תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מותקן אצלי מסנג'ר גירסה 7.5 , ביצעתי בו צ'אט בשילוב וידאו. ברצוני לדעת האם ניתן לבצע שיחזור של השיחה?, כלומר , האם הקבצים של הטקסט והוידאו נשמרו היכן שהוא במחשב? תודה , אסף
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום אולי מישהו מכיר תוכנה שאני מכניס לה תמונה והיא פשוט תשים סימונים עליה שזה יהיה כמו פאזל כדי שאני אוכל להדפיס ולחתוך? זה ממה חשוב תודה
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתמיר קבצי MP3 ל-MIDI ותעבוד, בניגוד להרבה שמצאתי בגוגל ולא עבדו. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום התקנתי את הXP מחדש..הXP אומנם לא מזהה את המסך אבל במנהל ההתקנים הוא רשום כPLUG AND PLAY מוניטור יעני מסך ברירת מחדל. אם אני אתקין את הדרייבר למסך שלי (F700P) זה יגרום לשינוי בתצוגה ? שוה להתקין את הדרריבר (כי על פני השטח אין הבדל אבל אולי יש איזה הבדל שאני לא מכיר אותו ולא יודע עליו)
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם 3DMark. ברגע שאני פותח אותה, אחרי ההתקנה, אני מקבל את השגיאה הבאה: מה עושים עם זה?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אז ככה , השתמשתי ב DAEMON TOOLS 3.47 כבר הרבה זמן . שיצא גירסה 4 כמו חמור התקנתי אותה במקום ראיתי את כול מה שהתווסף איתה אז הסרתי אותה ומשם התחליה הבעיה ההסרה לא הייתה נקייה , נשאר ה SPY שלה ניסיתי להעיף את הכול ולאחר מכן התקנתי את 3.47 שוב. עכשיו הסרתי אותה והיא הוסרה אך עדיין קיים לי הכונן הוירטואלי שלה . איך אני מעיף אותו ? אודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה שאני מנסה להפעיל קבצי קול מאתרים באינטרנט (אני גולש ב- Internet Explorer) אז אני לא שומע כלום, בשאר התוכנות הקול פועל מצויין(כמו WINAMP, WINDOWS MEDIA PLAYER, Quick time) איך פותרים את זה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
פעם הצלחתי לעשות את זה דרך אתר, נראה לי של לוג'יטק. עכשיו אני רוצה להתחבר למצלמה שלי ממחשב אחר לא בבית, ואני לא יודע איך. מישהו מכיר תוכנה קלה לשימוש או דרך אתר כלשהו קל לשימוש לעשות את זה ? תודה. עריכה: ראיתי פה בתארד כלשהו, את התוכנה webcamXP.. היא נראית לי מסובכת מדי .
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ערב טוב... יש לי JOYSTICK של חברת QUICKSHOT מסוג WARRIOR 5 http://www.quickshot.com/game_controllers/war.html חברתי אותו לGAMEPORT ניסיתי להגדיר אותו דרך "בקרי משחק" אך הוא לא קיים ברשימה וגם הוא מראה לי הודעה בסוף ההתקנה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם א.רציתי המלצה לפיירול שלא יגזול לי הרבה זיכרון שיהיה קל לשימוש ושהיה משהו רצחני היה לי את הפיירול של מקאפי והוא גזל המון זיכרון עוד אחד סיגפט משהו כזה וקריו שהוא היה נחמד אז תודה רבה לכם ב.במחשב שלי יש שני משתמשים (הכוונה כשאני מפעיל את המחשב אז יש לי שני בחירות של משתמשים) אז רציתי לדעת אם זה מאיט לי את המחשב... ג. תודה על העזרה ד.עשיתי עכשיו חיפוש אז מכיוון שאני לא יכול למחוק הודעה אז סליחה
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אתם משתמשים בגירסא האחרונה? ואם כן, מחקתם לגמרי את ה NET LIMITER או שהצלחתם לסגור אותו איכשהו? כי הגירסא האחרונה של סבבה דיסי לא מוכן לפעול עם NET LIMITER, וגם שאני סוגר אותו ידנית הדיסי עדיין מודיע שהנטלימיטר פתוח.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן אז ככה, במחשב הישן (P-3 800MHZ) שהייתי פותח סרט של 700 מגה לדוגמא בעזרת WINRAR זה היה לוקח בסביבות 1:30-2:00 דקות. החלפתי מחשב (P-4 3GHZ) ומאז פתיחה של סרט של 700 מגה לוקח יותר מ-10 דקות .. שלא נדבר על פתיחה של DVD שלוקח שעה והיה כמה פעמים שהרבה יותר.. התקנתי את הגירסה הכי חדשה של WINRAR - 3.51 וזה עדיין עם אותה הבעיה .. למישהו יש רעיון ? המחשב הוא: P-4 3.0GHZ 64bit 512mb DDR2 533MHZ MSI NEO 925XE Platinum HD WD 120\160GB 7200RPM ULTRA-ATA תודה! איציק
