תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
זה מה שקורה כל פעם כאשר אני סוגר את מוזילה ודבר שני שהכי מטריף אותי זה שאני לא רואה שום אפשרות לעשות כך : כאפשר אני פותח חלון חדש הוא תמיד נפתח ב מוזילה על MAXIMIZE אין שום אפשר לעשות שייפתח לפי הפעם האחרונה שכיוונתי אותו ? (בערך כ שישית מן המסך כמו שניתן לעשות באינטרנט אקספלורר)
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. תודה רב הרב הרבה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שמתי לב לשוני האיכות בין ווינאפ למדיה פלייר10 וזאת התוכנה בה אני משתמש כיום. ידוע לכם על משהוא יותר טוב? לינקים יהיה אחלה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום אני קיבלתי מכשיר חדש (פלאפון ) ורוצה להפוך אותו לסלקום ואורנג' איך עושים את זה????? תודה למי שיענה
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ישנם אתרים שפיירפוקס לא נותן לי ללחוץ על "דברים לחיצים". למשל בדף הראשי של הפורומים של תפוז, שכאפשר לבחור סוגי פורומים למי נושא, אין לי אפשרות ללחוץ על הנושא בכדי שיפתח לי את כל הפורומים בנושא. עוד דוגמא באתר של לאומי שכאני בוחר כניסה למנויים וממלא את הפרטים שלי אין לי אפשרות ללחוץ על כפתור האישור. למישהו יש מושג מאין נובעת הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפוש לא מצאתי כל מידע בנושא אז פתחתי ת'ראד חדש.. יש לי כבלים, ואני מחפש פייר ול טוב, שכמובן גם יפעל בכבלים, או הדרכה איך ל"תקן" את הבעיה של פייר ולים בכבלים. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
התקנתי אצל החברה את הגירסא האחרונה של מסנג'ר ( (בטא) מס' v7.0.0425 ) במקביל התקנתי אותה גם אצלי במחשב. הבעיה היא כזאת, יש במסנג'ר כל מיני פיצ'רים שנוספו, בינהם משהו שנקרא "קריצות", אתה יכול לשלוח למי שמשוחח איתך מהין אנימציה שתוצג אצלו על המסך, אצלי זה עובד מעולה וכך אצל עוד מערכות שהותקן אצלהם אותה גירסא, אבל אצל החברה המסנג'ר נותן הודעה : אתה זקוק לגירסא חדשה יותר של מקרומדיה פלאש פלייר ונותן קישור של הורדה. גירסאת הפלאש שמותקנת היא האחרונה שיצאה, ניסיתי להסיר והלתקין את המסנג'ר, כנ"ל לגמי הפלאש פלייר אך ההודעה לא השתנתה, הכיוון הבא הוא להסיר את ה Flash מהשורש (גם אחרי שהסרתי בפעם הראשונה עדיין הופיעה לי ב"מנהל ההרחבות של IE) איך אני מסיר את ה Flash מבלי להשאיר שאריות? …
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום! ראשית התנצלות על שם הנושא המזעזע - פשוט לא ידעתי איך להגדיר בקיצור אני מחפש תוכנה שמאפשרת חיפוש בתוך תיקות web (כאשר אני משתמש ללא הזדהות - לא בעל הרשאות של שינוי, העלה או מחיקה) אני לא בטוח שקוראים זה תיקיות web הרעיון זה משהו כמו הממשק באתר הזה (תראו בתמונה - סליחה על חשאיות אתר פרטי) ממשק דומה ישנו בלינק הבא: http://www.superjer.com/transfer/ אז אני צריך לחפש קבצים בתוך ממשק דומה רק שם זה נראה קצת אחר קודם תאריך ושעה אח"כ גודל ובסוף הלינק לקובץ בנוסף או לחילופין תוכנה שאפשר להוריד תיקיות שלמות כולל קבצים במבנה המקורי למחשב (אז אני יעשה כבר חיפוש לוקלי) יש למישהו פיתרון? תודה מראש טל [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
על המחשב הישן שלי, עוד בתקופת ה- SP1, קאזא רצה מצוין ומצאה אלפי תוצאות רלוונטיות לדברים הפופולריים שחיפשתי... עכשיו, אחרי שיש לי מחשב חדש עם sp2 וה- kazaafix זה בקושי מוצא לי תוצאות.. אפילו של הקבצים הנפוצים ביותר! אני משתמש ב- kazaa lite תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
טוב אז אני משתמש בה כבר הרבה זמן.. וממש ממש אוהב אותה.. היא ממש נוחה ויש בה הרבה פונקציות שממש עוזרות, חוסמת פופאפים, ולפי דעתי גם יותר מהירה (אבל לא בטוח) היא מקבילה לאקספלורר ההיסטורי המועדפים וכו' משותפים... מה אתם חושבים עליה? ואולי יש לכם המלצה אחרת יותר טובה ממנה..
