תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, עם מכשירים מסויימים מגיעים דיסקים שונים להתקנת דרייברים / תוכנות. אני מעוניין לא להזדקק לאותם דיסקים (אלא במקרי חירום), ולכן אני רוצה ליצור אימאג' 1:1 של הדיסק על המחשב, כך שבלחיצת כפתור הוא יבצע את ההתקנה - ממש כמו לחיצה על הדיסק מכונן ה- DVD. זה ניתן? הצלחתי ליצור כמובן אימאג' על המחשב - ISO, אבל אני לא יכול לפתוח אותו ולהתקין אותו ישר, אלא אני צריך לצרוב אותו לדיסק באמצעות נרו, ואז להתקין אותו מהדיסק. המטרה שלי, כאמור, היא להתקין את הדיסק שהועתק ישירות מהמחשב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך בעזרת פוטושופ כל צבע מסויים בתמונה מסויימת לצבע אחר, כלומר, היה לי מסמך שקיבלתי במילואים האחרונים שלי שאני צריך לפקסס, עכשיו, המסמך הודפס במדפסת סיכות מעפנה שכמעט נגמר לה הדיו, אז הכתוב הודפס בהיר מאוד, כשניסיתי לפקסס אותו הדף יצא חלק, אז לקחתי את המסמך וסרקתי אותו והגברתי בעזרת פוטושפ את הניגודיות והבהירות למצב כזה שניתן לקרוא טוב את מה שכתוב, אבל, שאר הדף שאמור להיות לבן הפך באופן טיבעי לאפור (גון אחיד של אפור), עכשיו אני מעוניין להגדיר לפוטושופ שכל פעם שהוא נתקל בגוון האפור המסויים הזה בתמונה הוא יהפוך אותו ללבן, וככה ישאר לי אותיות כהות ויפות שיעברו בפקס על רקע לבן חלק. מישהו יודע איך מבצעים את זה בפוטושופ? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שבעזרתה יהיה אפשר לחתוך חלקים מכמה סרטים ואז לאחד אותם. רצוי שתהיה פשוטה כי אני לא מתמצא בזה. ד"א יש לי מחשב ישן אז גם שלא תהיה כבדה. תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל הוא כל הזמן חוזר לאותו דף בית (משהו של microsoft) עם יש אזו תוכנה או משהו שיכול לעזור אני ישמח בתודה itsik
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, מה היא התוכנת קוד פתוח תואמת למירק? אני יכול את שמה? תודה ;D
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר להרשם למסנג'ר עם כתובת מייך שהיא לא של Hotmail? ואם כן איך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
תכירו את התוכנה שהכנתי, Shellmedia גירסא נוכחית: 2.1 תמונה: אפשרויות: * חלון Playlist * פתיחה ושמירה של Playlist * אפשרויות loop ו shuffle * תמיכה ברוב הפורמטים של הוידאו ואודיו קיום - כולל Apple Quicktime > .mov * מזעור ושחזור ל/מ taskbar * בקרת volume * זמן שעבר + זמן שנשאר / זמן כולל * פתיחת קובץ ידנית, אינטרנט / מקומית (ללא buffering של כל הקובץ!) * עיצוב תוכנה בצבע ירוק צונן. * טקסט נגלל ועוד! וכמובן, הורדה: www.losnir.net/shellmedia2.exe שימו לב! מצריך .net framework מותקן במחשב. הערה נוספת: לא ניתן להריץ את התוכנה ישר מ TEMP, ז"א אי אפשר לעשות פתח / open, חייב להוריד את התוכנה למיקום כלשהו במחשב ואז להריץ. מה לעשות, הוינדוס חוסם. תגובות
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
משהו פשוט.... איתן
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אז ככה.. כשאני רוצה להוריד סירטון באינטרנט אני צריך לעשות Save Target As.. בקליק ימני.. ואם אני לוחץ שמאלי הוא פותץח לי מדיה פלייר.. איך אני עושה שכשאני לוחץ שמאלי הוא פותח לי חלון ששואל אותי אם אני רוצה לשמור? (שאלה אידיוטית אבל זה ממש מציק לי)
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מוזילה העברית הפוכה! לא משנה כמה אני משחק איתה, משנה CODING, פונטים ועוד, שום דבר לא פותר את זה. המוזילה היא המוזילה החדשה 1.6 בעיה נוספת עם המוזילה, היא שאני לא מצליח לפתוח קבוצה של bookmarks, כמו שאפשר בגרסאות הקודמות ובפיירבירד. עוד בעיה קטנה, הפעם עם הפיירבירד , באופן פתאומי משהו, פתאום יש לי בעיה, הוא כותב לי את השגיאה שבתמונה למטה למישהו יש פתרונות? RK
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מעוניין להכניס את התוכנה הזו לעסק . מעוניין לקבל אינפורמציה מאחרים למי שיש ניסיון ועבד איתה ו או מכיר אותה . לדברי המפיץ בארץ . תוכנה זו חוסכת את הצורך בשרת ( חומרה ) וכמו כן חוסכת את הצורך Windows 2003 Server ..אשמח לקבל תגובות .( WinConnect XP הינו מוצר איכותי המאפשר להפוך כל מחשב שמותקנת עליו מערכת הפעלה Windows , לשרת Terminal Server ובכך לייעל דרכי עבודה באופן משמעותי. ??? )
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, האתר הזה-www.offernissim1.net/vb/index.php לא עולה לי כבר כמה ימים ובמחשבים אחרים הוא עובד מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח הודעות דרך ה k800i שלי , אבל, כתיבת ההודעות תעשה במקלדת שבמחשב שלי. מישהו מכיר תוכנה כזאת? נ.ב אני יודע שיש את icq שזה בחינם . זה למטרות אחרות.
