עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ToPI,

תראו אני נכנס לאיזה מקום שאני רשום שם.. ועושה התחבר וזה חוזר לי לדף הראשי בחזרה.. היה לי פעם נורטון עד לפני כמה ימים (פרמטיתי את המחשב ועכשיו התקנתי Zone Labs Security) ועשיתי OFF שם לאיזה משהו.. עכשיו בפיירוול Zone Labs Security אין לי מושג איך אני עושה את זה... אם אתם יכולים לעזור לי ולהגיד לי מה בדיוק ואיפה לעשות את זה ?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  2. Started by eytan243,

נכון ליומיים האחרונים יש מיילים שאני מקבל בעברית גיבריש וכול שינוי קידוד לא עוזר המוזר הוא שזה רק ביומיים האחרונים ואפילו למיילים ששלחו כבר עברית בעבר שהתקבל כמו שצריך האם יש פתרון האם הבעיה ידוע ממתין להבהרה מיודעי דבר

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by ccc,

התוכנה ממש מצויינת אבל יש לי בעיה אחת, עם OUTLOOK או THUNDERBIRD, אני לא מקבל שום הודעות ויאגרה וכדורים ועם הLIVE MAIL התיבת "UNREAD" מלאה בהם, איזה 50 ביום. יש לציין שרק הUNREAD MAIL מלאה בהם, ולא הINBOX. אבל זה מטריד ומעצבן. יש אפשרות לשים איזה פלאג לתוכנה, או לשנות הגדרות ?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by HilaX3,

כבר כמה זמן יש לי בעיות במסנג'ר, הוא כל הזמן מתנתק. כשאני פותחת חלון שיחה, כשאני מנסה לשנות שם. בהתחלה זה היה מקפיא את החלון והופך אותו לשחור ואז הייתי נאלצת לסגור הכל, ולפתוח מחדש. וכעט, זה פשוט מנתק אותי. אשמח לעזרה בשפה פשוטה כי אני לא כ"כ מבינה ברכיבי תוכנה של מחשב. הוספה : יש לי ווינדוס 7, המסנג'ר הכי חדש, וניסיתי כבר למחוק ולהתקין מחדש.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by overload,

למה כשאני רואה סרטים בVLC (רק בVLS) לא משנה מאיזה איכות (XVID\DVDR) יש הפרעות כשיש על המסך הרבה תנועה\תנועה מהירה? זה נראה כך: וזה מעצבן, כי VLC זה הנגן היחיד שאני מכיר שמפעיל הכל בלי בעיות ומהר.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by coorva,

מחפש A.D.F to WAV converter ,תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. רקע על התוכנה: התוכנה עצמה היא כלי מצויין להפוך את שלוחן העבודה שלנו ליותר שימושי ומגוון יותר, והיא עושה זאת על ידי הוספת תאריכונים, שעונים, לוחות מודעות, אייקונים זזים ועוד... התקנתי אותה לא מזמן והוספתי לשולחן העבודה שלי את י LONGHORN DOCK שזה בעצם הצג שמופיע ב WINDOWS החדש (LONGHORN) עם השעון, המד זכרון, ועוד... תמונה א' - http://goldberg--online.com/untitled.JPG עכשיו, העניין הוא שאני רוצה את ה DOCK הזה קבוע על שולחן העבודה שלי ושהוא ישמש הגבול של התוכניות, כלומר עכשיו כשאני רואה את שולחן העבודה שלי אני רואה את ה DOCK כמתואר בתמונה א', אבל ברגע שאני מפעיל את המחשב שלי או כל דבר אחר זה מכסה אותו, אז ה DOCK נשמר בעצם רק לשולחן העבודה, האם אני יכול להפוך אותו לגבול וב…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  8. מחפש live cd שיהיה מהיר אבל שיכיל את כל התוכנות החשובות ל"טיפול" בתקלות-שיהיה אורסט,אנטי ווירוס,אני ספייוור,תוכנה לניהול מחיצות וכ"ו-ושיהיה מהיר. אני יכול לשים את זה גם על DOK וגם על USB. משהו מכיר live cd טוב כזה? משהו יודע אולי איך אפשר להכין live cd בעצמך? יכול להיות שימושי בטרוף תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  9. אני רוצה לבדוק כמה המחשב שלי מוציא והאם זה תקין למחשב שלי או שלא. או שאולי הוא יוציא יותר ממה שאני מצפה. הורדתי את התוכנה אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי שזה יתחיל להריץ את הבדיקה. זאת אומרת על מה ללחוץ? כמה זמן זה אמור להיערך ? אני זוכר שפעם מזמן הרצתי את התוכנה וזה כזה ניתקע בין תמונה לתמונה וזה לקח פול זמן לא היה לי כוח לחכות לסוף ועשיתי ריסט. אני רוצה לדעת גם איך אני יודע מה הטמפ' של הכרטיס בזמן הבדיקה או אחריה. תודה.

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

אני רוצה להפוך מ כתוביות רגילות ל כתוביות של DVD איזה תוכנה אני צריך

11. יש לי XP SP2, וכל פעם שאני מגדיר desktop theme מסוים בתצוגה, לאחר שאני מאתחל את המחשב זה חוזר לי ל"Windows XP"

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  12. Started by dani2k,

היי אתמול עשיתי שחזור מערכת עם acronis true image ושחכתי לגבות קובץ מסויים בכונן C רציתי המלצה לתוכנה שאני יכול לשחזר את הקובץ הזה , ניסיתי עם הכלי שי tune up אבל לא מצא יש איזה תוכנה מקצועית לדבר הזה ? הקובץ נמחק לפני 14 שעות בערך הסתכלתי בהמלצות לתוכנות אבל אני צריך של 14 שעות אז אני לא יודע אם כולם טובות לזה עריכה: טוב get databack נשמעת לי טובה אבל אני לא יודע באיזה אפשרויות לבחור ואיך לתפעל אותה מישהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by the king2006,

שלום .. תראו כשאני נכנס לוינדוס הוא לא רוצה לפעול אין התחל אין סרגלים אין כלום איך אני יכול לסדר את זה עשיתי במנהל משימות explorer.exe אבל אין הוא עושה טרמניט לבד מה זה יכול להיות ?? איך אני מטפל בזה??

