עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום... רציתי לדעת אם יש תוכנה שמסבירה לעומק על כל החומרה של המחשב... סוגי מעבדים, לוחות אם, ערכות שבבים וכו'... אני מכיר את את כל הנושא של חומרת המחשב בצורה די שטחית והייתי מעוניין להעמיק בנושא בצורה מפורטת ככל שניתן... אני יודע שלנושאים כמו נטוורק+ ופוטושופ יש תוכנות מצויינות עם סרטונים והסברים ממש טובים ותהיתי אם גם לנושא הזה יש משהו דומה...

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by deso,

אמ... אני מחפש מדריכים והסברים שלמים לICQ ומסנג'ר לשימוש יום-יומי (כן, אין לי עדיין.. כמה עצוב :'( ) ~צונזר ע"י דסו~ סיבה: אוופס, לא ידעתי.. מצטער ובכלל, למסנג'ר צריך כתובת אימייל? ???

• 9 תגובות
    • 554 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

היסתכלתי חדשות בטלויזיה כשחזרתי הדלקתי ווינאמפ הדלקתי שיר וקיבלתי ארור! וזה כול בכול השירים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by dids22,

http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Support/TechnologyGuide/TechnologyGuide_97.htm

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by omemo,

שלום לכולם.. לאחרונה ה-windows update מבקש להוריד איזשהו "עדכון אבטחה מצטבר" מסויים (cumulative security update for internet explorer for windows xp (KB896688 אחרי שהעדכון הורד, זה מנסה להתקין אותו - ואז אני מקבל את ההודעה: Initializing installation... done! Installing Cumulative Security Update for Internet Explorer for Windows XP (KB896688) (update 1 of 1)... FAILED. Updates were unable to be successfully installed. חיפשתי בקשר לזה ומצאתי כל מיני בעיות דומות, אבל לא בדיוק הבעיה הזאת... והפתרונות תמיד היו לעשות boot נקי מ-msconfig וכאלה, אבל אלו הדברים הראשונים שניסיתי... וזה לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by ruslan,

[glow=red,2,300]יש לי בעיה אני לא מצליח ליפות הרבה מאוד דברים אצלי במחשב וגם ה"מחשב שלי" עצמו לא ניפתח הנה תמונה:[/glow]

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. טוב לא ידעתי איך לנסח תכותרת בידיוק יש לי בעיקרון תוכנה שנותנת לי ליצפות קצת בקיבצי וידיאו בהורדה ומה שאני רוצה זה תוכנה שתיתן לי ליצפות גם בוידיאו וגם בקיבצי קול לפני שהם יורדים(רק ליבדוק שהקבצים בסדר) על איזה תוכנה אתם ממליצים ובמיקרה שיש הורדות ישירות לתוכנות שלכם(במיקרה שזה חוקי) לינקים יעזרו בתודה STONE

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  8. פרצו לי תאיסי בקשה תעזרו לייי

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  9. Started by revach,

התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ז"א קובץ עם סיומת GIF [נגיד כמו האווטר שלי].

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  11. Started by yos1978,

אחים שלי, יש לי קבצי MDF + MDS תואמים ואני רוצה לצרוב אותם ניסיתי דרך NERO 6 ואני לא מצליח, שאלתי למה זה לא מצליח ואמרו לי שאלו קבצים של התוכנה ALCOHOL אז הורדתי ALCOHOL אבל אני לא יודע ממש איך להשתמש בתוכנה. בבקשה תתנו לי הסבר או מדריך איך לצרוב את הקבצים תודה מראש

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by aldema,

אני בכיתה י"א בגמגת תקשורת והתמקצעתי בעריכה.. עכשיו בסרט גמר שלנו יש קטע שאנו משתמשים בבלו סקרין ואני אשמח אם תתנו לי טיפים לעריכה עם בלו סקרין.. כדאי להשתמש דווקא בסקרין בצילום עצמו בכחול או כמו בקליפים לחפש אחד ירוק חזק? אשמח גם אם תתנו טיפים כללים בעריכה ותתנו שמות של אפקטים נחמדים שאתם משתמשים בהם..

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by uriya,

שלום לכולם, אני אודה לכם אם תנתחו לי את הקבצים המצורפים לעיל.... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  14. ה-MSN מאפשר חיבור משתמש אחד לוידאו בלבד, אני מעוניין להוסיף 2... מישהו מכיר תוכנה שעושה זאת ?

15. Started by gshhar,

למה אני לא מצליח לשלוח קבצים בתוכנה הנ"ל ולקבל אני יכול? כל מה שאני מנסה לשלוח זה ניכשל גם כשאני סוגר את הפיירוול. דרך אגב אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי רשת בבית עם מודם אלקטל שהוא גם ראוטר.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by gshhar,

יש לי ולחבר שלי מיקרופונים תקינים ואתה גירסה (6.1) אבל זה לא יוצר קשר. ניתקנו שנינו את הפיירוואל (של ה-XP בכלל לא מופעל) וזה עדיין לא טוב. שנינו הגדרנו את האשף לפני זה. לי יש מודם שהוא גם ראוטר,יכול להיות שזה קשור?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  17. אני רוצה שאם שולחים לי לינק באי מייל הוא ייפתח בחלון חדש ולא בחלון קיים שאני עובד עליו. אפשרי? מישהו יודע איך?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by tavor21,

שלום האם אתם יכולים להביא לי תוכנה להפיכת WAVE שנלקח מסרט לAC3 שיהיה בו סראונד למערכת קולנוע ביתי כרגע אני משתמש בתוכנה VEGAS והיא מצויינת אך התוצר הגמור אינו טוב כי הדיבור משתלב בכל הרמקולים ולא אך ורק בסנטר כמו שצריך להיות.

19. Started by assaf990,

אנטי וירוס נורטון 2002 לא מופעל בסטארט אף ולא מופעל כלל (גם לא ידנית) אבל משום מה לפעמים שאני עושה איזו פעולה, אז קופצת לי הודעת אזהרה וממליצה לי לעצור את הסקריפט. האם זה טוב ליהודים? אם לא - איך בדיוק נורטון עובד אם בכלל לא הפעלתי אותו וגם לאחר ההודעה הזו אני לא רואה שום סימן שלו בשורת משימות?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by NIR-T,

השאלה בכותרת.. תודה רב הרב הרבה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by ברק,

שמתי לב לשוני האיכות בין ווינאפ למדיה פלייר10 וזאת התוכנה בה אני משתמש כיום. ידוע לכם על משהוא יותר טוב? לינקים יהיה אחלה.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by A.S computers,

שלום אני קיבלתי מכשיר חדש (פלאפון ) ורוצה להפוך אותו לסלקום ואורנג' איך עושים את זה????? תודה למי שיענה

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  23. ישנם אתרים שפיירפוקס לא נותן לי ללחוץ על "דברים לחיצים". למשל בדף הראשי של הפורומים של תפוז, שכאפשר לבחור סוגי פורומים למי נושא, אין לי אפשרות ללחוץ על הנושא בכדי שיפתח לי את כל הפורומים בנושא. עוד דוגמא באתר של לאומי שכאני בוחר כניסה למנויים וממלא את הפרטים שלי אין לי אפשרות ללחוץ על כפתור האישור. למישהו יש מושג מאין נובעת הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by re5pect,

שלום, לאחר חיפוש לא מצאתי כל מידע בנושא אז פתחתי ת'ראד חדש.. יש לי כבלים, ואני מחפש פייר ול טוב, שכמובן גם יפעל בכבלים, או הדרכה איך ל"תקן" את הבעיה של פייר ולים בכבלים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים