עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pizzaguy,

שלום לצוות קראתי את המדריך לחיבור LCD עם בקר HD44780 למחשב ואני חייב להגיד שהוא מצויין והכל עובד סבבה והנה מגיעה הבעיה: לאבא שלי יש את המסך הזה בדיוק בטלפון עם שיחה מזוהה והוא מסוגל להציג עברית ובתוכנה שהמליצו עליה במדריך (LCDSMARTIE) אי אפשר ואני ממש רוצה שיהיה אפשר להציג עברית מישהו מכיר תוכנה או יודע איך? תודה מראש לצוות

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  2. אז ככה, אני מכניס את האימייל והסיסמה במסנג'ר והוא פשוט מחליט לא לעלות, הוא מראה כאילו הוא עומד להיכנס אבל הוא משאיר את זה ככה עד אני יוצא מהתוכנה.. מישהו יודע איך לפתור את זה? בתודה מראש, אליאב.

3. Started by orelzion,

שלום! קורה לי לפעמים שאני צריך לפרמט את המחשב, ואז אני צריך להתקין את כל התוכנות מחדש. רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לשמור את כל התוספים והthemes עם קובץ ההתקנה של פיירפוקס, כלומר שכשאתקין אותו בפעם הבאה הוא כבא יתקין את כל התוספים אוטומטית?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by OHANA,

יש לי ווינדוס 7 אולטימייט והיה לי מסנג'ר שעבד... עכשיו לאחרונה אני בא להפעיל את המסנג'ר והוא לא פועל לי ניסתי להתקין מחדש והכל וזה עדיין לא עובד הוא פועל ב"תהליכים" אבל הוא לא עולה... תודה למי שעוזר.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by malren,

אהלן, אני מחפש תוכנה אשר סורקת אתר מסויים שאני נותן לה בתדירות כלשהי ובמידה והיא מזהה שינוי (כל שינוי) שתשלח לי מייל לדואר האלקטרוני שלי. מצאתי את פלאג אין של FireFox שנקרא "UpdateScanner" שהוא עושה בדיוק את מה שאני רוצה אך אין לו את האופציה של שליחת מייל ברגע שהוא מזהה שינוי אלא מודיע באמצעות הקפצת חלון במחשב מה שלא עוזר לי כי אני רוב היום לא על המחשב. האם יש למישהו פתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  6. יש לי אינטרנט אקספלורר 7 מותקן על XP ואחרי שעשיתי לו ריסט כל הזמן הדף הראשוני של "התאמה אישית של ההגדרות שלך" אינו עולה משום מה: אין לי איך להמשיך הלאה משם, יש דרך קלה יותר לסדר את זה מאשר להתקין מחדש?

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  7. כאשר אני רוצה לעשות לו Up Date הוא מביא איזה הודעה... הנה היא- [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by XTreeGoldv2,

אני רוצה ליצור טבלה עם 4 עמודות שעת התחלה | שעת סיום | סה"כ שעות | סה"כ שעות פחות 5 קבעתי תצורה של שני העמודות הראשונות בפורמט "שעה" שני העמודות האחרונות A1-B1 ו A1-B1-5 בפורמט "מספר לא נותן תוצאה הגיונית. איפה טעיתי?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  9. Started by lordgod,

תוכנה שתראה לי אם מישהו או משהו נכנס לי דרך פורט ואפשרות לסלק את מי שמנסה לחדור וגם אפשרות לחסום ולפתוח פורטים. תוכנה כזאת לא אמורה בכלל להכביד על המערכת והממשק לא צריך להיות כ"כ יפה ,ותוכנה כזאת מומלצת אבל צריך שיהיה אפשר למזער אותה לשורת המשימות ואם רוצים שתעלה בהפעלה (startup) תודה למי שיביא קישור עריכה : בדומה לזה : http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=2263 בקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  10. Started by ophir555,

צריך עזרה בניקוי וירוס/רוגלה בשם antivirusscanner.com האם יש תוכנה חינמית. מצאתי כמה תוכנות בגוגל אבל כולם בתשלום תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  11. Started by lyosi,

תכונת AUTOCOMLETE ב- OUTLOOK2007, אינה משתמשת ברשימת הכתובות מספר הכתובות, אלא יש לה רשימה ניפרדת משלה. צריך לקלוד כל כתובת באופן ידני לשורת ה- TO או BCC כדי שהשם הזה יכנס לרשימה.... מה עושים עם ספר כתובות שמכיל מאות שמות וכתובות? יש דרך להכניס את ספר הכתובות לרשימת ה- AUTOCOMLETE ב- OUTLOOK מלבד לקלוד את הכתובות ידנית?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  12. אני אסביר את הבעיה קודם כל , יש לי אתר עם פורמים של SMF !! אני רוצה להוסיף ל נושא מסויים מספר רב של תמונות בוא נגיד 200 תמונות במערכת כמו שיש ב HW אתה צריך ללחוץ על מקש התמונה ולהוסיף את קוד ה ]IMG.] ולשים בינו את הקישור וכך אני חייב לעשות זאת 200 פעמים ... שזה משהו מתסכל אם למישהו יש פתרון יותר יעיל אני אשמח לשמוע ולהודות לו .!! רעיון שחשבתי עליו זה שאני שם את התוכנה בתוך תיקיה על השרת ובאמצעות תוכנה מסויימת אני אקבל את כל הקישורים לכל התמונות כטקסט וכך נשאר עליי להוסף את קוד ה IMAGE באמצעות העתק הדבק שזה הרבה יותר קל מלהוסיף 200 קישור אחד אחרי השני . תודה תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  13. Started by Frozen-Ice,

איזה אנטיוירוס יותר טוב ? AVG או KASPERSKY

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  14. Started by shmaram,

שלום לכולם וחג שמח כבר חודש אני נתקל בבעייה בויסטה בזמן גלישה. אני גולש דרך תוכנת EXPLORER גירסא 7 , ובכל פעם שאני מנסה לראות קטעי וידאו באתרים , ה EXPLORER נתקע ומפעיל את עצמו מחדש. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית תוכנה אך התקנתי MOZILA וגם שם הבעיה הופיעה. בנוסף ניסיתי להתקין מקודדים חדשים וגם ביצעתי עידכון ל VISTA ולכל שאר התוכנות שעשויות להיות קשורות ( EXPLORER, MEDIA PLAYER, FLESH...) אך כלום לא עזר.. ??? חשוב לציין שהדבר לא קורה בכל האתרים אך ברובם - מדובר באתרים גדולים כמו YNET, ZAP, ONE וכו'... מבקש את עזרתכם , אני כבר נואש... שחר

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  15. Started by eliau21071981,

שלום לכולם התקנתי את התוכנה של nvidia ntune ואני מקבל תמיד הודעת שגיאה שיש בעיה לעלות את הקובץ baseline.npe מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים אותה?

16. אהלן כולם! תשמעו יש לי בסוני נגן דיויאקס אבל שלא קורא תרגומים עבריים בנפרד באיכות טובה.. (התרגומים הפוכים) ואין עדכון או משהו זה סוני פלייסטיישן.. אז בבקשה אני צריך תוכנה שאיתה אני מדביק את התרגום לסרט ואז אני יפעיל אותו כבר עם התרגום מודבק עליו.. תוך כמובן שמירת האיכות של הסרט - הוידאו והאודיו.. מישהו יכול לעזור?? תודה מראש ! שבת שלום =)

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  17. יש לי דיסק קשיח שמכיל קבצים מסויימים (ידוע לי איזה קבצים) מחשב (ידוע לי איזה מחשב ויש לי גישה אליו) ודיסק און קי נוסף אני רוצה לבדוק אם קבצים מדיסק און קי א הועברו לדיסק און קי ב ששניהם היו על המחשב (העתקתי ישירות מדיסק אחד לשני) באותה מדיה במקום דיסק ב זה יכול להיות סתם תקליטור או שאני רוצה לבדוק אם הקבצים מהדיסק און קי נצפו על המחשב מבחינה טכנית אני בטוח שזה אפשרי השאלה איך עושים את זה? אין לי מושג אפילו מה לכתוב בגוגל בשביל לקבל רקע כללי

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by compman112,

כדאי? או להשאר עם 10.

19. Started by eladbu,

שלום לכולם הסרתי את התקנת המקסטון 2 שלי מהמחשב והתקנתי מחדש כאשר בהסרה שמרתי על ההגדרות העניין הוא שפשוט נעלמו לי כל המועדפים!!!!!והיו הרבה לאיזה ספריה אני פונה כדי להחזיר אותם?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by Keman,

שלום חברים ! אני נתקלתי כאן באתר בתוסף מאוד נחמד של מוזילה, אשר נותן לך לשנות את גודל של SEARCH WINDOW במוזילה. אחרי שגלשתי לאתר שלהם הסתבר, שהכלי השימושי הזה מתאים רק לגרסאות עד 1.5 אחרי חיפוש קצר מצאתי גם לגרסאות יותר מתקדמות. אז הנה זה, למי שצריך. ההתקנה היא קלה, הWINDOWS שואל באיזה תוכנה לפתוח את זה, בוחרים ב FIREFOX, אם זה לא ברשימה-עושים BROWSE ומוסיפים. תהנו, כמו שאני נהנה ! הנה: http://concept47.com/firefox/resize_search_box_0_0_7_fx.xpi[br]פורסם בתאריך: 17.01.2007 בשעה 09:50:14 הנה הציור של מה שניסיתי להסביר :[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  21. יש לי כמה חלקי ראר של איזשהי תוכנה ואני רוצה לחלץ אותם, אבל כשאני מנסה הוא אומר לי שהקובץ מושחט נסיתי לתקן ע"י הוינראר אבל זה לא עובד יש לכם תוכנה הוא שיטה אחרת?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  22. הכוונה היא לבחור כמה חיפושים בו זמנית בעמוד, ולסמן את כולם (כל אחד בצבע אחר). בברירת המחדל ניתן לבצע רק חיםוש אחד כזה בו זמנית. מישהו מכיר דרך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by eladbu,

האם ידוע לכם אם יש את שואו רום הגרסה הפרו?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.