תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
-
מחכתי את הקובץ הזה כבר מלא פעמים והוא כל הזמן חוזר. משהו יודע מה זה?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי סרט בשני חלקים, שאותו אני רוצה להמיר ל - VCD. אבל הבעיה שלי היא שאחד החלקים הוא מעל 90 דקות, ולכן אני צריך לחלק אותו שוב, כדי שאוכל לצרוב אותו. אני רוצה ליצור שלושה חלקים שווים, ולכן רציתי לחבר את שני החלקים - ואז לחלק אותם. הבעיה היא שאי אפשר לחבר אותם - וכשאני מנסה אני מקבל הודעת שגיאה מ - VIRTUAL DUB, שאומרת שלסרטים אין אותו סמפינג רייט. יש לכם רעיון מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הדיסק שקיבלתי עם המצלמה (DSC-P32) אבד. לא מצאתי באתר של סוני ולא בגוגל. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ההודעה הזאת עולה לי http://img517.imageshack.us/img517/9608/httrackbf4.jpg אולי התוכנה לא מוגדרת טוב ?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
מישהו נגע לי בהגדרות ומאז יש לי בעיה נראה לי עם כלי הבחירה משהו שם לא טוב.. כשאני מנסה בכלי הגרדינט הוא לא צובע לי את האזור התחום מסיבה מוזרה דלא ידועה לי היא עושה משהו כזה לא ברור כמו מברשת ספריי דהוייה כנ"ל שאני משתמש לגדור עם הכלי הזה הוא גוזר באפקט של כאילו גזירה דהויה כאילו בקצבות הורידו את האופטיקלי.. הנה הדוגמה לשתי הבעיות.. תודה למי שעוזר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני לא יודע למה ואיך זה קרה אבל לפני יום שמתי לב שנעלמו לי האייקונים ששייכים לוינדוס כגון internet explorer, my computer, my documents, וshow my computer. הנה תמונה כדי שתבינו יותר בקלות למה אני מתכוון: (שני האייקונים למטה בהפעלה מהירה הם internet explorer וshow my desktop) אפשר לראות שאין בעיה עם אייקונים של משחקים\תוכנות או כל דבר אחר, הבעיה היא רק באייקונים שקשורים לווינדוס. ניסתי להחזיר את האייקונים ע"י הcustomize desktop בתפריט של הproperties שבדסקטופ אבל זה לא עזר! מישהו מכיר או יודע איך לפתור את הבעיה הזאת ולהחזיר את האייקונים?? זה ממש מעצבן !!! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Outlook Express ויש לי בעיה קטנה... התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה - ומאז אני לא מצליח לפתוח את הקבצים המצורפים למייל. הם פשוט מופיעים בצבע אפור בהיר תחת ה"אטב" ובכלל לא נותן לי ללחוץ עליהם. הוספתי תמונה... מה עלי לעשות כדי לגשת לקבצים?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אילו הגדרות עדיפות באופציית איחוי אוטומטי ? האם עדיף איחוי שבועי או יומי ? " " " מקבילי או טורי ?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, התחלתי לאחרונה לעבוד באחת המעבדות באוניברסיטה כאחראי על המחשבים. בעקרון במסגרת התפקיד אני אחראי לתפקוד החומרתי והתוכנתי של 25 מחשבים בערך שנמצאים בשלושה חדרים שונים. כל המחשבים נמצאים יחד ב- Domain ועובדים עם Windows XP. ישנה אפשרות לגישה מרחוק לכל עמדה דרך Remote Connection הבנוי ב- Windows. בעקרון מה שאני מחפש זה המלצה מאנשים שיש להם ניסיון בעבודה בסביבה כזאת בקשר לתוכנות שיאפשרו לי לקבל בנוחות אינפורמציה מכל המחשבים ברשת כדי לנהל אותם ביעילות רבה יותר וכמו כן אני אשמח להמלצות לתוכנות שיכולות לסייע בשימור ביצועי המערכת. בעקרון מבחינת אנטיוירוס כל המחשבים עובדים עם McAfee וזה לא נתון שניתן לשנות. מעבר לכך אני גם משתמש ב CC Cleaner ,Spybot ו- aSquared Free כדי לשמו…
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע סינכרון מלא בין שתי תיקיות על המחשב כלומר כל מה שקורה בראשונה יקרה גם בשניה. התיקיות על אותו המחשב בהארד דיסיקם נפרדים. יש תכנה או אפילו איזה כלי של ווינדוס לעניין? תודה \ רום
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
