עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nissim60,

האם מישהו מכיר תוכנה למאפשרת לחסום גישה למחיצה כך שמי שאין לו סיסמה לא יכול לפתוח אותה ולא יכול למחוק אותה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  2. Started by domuzy,

לפעמים אני מחפש קובץ כלשהו ב"גלובלי בשרת", ונאמר שאני מחובר באותו הרגע ל-SONNY BOY 1. חיפש חיפש-לא מצא כלום! אני עובר לשרת אחר, נאמר RAZORBACK, ושם הוא מוצא לי תוך שניה מלא מקורות. עד פה אני מבין! כעת, מכיוון שבכל זאת לסוני בוי יש יותר משתמשים באותו הרגע, אני חוזר אליו, והנה זה פלא- הקובץ שמצאתי ברייזורבק עדיין ממשיך לרדת ומספר המקורות לא משתנה באופן משמעותי (אם בכלל). שאלתי היא- איך ייתכן שכדי למצוא מקורות הוא לא מצליח כשמחובר לשרת X, אבל אחרי שהמקור נמצא בשרת Y, ניתן להמשיך מאותה נקודה בשרת המקורי, כלומר ב-X??? תודה.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  3. צריך שם של תוכנה שמחלקת משחקים כבדים

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by re5pect,

שלום, לאחר חיפוש לא מצאתי כל מידע בנושא אז פתחתי ת'ראד חדש.. יש לי כבלים, ואני מחפש פייר ול טוב, שכמובן גם יפעל בכבלים, או הדרכה איך ל"תקן" את הבעיה של פייר ולים בכבלים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by shahar07,

אני לא מצליח למצוא פתרון, כל פעם שאנ י מעלה את המחשב הוא מודיע לי הוא לא מזהה את ה usb reciver ועוד כמה התקנים של usb יש לוח של asus p5w dh ומערכת ויסטא כל העידכונים שעשיתי לא עזרו מה אפשר עוד לעשות ?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by pc student,

חברה אני מחפש תוכנה נורמלית לצילום במצלמת אינטרנט !! בבקשה חברקה אני חייב את זהה! : (

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. מישהו מכיר פלאגין שמארה את התמונות (AVATARS) של הרשימת אנשים ממסנג'ר במירנדה? וגם מתעדכן שהם משנים תמונה? היה לי משהו כזה ואני לא ממש מוצא את זה שוב, חיפשתי שם באתר ולא מצאתי וגם משהו שמראה את השורה שכל אחד כותב אם אתם מכירים תודה

8. רצוי חינמית

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by Cyron,

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  10. Started by mayhem,

חברים שלום, יש לי בעיה מוזרה שאני משער שחלקכם נתקל בה. התקנתי את הצורב כ sec.master ויש עוד cd שמותקן כ sec.slave הכל מותקן כמו שצריך.. ווינדוס מזהה את הכונן של הצורב אני מכניס דיסקים והוא קורא אותם הכל טוב ויפה , כשאני בא לצרוב בנרו התוכנה נותנת לי את כל האופציות הרגילות אך כשאני לוחץ על כפתור הצריבה burn התוכנה נותנת לי אופציה של "image recorder" בלבד כאופציה של הצורב שניתן לצרוב דרכו, גם אם אני צורב קובץ image ל hdd עדיין אני לא יכול לצרוב דרכו לדיסק. ז"ה התוכנה לא מזהה את הצורב שלי. הצורב שלי הוא חדש חשוב לציין מדגם: HL-DT-ST dvd+-rw GSA-H42N צורב של LG ואני משתמש ב win me. כמו כן הרצתי את ה Nero InfoTool והוא רשם לי בלשונית האחרונה של ה ASPI שחסר קובץ WNASPI32.DLL ב…