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין להקליט וידאו מהרשת בעזרת תוכנת VLC, יש איזה מדריך שמצאתי הבעיה שכנראה המדריך מיועד לגרסה ישנה יותר ולא תואמת לגרסה חדשה אז אשמח אם מישהו יכול לומר לי כיצד לשמור סטרים. הקובץ הוא WMV והכתובת מתחילה ב-MMS. אם יש תוכנה אחרת שניתן לעשות זאת אז אשמח לשמוע. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התקנתי סוף סוף FIREFOX אבל בעברית, והבנתי שזה לא נוח לי אחרי שהתקנתי כל מיני ADD ONS, יש אפשרות לשנות את התפריטים לאנגלית, או שצריך להתקין מחדש? ואם מתקינים מחדש, מה קורה לADD ONS?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
-
בקיצור יש לי את הלוח הזה ואני לא מצליח להוריד דריבר מתאים לכרטיס רשת שעליו , מהאתר של אביט כל הזמן נתקעת ההורדה והיא זוחלת שם, יש להם סרברים איומים. אז אם מישהו יודע מאיפה להוריד ומה להוריד בדיוק שיגיד לי פה . תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בנו סקירה ממש כמו איזה באנצמרק של איזה כרטיס מסך חדש רק לתוכנות והנה היא!! http://www.thepcspy.com/articles/other/what_really_slows_windows_down/5
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, אני עובד עם FILEZILLA SERVER , התוכנה לא מזהה תוכן של תיקיות רשת - אני חייב את המיפוי של הכתובת רשת שיוצאת מאדיטשייר. אם אני מחליף את הניתוב לכונן C או כל כונן פיזי על המחשב אין בעיה של תצוגה ורואים תיקיות , הבעיה היא רק בMAPPING של כונני רשת. פירוול למטה , ואפשר להיכנס ב-\\ , רק פיילזיה לא קורא. פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נתקלתי בקבצי rm ואין לי מושג איך לפתוח אותם--על פי מה שהבנתי אילו אמורים להיות קבצי סאונד... בבקשה עזרה....
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
עשיתי עדכונים של הווינדוז וכל זה ונרא הלי הכל מסודר פה, לא מבין אבל למה אנלא מליח להתקין את המסנג'ר.. עזרה בבקשה =[[
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קראתי שלמיראנדה כבר יש תמיכה ב - google talk ורציתי לדעת האם Trillian כבר תומך בזה גם כן...
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
הורדתי קובץ AVI של סרט ולא ניתן להריץ אותו. גם החלפה לכל סיומות הסרטים לא עזר ו-GSPOT לא מכיר את סוג הקובץ. בתקווה שזה עדיין מה שרציתי לראות, רק באריזה לא ברורה, איך ניתן לבדוק זאת? יש תוכנית שיכולה לאבחן לפי קידומות קובץ פיסי או משהו בסיגנון? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שולחים אלי מייל עם קובץ מצורף עם סיומת msg.* ואני מקבל את ההודעה בלי הקובץ המדובר. לעומת זאת קבלת קבצים מצורפים אחרים (doc.xls.pdf......) אין לי בעיה עם זה. עשיתי בדיקה אצל חבר אחר ובדקתי אם הוא כן יכול לקבל קצבים כאלו (msg.*) ואכן הוא כן קיבל. הסרתי והתקנתי מחדש אאוטלוק וזה לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון להציע לי ? ? ? ? ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מחשב שגולש ישירות לאינטרנט, ומחשב אחר שגולש דרכו בצורה אלחוטית... עכשיו, אני מחפש תוכנה או דרך כלשהי שאני אוכל ליראות מה עושה המחשב השני יש אפשרות כזאת?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-