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  14. Started by e_dor,

שלום לכולם, שמתי לב היום למשהו שלא ראיתי בעבר במסנג'ר שלי. כששולחים לי לינק, אני לוחץ עליו והוא נפתח בבראוזר שכבר פתוח ולא בחלון חדש. היום התקנתי את תוכנת מסנג'ר פלוס ואני מאמין שיש לה קשר לזה כי הייתי שם לב אם זה היה קורה לפני כן, אני רגיל לכך שנפתח חלון חדש בכל פעם, גם אם לחצתי מאה פעמים על אותו הלינק. האם מישהו יודע איך לגרום לכל הלינקים במסנג'ר להפתח בחלון חדש? תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by esaly,

היי! מישהו יודע האם וכיצד ניתן ליצור קובץ הגדרות של התאנטיוירוס NOD32? בקספרסקי אין בעיה לעשות את זה...וככה ניתן להתקין על כמה מחשבים ללא להגדיר כל אחד ספציפית... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. שלום בניתי סרט ברוסית על אקדח ויש הוד כאלו בדרך אז למען הציבור הישראלי האם אני יחול להוסיף תרגום לסרט על ידי איזה תוכנה הים כן מה היא לינק לסרט

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by Shasoosh,

יש לי מצלמת אינטרנט של נטויזן, לאחרונה המסנג'ר הפסיק לזהות אותה..כשאני מפעיל את אשף כיוון הוידאו אני רואה תמונה אבל כשאני נכנס להגדרות המצלמה הוא לא מזהה אותה ורושם : "אין באפשרותך לשנות את הגדרות המצלמה מכיוון שהמצלמה אינה מחוברת למחשב או שאתה משתמש בה בשיחת וידאו או אם תוכנה אחרת", אותו דבר כשאני רוצה להזמין מישהו לשיחת וידאו. חוץ מהמסנגר כל התוכנות מזהות את המצלמה כמו שצריך. ניסיתי להסיר את דרייברים המצלמה ואת תוכנת המסנגר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  18. 20 סרטוני הדרכה מובי מייקר 25 סרטוני הדרכה פרימייר פרו אידאלי למתחילים בעריכת וידאו תהנו http://vdo4.com

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by tavor21,

אני צריך תוכנה שדרכה אני אצור תפריט שבו תהיה אפשרות לראות את הסרט אם או בלי כתוביות כמו בסרטים בחנות ואז אוכל גם לצרוב לDVD בתודה רבה מראש - בבקשה זה דחוףףףףףףףףףף אולי אפילו קצה חוט (מנהלים אולי?? )

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  20. Started by slrr,

ויסטה.. איך מחזירים את החלות ששואל מה לעשות שאני מחבר USB??

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  21. שלום לכולם הבעיה שלי היא כאשר אני מוריד עם תוכנה של טורנטים כעבור מספר דקות, בערך7 דקות התוכנה עולה למאמץ של 50% וההורדה עצמה פשוט קופאת. אם אני לוחץ על הטורנט STOP ואז RESUME הוא פשוט ממשיך מאותה נקודה שהוא הפסיק אבל מתחבר לטראקרים מחדש ומתחיל ממהירות של 0. חשבתי שהבעיה היא בספק תקשורת שלי, בדקתי עם יוזר אחר של ספקית אחרת של גיסי ועדיין זה פעל אותו דבר. אמרתי אולי זה הראוטר שלי, נתקתי אותו והתחברתי רק עם המודם ועדיין אותה הבעיה. ואז אמרתי נראה לי הבעיה אצלי במחשב, בדקתי במחשב של אחותי את ההורדה וזה הוריד בכיף בלי בעיה. אז הבנתי שזה יכול להיות בעיית דרייברים. פירמטתי את המחשב ואז בדקתי את ההורדה בלי התקנה של דרייברים וזה פעל מצויין. אחרי כל התקנת דרייברים בדקתי את…

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  22. שלום חבר'ס אני מחפש תוכנה שתפריד סאונד של סרט, אל קובץ נפרד. הרעיון הוא לקחת קובץ וידאו של מופע בידור, להוציא ממנו את הסאונד ולצרוב כדי לשמוע ברכב...

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by Tzox,

היי, משום מה לא משנה לכמה האבים אני מתחבר, כשאני אחפש משהו זה לא יימצא לי כלום (וזה לא בגלל מילות החיפוש, ניסיתי גם לשים דברים שאין סיכוי שלא יימצאו). זה לא תמיד היה לי ככה, רק בחודשים האחרונים (נזכרתי בזה עכשיו כי זה נוח שיש את סבבהדיסי אם אני רוצה להוריד איזה שיר ספיציפי ולא אלבום שלם). מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  24. Started by Jack_g,

שלום, אני עשיתי חיפשו על DOCS OPEN ב GOOGLE וקיבלתי המון תוצאות ואף אחת מה לא ממש הסבירה לי מה זה בעצם DOCS OPEN ולמה זה משמש אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה, האם אתם יכול למקד אותי למקום או לכתבה כלשהיא שמסבירה על התוכנה הזו או אולי בעצמכם להביר עליה. זה לצורך לימודי אז בבקשה תעזרו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.