עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DOOMASTER,

הי יש לי סרט ב SVCD וגם ב DVIX אבל התרגום ב SUB יש תוכנה ש מאחדת לתמיד את השניים? ???

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by ofeky1,

תמיד שאני מנסה להיכנס אני נתקע במסך הזה: משהו יודע מה צריך לעשות? ניסיתי למחור את הפלש פלייר ולהתקין שוב\לאפס את הדפדפן\לנקות קוקי ואת כל החרטות האלה וכלום לא עזר...

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by dsane,

או כל גירסה אחרת של GHOST לדוגמא

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by kipi25,

שלום, אני מחפש את קובץ ההתקנה של המסנג'ר , אבל בגירסא 7.5.0299 באנגלית. הפכתי את גוגל ומצאתי קישורים רק לגירסא האחרונה - 7.5.0306. בבקשה תעזרו לי.... :-\

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by Swimmer,

מדובר בתוכנה כמו וורד, רק מאוד ישנה.... אבא שלי צריך להוציא קבצים של אנשטיין והדרך היחידה היא דרך אינשטיין... החיפוש לא מצא משהו... אם ומישהו מכיר דרך להמיר את הקבצים אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  6. תודה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  7. טוב אז יש לי שאלה כזאת , יש לי מינידיסק של סוני דגם MZ-R701 TYPE R עכשיו כשאני רוצה להקליט משהו אני צריך להשמיע את כל השירים דרך הוונאמפ ותאמת זה מתחיל להמאס אחרי זמן מה , אז מה שאני רוצה לשאול זה האם יש תוכנה שאני יכול להשתמש בה שמעבירה את זה ישיריות למיני דיסק בלי שאני אצטרך להשמיע את כל השירים שאני רוצה להקליט ? תודה לעונים....

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  8. הפעלתי טריילר של סרט בHD בQT ואין בו צבע אדום! יש לציין כי לכל סרטי הHD אין אדום ושסרטים אחרים פועלים בסדר... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  9. Started by Black Knight,

לפני כדקה התקנתי את הגרסא 1.5 של Firefox החדש, ומלבד הגלגלת שבעכבר אין לי דרך לעבור במסמך למעלה או למטה, משום שנעלם לי ה"קו" שאיתו הייתי רואה גם את אורך המסמך וגם יכולתי לזוז ביתר קלות. יש למישהו מושג איך לסדר את זה? ------- נפתרה הבעיה, מתברר שהבעיה הופיעה בסקינים מסוימים. נא לנעול.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  10. Started by zombie,

כשעוד הייתי בויסטה הורדתי עם ראפיד שייר ו"Jdpwnloader" והכל היה טוב ויפה.. עכשיו הוא מתחיל להוריד, מורית כמה קילו-בייטים ומנסה להתחבר שוב.. למישו יש מוסג איך לסדר את הבעיה? אולי תוכנה חלופית? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  11. Started by etzarfat1981,

שלום, שאני קורא דואר ב-HOTMAIL (דרך IE6) אני לפעמים רואה בג'יבריש, אני משנה את ה-ENCODING וזה מסתדר, אך לפעמים שולחים לי EMAIL שגם אחרי שאני משנה את ה-ENCODING אני רואה גי'בריש, מישהו יודע איך פותרים את הבעייה ? תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  12. האמת שלצערי אין לי הרבה פרטים, כי זה לא המחשב שלי, אלא של חבר, ולנסות להבין ממנו פרטים זה כמו לשאול אישה איזה אוטו יש לה (כחול!). בכל אופן, כמו שכתבתי בכותרת, המחשב עושה לעצמו ריסטרט בעת שהוא מגיע לוינדוס. המחשב כן מצליח לעלות במצב בטוח מצ"ב קובץ מיני-דאמפ, שאני לא הצלחתי להבין ממנו הרבה בדיוק... תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור... עריכה: הבעיה נפתרה ע"י ביטול מס' גורמים שעולים עם עלייתו של המחשב (עדיין לא בודדנו את האשם, אבל ביטול של מספר גורמים פתר את הבעיה). [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  13. התקנתי תכנת גוגל דרייב על מחשב, והוא מחובר לחשבון גוגל שלי, ואין לי גישה למחשב ההוא יותר. (נמצא במקום עבודה קודם). יש דרך ברחוק להגיד לגוגל לנתק את הסנכרון שם ולמחוק הקבצים שיושבים שם לוקאלית?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. תמונה שווה אלף מילים: מה עושים?!? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  15. שלום אני מחפש תוכנה שאני אוכל בעזרתה להעביר מידע רציף בין שני מחשבים, או בקיצור שיר שפועל במחשב הראשון יועבר דרך בלוטוט למחשב השני ויתנגן בו. אם אין דבר כזה אז תוכנה שתאפשר לי לשלוט במחשב המרחוק באמצעות המחשב הנייד דרך הבלוטו יש דבר כזה?!????

