תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני משתמש בתוכנת PINNACLE 9 אשר הבנתי שמקבלת סרטוני AVI בקצב של 25000FPS בלבד. במצלמה הדיגיטלית שלי צילמתי סרטונים ב NTSC בקצב של 29 או 15FPS .לא זוכר, אך בכל מקרה הוא לא מקבל את הסרטונים האלו. מישהו יודע כיצד אני יכול לבצע את ההמרה כך שתתאים לתוכנה? או שאולי ניתן לשנות בתוכנה מ PAL ל NTSC ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את הדרייבר הכי חדש לצ'יפסט שלי- NVIDIA NFORCE4 ל-AMD גרסה 6.70, מהאתר של NVIDIA. טוב אז קודם כל- מה זה בדיוק שיפר/תיקן? זה הוריד לי גם מין פיירוול של אונידיה, לא שמעתי על זה, אז איך הפיירוול הזה, טוב? עדיף על הזה של הווינדוס? וזה פיירוול רגיל, או שהוא פועל כזה מתוך האינטרנט?? וזה הוריד גם את התוכנה NVIDIA MIXER, למה זה בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליטה מרחוק על מחשב, כמה שיותר ידידותית ולמה אני מתכוון ב"ידידותית" אני צריך לשלוט לפעמים על המחשב שבעבודה של אשתי מהמחשב בבית ואני לא יכול כל רגע שאני רוצה לשלוט מה האיפי שלך וכו'.. ובנוסף שיהיה לה קל להתקין את זה בעבודה ואם אפשר לדאוג לשליטה קבועה זאת אומרת גם כשהיא נגיד בבית ופתאום צריכה משהו משם אז שנוכל להכנס ללא אישור מהצד השני.. אפשרי? ובבקשה בלי כל מיני קבצים שונים ומשונים אלא תוכנות חוקיות לחלוטין וגם אין שום בעיה שיעלה כסף. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג מאיפה אפשר להוריד תוכנה שעושה פלייבקים? אני מחפש תוכנה כזאת כבר המון המוווון זמן ואני עדיין לא מוצא אחת שעושה את זה,אני מוצא רק כאלה שמוסיפות אפקטים...מי שיכול שיעזור לי... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי מוצר all in one של Hp : officejet v40 , כאשר אני מנסה להעתקין את הדייברים שלו, הוא מתקין, כאשר הוא מגיע לסוף ההתקנה הוא רושם משלים התקנה או משהו בסגנון ופס ההתקדמות כבר בסוף, אבל פה הכל נתקע וגם המחשב קופא. ניסיתי כמה פעמים עם דרייברים הכי חדשים שהורדתי מהאנטרנט וגם מהדיסק המצורף למוצר אך שום דבר לא עזר. אני משתמש ב WINXP. ראוי לציין שכבר התקנתי את הדרייבר בעבר והכל עבד קשורה. (מזמן- המחשב עבר פירמוט מאז...)
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
איזה תוכנה יש לקריאת קבצי MP4? ומאיפה אפשר להוריד? תודה מראש יונתן
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס מדגם AR-6024 ושהעברנו את המחשב מהמרתף לחדר שלי נאבד הדיסק התקנה שלו ועכשיו אין לי את הגישה להגדרות שלו מאיפה אני יכול להשיג אותם חיפשתי בנרות אבל לא מצאתי כלום שתואם לכך אמשח לקבל עזרה, בתודה איתי
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי? אין הרבה מה להגיד! פשוט התקנתי אותה הכל הלך רגיל ואיך שאני מפעיל אותה אני מקבל את ההודעה הזו! אותו הדבר גם לגביי World Wind Moon 1.3 שבא יחד עם World Wind 1.3 [glow=red,2,300]לא חשוב ! כבר הסתדרת[/glow]י [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אם אני רוצה להוסיף את האיש ה201 הוא אומר לי שהסרבר נכשל בהוספה...אם אני מוחק מישהו מה200 ומוסיף את אותו אחד אז זה בסדר הוא מצליח להוסיף אותו לרשימה למלא נאשים שאני מכיר יש יותר מ200 אנשים באייסי איך הם יכולים ואני לא ? עריכה: הצלחתי..צריך להוסיף אותו לקבוצה אחרת.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יצרתי את הקובץ לפני שנתיים ב-OUTLOOK 2000 נראה לי, עשיתי גיבוי כזה של כל הספריות. ועכשיו אני רוצה לייבא את ההודעות ל-OE. אבל זה עושה בעיות. ע"פ MICROSOFT אני אמור להתקין OUTLOOK רגיל ואז זה יעבוד. לא עבד. ניסיתי אפילו סתם לחלץ את ההודעות עם איזו תוכנה שמצאתי, DBEXPRESS, גם לא עובד. איך לעזעזאל אני מוציא משם את ההודעות שלי?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
