עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Omerole,

מכונת NOSCRIPT ובעיקרון חוסמת את כל הjavascripts ברשת....ניתן לפתוח אתרים שאתם סומכים עליהם (ראו ערך hwzone.co.il ) ניתן להוריד אותה מהאתר עידכונים של מוזילה....

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  2. עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי רק בעיות שיש לאנשים עם התוכנה הנ"ל ולא מצאתי שום מקום שיש בו סקין להורדה, האם מישהו יכול לעזור לי? אני מחפש סקינים לתוכנה.

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  3. Started by guypld,

בעבר כשלא הייתי במחשב שלי אז הייתי נכנס לאתר של איסיקיו ודרך שם שולח הודעה עם המספר והסיסמה שלי, עכשיו אני לא מוצא את הדף שמאפשר לשלוח SMS דרך אתר אינטרנט, מישהו יודע אולי מה הכתובת של האתר? היא אמורה להיות באתר הרשמי של ICQ אבל היא פשוט נעלמה לי. אני מקווה שהבנתם אותי : תודה !

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by alex188,

שלום יש לי בעיות התחברות בקאזה, היא פשוט לא מתחברת לי. הגדרתי את החומת אש כמו שצריך, מצאתי את האשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160579.msg1358660#msg1358660 ופעלתי לפי ההוראות אך משום מה זה לא עובד עדיין. יש למישהו הצעות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  5. Started by supercars,

מצטער מראש אם האשכול לא מתאים לפה. מישהו מפה היה בזימון לגרפיקה ממוחשבת בצבא? עבר ראיון? ויוכל להסביר לי קצת על הדרישות של הצבא, הידע הנדרש בתוכנות השונות של אוטודסק וכד'. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור לי תקציר של דקה או כמה שזה לא יהיה מתוך קליפ ארוך יש דבר כזה? אני יודע שיש תוכנות וידאו שאני יכול לערוך אבל אין לי נסיון איתן, יש אולי תוכנה שיכולה לעשות לי את זה באופן אוטומטי? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  7. Started by Blue Omega,

מישהו יודע אם יש איזה שהוא Plug-in לנגן Sonique שיאפשר תמיכה בעברית ?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  8. יש לי CORE 2 DUO 6600. אני יכול להפעיל אותו כ2מעבדים או כמעבד אחד.(דרך ה BIOS). באיזו תצורה הכי כדאי לעבוד עם המעבד כשאני ממיר סרט בתכנת TMPGENC? מה יהיה שונה בצורת העבודה? תודה.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  9. לאחר פירמוט, לא שומעים קול, ברגע שמשמיעים קובץ קול כלשהו עולה הודעת שגיאה כלשהי (אם אתם רוצים אותה אז תגידו, אבל רשום שם משהו על דריברים). לפני הפירמוט עם עבדו בסדר גמור . . . מתי שאני ניכנס ללוח הבקרה, התקני שמע ושם אני ניכנס לטאב "שמע", איפה שרשום "התקן ברירת מחדל" לא מופיע כלום ברשימה . . . אולי זה המקודדים, אני יתקין ויראה עם הבעיה נפתרה |: על איזה מקודדים אתם ממליצים ? נ.ב: לאחר התקנת המקודדים עדיין לא עובד, מופיעה לי השגיאה הבאה: BAD DIRECTSOUND DRIVER .Please install proper drivers or select another device in configuration . Error code : 88780078 עייני בפתרונות שהיו פה אבל לא מצאתי מענה . . . אין לי מושג איזה דריבר אני צריך, או מאיפה אני מוריד אותם. מישהו?? נ.ב הר…

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by THE_COMMANDER,

איך אני עושה שיהיה לי סרגל כלים של אופיס אני מתכוון שיהיה בשולחן העבודה (יש לי אופיס 97 לא נראה לי שזה גם משנה....) ???

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני משתמש בתוכנה כדי להוסיף תרגום לסרט DVD-R ולכן אני צריך לדעת איך לחלץ דרך התוכנה עותק אורגינלי של הדיסק ואיך לחלץ DEMUXE ... תודה..

