עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Notter,

התקנתי את האנטי וירוס הנ"ל ועשיתי טעות טיפשית כשהוא שאל אותי אם למחוק את ה trails של הדפדפן כל פעם שאני סוגר אותו. אז אמרתי כן, ואמרתי שלא ישאל אותי שוב... הבעיה היא, שעכשיו כל פעם שאני סוגר את הדפדפן, כל האתרים שנצאים בתפריט גלילה של ה Adress bar, נמחקים. זה בעייתי מאוד, האתרים שם חשובים לי. ועכשיו אני לא מוצא איך לומר לו לבטל את המחיקה כל פעם! אז למישהו יש מושג? אני מקווה שאני לא אצטרך למחוק את כל האנטיוירוס בגלל זה...

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  2. Started by tomer_et,

מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה מגדירים ב-Norton Internet Security לא לסחום יישומים של javascript ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  3. Started by coben,

וכן מה Codec Pack המומלץ ?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by guyyug,

ניסיתי לחתוך סרט בורטואלדאב כאשר פתחתי אותו הוא המיר את האודיו לפורמט שהוא מכיר (במקום המקורי) כאשר רציתי לסנכרן אותו עם הוידאו כל פעם ההשאיה בינהם השתנתה (הכנסתי אשהיה של 5 שניות הקול והוידאו היו ביחד ראיתי קטע אחר חזרתי לאותו מקום וההשהיה כבר לא היתה של 5 שניות והתזמון לא היה נכון ) ניסיתי כמה פעמים והדבר חזר על עצמו P3 667 500MB

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  5. שלום לכולם, התקנתי אנטי וירוס של !AVAST , ומאז אני לא מצליח לפתוח קבצים של אופיס. כגון WORD , EXCEL וכו' לא רק קבצים שקיבלתי במייל גם קבצים שיש אצלי במחשב כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ יש הודעה: "אין אפשרות לפתוח את הקובץ מכיוון שסורק הווירוסים שלך זיהה בעיה עם הקובץ". ויש עוד המשך ארוך אח"כ. מישהו יכול לתת לי פתרון תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  6. עשיתי כפתורים לאיזה משחק שאני עושה עכשיו תנו חוות דעת... אל תפחדו להעיר/להגיד שזה מעפן אני לא יפגע D= רק תנו חוות דעת אה ועלה לי שאלה למה כששמרתי בJPG הוא עושה לי רקע לבן אבל כשאני עושה אותו GIF הוא שומר כמו שעשיתי(שקוף)? [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. אהלן פירמטתי את המחשב עכשיו.. והתקנתי את התוכנה של הREALTEK עכשיו אני רוצה שיהיה לי פס כזה כל פעם שאני מגביר תווליום ... היה לי את זה בווינדוס הקודם... איך עושים את זה ? עשיתי את זה דרך הREALTEK ואני לא זוכר איך

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by LAKOTA,

שלום אנשים, אני היתי שמחה לקבל המלצה מכם לגבי לוח גרפי הטוב למחירו 550 שח. כמובן שהקניה תהיה בארץ, כמובן שיהיה בגודל של A4. אפשרויות לחץ שונות של העט, תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by intel suck,

התקנתי IE7 כיצד אני יכול למחוק אותו? ולחזור ל-IE6?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by slrr,

אם יש לי פלאש פלייר על המחשב הוא כל כמה זמן עושה הכל פתאום בהילוך איטי ואז נתקע ואז משתחרר... מחקתי ועכשיו זה לא עושה.... מה עושים אני רוצה פלאש פלייר...????

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by bluemail,

המלצות ....

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Oranili,

עוד כמה רגעים במחשב שלי ... עשיתי לו ENABLE WINDOWS 98 משהו כזה ב BOOT התקין .. עשה FORMAT ל C ... מתקין .. עוד מעט מסיים וב D אני מקווה שכלום לא נמחק לי . כי הכונן FAT32 ב D ו ב C היה NTFS .. אז היה חייב לפרמט .

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  13. החלטתי לפתוח דיון על הנגן קודם כל כי הוא כבר בשלבים אחרונים (כרגע גרסא 1.0rc3) הנגן הושק רישמית בגרסא 1.0.0. והחלטתי שהוא בשל מספיק כדי שאני יעביר אותו להיות הנגן הראשי שלי (מחליף לאיטונס 8.0.2) והמודעות לנגן הזה נמוכה, לומרות שזהו נגן מעולה קוד פתוח מבית היוצרים של פיירפוקס (איזה משפט מפוצץ, אני נשמע כמו קריין פרסומות ). אז קצת על הנגן, הנגן פותח על ידי מוזילה ומבוסס בגרסא הנוכחית על מנוע גיקו 1.9 (המנוע עליו מבוסס פיירפוקס 3), הנגן דומה קצת לאיטונס, רק נוח יותר, מהיר יותר, עם הרבה הרבה יותר אפשרויות, דפדפן אינטרנט מלא, תוספות כמו לפיירפוקס, קוד פתוח ותומך בכל הנגנים הניידים (כולל איפוד). הנגן קיים לשלושת הפלטפורמות (ווינדוס, מאק ולינוקס) Songbird Songbird עם תו…

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by benor,

הדרישות שלי שהנגן יהיה קל ואיכותי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, התקנתי לפני חצי שעה בערך את ה - FlyakiteOSX v3.0, חשבתי שזה רק משנה את העיצוב של הווינדוס לעיצוב כמו של מאק, אבל זה פשוט שינה הכל ! את הלוגון, את ההפעלה עצמה .. צלילים וכל זה .. ואני פשוט לא רוצה תזה |: אני מנסה למחוק דרך ההסרה של התוכנה .. ופשוט לא נמחק .. כשהמחשב עולה הלוגון של מאק נשאר במקום שזה יחזור ללוגון המקורי של ווינדוס אקס פי .. מה אני יכול לעשות ?! זה ממש מעצבן .. אין לי כוח לפרמט בגלל זה \: תודה רבה מראש לעוזרים ..