כשאני עובד על התוכנה, אחרי זמן קצר היא מציגה כמו "X" על המסמכי וידיאו \ תמונה \ קול שהכנסתי לצייר הזמן (העריכה). אחר כך, כשאני בודק את זה, כתוב "אתר קובץ חסר". זה כאילו שהוא פתאום לא זוכר איזה קובץ זה היה. ניסיתי לשחזר פרוייקט קודם, אבל גם שם היו Xים. מישהו נתקל בתופעה, ויודע איך לסדר אותה?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיכולה לזהות את הכול שלי ולעשות מה שאני אומר למשל אני אמור "CLOSE" היא סוגרת את החלון "OPEN" פתוחת את הקובץ... תוגה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בפיירפוקס. חלונות שאמורים להיפתח בחלון חדש (כי הם תוכנתו לכך) מוצגים בגודל קטן מאשר הם אמורים להיות ולכן אי אפשר לראות את את כל הדף. אולי עוד מישהו נתקל בתופעה זו? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שמשלבת את ICQ וMESSENGER בצורה טובה אני מכיר את GAIM אבל היה לא ממש טובה
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה Studio Version 9 של חברה Pinnacle. אני מנסה להקליט טלויזיה בשביל לימודים. ובסוף אני עורך עריכה וידאו בתןכנה Studio Version 9 אבל יש בעיה. רואים קובץ אחד וסרט מחולק תמונות לחלקים בנפרד. ולא הופך לסרט תמונה אחת. הוא פשוט מתחלק לכמה תמונות סרט. איך עושים שלא יחלק לי כמה תמונות סרט? אני רוצה שיראה סרט תמונה אחת הכל בפנים בסרט. אני נסיתי לבדוק כל מיני כיוונים כל האופשרויות, ולא היצלחתי. מה חסר לי שם? תעזרו לי בבקשה. זה מאוד חשוב לי בץודה מראש מייקל
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
primax Colorado 19200 xp לסורק ! יש לי תדיסק והוא עד ל 98 ! בע חיפשתי בגוגל מצאתי משו אבל לא עזר לי
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
-
היי, יש לי בעיה יש לי דוד של Philips (משהו דק - לא יודע ממש את הדגם), צרבתי סרט DIVX עם קובץ נפרד של כתוביות בפורמט str והוא מציג את הכתוביות בג'יבריש. בדקתי בשפות ויש אפשרות לשנות לפונט רוסית אבל אין עברית יש איזו דרך להוסיף עברית או יש איזו דרך בכלל להציג את הכתוביות בעברית? מקווה שזה הפורום המתאים
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טוב אז יש לי שאלה כזאת , יש לי מינידיסק של סוני דגם MZ-R701 TYPE R עכשיו כשאני רוצה להקליט משהו אני צריך להשמיע את כל השירים דרך הוונאמפ ותאמת זה מתחיל להמאס אחרי זמן מה , אז מה שאני רוצה לשאול זה האם יש תוכנה שאני יכול להשתמש בה שמעבירה את זה ישיריות למיני דיסק בלי שאני אצטרך להשמיע את כל השירים שאני רוצה להקליט ? תודה לעונים....
-
- 0 תגובות
- 424 צפיות
-
-
אני מנסה הרבה זמן איך לסדר לדוד שלי תמחשב ולא מצליח עם התוכנה רדמין כמובן להיכנס לו למחשב אז איך מישתמשים בה? תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום רב .. חבר שלי פתח לא מזמן מפעל ליצור מיטות... כעת הוא רוצה להש/תכלל ולגלוש לעולם המודרני וחפץ בתוכנה לעיצוב והדמייה של המיטות שלו בתלת מימד אפשר גם דו מימדי... האם קיימת כזו תוכנה .?? ואם לא אולי תוכנה לעיצוב אחרת שאפשר דרה לעצב מיטות וכאלה.. (שמעתי על Autocad אך אנני יודע אם היא טובה בשביל מיטות) אפשר לקבל שם או אתר המקשר לחברה שאוכל לקבל פרטים אודות התוכנה..תודה רבה.. נ.ב אם זה משנה ואפשרי אז שהתוכנה תכלול גם את האפשרות שאפשר להכניס אלמטנים כמו ברזל וקישוטים למיטהה טנקססס חב'רהה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה winavi כבר הרבה זמן ואף פעם לא ניתקלתי ההעיה הזות חלק מהסרטים שאני עורך הם נערכים הפוך הכול הפוך מה אני יכול לעשות???? תודה
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
יש אפשרות ב-PREMIER לראות TRANSITIONS בפועל בתוך סרט ולא בתוך ה-SETTINGS?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-