89.163.161.226:4661) - No answer from your 6258 port. Please review your network config. מה צריך לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב המחשב מראה לי את התמונה הזאת עם הad-watch: '>http://www.2send.us/"] ולא משנה אם אני לוחץ block או accept המחשב לא מגיב לשום דבר...אם לוחצים על המחשב שלי הוא מראה אומר שהוא לא קיים וכך הוא עושה על כל הדבר אחר... בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי בבעיה הזאת אני יודה לא מאוד!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 1900XT, עשיתי OC דרך לוח הבקרה של (ATI (ATI OVERDRIVE ועכשיו אני לא יכול לשחזר להגדרות המקוריות. מהירות השעון המקורית היא 500MHZ והאוברקלוק נותן אפשרות בין 621 ל680, כשניסיתי לשחזר להגדרות מקור הוא פשוט ירד ל621 אבל אני רוצה להוריד אותו עוד ל500. אפשר עזרה?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מתחחבר לאאייסיקיו אני מקבל 4 הודעות מ 4 אנשים שונים... זה נראה כאילו הם שלחו לי את ההודעות כשהייתי אופליין ועכשיו אני מקבל אותם... אבל כל פעם כשאני מתחבר אני מקבל את אותם 4 הודעות מחדש... ניסיתי להחליף תוכנות אייסיקיו וזה לא עזר... ככה שנראה לי שהבעיה לא אצלי מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי בעיות לנגן סרטים באמצעות mv2player ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה הדבר לא עזרניסיתי להתקין גרסה יותר ישנה וגם ההתקנה לא מתחילה. ניסיתי במקום את הנגן bsplayer גם הוא נתקע. התקיעה היא אותו הדבר יש מסך כחול והמחשב כולו משתתק. אפילו שלפני שבוע התוכנה עבדה פיקס וראיתי סרטים בכיף. ניסיתי להקין את הקודקים מחדש לא עזר אפילו התקנתי ffdshowוזה לא עזר. הנגן היחיד שעובד לי הוא media player classic שבא עם אוסף הקודקים והוא לא משהו חוץ מזה שאני לא מסוגל לפתוח איתו כתביות. תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-