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by MatanFrenkel,

אני חושב שיש לי קילוגר , פרצו לי לסטים סתם ככה היום סטים Steam מי שיודע זה תוכנה של משחקים והיה לי שם משחקים בשווי 250 שקל+ אפשר תוכנה טובה שתנקה?

17. Started by Dante_9,

האם יש אפשרות לקחת ארוע מסויים, לעשות לו COPY ולהדביק אותו ביום אחר? אני פשוט רוצה לחסוך את הכתיבה של ארוע חדש כל פעם

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  18. לדעתי, הtoolbar של אתר mako.co.il שמאפשר צפייה בשידורים שונים - למשל, האח הגדול, מתנהג בצורה שמאוד מזכירה malware. 1. מחליף את דף הבית, מנוע החיפוש, ומנוע תיקון ה url של אקספורר ופיירפוקס. 2. מתקין את unisonPlay ו RayV כפרוססים נפרדים, שרצים ברקע באופן קבוע. 3. בהסרה - לא מסיר את את RayV ו UnisonPlay, לא מסיר את mako כמנוע החיפוש. 4. ההסרה של mako כמנוע תיקון ה url של פיירפוקס היא לא טרוויאלית, ודורשת שימוש בabout:config, והחלפת שדה ה keyword.url פירוט: UnisonPlay ו RayV הם תוכנות שמשמשות ע"מ להעביר את התוכניות בטכנולוגיית peer2peer, מופעלות באופן אוטומאטי עם עליית המחשב, ונשארות ברקע גם כאשר המשתמש לא צופה בתכנים. ברשיון של UnisonPlay מוזכר בפירוש שימוש במידע אנונימי של …

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by methodman,

פירמטתי מחדש את המחשב והתקנתי מחדש את האייטונס אני מנסה להוריד מחדש את כל הפודקאסטים אבל התוכנה מקפיצה לי הודעה שאי אפשר אפשר להוריד אותם בחנות הישראלית השאלה היא כזאת איך אני יכול להתחבר לחנות בריטית\אמריקאית ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by xlSnaK,

אני יודע איך בונים גרף בEXCEL רק שהשאלה שלי היא איך עושים שהגרף יתחיל מהנק' 0,0 ? דרך אגב יש לי OFFICE 2007 BLUE EDITION באנגלית תודה P:

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  21. שלום לכולם ... נכון שאני מדבר עם מישהו בicq החדש שזה מראה שאתה מחובר גם בפייסבוק אז אני יכול ללחוץ עליו ולעשות הצג היסטוריית שיחה עם אותו בנאדם ואז נפתח לי חלון עם כל ההודעות שכתבנו אחד לשני ? עכשיו ההדעות נשמרות אפהשהוא במחשב בתור איזשהוא קובץ בתוך איזה תיקייה של ה-icq ..איך אני מגיע לקבצים של אלה שאני מדבר איתם ? שאני אוכל לקרוא את השיחות אבל בתוך קובץ טקסט שנשמר במחשב ? אני יודע שזה נשמר ב-historydb אבל אני לא מוצא את זה ...ביטלתי שאני אוכל לראות קבצים מוסתרים ונכנסתי ל- C:\Documents and Settings\user\Application Data\ICQ ואין שם historydb ועשיתי חיפוש במחשב history וזה לא מצא את מה שאני מחפש ... בתוך התייקיה יש עוד 2 תיקיות אחד bart והשני את המספר משתמש ובתוך התיקייה …

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by dandisc,

כאשר אני מנסה לפתוח קובץ של התוכנה מתקבלת ההודעה הבאה: נוסה כבר להתקין מחדש ולאתחל את המחשב,ללא הצלחה ???

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  23. Started by nati87,

איזו תוכנה אתם מכירים שמציגה מילים לשירים (כמו Evil Lyrics) אבל שיש בה הכי הרבה שירים במאגר שלה...? תודה רבה (=

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by sgsg,

כל שבועיים בערך האאוטלוק לא מסכים להפעיל את החיפוש האוטו' באמצעות האינדקס. כשאני בוחר ב"מצב יצירת אינדקס" הוא כותב "קובץ זה לא נמצא. ודא שהנתיב ושם הקובץ נכונים". אם דרך הרג'סטרי אני מאפס את האינדקס אז זה מסתדר, אבל רק אחרי שווינדוס יוצר מחדש את כל האינדקסים, גם של הקבצים וגם של המיילים - תהליך שלוקח די הרבה זמן וטוחן את הכונן במהלכו. כבר פעמיים קרתה התופעה, לקח לה בערך שבועיים לחזור על עצמה. איפה נמצא הקובץ הזה שהוא לא מוצא ולמה הוא נדפק כל כמה זמן?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.