• 6 תגובות
    • 492 צפיות
  16. Started by alexrta,

שלום לכולם! אני מחפש מעבד תמלילים חינמי בסיגנון של WORD חשוב שהוא יוכל לפתוח קבצי WORD (כמו .DOC לדוגמא) תודה מראש! נ.ב על תמליצו לי על ה-WORDPAD הוא עושה לי יותר מידי בעיות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Intelee1,

מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לכתוב בעברית בPHOTOSHOP וב-FREEHAND??? אולי צריך להוסיף פונטים ומאיפה אני אקח אותם?? מראש תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  18. אהלן יש לי סרט וידאו ואני מעוניין ללכוד מתוכו תמונה כדי להדפיס אותה. יש לי כרטיס Asus V7700 Deluxe עם כניסת וידאו. השאלה היא אם כדאי לי להשתמש בתוכנות המקוריות שבאות עם הכרטיס או שיש לכם איזושהיא תוכנה טובה שתעשה את העבודה... תוכלו להמליץ לי על אחת? תודה רבה The Doorman

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום, אני מחפש תוכנה מקצועית לעשיית תפריטים לסרטי דיוידי, ישל י צורב אני רק צריך לעשות תפריטים התוכנה של נרו פשוטה מידי בשבילי. בבקשה ותודה מראש לכל עוזר!

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by ron533,

הי, התקנתי לצערי את וינדוס מחדש לאחר התקלה שרשומה למטה, והתקנתי וינדוס לייב מייל . איך אני מייבא את את ההודעות ששמרתי בפורמט DBX לפי התקיות שלהן - לwindows live mail? כשניסיתי לעשות ייבוא דרך התפריטים, הוא מאשר שהעביר אבל לא מעביר כלום. ניסיתי לייבא גם לאאוטלוק הישן ולא עזר. (את הגיבוי עשיתי ע"י העתקת הספריות (של ה Identities ממש ולא ע"י ייצוא מסודר, בגלל התקלה). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  21. Started by BoA,

שלום. אני מחפש תוכנה למצלמת מחשב שתעבוד ב"שקט" וללא ידעת הבן האדם שישב מול המחשב או יסתובב בחדר. שתקליט ללא הפסקה וללא סימנים שיעלו אליה. הכל כמובן מתוך רצון לעשות מן מצלמת אבטחה ולא שום דבר אחר שיעלה לכם בראש... תודה.

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  22. המצלמה היא teac rc-5133 יש לי את הדרייבר שקיבלתי עם הרכישה, אבל שאני מנסה להתקין אותו על ויסטה ההקתנה נתקעת באמצע. לא מפתיע אותי, בינתיים ויסטה היא בושה וחרפה בנוגע לתאימות מול התקנים.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  23. אני מקווה שקשור לפה... הכוונה שברגע שאני יכניס אותו ויעשה שהבוט הוא מהסידי הוא יעלה לי את התפריט הזה עם ה3 אפשרויות...

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  24. ‎‫אדובי מרחיבה את מגוון החבילות המוצעות בארץ לסטודנטים. שתי התוספות האחרונות הן Creative Suite 5‪.‬5 Production Premium ו- Creative Suite Master Collection CS5‪.‬5. חבילות אלה מצטרפות למגוון הקיים הכולל את:‬ ‎‫‏Creative Suite 5‪.‬5 Design Premium ME ‬ ‎‫‏Creative Suite 5‪.‬5 Design Standard ME ‬ ‎‫‏Creative Suite 5‪.‬5 Web Premium ME ‬ ‎‫‏Photoshop CS5‪.‬1 ME‬ ‎‫החבילות מיועדות לסטודנטים הלומדים לתואר ראשון (מינימום שנתיים), שני ושלישי במוסד להשכלה גבוהה אשר מוכר על ידי משרד החינוך בלבד ! ניתן לעדכן את התוכנה לגרסה מסחרית מתום שנה ממועד הרכישה !!‬ ‎‫‫חשוב לציין - שתי החבילות החדשות אינן חבילות ME (כל התוכנות בחבילות אלה הן בגרסה אנגלית בלבד !)‬‬ לפרטים נוספים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by benor,

אני התקנתי אותה כבר (היום) ולדאבוני היא לא מחדשת הרבה... אבל היא לא מפוצצת בבאגים כמו שחשבתי... ראיתי שתיקנו שם באג קטן שהיה בעברית הבאג הוא כזה: נגיד שלמישהו יש שם בעברית ואז הוא שולח לך הודעה אז השם שלו בהודעה יהיה בגי'בריש באיסיקיו השם פה מוצג כעברית ולא כג'יבריש ICQ2003A להורדה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.