עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tommy_g,

אהלן חברים. מישהו יודע כיצד אני צורב DATA על מדיית DVD? אני משתמש בתוכנת NERO. כאשר אני מתחיל את הצריבה, התוכנה רושמת לי שאין מספיק מקום בדיסק. הקובץ שאני מעוניין לצרוב הוא בגודל 1.5GB, והמדיה יכולה להכיל 4.5GB. מה הבעיה? האם צריך לשנות משהו בהגדרות? לעזרתכם אודה, תומר.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, השבוע קניתי דיוידי חדש של ימאהה, זה הדגם. http://www.yamaha-hifi.com/products.php?lang=e&country=&idcat1=1&idcat2=4&idcat3=4&idprod=1360&archivset=&newsset= מה שאני רוצה לעשות זה, הרי יש את הסרטים בסיומת AVI, ולמיטב הבנתי הדיוידי הנ"ל אמור לקרוא את הפורמט הזה בלי בעיות, מה שקורה זה, שאני צורב כמה סרטים בסיומת AVI על דיסק DVD-R או DVD-RW והדיוידי רושם NO DISC. אבל כשאני צורב דיוידי מקורי, זתומרת, סרט דיוידי שלם 4.7, אז הוא קורא אותו יופי. השאלה שלי, איך אני אמור לצרוב את ה-AVI הזה בשביל שהדיוידי שלי יקרא אותו, כי רשום על הדיוידי שהוא תומך DIVX ULTRA וכל החרטטה הזאת... יש תוכנה חוץ מנרו שצריך לצרוב בה או שהבעייה בעצם בדיוידי ? איך זה …

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  3. האם מישהו יוכל לפרסם מדריך או הסבר קצר על איך צורבים סרטי divx עם צורב דיוידי... אגב המכשיר דיוידי לא קורא DIVX

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by dorona,

מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by big_fishy,

יש לי dvd שיש עליו 7 ג'יגה.... ניסיתי לצרוב אותו עם dvd x copy אבל יש עליו css או משהו.... הצלחתי לעשות לו ריפ עם smart ripper ומה עכשיו? יש לי 7 ג'יגה על המחשב, איך אני הופך אותם ל-4.7 כדי לצרוב עם נרו?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by zeroone,

שלום לכולם אני מעונין לקנות צורב DVD של סוני. (370$) יש איזה מדריך צריבה? יש הגנות על סרטים? ניתן לצרוב עם הגנות כמו ש- CLONE CD צורב מוגנים? אשמח לקבל הסברים והמלצות בנושא.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by uzana2004,

שלום לכולם... רציתי לדעת האם יש דרך שבה אני יכול לצרוב כמה סרטי DVD בפורמט של AVI על דיסק DVD אחד? ובלי שום קשר(או אולי עם??) האם צריך להמיר את הAVI לקובץ אחר?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by saoron,

שלום, קניתי צורב DVD במטרה לצרוב כמה סרטים בפורמט VCD על הדיסק לדחוף יותר.. אחרי קידוד הסרט אני צורב אותו על הדיסק כאשר צרבתי בעזרת vision express לא היה קול משום מה וכאש צרבתי עם נרו כDATA הדיוידי לא קרא אותו בכלל למשהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by nivz,

קניתי מחשב חדש עם צורב DVD ורציתי לדעת איזו תוכנה הכי מומלצת (לא צריך משהו מסובך) בשביל לצרוב DVD וגם דיסקים רגילים (MP3 ו-DATA) עד עכשיו השתמשתי בNERO אבל אין שם אפשרות לDVD תודה מראש ניב

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  10. הי, אני רוצה לצרוב כמה וכמה דיסקי DATA של DVD, ובכולם חסר לי 20-30Mb. הענייו הוא שעכשיו יש לי ויסטה, ונרו 6 שיש לי (עתיק,אני יודע) לא נתמך. אני משתמש ב BurnAware, אבל שם אין פונקצית overburn. ניסיתי לחפש, אבל ב download.com יש רק 2 תוכנות,ובשניהם overburn מצויין כפיצר, אבל לא עובד בפועל. אז, מישהו מכיר משהו אחר מנרו ? ואם בכל זאת רק נרו, החל מאיזה גרסה מתאימה לויסטה ? כי ראיתי אצלהם באתר שגרסה 9 זה 383MB רק להורדה ... מפלצתי משהו ... וחוצמזה אני גם מנסה לעבוד עם תוכנות חוקיות ככל האפשר ... תודה לכל העונים, גולן.