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  11. בדרייברים של ATI יש אופציה לכיווץ המסך , ואז הכל מסתדר לי עם הרזלוציות הגבוהות שאני עובד איתם כרגע לעומת זו בכרטסי NVIDIA אין את האפשרות הזו , אפשר להזיז את הסמך רק שמאלה או ימינה , קיימת תוכנה כל שהוא או תוסף לדרייבר שיתן את האופציה הזו ?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  12. אהלן, אני זוכר שבווינאמפ בדרך כלל יש תמיכה של עשרות קבצים ביניהם FLAC WAV וכו'. משום מה בוינאמפ 5 האחרונים שניסיתי להתקין 5.552 אין תמיכה בקבצים האלו. למה זה ככה? אני עם וינדוס 7 אם היא גורמת לכך. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  13. הי, אני צריך המלצה לתוכנה שיודעת להפוך שמות שירים בעברית (הנגן שלי יודע להציג רק עברית הפוכה). אם היא יודעת להפוך גם תגי ID3 בקבצי MP3 זה בכלל יהיה פצצה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. יש לי סרט של 3 חלקים בפורמט VCD יענו .mpg כל אחד 800 מגה ואני רוצה לצרוב את זה על דיסק DVD אחד, יש לי צורב דיוידי והכל.. רק איך אני עושה את זה בנרו ?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  15. שלום לכולם. היה מותקן אצלי במחשב נורטון אנטי וירוס תקופה ערוכה. נגמר לי החוזה איתם ולא חידשתי. לאחרונה התקנתי את NOD32 אבל שמתי לב שהוא דפק לי את התוגנה ביטורנט. אין לי מושג איך אבל נסיון לסדר את הבעיה לא העלו הצלחה. עבדתי עם קספרסקי אבל גרם לי לבעיות חיבור. האינטרנט נהייה איטי בטירוף. בקיצור אם מישהו יודע איך להפעיל את הביטורנט עם NOD32 אני אשמח לטיפ. או לאנטי וירוס חזק וטוב. תודה מראש L.A

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by IlanF,

שמתי את זה כאן כי אני בטוח שזה משהו בתוכנה... הTABLET עובד מצויין חוץ מה"כפתורים" למעלה בלוח (NEW OPEN SAVE...) כשאני לוחץ עליהם לא קורה כלום. בהגדרות של הTABLET אפשר להגדיר את הקיצורים והם אמורים לעבוד, אבל כלום לא קורה... מי שלא מבין על איזה TABLET אני מדבר הינה קישור: http://www.geniusnet.com/geniusOnline/online.portal?_nfpb=true&productPortlet_actionOverride=%2Fportlets%2FproductArea%2Fcategory%2FqueryPro&_windowLabel=productPortlet&productPortletproductId=341204&_pageLabel=productPage&test=portlet-action באתר של GENIUS לא מצאתי כלום על הבעיה הזאת

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  17. האלן חברה, חבר שלי בנה פורט אינפרא אדום שמתחבר לCOM ועובד עם התונה LIRC המאפשרת לו לתת פקודות בעזרת השלט של YES ומפענכת אותם. הבעיה היא שהתוכנה הזו מתאימה רק לפורטים שמתחברים לCOM ולי יש אינפראדום שמתחבר לUSB, מישהו מכיר תוכנה שמסנכרנת את התדר של השלט של YES (רצוי עם פלאגין לווינאמפ) תודה מראש, אני בטוח שהרעיון ידליק פה כמה חברה..(,

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by parAzoid,

אני צריך שתתנו לי את השם של הסקין או לינק אליו. הנה תמונה שלו: http://img216.imageshack.us/img216/4936/untitleddo1.jpg תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. מכירים שאתם מנגנים שיר ברקע ורוצים שהוא יהיה בעל קול של ילד או מבוגר וכו'.... יש תוכנה כזאת פשוטה להפעלה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  20. טוב אז בעיקרון אני רוצה שהמחשב שלי יעשה ריסטרט בזמנים שאני אבחר בלי התערבות שלי כל פעם.כלומר שאני אגדיר לו נניח לעשות ריסטרט בשעה 16:00,18:00 ו21:00 והוא יעשה לבד ריסט בשעות הללו.

21. Started by Nir Ben Aharon,

אני רוצה לפתוח את ההיסטוריה של ההודעות של ה-icq שלי (מלפני כמה שנים), אני כמעט בטוח שזה שמור במחשב כקובץ בסיומת המסתורית qdb . יש לכם מושג איך אפשר לצפות בתוכן של הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  22. Started by Mamimo,

שלום, התקנתי לאימי אופן אופיס תוך הבנה שהיא תשרת את צרכיה הבסיסים : 1) צפייה במצגות הנשלחות לה למייל. 2) כתיבה ופתיחת מסמכים ברמה בסיסית. הבעיה היא בצורך הראשון, בעת פתיחת קובץ PPS ב OO הוא ניפתח לעריכה ולא לצפייה כפי שראוי ובנוסף ויותר חמור המוזיקה המצורפת אינה נשמעת בעת ההצגה (לאחר הרצת המצגת כמובן). הפיתרון הזמני שמצאתי הוא להתקין PPviewer, אך האם יש פיתרון איפה שהוא בהגדרות ה OO? חיפשתי וגיגלתי ולא מצאתי. אודה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  23. Started by roeepk,

אני לוחץ על navigator וזה לא נפתח לי

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by horacio,

תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  25. Started by davidreznic,

כותרת...

• 2 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.