עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kisharon,

שלום. אני מחפש תוכנה שיודעת להמיר קבצי mwa ל mp3. יש למישהו תוכנה קלה ופשוטה שיודעת לעשות את זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  2. מצורפת תמונה , ונמאס לי , אני לא יכול להמיר סרטים לMPEG כי זה עושה לי את ההודעת שגיאה הזו עם DVD2SVCD וההארד שלי מפוצץ בקימור עזרה דחופה בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  3. שלום אני רוצה לצרוב דיסק מדיסק עשכשיו במחשב יש לי רק צורב DVD ולא CDROM נסוף או כונן נוסף אז איך אני צורב CD לCD? יש לי התוכנה אלכוהול ונרו. תודה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  4. כותרת... קורה לעיתים, בד"כ כשלוחצים על כפתור ADD... איפה הבעיה? בוינאמפ או משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by DoR TnT,

אני לא אוהב את איסי 6 הוא לא נוח לי בכלל, עכשיו חייב להשתמש ב6 כי ב5.1 זה לא נותן להתחבר בטענה שיש גירסא חדשה יותר. יש אולי איזה פאץ' או שיטה כדי שזה לא יקרה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  6. שלום =] יום שלישי בחירות ב"ה.. ויש לי תמונה שארצה להשתמש ברזולוציה הרבה יותר גבוהה ובלי איבוד פיקסלים .. מי שיוכל לעזור לי אשמח מאוד [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by the kon,

שלום קודם כל חיפשתי יותר מ15 עמודים חגבי הבעיה הזאת ולא מצאתי טוב היה לי את הגרסת BETA2 של IE7 שעבדה מעולה אתמול ניסיתי להתקין את הBETA3 אבל משום מה זה לא מתקין לי(ניסיתי מספר פעמים) אז ניסיתי להתקין חזרה את הבטא2 אבל עכשיו גם זה לא מוכן להתקין לי.. זה עושה לי שיש לי בעיה עם ה-msfeeds.dll חיפשתי ומצאתי 2 3 מדריכים לפתור את זה אבל זה עדין עושה לי את הבעיה הזאת איך אני פותר את הבעיה הזאת?? או את ההתקנה של 3 או את 2 תודה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by eyahalom,

שלום לכולם, במשך כמה ימים אני נתקל בבעיה בבואי להשתמש בLive Update של הנורטון (עותק חוקי למהדרין, לשואלים..). אני מקבל את ההודעה המצורפת. אני לוחץ על "בצע" והתוכנה אומרת שאין באפשרותה לבצע. מיד אח"כ היא מנסה להתחבר לשירות העדכונים, ואז מתקבלת הודעת שגיאה.. לא הצלחתי לטפל בבעיה בעזרת התמיכה של Symantec. רק להשתמש בInteligent Updater, שהוא כלי פחות נוח לדעתי. מישהו מכיר את הנושא? אשמח לעזרה. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  9. הי. בMEDIAMONKEY ישנה אפשרות לתיוג אוטומטי של שירים מאתרים כמו אמאזון.האם מישהו מכיר איזשהו סקריפט שיאפשר לעשות משהו דומה מאתרים ישראלים למוזיקה ישראלית?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by Unavoidable Encounter,

מאז שפירמטתי את המחשב, יש לי בעיה עם המיקרופון - המחשב בקושי "קולט" את הסאונד מהמיקרופון, ז"א אני ממש צריך לצעוק (יותר נכון לצרוח :-X) כדי שישמעו אותי. יש לי לוח אם ASUS M2N-E (דרייברים של SOUNDMAX), אז ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים כדי לסדר את הבעיה. כל פעם שאני מתקין אותם מחדש, המחשב כאילו לא מזהה את המיקרופון אבל שומעים ברמקולים את כל מה שאני אומר, ואי אפשר לשהתיק את זה (בגלל שהמחשב לא מזהה את המיקרופון מחובר), אבל אחרי שאני נכנס לאפשרויות מתקדמות של המיקרופון ומסמן ב-V את "מיקרופון לוח קדמי" (המיקרופון שלי מחובר לכניסה הקדמית) הבעיה מסתדרת ושומעים אותי מצוין. הבעיה היא שאחרי שאני עושה ריסטרט למחשב הבעיה חוזרת ובקושי שומעים משהו מהמיקרופון.. יש למישהו מושג מה הבעיה…

