עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני כמובן עובד עם FF, אבל ההורים שלי רגילים לIE. אני צריך חוסם כמה שיותר פשוט, אחרת הם יסתבכו. פופ אפים פחות חשובים, כל פרסומות הפלאש בוואלה וחבריו הן המטרה העיקרית. תודה, LazyBoy

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  2. שלום..יש לי בעיה רצינית בביטורנט הוא מראה לי את ההודעה "Couldn't find an available port to listen on" ואז הוא נשאר במצב stop.. יש לי ראוטר אך פתחתי את הפורטים ואת סידרתי את הip... לא שיניתי שום דבר רק יום אחד זה פשוט הפסיק.. יש לציין שיש לי תוכנות אחרות כמו אימיול ואזארוס שפועלים מצוין.. אבל lh-bittorrent הוא פשוט הרבה יותר מהיר.. אשמח לכמה שיותר תגובות

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  3. אני מחפש תוכנה פשוטה שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר, המרת קבצי וידאו בפורמטים הבאים : AVI, MPG, MPEG, WMV, ASF ושאר קבצי הוידאו לפורמט החדש MP4 ? תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. היי.. אני מחפש נגן סרטים שיודע להסגר מעצמו כשהסרט נגמר. המליצו לי על media player classic אבל שם צריך לכוון את זה כל פעם כשמפעלים סרט, התוכנה לא זוכרת את ההגדרה הזאת... אני מחפש תוכנה שיהיה אפשר להגדיר את זה אוטומטי... תודה..

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  5. Started by liloli,

אהלן אנשים. אני מחפש תוכנת צפייה שאפשר להפוך בה את התמונה ב180 מעלות. ושתהייה אפשרות לצפות עם כתוביות. תודה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  6. Started by B0o!,

שלום! יש לי בעיה עם המירק שלי. עד היום הכל עבד חלק, התחברתי למירק, דיברתי, עשיתי AUTH וכו' בלי בעיות. לפני כמה ימים החלטתי להתקין את ה-NoNameScript, ההתקנה עברה חלק, אבל כאשר פתחתי את המירק וניסיתי להתחבר לא הצלחתי! חשבתי אולי זה הסקריפט, אז הסרתי אותו וניסיתי לחזור למירק הרגיל שלי אבל זה כתב לי את אותה הודעה בדיוק!!!! נסיתי גם את הסקריפט 953 וזה גם עשה את אותה הבעיה!@#%#@ [ הנה התמונה של מה שזה כותב לי: http://img149.imageshack.us/img149/2413/mircprob4ts.png ] את ההגדרות עשיתי ככה: רשמתי אימייל, שם, ניק... ובסרבר QakeNet: Random Server...... מה אני עושה?? ואני מעדיף שאני אוכל להיות עםהNNS...

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  7. דרוש לי אישזהו כלי שבעזרתו אני יכול לעשות שליפה על כל שרת הדואר (Exchange 2000) ולראות את התיבות שאליהם כל משתמש רשאי לגשת. הסיבה שאני לא עושה את זה ב דרך הממשק של AD היא שיש לי כמות גדולה של תיבות ואני רוצה לקבל דו"ח שיציג לי את ההרשאות של כל המשתמשים.

• 0 תגובות
    • 447 צפיות
  8. Started by deso,

אני צרבתי דיסק מקורי של משחק בעל 550 מגה (זה משחק שצריך דיסק בכונן D: כדי שהוא יעבוד).. אני התקנתי את המשחק, התחלתי לשחק עם הדיסק הצרוב, פתאום זה רושם: בעיה בTEMP 36- ואז אחריי 2 דקות שהמסך שחור, זה עושה: Cannot Read :A בטל ביטול אני לוחץ על שנייהם, המחשב נתקע לגמרי!! הייתי חייב לכבות אותו!! יש רעיונות?! הבעיה השנייה: התקנתי משחק, מחקתי אותו וגם עשיתי UNINSTALL עכשיו אני מנסה בכל דרך, ולא מצליח להתקין את המשחק שוב. כשאני לוחץ על ההתקנה ממיקומים שונים, זה לא עושה כלום! מישהו מוכן לעזור? אני מיואש! אם לא אמצא פתרון לזה, יהיו לי מלא בעיות במשחקים!

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  9. הנורטון חוסם לי את התוכנה play 65 אני מקבל הודעה שגיעה בהתחברות לשרת כשאני מבטל את הנורטון הוא מתחבר בלי בעיה איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  10. כמו צ'אטים והבלוגים בתפוז וכל השיט הזה, כי יש לי איזה בעיה ב IE ואני לא מצליח להפעיל איתו כלום מאלה והוא בדרך כלל נתן לי את הקישור הורדה אוטומטית אבל עכשיו הוא לא נותן... קיצר אם ישהו יודע על מה אני מדבר שיתן לינק...