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
רציתי להתעייץ אתכם לגביי תוכנות אבטחה (אנטיוירוס+פיירוול) מה לדעתכם התוכונות הכי טובות, תוכנה שהיא שתיהם ביחד כמו norton secuirty או פיירוול של חברה שונה מהאנטיוירוס זה לא משנה לי. היא צריכה להיות תוכנה מבחינת רמת האבטחה שלה (חוזק הפיירוול, איתור ומחיקת ווירוסים) וגם כמה "כוח" היא לוקחת מהמחשב ככה שהיא רצה בTESKBAR ובקושי מרגישים אותה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לא ראיתי ביבוא של OUTLOOK כל התיחסות ל-OUTLOOK_EXPRESS תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לא מזמן כל התוכנות שאני משתמש בהן כמו adaware spybot נתקעות בזמן סריקה ובדרך כלל גם באותו מקום הספייבוט נתקע על 643 CENTRAL24 תוכנת האנטיווירוס הקודמת שלי של נורטון מוציא שגיאה כל פעם שאני מנסה לסרוק דרכה מישהו נתקל בבעיה במקרה ויודע איך פותרים אותה?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ואני חייב את זה די דחוף. אם למשהו עוזר, המינידיסק שלי זה MZ-N707. איך מעבירים לעזאזל שירים התוכנה המעצבנת הזו?
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי את הmedia player classic. אני מדגיש- זו תוכנת הקוד הפתוח, לא זאת של ווינדוס אני רואה שיש לה אפשרות לsubtitles. מה זה בדיוק? האם זה אומר שאפשר להריץ סרטים עם קובץ נפרד של כתוביות כמו שאפשר עם הנגן של ווינדוס? או משהו אחר? בכל מקרה איך משתמשים באפשרות הזו?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הפעלתי טריילר של סרט בHD בQT ואין בו צבע אדום! יש לציין כי לכל סרטי הHD אין אדום ושסרטים אחרים פועלים בסדר... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני מנסה להפוך את הלוגו של האווטר שלי ל AVI(זה שמצד שמאל) הקובץ הוא JPEG על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי אופיס 2000 בעברית כאשר אני פותך את WORD אין לי את התפריט של כל הקובץ,עריכה ,הוספה וכ'ו... מה אני עושה בבקשה זה די דחוף לי תודה מראש :s05: ??? נ.ב בין היתר אני הסרתי את כל האופיס והתקנתי אותו פעמיים וכמו כן עשיתי גם תיקון קבצים ושום דבר לא עזר לי
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
האם ניתן לקחת קובץ JPEG (אנימציה) להפוך אותו לGIF ועדיין לשמור אותו בתנועה! נסיון שלי להפוך אותו בACDSEE הניב תמונה קפואה!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
איך אני מכניס לIAUDIO X5 לוגו השתמשתי ב JET LOGO אבל משום מה אני לא מצליח להכניס אותו לנגן? איך עושים את זה? זה ההודעה שהוא מציג לי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
חוקיים כמובן, איך לא? ;D לשירים בודדים.
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום לכם, כשאני מפעיל את התוכנה קופצת לי הודעה של "BUSY SERVER", ב- EVENT VIEWR זה מראה איזושהי בעיה עם ה-DCOM, EVENT 10010. חקרתי על ה-EVENT הזה והבנתי שצריך להגדיר את התוכנה כמו שצריך מבחינת התקשורת לשרת. אודה למי שיעזור לי בהגדרות.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כשאני מפעיל טורנט דרך BitComet האינטרנט שלי קורס כלמר האינטרנט עדין מחובר (יש את הסימן של שני המחשבים למטה) אבל אני לא מצליח לגלוש \ גם הטורנט לא יורד\ עשיתי ping וגם לא הצלחתי משהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-