11. Started by EvaNesCenCe,

אני לא יודע מה קרה למחשב שלי בזמן האחרון ולא מצאתי ממש מידע ברשת לגבי הבעיה הזאת אבל מה שכן זה מפחיד פתאום ככה המנהל משימות התמלא ביותר מידי משימות של Iexplore וזה דפדפן שאני אפילו לא משתמש בו יש למישו תשובה לגבי זה? הנה תמונה

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by mazoneli,

משום מה בחלון המרכזי של ה WINAMP (MAIN WINDOW) הוא לא מגיב ללחצני המקלדת א"א ךהעביר שירים לעצור או להתחיל נגינה, ניסיתי הסרה והתקנה מחדש ולא עזר, יש למישהו רעיון ?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  13. היי בנות! לעניין! הנה 2 הבעיות שלי [ויש לציין שהמחשב טרי לאחר פרמוט!]: 1.תוך עבודה רגילה בשולחן העבודה ....אני עובד עם מספר ספריות...ופותח לעיתים מספר של חלונות אקספלורר. פתאום, אחרי זמן מה, אני שם לב שצריכת המשאבים עולה בצורה משמעותית. אני עושה CTRL+ALT+DEL ומסתכל על ה TASK MANAGER.... בדרך כלל אני רואה תהליך אחד שתופס פתאום אחוזי CPU גבוהים....ואולי גם זכרון רב... אני לי יודע איזה חלון זה ...אז אני סוגר את כולם.אפילו אם אדע מי זה-זה יישאר עד שאני אסגור את כולם כנראה. מה נסגר? למה זה קורה? סתם שתדעו...אני מעלה ת'מחשב אחרי RESTART עם 40 תהליכים עובדים כבר [זה לא הרבה??] ... ועם 200MB זכרון תפוס. 2.ממש מוזר. אני משחק משחקים מסויימים [שהם כמובן ב FULL SCREEN]....ואז רנדומל…

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by Cain,

אני שוקל להחליף את קליינט האימייל שלי למשהו יותר רציני וחשבתי שזו תהיה הזדמנות טובה לשדרג את כל האופיס מ-XP ל-2003. האם רוב הבעיות הקריטיות שנתקלתם בהן תוקנו ב-Service Pack 1 (שיצא לפני כחודשיים, אגב)?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by avipeso1,

היי שלום לכולם! אני לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש יש לי כרטיס מסך הכי חזק היום GX2 השאלה שלי היא איזה גירסת דרייבר הכי טוב להתקין עבורו כי הויסטה מתקין לו את הגירסה הישנה . אני אשמח מאוד אם תחזרו אלי תודה אבי .

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  16. Started by DeadByDawn,

אני יודע שאני שולח SMS מהאי סי קיו,זה לא עולה לי כסף,ואפשר לשלוח עד מספר מסוים של הודעות אבל...אם אני קובע באי סי קיו שכל הודעה שתשלח לי לאי סי קיו אני אקבל אותה למכשיר בSMS,המצב שנקרא Forward to SMS זה עולה לי כסף?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  17. טוב, התקנתי (אחרי פרמוט של C) נוד32 מחדש. עכשיו, ברגע שהפעלתי אותו בפעם הראשונה הוא מיד הודיע לי על בערך 30 קבצים נגועים בתיקיית הווינדוס שלי, מהם חלק הם קבצי מערכת שאני מכיר ומזהה. חשוב לציין שפרמטתי רק את C, ויש 4 כוננים אחרים שמהם יכול ליהיות שהגיעו קבצים נגועים. אני דיי בטוח שמשהו לא בסדר במחשב שלי, כי יש דברים שהוא עושה לי איתם בעיות, השאלה היא אם זה יכול ליהיות שכל הקבצים נגועים? הוירוסים שהוא מצא (שמכל אחד מהם היו דיי הרבה קבצים נגועים): Virut.NAL KillAV.NBU Virut.M אז, האנטי וירוס השתגע? האנטי וירוס נגוע מוירוס שהיה לי קודם במחשב ועכשיו הוא מנסה למצוא דרך להתחכם ולמחוק לי את כל המחשב? או שאני באמת כל כך נגוע? ד"א, חלק מהקבצים האלה הוא מחק. מה יקרה בעצם אם קבצים כמ…

