תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הכותרת מציגה את הבקשה שלי, אני צריך תוכנה שהיא סוג של חיישן טמפרטורה למעבד כדי לדעת את המעלות שלו. בתודה slim_shady.
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כשמישהו שולח לי קובץ, אני מקבל רק מספר UIN ולא ניק - אפשר לשנות את זה איכשהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שמעו אנשים אני לא יכול לראות במדייה פלייר קבצי מדייה כגון שavi mpg וכו'... סרטים לא יכול לראות ולא שום קובץ אין בעיה במדייה פלייר בטוח יש בעיה אחרת .! אני יודע שזה לא בעיה במדייה פלייר כי בדקתי , אני לא יודע מה לעשות ...אני נואש חהחה ! ;]]] בבקשה תנסו הצעות לפתרון הבעיה ! אני לא יכול לראות שום סרט שום קובץ מדייה ! לא דע' מה לעשות ניסיתי תוכנות צפייה שונות, אני אחרי פירמוט והתקנתי מחדש את כל מה שצריך לא דע' חסר משהו הצילו לפני הפירמוט הכל עבד יפה ! אולי בקודקים
-
- 45 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני צריך להתחבר לאיזשהו שרת ולא מצליח כנראה זה קשור לאינדנט אז השאלה שלי 1-מה זה בדיוק? 2-איך מגדירים את זה? 3-האם זה השם של היוזר של הספקית שלי? 4-איך מגלים מה האינדנט שלי? תודה לעוזרים!!!!! -לא מצאתי מקום שקשור לזה...אז פירסמתי פה אליאור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי GMAIL חדש ושמעתי שזה תומך POP3 אז איך אני מגדיר את זה באוטלווק...כאילו מה אני רושם ב: שרת דואר נכנס (HTTP POP3 IMAP)? ו שרת דואר יוצא(SMTP) מה אני רושם בהם?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
הפיירוול לא נותן לעשות את השיתוף. איך אני מגדיר לו שיתן? יש לי שניים, אחד BitDefender ואחד ZA. איך אני מגדיר להם?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
או לגרום לתוכנה לא לשמור מסמכים אחרונים :s05:
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו בתוכנה Shareaza... אני חושב שהיא טובה.. היא מהירה יש הרבה תוצאות בחיפוש שלה... היא מקבלת קבצי Emule וגם Bt... [glow=red,2,300]מה אתם חושבים עליה?[/glow]
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לדוגמא תוכנה שתפתח לי שרת HTTP קטן, ותריץ קבצי WAP, שנגיד דרך הקלדת הIP שלי בסלולרי אני אוכל לדעת כל מיני פרטים בזמן אמת? ( לא אכפת לי מה, החל ממצב ההורדות באימיול, עד לסתם אם המחשב מתגעגע אלי או לא ;] ) תודה.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אפשר לעשות mount לכונן סידירום דרך DOSbox? ועוד שאלה, איך אני מוחק את ההיסטוריה של החיפוש שעשיתי באתרים שונים ככה שכשאני פותח את גוגל או משהו דומה, לא יפתח לי חלון שמראה לי את החיפושים הקודמים שעשיתי?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מישהו יכול לספר לי מה זאת התוכנה הזאת..? למה היא טובה...? האם כדאי להשתמש בה..?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ערב טוב, כאשר אני נכנס לאתר חיפוש, כמו גוגל, וואלה, ואני מקליד את מילת החיפוש, במקום עברית אני מקבל ג'יבריש. למישהו יש מושג למה ? משתמש ב IE.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ניסתי להתקין deamoon tools במהלך ההתקתנה המחשב נכבה מאז כל פעם שהדלקתי את המחשב הוא נכבה ישר שהווינדוס עלה לפי הוראת טכנאי מחשבים נכנסתי ל SAFE MOOD והוא אמר לי למחוק את התוכנה אך היא לא הסתיימה להתקין אז היא לא הופיע ברשימת תוכנות להסרה בלוח הבקרה וגם בתקייה עצמה של דימון טולס לא היה ניתן להסיר אז מחקתי את הקבצים של התוכנה המחשב חזר לתפקד אבל עכשיו כשאני מנסה להתקין אופיס או נורטון אינטרנט סקיוריטי אני מקבל את ההודעה שבתמונה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לבדוק אם יש לך את האנטיוירוס אבל אם אין לי אני גם יכול? ואם כן אפשר לינק?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
היה לי אנטי וירוס נורטון הוא עיצבן אותי אז מחקתי אותו והחלפתי לאחד אחר או קי עכשיו כנראה שלא מחקתי אותו טוב וכל פעם שאני מנסה לפתוח מסמך של WORD אני משתמש בזה בעיקר לפתוח מסמכים באינטרנט זה רושם WINDOWS INSTALLER ומעלה חלון חדש שכתוב RE INSTALL NORTON ANTI VIRUS ואני לוחץ או קי ווינדוס ינסטולר על ביטול אבל זה ממש מציק איך אני יכול לסדר את זה? אולי למחוק את מה שנשאר מהנורטון...