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לשלוח קבצים בתוכנה הנ"ל ולקבל אני יכול? כל מה שאני מנסה לשלוח זה ניכשל גם כשאני סוגר את הפיירוול. דרך אגב אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי רשת בבית עם מודם אלקטל שהוא גם ראוטר.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי ולחבר שלי מיקרופונים תקינים ואתה גירסה (6.1) אבל זה לא יוצר קשר. ניתקנו שנינו את הפיירוואל (של ה-XP בכלל לא מופעל) וזה עדיין לא טוב. שנינו הגדרנו את האשף לפני זה. לי יש מודם שהוא גם ראוטר,יכול להיות שזה קשור?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי משהו יודע מהם הפורטים של ה IMASH ? אני רוצה לחסום אותם!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי בעיה באי.סי.קיו אני לא שומע את הציפור ההיא שמצפצפת כל פעם שאני מקבל הודעה .... ואני לא יודע איך לסדר את זה למישהו זה קרה ויכול אולי לעזור לי משהו באפשרויות!? כי חיפשתי ואני לא יודע איך! ???
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי יש לי על המחשב קבצי WMA וwinamp ו media player לא צליחים לקרוא אותם. מה צריך לעשות כדי לקרוא אותם? בתודנ נראש Install
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ה-MSN מאפשר חיבור משתמש אחד לוידאו בלבד, אני מעוניין להוסיף 2... מישהו מכיר תוכנה שעושה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בכל מקום שאני רואה וידאו- BSPLAYER,מדיה פלייר, יוטיוב יש לי מי פס אופקי בחלק התחתון של הוידאו שחותך את התמונה... החלק העליון בסדר וגם החלק התחתון אבל באמצע יש מן פס דקיק שמעקם את התמונה וזה ממש מעצבן לראות ככה... זה בולט כשהאובייקטים בוידאו זזים מהר או במעבר של המצלמה פירמטתי התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
החלפתי ID דרך הLIVE נכנסתי למסנג'ר וכולם מנותקים בלי השמות שלהם (רק האיימלים) יש איזושהי דרך לסדר את זה? אני לא רוצה לפתוח חשבון חדש כי יש לי איזה 400 איש :s05: תודה!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
פתאום ביום בהיר אחד אני לא יכול לחפש אתרים בשורת החיפוש של הFirefox אני יכול לכתוב אתר אבל אם אני לוחץ עליו לא קורה כלום, גם אם אני עושה אלפיים פעם ENTER זה לא עובד. אמרו שהבאג הזה תוקן אבל משום מה זה לא עובד עדיין .... התקנתי ומחקתי לפחות איזה 680 פעם אבל זה לא מגיב לי. אם מישהו גם נתקל בבעיה הזאתי ופתר אותה בבקשה שיעזור.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ווירוס הצליח ללחדור למחשב שאין עליו AV מותקן, אבל יש קובץ התקנה לקספרסקי הבעיה שהוירוס סוגר את ההתקנה של הקספרסקי מיד כשמעלים אותה אני מנסה להוריד AV אחרים אבל הדפדפן נסגר כשאני מנסה להריד AV אחר ניסתי להעלות את המחשב בSafe Mode אבל אותה בעיה אין תהליכים שאני לא מכיר בTask Manager וביטלתי את כול הסרביס שניראים לי חשודים ניסתי לעשות סריקה online דרך BitDefender אבל הסריקה לא עולה יש מה לעשות חוץ מלגבות ולפרמט?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה האחרונה של PcWizard הוא מראה לי הכל חוץ מהטמפ' של הכרטיס מסך. בתפריט הראשי של התוכנה, ב Video הוא מזהה את כרטיס המסך (4850), אבל בתפריט של הטמפרטורות אין התיחסות אליו. האם זו בעיה אצלי, או שככה התוכנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום, לפני בערך שבועיים היה לי במחשב IE8 ולא כ"כ אהבתי אותו אז מחקתי אותו וזה חזר ל IE7 ומאז הוא כל הזמן עושה לי את השגיאה הזאת: אני גם מחקתי את הIE והתקנתי אותו שוב ועדיין השגיאה ממשיכה.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין כול מיני סוגים של דריברים אבל שום דבר לא עוזר ואותה הבעיה צצה כול הזמן +כול מיני תוכנות כמו WRC3 .. http://www.ror.co.il/my.php?id=4127392209.bmp תיעצו לי מה לעשות אני נואש
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
היי! בכל פעם שאני מעדכן את הדרייברים שלי בכרטיס מסך אז במהלך ההתקנה המסך שלי פתאום נהיה שחור,והוא לא חוזר לעצמו ומה שאני יכול רק לעשות זה להפעיל מחדש את המחשב דרך הכפתור במחשב.... זה אמור להיות ככה?, אחרי שאני מפעיל את המחשב מחדש המחשב מראה כאילו הדרייבר עודכן בהצלחה,אבל התוכנה שבאה עם הדרייבר לא פועלת משום מה.. (Catalyst Control Center) תודה לעוזרים.... ^__^
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
ניסיתי כל מיני מנהליי הורדות וכולם אומרים לי TRAFFICLIMIT REACHED! העניין הוא שאני לא מוריד כלום!
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-