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  11. שאלה לי אליכם. צרבתי קבצים של תוכנית, בנירו לחצתי DVD-ROM ISO ולחצתי " Start Multisession Disc" שמתי 3 פרקים מהתוכנית ואז שמתי ב-DVD שלי בבית וראיתי את הפרקים... הורדתי עוד שני פרקים של התוכנית ואז נכנסתי לנירו ובחרתי DVD-ROM ISO ולחצתי "Continue Multisessin Disc" ואז בחלון קבצים הוספתי לשלושת הקבצים את שני הפרקים הנוספים וזה צרב. במחשב אכן מופיע בדיסק 5 קבצים... שהכנסתי ל-DVD בבית יש רק את השלושה הראשונים שצרבתי. מה עושים ? איך עושים צריבה בהמשכים ושכל הפרקים יופיעו ? תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by KoM,

איזה תוכנה עושה את זה ? צריבת דיקסי DVD9 (דיואלייר) על זוג דיסקים רגילים...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dannygnh,

איך ניתן לצרוב 750 mb על דיסק שמכיל mb700 בתוכנת clonecd

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by eyahalom,

שלום לכולם, אני מנסה לצרוב קובץ MDF בן כ3.5 ג'יגה כDATA למדיית DVD. הנרו נותן לי הודעה שהקובץ גדול מ2 ג'יגה ולכן הוא לא יכול לצרוב.. האם למישהו מושג כיצד אני צורב קובץ כזה, כIMAGE (בלי לפתוח אותו..). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by dids22,

איך צורבים קובץ iso עם נרו גרסה 6.6.0.8 תודהה

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by tovtov,

אני מתבייש לשאול....... יש לי קובץ ISO , מה עושים איתו ? כלומר איך צורבים אותו ב NERO כדי שיהפוך ל CD פועל תודה מראש, יוסי

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by menahem2009,

יש לי גוסט 15 בiso ואני רוצה לשים אותו על דיסק און קי שיעלה מהבוט איך אני עושה אתזה לגוסט וגם לסתם תוכנות של iso שיעלו מהבוט תודה

• 4 תגובות
    • 8.2k צפיות
  18. Started by xlSnaK,

הורדתי קובץ ISO עכשיו יש לי NERO 7 אז איך אני צורב את הוינדוס כך שיהיה BOOTABLE ?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by slimshady21,

שלום. הורדתי את memtest86 מפה: http://www.memtest86.com/#download0 את גרסת ה-ISO images suitable for creating a bootable Memtest86 CDROM עכשיו יש לי שאלה- מספיק שאני צורב את זה על דיסק (כאימג' כמובן) ואז אני יכול להעלות את זה בבוט והכל?? או שאני צריך קודם ליצור BOOTABLE דיסק / דיסקט או משהו? ויש לי עוד שאלה, אם היא מוצאת שגיאות בזכרון אז היא גם מתקנת? או שזה סתם בשביל לבדוק? בבקשה תעזרו, יש לדוד שלי בעיה במחשב וזה בשבילו...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by weinman,

אני מנסה לצרוב Mixed Mode CD הכולל קבצי אאודיו וקבצי דטא. בסיום הצריבה מתגלה שרק קבצי הדטא נצרבו. ע"פ סרגל הנפח למטה, לא נראה שקיימת בעייה כי כל נפח הדיסק מלא. ניסיתי גם ב-CD EXTRA ללא שינוי הייתכן שיש הגדרות חיוניות לביצוע המשימה? האם קיימת שיטה אחרת לביצוע המשימה? שבת שלום

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by sirotag,

אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אבל אני מקווה שמישהו יתן לי תשובה יש לי רשימת שירים (PLAYLIST) של 250 שירים מובחרים שיש במחשב שלי אני רוצה לצרוב רק את ה 250 שירים לדיסק אחד הבעיה היא שהשירים מובחרים מתוך 1000 שירים שנמצאים בספריות שונות השאלה שלי אם יש לי תוכנה אשר לוקחת את ה PLAYLIST וצורבת את השירים מה PLAYLIST? מקווה שמישהו יעזור לי

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by hellyeahmofo,

יש לי קובץ mp3 , שמעתי אותו ולא שמעתי שום פגם שצרבתי אז היו מעין קפיצות , לא קפיצות של דיסק שרוט. יש דרך לדעת לפני צריבה או אחרי צריבה אם יש פגם בקובץ ? לא נעים להכין דיסק ואז לגלות שחלק מהרצועות קצת פגומות

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by ThE_BesT,

יש לי סרטים בפורמט Divx ואת התוכנה Nero 5.5 וכשאני רוצה לצרוב סרט ל- Vcd הוא מראה נפח מוגזם (מעל 800 מגה) אז איך אני עושה את זה (על דיסק אחד)?? ואגב ניסיתי אפילו לצרוב סרט של 250 מגה והוא עדיין עבר את גבול ה-800 מגה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by idan1836,

אני רוצה לצרוב סרט VCD/SVCD עם התוכנה cyberlink powerpriducer אבל בעקרון שצורבים VCD אז הוא צורב לפי זמן ולא משנה כמה מגה הסרט. בתוכנה הזו הוא לא מתייחס לזמן אלא למשקל הסרט. מישהו יודע למה ? איך משנים את זה, אם אפשר ? תודה, ואם יש למישהו להמליץעל תוכנה טובה כדי לצרוב VCD עם תפריטים מקצועיים כאלו, אז שיציע לי. תודה!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by golans1,

הורדתי את הסדרה 24 והפכתי את הקבצים לפורמט VCD איך אני צורב מספר פרקים לדיסק אחד כדי שיעבוד לי ב DVD ? -- ניסיתי לצרוב את קבצי ה VCD כDATA עם NERO אך ללא הצלחה .

• 1 תגובה
    • 424 צפיות

דיונים חדשים בפורומים