עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by jfkk,

שלום מעלה צילום של התוכנה easeus אני מנסה להעביר את 11gb אל כונן c מקווה שזה הפורום הנכון תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by Forest14,

משום מה, האקספלורר לא פותח חלונות חדשים אלא חדש על חשבון הישן. ניתן לפתוח חלונות חדשים רק בטאבים. בעברית פשוטה - לא ניתן לפתוח חלונות אינטרנט נפרדים.....

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  3. בזמן האחרון יש לחברה שלי מספר בעיות במחשב - ראשית, המחשב לא רוצה להיכבות באופן רגיל. כלומר צריך לכבות ידני בעזרת לחיצה ארוכה על המפסק וזה מעיק. שנית המחשב פתאום נתקע ללא כל סיבה, אפילו תוך כדי כתיבת מייל....או שהוא מודיע כי אינטרנט אקספלורר ביצע פעולה לא חוקית ולכן ייסגר.. יש לי חלונות XP ואנטי וירוס NOD32 הכונן הקשיח מלא בערך כשליש מנפחו, כך שזו לא הבעיה. האם מדובר בבעיית תוכנה או חומרה ואם כן איך ניתן לפתור את הבעיה. איזה תוכנות נוספות (חינמיות) ניתן להוסיף במידה ומדובר ברוגלות, תולעים ושאר צרות. תודה לעוזרים

4. Started by erantzur,

יש לי גרסת סטודנט של SolidWorks 2011. יש לי Windows xp. הבעיה כשאני מעלה את חלון ההתקנה אני לא מצליח ללחוץ על ה-next. החלון נראה כאילו מגיב לכל חוץ מלחצן ה-next. אשמח לעזרה מהירה. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by @guitarsuite@,

שלום שלחו באי סי קיו קישור לאתר ונכנסתי אליו ואחרי חמש דקות האי סי קיו יצא לי לבד ומאז אני לא מצליח להתחבר השגיאה היא the password you entered is not valid please make sure that your caps lock and language selector ara correctly set בתודה מראש..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by berko,

מישהו יודע מה ההבדל בין FILL ל OPACITY ? ואל תתרגמו לי.. תסבירו מה ההבדל בתוצאה, כי לי זה נראה אותו הדבר

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  7. איך אני יכול למצואת את הדרייבר הזה ולמחוק אותו?

8. אהלן חברים, נתקלתי בבעיה עם קורל 8 קניתי מחשב חדש התקנתי XP וקורל 8, וכשאני רוצה לשמור מסמך הוא ונתקע בערך ב 36% (הסמן רץ עד 36% ונעצר שם) לא נראה לי שזה בעית חומרה כיון שבפוטושופ 7 ובקורל 9 הוא עובד חלק נראה לי שזה איזה התנגשות בין קורל 8 לבין XP או לבין הדריברים (לוח אם K8V-MX - ASUS - הכל משולב) עשיתי בדיקת זיכרון ולא מצאתי בעיות (יש לי חצי גיגה) במחשב הישן רץ 98 בלי שום בעיות גם במסמכים כבדים שאלתי היא כדלהלן האם מישהו שמע/קרא על בעית תאימות של קורל 8 עם XP או האם תהיו מוכנים לחפש בשבילי תיעוד על בעיה כזו כיוון שאני השקעתי די הרבה זמן בחיפוש ולא מצאתי (אולי כי לא חיפשתי במקומות הנכונים) תודה מראש נ.ב. אני לא כל הזמן ליד האינטרנט אז יכול להיות שיקח לי כמה ימים להגיב על…

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  9. הממ טוב אחרי שלא הצלחתי לפתור את ה memory lack עם FF עברתי ל Maxthon ונתקלתי בבעיה. כאשר נפתח פופ אפ חדש הוא נפתח בתוך חלון האב והוא מוגבל בגודל של החלון איך ניתן לבטל את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  10. Started by Aviv Bromberg,

למה שאני מריץ סרטון מופיע לי חלון שרשום: Internet Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. if you were in th middle of something, the information you were working on might be lost. For more infomation about this eror, click here למה זה? אני משתמש במדיה פלייר גרסה 10 מה שמוזר אני עדין רואה את הצגת הסרטון, אבל אם אני יוצא מההודעה הכל חוזר לשולחן העבודה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  11. יש חיה כזאת או שזה קצת יותר מורכב? תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by steve_morse,

שלום רב האם לאחרונה מישהו הרגיש לאחר עידכון כרום ל20 איטיות במחשב ובדפדפן ???? הגעתי למצב שפירמטתי,התקנתי מחדש כרום ועדיין אותו דבר. מישהו יודע בעניין?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dima_ga,

