עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Rule The Pc,

שלום, מישהו אולי יכול להסביר לי יותר טוב מה זה בעצם חתימה דיגיטלית. והאם אני יכול "לחתום" על מסמך WORD בשביל להוכיח שהוא אותנטי ולא מזוייף?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם, הורדתי אתמול את גירסת הדמו של קספרסקי וניסיתי להכניס SERIAL אחרי כמה ניסיונות מצאתי SERIAL שהתאים אך ברגע שלחצתי אישור זה העלה הודעה שאומרת שהאנטיוירוס לא יעבוד עד שאני אוריד עדכון של "BLACK LIST" מהאתר שלהם, ובכן, ניגשתי לאתר והורדתי עדכון ופה התחילו הצרות. לא הצלחתי להבין איך לעזעזל אני אמור להתקין את העדכון ולא הצלחתי למחוק את קספרסקי. מה שמונע ממני להתקין כל אנטי וירוס אחר ... אני צריך עזרה דחוף כי מחר בבוקר אני נוסע חזרה לפנימייה ואני ממש לא רוצה להשאיר את המחשב בלי אנטני וירס. תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

היתה טעות שלי... סורי אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by iDoped,

התקנתי ווינדוס 7 חדש לפני כמה ימים והמסנג'ר בו לא פועל. אני מנסה להתחבר והוא נותן לי כזו תמונה . ניסיתי לעשות Retry ניסיתי להתקין מחדש ניסיתי הרבה דברים ועדיין לא מצליח. עזרה בבקשה - תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. התקנתי את המסנג'ר החדש ולא יודע מה קרה לו הוא אומר לי הודעה ממש משונה.. איתי חכה חכה חחח... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by AmitDanan,

רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שבודקת שהספק כשיר מבחינת חלוקת חשמל וכדומה תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by shaharb,

אני מתקין את האופיס ובאמצע ההתקנה אני מקבל הודעת שגיעה שנותנת 3 אפשרויות : נסה שנית, התעלם או ביטול זו לו הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת, אני לא יודע למה היא קשורה לוונדוס עצמו או לאופיס ניסיתי להתקין כמה גרסאות של אופיס : 2003,2007 ו 2007 SP1 כל הגרסאות אופיס שניסיתי להתקין עובדות בצורה חלקה במחשבים אחרים. במחשב בו נתקלתי בבעיה זו יש מערכת וונדוס אקס פי home SP2 HEB מקורית עם CD KEY מקורי שעבר את בדיקת המקוריות של מיקרוסופט. אני מצרף תמונה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  8. מכירים תוכנה לשיחזור קבצים שעובדת כמו שצריך ובחינם? תודה.

9. Started by domuzy,

קפץ לי עכשיו הTHREAT הזה: "gloomyblack.info:8080/google.com/chase.com/sohu.com.php" והוא התייחס לאקספלורר (TYPE 750). בAVG ו/או בגוגל אין את הדבר הזה. מישהו מכיר? יודע?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. התקנתי דיסק ישן על גבי מחשב חדש חלק מקובצי הוורד XP לא ניתנים לגישה מתקבלת הודעת שגיאה "למשתמש אין זכויות גישה" מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי מישהו מכיר תוכנה ליצירת אלבום תמונות אינטרנטי בפלאש ? אשמח אם תמליצו לי על אחת.

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by yosex,

שלום, רציתי לשדרג את המחשב הישן שברשותי, הלוח אם שהיה לי תמך בזכרון DDR במהירות 133 לכן קניתי לוח חדש שתומך עד 400. קניתי לוח של MSI 6728 וזכרונות חדשים. עדיין לא קיבלתי את הזכרונות והתקנתי רק את הלוח החדש עם הזכרון הישן. כרגע המחשב זוחל ובקושי זז, חשבתי שזה אולי בגלל שMSI מפרטים כי הם תומכים בזכרון במהירות 266. אני מכיר שזכרון DDR הוא כפול ממה שמצויין לכן אני לא בטוח שזו הבעיה. אגב, אנחנו מדברים על מעבד פנטיום 4 478 במהירות 2.4G תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  13. לגלישה והורדת קבצים, איזה אנטיוירוס חינמי הכי מומלץ ?

