עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

שלום אני משתמש במנהך ההורדות GETRIGHT ובתוסף FLASHGOT, שמתי לב לאחרונה שקבצים שאני מוריד מאתרים מסויימים דרך הGETRIGHT(קבצי ZIP) יורדים בצורה פגומה למחשב ולא ניתן לפתוח אותם(בהורדת אותו קובץ דרך מנהל ההורדות של FF הקובץ תקין). ניסיתי להגדיר בGETRIGHT שיתעלם מהאתרים ה"בעייתיים" אבל לא עזר. האם ניתן להגדיר בFLASHGOT שישתמש באתרים מסויימים במנהל ההורדות של FF ובכל שאת האתרים ישתמש בGETRIGHT? נ.ב בFLASHGOT סימנתי את הAUTOSTART DOWNLOAD (גם בGENERAL וגם בDOWNLOAD MANAGER) כדי שלא יציק לי יותר מידי, ככה שאני מחפש אפשרות ללא התפריט שלו...

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by DeadByDawn,

אני יודע שאני שולח SMS מהאי סי קיו,זה לא עולה לי כסף,ואפשר לשלוח עד מספר מסוים של הודעות אבל...אם אני קובע באי סי קיו שכל הודעה שתשלח לי לאי סי קיו אני אקבל אותה למכשיר בSMS,המצב שנקרא Forward to SMS זה עולה לי כסף?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by KoDkOd,

שלום,אני משתמש ב2003 פרו ויש לי בעיה בקבלת קבצים,ניסית כמעט הכל. הפייר וואל לא עובד,אין שום פייר וואל אחר שעובד ברקע,התקנתי מחדש את התוכנה מספר פעמים. אני על סף יאוש,למישהו יש רעיון אז אני ישמח לשמוע. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  4. אהלן! אז ככה, אני מעודכן עם K-Lite Mega Codec Pack 4.1.7 שהוא הגרסה המעודכנת ביותר, ועדיין ישנה בעיה בצפייה בחלק מסרטי ה-MKV. אני לוחץ על הסרט, נפתח חלון המדיה אבל הסרט פשוט לא זז, מה שכן אני יכול להזיז את מד ההתקדמות של הסרט ולראות תמונות ממנו... אותם קבצי סרטים פועלים ללא בעיה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, יש לי ויסטה X64 תודה מראש אנשים! אופיר

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by ran19,

אני צריך לסגור פורטים בגלל הפירוואל אז איך אפשר בווינדוס במחשב?...

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by urich,

יש לי בעיות לנגן סרטים באמצעות mv2player ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה הדבר לא עזרניסיתי להתקין גרסה יותר ישנה וגם ההתקנה לא מתחילה. ניסיתי במקום את הנגן bsplayer גם הוא נתקע. התקיעה היא אותו הדבר יש מסך כחול והמחשב כולו משתתק. אפילו שלפני שבוע התוכנה עבדה פיקס וראיתי סרטים בכיף. ניסיתי להקין את הקודקים מחדש לא עזר אפילו התקנתי ffdshowוזה לא עזר. הנגן היחיד שעובד לי הוא media player classic שבא עם אוסף הקודקים והוא לא משהו חוץ מזה שאני לא מסוגל לפתוח איתו כתביות. תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  7. היי, יש מצב שאני יכול לשלוח את וינאמפ לTRAY? ואם לא אז יש תוכנה שאפשר? (חוץ מקאזה). תודה רבה!!!, יאיר.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by gkman,

אני יודע שאפשר לגרום לדף בפורמט HTML להציג ולהפעיל קוד ב-PHP אבל עם תוכנת WAMP אני לא מצליח לעשות את זה.... מישהו יכול לעזור? תודה...

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by AreaDooM,

בכל פעם שאני מנסה להתחבר אל האינטרנט הSTART BAR שלי נתקע ואני לא יכול לעשות שום דבר חוץ מלפתוח חלון של קליק ימני (עכשיו פתחתי את הTASK MENEGER לפני שהתחברתי וגם את הFIREFOX וככה אני כותב :\) יש למישהו מושג מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by The Dom,

ראיתי שיש אפשרות להכניס מילים לשירים...... 1) איך לעזאזל מכניסים אותם??????? 2) האם המילים יהיו קטנות מידי שעין אנושית+מיקרוסקופ לא יוכלו לראות?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by mSid,

יש איזה לינק למשו?.. אני מחפש כבר שעה ברשת לא מוצא כלום... פעם הביאו לי איזה תוכנה טובה לא זוכר תשם שלה..אולי משו עם FRIENDLY. תודה מרש....