איזה תוכנת הקלטה אתם מכירים שכאשר אני יקליט מכרטיס הTV למחשב יהיה סנכרון בין קול ותמונה. עכשיו הסכרון עובד אבל אם מריצים אותו קדימה או אחרוה הוא נאבד ואחרי כ-30 דקות נאבד בכל מקרה גם כן. בקשה עזרה. כעת משתמש בתוכנה PVR150

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  14. Started by tomer87,

לאחר חיפושים רבים במערכת הפורומים אני נאלץ לשאול.. לאחרונה שידרגתי את חבילת האינטרנט מ-750K ל-2.5 מגה...איך אני יכול להגדיר את ההגדרות האופטימליות של האימיול?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by someone,

יש לי בעייה באתר אליו נרשמתי לפסיכומטרי, אני פשוט לא רואה עברית בחלקים מסויימים.. מצורפת תמונה שמדגימה את זה, בה במקום השם שלי מופיע ג'יבריש, בחלקים אחרים באתר פשוט לא מופיע כלום במקום שבו צריך להיות כיתוב בעברית.. במחשבים אחרים אין את הבעייה הזאת. לי יש ויסטה 64BIT וFLASH PLAYER10. למישהו יש רעיון איך לסדר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  16. Started by Chamuelm,

אז ככה - אני מחפש מאיץ הורדות שיתמוך בהורדת רשימה של לינקים עם פרימיום מהאתר Hotfile ניסיתי כבר DAP ו IDM... א"א להוריד רשימה אלא קובץ קובץ - וזה נהיה סיוט כשמורידים 60 לינקים תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by NIRAN,

iam in the USA and iam using a computer without hebrew installed. i went to the control panel to Regional and Language Options and tried to install the right to left languages but i dont have a windows CD so maybe some one can get me those files so ill have hebrew installed? THX

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  18. אני רוצה שתביאו לי תוכנה מצויינת אולטימטיבית לתחזוקת המחשב. שמנקה קבצים פגומים\רג'יסטרי וכו... זה מאוד חשוב לי לא מחייב תוכנה חינמית אני מעוניין גם לרכוש אותה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  19. הנה כל הסאגה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331001.msg2863515 ניסיתי כבר להסיר ולהתקין מחדש דרייברים, להסיר ולהתקין דרייברים ידנית, אוטומטית, בפעם האחורנה יש שיפור כי המשחק לא מתרסק במהירות (התרסק אחרי שעתיים וחצי משחק), ועדיין אחרי שהוא מתרסק, או שאני יוצא ידנית, אז אי אפשר להכנס למשחקים לאחר מכן.

20. Started by IzikDude,

יש לי את הלוח אם - DFI Lanparty UT NF4 Ulra - D ומעבד - AND Athlon X2 וכשאני בא להוריד את הדרייבר מהאתר של Nvidia יש לי שתי אפשרויות - מה לבחור ?? באחד כתוב AMD ULTRA ובשתיים כתוב AMD X16 תודה מראש לעוזרים !!! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  21. Started by uriroll,

שלום חברים, אני עובד על LCD 42 של LG לאחרונה התקנתי win7 וכעת כאשר אני מגדיר את רזולוצית המסך על 720*1280 השוליים של על המסך נחתכים כל רזוצלוציה אחרת שניסיתי נראית רע מאוד על המסך. האם ידוע לכם מדוע זה נגרם ואיך ניתו לסידור ? (זה כאילו המסך ב-ZOOM כלשהו ...) תודה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by eranmor,

צרבתי דיסק עם קובץ IMG ועכשיו הדיסק קצת נפגם ואין לי אפשרות להעתיק את הקובץ למחשב איזה תוכנות קיימות לשחזור מידע כזה??

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  23. Started by POD,

שלום לכם, רציתי לדעת איך אפשר להגדיר את ה-EMULE כך שיכיר שיש שני משתמשים על המחשב. אני צריך שלכל אחד תהיה רשימת הורדות משלו, INCOMING FOLDER משלו וכו'. הגירסה שיש לי היא 0.44D. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי דיסק שאני רוצה להריץ אותו בדוס, עוד לפני שהמחשב מאותחל, והוא BOOTABLE, אבל כשאני בא לשנות את העדיפויות דרך ה BIOS כדי שיקרא מכונן ה-DVD קודם, אני רואה שיש סיסמא על ה BIOS. איני יכול לנתק את הבטריה של הביוס מתוך המארז, יש איזושהי דרך אחרת?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  25. יש לי על המחשב סרט שהסאונד שלו מגיע כשניה או שתיים לפני התמונה ,יש תוכנה שמסדרת את זה? רצוי שהתוכנה תסדר את זה לתמיד כדי שאני אוכל לראות את זה גם בDVD ולא רק במחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.