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. אז ככה, יש לי מחשב עם 2 מערכות הפעלה בדואל-בוט (windows XP ו-Ubuntu8.10). ב-windows אני משתמש ב-ICQ ומסנג'ר ובאובונטו אני משתמש ב-pidgin (שקשור לחשבונות ICQ ומסנג'ר שלי). לענייננו, בעת גלישה באינטרנט תחת אובונטו קיבלתי הודעה מ-pidgin שמישהו מנסה להוסיף את חשבון ה-ICQ שלי לרשימה שלו ואני צריך לאשר/לבטל את הבקשה. כיביתי את המחשב לפני שהספקתי לאשר או לבטל את הבקשה כי תכננתי לברר את הפרטים של מספר ה-ICQ של מי שניסה להוסיף אותי במועד מאוחר יותר. כשהדלקתי את pidgin פעם שנייה לבדוק את הפרטים באמת, לא היה לי שום רישום של מי שניסה להוסיף אותי. אין לי שום מספר, שום פרט, שום דרך לדעת מי זה היה. ניסיתי לחפש אולי איפשהו בתוכנה יש רשימה כזאת של אנשים שמחכים לאישור אבל כלום, נאדה. ניסית…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  15. Started by bumbum100,

קיבלתי מצלמה ללא דרייבר מהיכן ניתן להוריד..Live! Cam creative

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by גליטו,

שלום לכולם... הורדתי את הגרסא החדשה של avg בחינם ...וכשאני מתקין זה רושם : ocal machine: installation failed Installation: Error: Action failed for file avgtdix.sys: starting service.... Error 0x80070014 מה הבעיה ? ומה אני צריך לעשות כדי לתקן אותה ? וזה לא בעיה בקובץ כי גם לדוד שלי הוריד את זה בשבילו ונתן גם לי ואצלו זה עובד מעולה... תודה מראש...

17. Started by roi777,

יש לי במנהל ההתקנים שתי דברים בלי דרייברים ואין לי מושג מה זה הדברים האלה. אני מצרף תמונה. אשמח אם תעזרו לי. ווינדוס 7 64 BIT תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by TimTam,

שלום לכם, ברצוני לצפות בקבצי AVI/MPEG ועוד. כרגע אין באפשרותי לצפות אלא רק לשמוע את פס הקול. איזה מבין השניים יעבוד טוב יותר וללא קונפליקטים. תודה.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  19. שלום, אתמול התקנתי את חבילת האבטחה של קספרסקי 6 ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את האימיול וגיליתי שפתאום יש לי Low ID. ניסיתי לשחק שם עם האיפשורים השונים, קצת משחקים עם הפורטים.....לצערי הרב ללא הצלחה.... פליז מי שמכיר את התוכנה ויודע איך לקנפג אותה ולהחזיר לי High ID אני נורא אודה לו. תודה.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  20. אהלן, הבקשה בכותרת. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי לוח של gigabyte z68 ma d2h b3 יש לי win 7 32 bit נכנסתי לאתר של גיגה בייט אבל להוריד אחד אחד לא מתאים לי . יש איפושהו בהתקנה אחד כל מה שצריך ? או כלי או חבילה מרוכזת עם כל הדרייברים ? לאחר שאני יוכל להתחבר לרשת אני כבר יעדכן הכל.

• 15 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. Started by POD,

שלום לכם, יש סיפריה שאני משתף ב-SHARED DIRECTORIES ואני רוצה להוציא אותה מהשיתוף. הבעיה היא שהיא חוזרת אוטומטית לשיתוף אחרי שאני סוגר ומפעיל את התוכנה מחדש. זה קורה גם כשאני מבטל את כל הכונן . אודה למי שיוכל לעזור.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  23. כפי שכבר כתבתי... יש לי windows xp ha הורדתי את גוגל כרום, אני מקליקה על האייקון מכל מקום: דרך שולחן העבודה או סרגל הכלים וכו') אך הוא לא מגיב. לשבריר שניה מופיע שעון חול אבל נעלם ולא קורה כלום... מה עושים? ניסיתי להוריד מספר פעמים. ניסיתי למחוק את האנטי וירוס (avast) אבל גם זה לא עוזר. אולי ה firewall? מה לעשות???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yaron266,

רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שמאפשרת לי לקבוע זמן מסויים לכיבוי המחשב כמו מעין טיימר.לדוגמא אם אני לא נמצא בבית והשארתי את המחשב דלוק ואני רוצה לכוון את את המחשב ע"י התוכנה שיכבה בעוד לדוגמא-12 שעות.האם קיימת תוכנה כזו???

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.