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by avi333,

תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  12. מחפש תוכנה שמדמה עט אלקטרוני לשימוש בעכבר בקיצור שאוכל לרשום במקום עט אלקטרוני { חשמלי דיגיטלי דרק } בשביל שאוכל להשתמש בפונקציה כזו לתוכנת המסנגר אני מקווה שיש דבר כזה חיפשתי בגוג :-\ לא מצאתי .... אני זקוק לא רק למסנגר ובישביל מסמכים אלקטרונים לחתימות עם ארגונים כמו בנק .דואר . חברת קדישא ...... ולא אני לא אקנה עט כזה אמיתי בשביל כמה חתימות בשבוע ואני לא אשתמש בפקס תודה רבה למי יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  13. שלום לכולם ,יש לי רשת ביתית ואני מחפש תוכנה שתשלוט על המחשב השני היה לי פעם את התוכנה אבל אני לא זוכר את השם שלה אני חושב קוראים לה משהו כמו samt מדיה.. תודה לעוזר.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  14. Started by SHAY951,

שלום לכולם, ניסיתי להתקין אצל חבר VB - מדיסק מקורי (יש לציין שנוסו מספר גרסאות נוספות מדיסקים אחרים). בתחילת ההתקנה (בכל המקרים) המחשב מציג הודעה שחסר הקובץ shell.dll ומפסיק את ההתקנה. מה לעשות? לאן להתקין קובץ חדש של DLL ? ואיך בדיוק? (זה אמור להיות בדיסק או משהו?) העניין דיי דחוף, אז אשמח לתשובה מהירה. תודה מראש 8)

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  15. Started by dror_gh,

מחפש דרייברים לכרטיסים הבאים ללינוקס : Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card PCI Intel 82801BA ICH2 - AC'97 Audio Controller [b-4] PCI תודה רבה על העזרה

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  16. שלום, אני משתמש בפיירפוקס ולאחרונה העלתי את הרזולוציה מ1024X768 ל1280X1024 ומכוון שכל האינטרנט מותאם לרזולוציה של 1024X768 (הקודמת) אז אני רואה הכל קטן. בווינדוס העלתי את הDPI והכתב קטן רק בפיירפוקס. האם יש הרחבה או תוכנה לפיירפוקס שתאפשר למתוח את דף האינטרנט ממימדים של1024X768 למימדים של 1280X1024?? נ.ב. שכחתי לכתוב שגם כל התוכנות של הזום והגדלות התמונה והטקסט הם הורסים את הדף ולא מותחים אותו.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  17. Started by dorratz,

אני רוצה למחוק את האופיס שלי (2003Pro) לגמרי, כאילו הוא אף פעם לא היה מותקן על המחשב... האופיס הסתכבך לי פה, ולא עוזרת התקנה מחדש או תיקון וכל זה... משהו מהרג'יסטרי או משהו, איך אני מעיף ה-כ-ל. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by zoharco1,

אני מחפש עידכון גירסה ל זירוקס PE16 עם עברית צרובה אני יודע שב HP ניתן להתקין עברית צרובה דרך האתר אני חייב לעדכן את הזירוקס

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  19. Started by H.I.V,

שלום אני צריך תוכנה שתלחץ על כפתור מסוים בשעה שאני יכוון לה נגיד אני רוצה שזה ילחץ לי על אנטר בשעה 12:00 בדיוק לפי השעון של המחשב מישהו מכיר כזאת תוכנה? תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  20. טוב אז ככה התקנתי פלאש 5 במחשב לחצי פעמיים המחשב עוש הממש לפרק זמן קצר של פחות משניה כאילו הוא חושב וזהו לא עושה כלום לא מעלה הודעת שגיאה כלום הפלאש לא עולה אמרתי אולי זה גירסה חמש או משהו לא טוב בהתקנה.. אותו הדבר קרה לי עם פלאש MX2004 גם הוא לא עולה לי אותה הבעיה... מישהו יכול לשאר מה יכול לגרום לזה תודה למי שעוזר ודרך אגב תוכנות אחרות וגם גרפיות כמו פוטושופ 7 וכו עולות בסדר בלי בעיה.. ומישהו הביא לי פלאש על דיסק זה כן עולה כאילו בלי להתקין העתיקו את כל הקבצים לדיסק ואני רק לוחץ הפעלה אבל הפלאש ישן ועם בעיות.. בכל מקרה עזרה!! תודה!!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  21. כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש מנהל הורדות ומעוניין לשמוע מה אתם ממליצים, ובנוסף אני מעוניין באתרים עם ביקורות של המנהלי הורדות הטובים ביותר. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by The UnKnown,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 17:52:58, on 19/11/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\PROGRA~1\MOZILL~1\FI…

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by TOMMYB1,

הלוח: P4S800D ציפסט:SIS655FX חברה יש לי מחשב והתקנתי בו כונן SATA אבל כאשר אני בא להתקין את WINDOWS XP SP2 הוא אינו מזהה לי את הכונן. גם בביוס הכונן אינו מזוהה. אני יודע שבהתקנה של ה WINDOWS יש הוספת דריבר לכונן SATA. וניסיתי גם את הדריברים שיש בדיסק של הלוח. אם מישהו יכול להביא לי את הקבצים או לרשום לי איזה קבצים צריכים להיות זה יעזור.. תודה מראש טומי

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  24. אז הבעיה היא כאשר אני נכנס לCARSFORUM אני לא יכול לראות תמונות שמצורפוץ לפוסטים בגלל ה ZA שכיויכול חוסמת אותן או משהו כזה איך לבטל את האפשרות של חסימת התמונות

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  25. Started by miki26,

אני צריך המלצה לפיירוול קליל שלא יחסום לי את הרשת הביתית... רצוי חינמי... תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.