-
- 13 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אחרי שהוספתי כתוביות עם וירטואל דאב אני צריך להפוך את הקובץ שיצא ל MPG נכון? אז אני השתמשתי ב TMPGEnc וגם ב WinAVI ובכולם התמונה יוצאת לאט מדי (יש לאגים) וגם היא קטנה לעומת הקובץ המקורי או שהיא גדולה והיא לאט מדי וב 2 התוכנות אחרי הקידוד האיכות חרא במיוחד כשמעבירים למסך מלא, מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום רב, מה שלומכם? רציתי בבקשה לשאול אם מישהו יכול לעזור לי ב-CITRIX ל-DOS? הורדתי את התוכנה ל-DOS ומשום מה היא נתקעת לי? האם למישהו יש מושג מה עליי לעשות.???
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
ברשותי התוכנה הנ"ל אך אני לא יודע להשתמש בה,כלומר אני תותח במתמטיקה אבל אפס בתוכנה... יש מדריך בעברית כי את ה- tutorial אני לא מבין ולא בגלל האנגלית אלא פשוט בגלל שהוא לא מוסבר טוב מבחינת הזנת הנתונים ולא מבחינת איך לרשום אותם (הדרך לרשום אותם ע"מ להציג פתרון, ולא רק לדעת לבטא שאלה ע"י התוכנה) אז או שמישהו כאן יגיד לי איך אני "רואה" פתרון וכותב התרגיל ע"מ לראות הפיתרון או מדריך עברי משלנו או שאני משתגע פה !!!! :s05:
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי קובץ ב EXCEL עם המון שמות. יש לי דפים עם הרבה מדבקות קטנות כאלה שאפשר להדפיס עליהם. אני צריך איכשהוא שהמחשב ידפיס לי את השמות על המדבקות (כל מדבקה שם אחר, כי זה טירוף לעבור מדבקה מדבקה ולכתוב את השמות על כל אחת מהם) , והבנתי שאפשר איכשהוא עם WORD לעשות את זה. זה דיי דחוף לי. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם החלקים שהזמנתי הם אלה שקיבלתי לכן אני מחפש תוכנה שתראה את המפרט תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
טוב חברה תשמעו מה קרה לי. פרצו לי דרך המירק - פורט 5000 או 6667-6669 היה לי Norton Internet Security 2005 והוא לא חסם ת'פריצה... אולי זה בגלל שהיה לי trojan yael.exe שקיבלתי אותו במירק בבוקר. אבל מחקתי אןתו דרך הSafe Mod ועשיתי registry clean ואז פרצו לי בערב. הפורץ מחק לי כמה דברים על המחשב ואחרי ריסט הוינדווס עשה לי בעיות..אז עשיתי פורמט, גם ככב התכוונתי לעשות פורמט השבוע. יש לי מודם ראוטר אם זה עוזר - ALCATEL Speed Touch 510 פרוץ. הfirewall הפנימי של המודם היה תמיד על off כי לא ראיתי בו צורך כל שהו. חבר שלי המליץ לי על Outpost Firewall 2.5 Pro ועל ESET Nod32 Antivirus v2.12.4 זה מה שיש לי עכשיו, ואני רוצה להיות בטוח ומוגן... יש אולי firewall או antivirus יותר טובים מ…
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח כמות גדולה של קבצים במיל בלי זיפ אני משתמש ביאהו והבעיה היא שאני לא יכול לצרף את כולם במכה אחת אלא אחד אחד (קובץ לחכות שהוא יעלה ורק אז עוד קובץ) יש איזה תוכנה שעובדת עם יאהו או איזה מיל סרבר שבו זה יותר פשוט???
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הורדתי את העונה הראשונה של חברים יש 24 פרקים כל סיומת של פרק היא OGM יש לי די.וי.די קורא דיוקס אבל את הפורמט הזה הוא לא קורא מה אני יכול לעשות כדיי שאני יוכל לראות את זה בדי.וי.די ואיך לעשות את זה? תודה דרך אגב על העטיפה של הפרק שצרבתי כתוב ogg vorbis אם זה עוזר במשהו
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום. התקנתי daemon tools והוא יצר לי כונן וירטואלי, עכשיו השאלה שלי איך אני מבטל את הכוננים שלי?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
או שזה יוצא איך שאני ניכנס או שכשאני עוזב אותה היא פשוט נעלמת לי וניכבת...מה עושים לא ניפגשתי בחיים עם תוכנה כזאת בעייתית זאת תוכנה שאמורה להישאר הרבה זמן דולקת משום שזאת תוכנת הורדות... ואני פשוט חייב אותה זאת הגירסא הכי חדשה... :s05:
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-