תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במסנג'ר שאם שולחים לי לינק בהודעה אז אי אפשר ללחוץ עליה שיכנס ישירות לאקספלורר וגם אי אפשר להעתיק את הכתובת, הדרך היחידה היא לפתוח את האקספלורר ואז ללחוץ על הלינק וזה עובר לדף וזה ממש מעצבן :-\ מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הJETAUDIO פשוט לא מספיק... ז"א הוא לא גורם לזה לקרטע או משהו אבל האיכות סאונד בסרטונים עלובה למדי. תודה מראש THE DOM
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
האם ניתן לעשות סניכרון הפוך בן המועדפים שעל האייפון למחשב?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
שלום לכולם וחג שמח וכשר. ניסיתי לצרוב בעזרת 2 התוכנות הנ"ל דיסק BOOT של תוכנה מסויימת והוא לא מצליח לי.. כמובן שבאלכוהול אני לוקח את הקובץ שהוא בRAR ומנסה לצרוב (פשוט לא יודע על איזה אפשרות כתיבת דיסק לעשות זאת RAW וכאלה שיצא BOOT) ועם תוכנת הנירו אני מנסה לעשות מההתחלה בהגדרות שיהיה BOOT ומשתמש בתוכנה רק בתיקייה שפתחתי אותו אליה.. בבקשה אם יש איזושהיא הדרכה לעשות זאת אני יודה לכם..חג שמח וכשר.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
המספר הסידורי 2120..חרשתי את כל האינטרנט ואני לא מוצאת דרייבר מתאים לווינדוס 7...תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום :-\ מישהו מכיר במקרה תוכנה (אמינה) שיכולה לתקן קבצי תמונה פגומים מסוג JPEG או אולי תוכנה שכן יכולה במקרה לפתוח אותם? ניסיתי כל תוכנה אפשרית שהייתה לי על המחשב לתצוגה ועריכת תמונות כולל photoshop כדי לצפות באותם קבצים פגומים וכל פעם קבלתי הודעה בנוסח - למשל כשניסיתי להשתמש בphoto gallery של live messenger "photo gallery can't open this photo or video. the file may be unsupported, damaged or corrupted" או בצייר - "קובץ זה אינו קובץ מפת סיביות חוקי או שהתבנית שלו אינה נתמכת כעת". או בפוטושופ - "could not complete your request because an unknown or invalid JPEG marker type is found" היו עוד מספר תוכנות נוספות לצפייה בתמונות שהורדתי וניסיתי שלא עבדו. ניסיתי גם תוכנה שנקר…
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה ללמוד עיצוב תעשייתי ואני מתכוון להירשם למכינה על מנת לשפר את סיכויי הקבלה שלי, ההתלבטות שלי היא בעיקר בין סטודיו 6B לבין המכינה הבין תחומית עד כמה שהתרשמתי כל המכינות מציעות תוכניות דומות מאוד אשמח לשמוע מה דעתכם ואם יש לכם המלצות גם על מכינות אחרות תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חבר טוב שלי מחק את השם משתמש של אחיו בטעות, איך הוא יכול לשחזר זאת?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מקבל דרכו מיילים מחמישה כתובות שונות יש לי 30 מיילים ואני לא יודע ממי זה מגיע יש דרך שלכל כתובת יופיע inbox, outbox, וכו' ? לא אחד לכל המיילים ... תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה אין יותר מדי מקום בכותרת לפרט אז אני יסביר מה אני מחפש ... לצורך העניין יש לי במחשב קובץ MP3 שבמקור הוא בכלל היה WAV שהמירו אותו בעזרת איזושהיא תוכנה...(סתם דוגמא) אני צריך תוכנה שיכולה להגיד לי מה סוג הקובץ המקורי שהיה מלכתחילה ובנוסף שתגיד לי גם בעזרת איזה תוכנה ניתן לפתוח אותו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
מחפש תוכנת עריכה למחשב עם פילטרים אוטומטיים בדומה לאפליקציית enlight. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
באאוטלוק - כשאני מנסה לחפש איש קשר ולוחץ ENTER קופץ חלון. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
היי חבר'ה ושבת שלום :] ראיתי לא קצת אנשים עם תמונה באווי שלהם באייסיקיו, יש לכם מושג איך עושים זאת בדיוק? ( לא השתמשתי בתוכנה כבר כשנה אז זה דבר יחסית חדש בשבילי ) תודה !
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי באיזה פורט משתמשת תוכנה שיש לה אצלי גישה לאינטרנט... קיימת כזאת? או לא חייב תוכנה, אפשר אפילו אתר או משהו שיראה לי פורטים של תוכנות כמו נגיד BABYLON תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש מדריך כיצד להתקין כתוביות בסרט ותודה לכל המגיבים...
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה פשוטה שאפשר ליצור איתה מקצבים מזרחיים תודה
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לצערי תוכנת הNERO לא מאפשרת לי לצרוב סרטים מקוריים ידוע לכם על תוכנות אחרות שצורבות סרטים? תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט בקרוב, ומעוניין לשמור דואר שהצטבר ב- inbox וב- sent. מה הדרך הפשוטה לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
התקנתי 3dsmax על המחשב שלי ומשום מה הוא לא מצליח לפתוח אותו אני חושב שאולי שהגירסא שקיימת כרגע (9) לא תומכת בויסטה או שאולי זה משהו אחר בכל אופן אם יש איזשהו פיתרון אני אשמח קבל תודה
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום לכולם! תוכנת הנורטון גילתה את הסוס הטרויאני הזה על המחשב שלי . התוכנה לא הצליחה להסיר אותו. הייתי שמחה לקבל ממכם הוראות איך להסיר אותו בעצמי.יש איזה אתר שמציין את רשימת הקבצים שהטרויאן מחדיר למחשב; האם הפעלה של המחשב במצב בטוח והסרה ידנית של הקבצים הללו היא הפתרון ?מה לגבי הפגיעה של הסוס הטרויאני הספציפי הזה? מה הוא עושה בדיוק? קראתי שהוא גונב סיסמאות...האם אני צריכה לפחד עכשיו שישתמשו לי בסיסמא לאתרי החשבונות בנק שלי ויחגגו? זה ממש ממש מדאיג... ושאלה קטנטונת - האם ע"י שחזור מערכת, הקבצים המזיקים (וירוסים וכו') נמחקים? המון תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אין לי מושג אם זה בכלל בא עם דיסק התקנה כלשהו, לכן אני צריך דרייבר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני מחפש freehand 8 ולא מוצא, מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-