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by eladbu,

Teleport Ultra v1.40 מישהו מכיר את התוכנה שמעתי שהיא זכתה בפרסים רבים וממש לא יודע איך משתמשים בה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  13. אשמח למדריך, לא הצלחתי דרך האתר של נטויז'ן בתודה מראש, רועי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by silky,

אמנם מערכת ההפעלה עליו, אבל אני דואג לעשות לו Defrag עם Diskeeper 2009 (פעם בשבועיים בערך נכנס ובודק מה מצב הכונן לפי התוכנה- ופועל בהתאם). כונן ה 1.5TB מהסדרה השקטה של SEAGATE עובד במהירות הגיונית (ויותר גבוהה) ממוצעת של כ 75MB עם MAX 95MB. האם הכונן בדרך למות? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by ido2309,

היי, לאחרונה קופצת לי הודעת אזהרה בדפדפן שאין לי מושג מהי. הדפדפן ממשיך לעבוד כרגיל כשאני לוחץ "המשך". למישהו יש מושג? זוהי ההודעה:

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  16. Started by squid,

אני מחפש תוכנה יעילה, שיודעת להתמודד עם קבצי WMV שיושבים על שרת שמשדר ב RTSP. הקבצים הם בין 150 ל 200 מגה. ואני מאמין שזה שרת VIDEO של מיקרוסופט. בדקתי את HIDOWNLOAD, שנתקעת, ומורידה חצי מהקבצים דפוקים, ואת COSOFT STREAM DOWNLOADER שחותכת לי 10 דקות מהסוף. בנוסף בדקתי את WEB STREAM RECORDER, שעד עכשיו עבדה מצויין, אבל אין בה אפשרות של BATCH. בבקשה, אם יש מישהו שיש לו ניסיון עם תוכנה שעובדת טוב, או שאולי יכול להגיד לי אם אני עושה משהו לא טוב, אני מאוד אעריך את זה. רק מידע מקצועי בבקשה. תודה, Squid

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  17. ניסיתי לכל המיילים שלי והוא לא מתחבר אולי צריך לשנות הגדרות ?אין לי מושג בזה !

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by Alienware,

לאחר פרמוט באתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי (NVIDIA 7300GT), צצה ההודעה הבאה: לא משנה איזה גרסא של הדרייבר אני מנסה, זאת ההודעה שאני מקבל. הצעות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by domuzy,

מותקן לי אופיס 2003 באנגלית. כעת אני מבקש להתקין את WORD2003 בעברית מאופיס 2003 הגרסה העברית, אבל בלי להסיר את כל האופיס ולהתקין מחדש אלא רק את WORD. ניסיתי פעמיים, הוא נתן לי לבחור בין 3 אופציות: הסרת אופיס והתקנתו מחדש; זיהוי ותיקון פגמים; הסרה לחלוטין. את השתיים הראשונות ניסיתי אבל הן לא עונות לי על הדרישה. אני פשוט לא רוצה להתעסק עם היומן והפרטים שיש לי בOUTLOOK בגלל זה אני לא רוצה להתקין מחדש. ישלמישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by יוניק,

במהלך התקנת התוכנה Iceows המערכת הודיע התקנת קובץ inf נכשלה,הסיבה:הגישה נדחתה. מה אושים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  21. יש לי בעיה אחרי שאני משחק קאונטר סטרייק hl.exe עדיין רץ ברקע ברשימת תהליכים בctrl+alt+del אני מנסה לעשות לו end proccess אבל זה לא עושה כלום מה יכולה להיות הבעיה והאם יש תוכנה שיכולה לסגור כל דבר ?

22. Started by menahem2009,

יש לי תקיעות קטנות בassassin's creed revelations לא בכל שלבי המשחק אלא במקומות מסוימים התקנתי ווינדוס 7 חדש ולא עזר

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  23. Started by sir f,

הורדתי את העדכון והמשכתי להריץ את הFF בכוונה לאתחל אותו אח"כ, כשאגמור לעבוד. בין לבין, הווינדוס התעדכן ואותחל. כאשר הרצתי את הFF, הוא התקין את העדכונים וקינפג אותם, ואז הFF פשוט לא עלה יותר. הוא לא הגיע גם לשלב של בדיקת התוספים וכו'. פשוט היה את מד ההתקדמות של ההתקנה, ואחרי שהוא סיים הפנדה לא עלתה לי יותר. פתרתי את הבעיה.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  24. אני משתמש כרגע בתוכנה AVS video converter אני בד"כ משתמש בה לקיבוץ וידאו שיתאים לטלפון נייד מבחינת איכות ונוחות היא טובה מאוד, אבל רציתי לדעת אם יש לה תמיכה בכרטיס מסך? משהו כמו CUDA למשל.. ואם יש תוכנות אחרות שאולי יותר מומלצות ממנה לקיבוץ והמרה של סרטונים עם תמיכה במאיץ גרפי? תודה!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by origmi,

יש לי בעיה עם המחשב זה קרה לי כמה פעמים כשגלשתי באינטרנט עם כמה טאבים או כשהפעלתי תוכנת מיוטורנט המחשב פשוט ניתקע לא מגיע לא מעלה מסך כחול שום דבר פשוט אי אפשר לעשות כלום חוץ מלעשות ריסט למחשב ניסיתי לעשות בדיקת ווירוסים הפעלתי CC CLEANER בדקתי גם את החום והכל בסדר עם מישהו יכול לעזור בבקשה שיענה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.