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  18. שלום וסליחה על הכותרת הלא מובנת.. יש לי "בעיה" עם הראוטר שלי ( TNN SIEMENS SL2-141) , כשרק אני משתמש באינטרנט מבין שלושת המחשבים בבית אז מהירות ההורדה לדוגמא היא 250KBS אבל ברגע שעוד מחשב אחד מתחיל להשתמש באינטרנט זה ישר צונח ל70KBS. שמעתי שישנה תוכנה שיודעת "לחלק את האינטרנט" בין המחשבים בבית. ואם אין אני אשמח לפתרון אחר תודה!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  19. אני מנסה לעזור לחבר שלי יש לו NIS 203 ו גם סיסטם וורקס 2003 כשאני מנסה להביר לו את זה הוא נותן לי מיליון ואחד שגיאות איך אני עושה את זה באופן ידני? נ.ב. אני שם לו NOD32

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by Satlan,

אהלן עשיתי גיבוי של כונן C בכונן D, זה שוקל 8 גיגה ורציתי לדעת בעצם שאני מפרמט את המחשב איך אני מחזיר את כל הווינדוס .. צריך איזה בוט דיסק ? כן חפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות ספציפיות.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  21. Started by tuarg,

האם תוכנת האימיל הזו תומכת בעברית מלאה?

22. Started by lmlm,

אני מחפש תוכנת חסימת אתרים עפ"י שם מפתח (כמו נגיד כל האתרים שמכילים תוכן של AMD שיחסמו) אני מחפש גם ל FF וגם ל IE יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by Tapeworm,

אני משתמש ב- Photoshop CS ME 1. כיצד גורמים לתמונה (לחלק מתמונה למען האמת) להפוך מכהה בצד אחד לבהירה בצד שני (ככל שהולכים שמאלה למשל, התמונה בהירה יותר...)? 2. כיצד יוצרים קווים ישרים פשוטים? 3. כיצד יוצרים (אני מתאר לעצמי שצריך פילטר כלשהו) מתמונה צבעונית, תמונת שחור לבן של הקצוות בלבד (תמונה של בניין תהפוך למלבן שחור)? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by shacharoren,

אני חושב שהפתרון פשוט אך לא מוצא אותו. בעבודה על תמונה נתונה אני משכפל את שכבת הרקע פעמיים. לאחת אני מכיל פילטר blur ומסיכה מהירה כדי להכיל את הפילטר על הרקע באופן סלקטיבי. ולשכבה השנייה אני מכיל פילטר unsharp mask וכמובן מסיכה מהירה כדי להכיל את החידוד באופן סלקטיבי על הרקע. עד כאן הכל סבבה, עכשיו הייתי רוצה להתחיל לרטש את התמונה עם אחד או יותר מהכלים הקיימים אך אני לא מעוניין להשטיח את כל השכבות שייצרתי עד עכשיו. מצד שני אין מוצר שאני לא יכול לעשות זאת בצורה הרגילה, כלומר שכפול שכבת הרקע וריטוש עליה כי יש לי שתי שכבות נוספות עם פילטרים ומסיכות ולכן קורה מצב שאני צריך להתפשר. כלומר או להשטיח את התמונה (ואני לא מעוניין) או לעבוד עם שכבת הריטוש מעל כל שאר השכבות ואז לאבד …

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  25. שאני מדליק את המחשב המחשב מראה לי את התמונה הזאת עם הad-watch: '>http://www.2send.us/"] ולא משנה אם אני לוחץ block או accept המחשב לא מגיב לשום דבר...אם לוחצים על המחשב שלי הוא מראה אומר שהוא לא קיים וכך הוא עושה על כל הדבר אחר... בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי בבעיה הזאת אני יודה לא מאוד!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.