נכנסתי לאתר אחד לסיראליים אחד והוא קבע את עצמו לדף הבית בלי לשאול ולא נתן לי לשנות את דף הבית.. עשיתי איפוס ועדיין לא עובד.. זה רק שינה לאתר של מיקרוסופט.. תמונה: תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הותקן SERVER 2008 עם EXCHANGE 2007SP1, עכשיו אני צריך לקנפג אותו סך הכל לסינכרון פגישות בין המשתמשים שאוסיף לדומיין. אשמח לעזרה צעד צעד, זה סך הכל כל הדרישה שלי מהמערכת המפוצצת הזאת כרגע. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה שתגבה פעם ביום קובץ מסויים לכתובת אימייל ספיציפית. הכל אוטומטית ללא צורך בהתערבות מצד המשתמש (לאחר ההגדרה הראשונית). אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=3TRXXU3ER2P4Z38ZFUUT2MTXNQ Guys Yesterday i try fix my fps on 1 of my favirot games Counter strike and its doing me this problom in all the games please help me guys ((((((
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי ויסטה ואת ה3DMAX משום מה אני לא יכול לראות יותר את קבצי המקס כאיקונים כמו שרואים תמונה מקדימה של קובץ תמונה רגיל היתי רואה איקונים של קובץ התלת מימד חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כיצד לשחזר זאת אם למישהו יש מושג כיצד לשייך קובץ לתוכנה מסוימת או כול פתרון אחר אני אשמח לשמוע אני מזכיר אני תקוע עם ויסטה תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אחלה תוכנה , יעני היא יפה אפשר לבחור לה סקינים יפים, אבל היא לא ממש נגן , הצלחתי להדליק מוזיקה דרכה רק כאשר גם ב WMP היה שיר...=\
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
משום מה המערכת הפעלה לא תמיד עולה. רק כשאני מנתק את המחשב מהחשמל ומפעיל מחדש הוא עובד טוב. כשהמחשב נדלק הוא משמיע צפצוף ארוך שנפסק באמצע כזה. התקנתי ווידווס ויסטה אולטימייט מחדש וזה לא עוזר. מישהו?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קיבלת יאת המחשב שלי ויש לי בעיה עשיתי רשת ביתית במחשב והראוטר התקלקל עכשיו הטכנאי לקח אותו להחלפה ובנתיים נשארתי עם המודם של המחשב שלי הרגיל ,עכשיו הקטע זה שאני מנסה להפעיל אי סי קיו וכל מיני תוכנות יש פיירוואל שחוסם את ההפעלה אז מחקתי את הנורטון אינטרנט סיקיוריטי ניקיתי את כל הקבצים של התוכנה הזאת וסגרתי את הפיירוואל של הווינדוס עצמו ועכשיו אין לי שום פיירוואל במחשב בדקתי הכל והפעלתי את האי סי קיו מסנג'ר אימיול והם לא עובדים לי, חלק מהתוכנות אומרות שיש פיירוואל שחוסם אותם וחלק שאני מנסה להתחבר ישר מופיע הודעה כאילו האינטרנט לא מחובר מה זה יכול להיות כי נראה לי שיש ללוח אם שלי פיירוואל בעצמו האם זה נכון? וגם אם כן אז איך אני מנתק אותו כדי שהתוכנות יעבדו לי כ…
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בזמן סנכרון שירים עם WMP11 לסנסה e280 יש אפשרות תחת לשונית ה-SYNC ו-advanced options של הנגן, בלשונית quality, אופציה לבחור את ה-maximum quality level ואז בזמן הסנכרון גם מתבצעת המרה מ-MP3 ל-WMA. הבעיה שאני נתקל בה היא שההמרה קורית אצלי רק אם אני בוחר באיכות 64 ולא למעלה מזה. מישהו עובד עם התכונה הזו או שיודע מדוע זה המצב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
omg אני כול כך מעוצבן..... אין לי מושג איך הופכים כול סוג של צליל (תופים באס סינת'.. וכדומה) ללופ!!! בבקשה רק תגידו לי איך שמים את הביט בלופ או שתתנו לי מדריכים. זה דחוף... (לפני שאני ישכח את המנגינה) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום ראיתי את התוכנה הזאת בתוך התוכנות המומלצות כאן בפורום , מישהו יכול להביא לי מדריך בעברית לשימוש בתוכנה ? אם אין מדריך , אז לפחות הסבר בסיסי. תודה
-
- 9 תגובות
- 581 צפיות
-
-
חבר'ה איזה תוכנות צורבות קבצי mdf ו-mds חוץ מאלכוהול? תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-