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by sby333,

שלום לכולם, אני עובד ב Excel97 מסיבה מסויימת כאשר OFFICE2003 גם מותקן. עכשיו שניהם עובדים טוב, עד לרגע שאני מנסה לשמור קובץ בexcel97 כפורמט מסויים (txt). ניסתי להסיר ולהתקין שוב ושום דבר לא צלח. אשמח אם יהיה תשובה. תודה רבה, שלומי

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  13. ב. הוא תמיד שואל אות שאלות - איך אני יודע האם לאשר לו או לחסום (כי זה וירוס\פריצה?) (לעיתים אפילו דפים לא עולים בכלל (הודעת שגיאה כיאילו אין חיבור לרשת) אפילו הפורום כאן לא תמיד עולה)

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by neo690,

יש לי Vista Home basic באנגלית אני מחובר דרך הפידגין גם לאייסיקיו וגם למסנגר כשאני מקבל הודעה עם הרבה סמיילים מחשבון מסנגר אז הפידגין קורסת מה עושים?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  15. אהלן, לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש... התקנתי WIN VISTA ואת כל התוכנות שאני צריך, למעט מערך תוכנות הגנה על המחשב... מכיוון ואני משתמש בWIN VISTA, שאוכל משאבים בלי כל בושה, רציתי לקבל מכם המלצות לגבי תוכנות הגנה נגד ADWARE,SPYWARE ווירוסים... איזה תוכנות אתם ממליצים שהן לא תוכנות כבדות מדי? [כדוגמאת Norton antivirus על כל הווריאציות שלו]... בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  16. הורדתי והתקנתי את הגירסה האחרונה של MSN MESSANGER מהאתר הרשמי של התוכנה. אבל אחרי כמה דקות של שימוש בה היא מפסיקה להגיב ואני חייב לבטל אותה דרך ה-TASK MANAGER. יש לי XP PRO למישהו יש מושג ממה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by oded6188,

מותקן לי Windows XP... כל תוכנה עולה ממש במהירות... רק ל Windows Live Messenger לוקח משהו כמו 20 שניות להיפתח... מדובר בגירסה 8.1 מה יכול לגרום לזה?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  18. יש איזה תוכנה שיכולה להגיד לי איזה תדר של צלילים מושמעים בזמן שאני מנגן איזה שיר ?

19. Started by Shadowman,

מחפש תוכנה לפאלם שהופכת אותו לשלט, לכל דבר עם תדרים שאפשר לכוון לכל מיני מכשירים, יש למשהוא מושג איך קוראים לתוכנה שעושה את זה??? תודה!

20. Started by eladbu,

אני מנסה להפוך את הלוגו של האווטר שלי ל AVI(זה שמצד שמאל) הקובץ הוא JPEG על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by Electric Boom,

פשוט לוקחת את המצב הנוכחי של המחשב מכינה איזה קובץ עם כל הפרטים וככה שאם קורה משהו(חס וחלילה)אני אוכל להחזיר אותו בדיוק בדיוקלמצב שהיה! אין לי כונן פלופי. אני לא הולך לכבות את המחשב עד שאני מגבה אותו לא מוכן לעוד פעם אחת שיקרה לי מה שקרה לי(פורום ווינ...)אז אני צריך תשובה מהר. רצוי שתיהייה חינמית ואמינה. אייל

22. למישהו יש מושג ? בד"כ אני פותח את הראשון והוא כבר מחלץ את כל השאר. הפעם לא מצליח לי. תודה מראש לעונים.

23. שלום חברים מאז שהתקנתי norton internet security 2004 (חוקי) יש לי בעייה בגישה ל-newsgrops ב-outlook express מודיע על ניתוק חיבור IP בדקתי בהגדרות ה-firewall ומצאצי שport 119 פתוח מערכת ההפעלה היא win 200 pro - אנגלית האם מישהו נתקל בבעייה?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם מצאתי אתר וובי חדש ששמו ב.g.ho.st שמסוגל להריץ מעכרת הפעלה על הרשת נרשמתי והכל טוב ויפה אבל אין לי מושג מאיפה מתחילים האם מישהו נרשם ומריץ את התוכנה אשמח לדעת איך

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  25. Started by lidorosh,

חברה אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל ליצור התקנות של דברים מסוימים! בתודה לידור

• 2 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים