עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by --Shadow--,

שלום אני יצרתי בפיקסה סרט avi מצילומים אבל לא ניתן להוסיף audio לסרט יש לכם המלצות לתוכנה שמוסיפה audio ל- avi ? כמו כן האם אתם מכירים תוכנה שמשרשרת מספר סרטונים לסרט אחד ? ניסיתי את power point שהיה ממש לא נוח וניסיתי את windows movie maker שכל הזמן נופל באמצע העריכה. תודה מראש. עינת

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  2. אז ככה, יש לי קבצי וידאו שהם על mp3 וכשאני מפעיל אותם בתוכנה של כתוביות אז אין כתוביות זה כאילו לא זז או משהו כזה זאת אומרת שרואים את הסרט אבל אין כתוביות כי אין להם מתי להכנס ואני חושב שהבעיה היא שזה איכות של אמ פי 3 ולא של mepg אז אני רוצה לדעת איך אפשר להפוך את הקובץ מאמ פי 3 ל אמ פי אי גי כי אני חושב שזו הבעיה. אני יודע שזה נשמע קצת מסובך מה שאמרתי אבל אם מישהו יודע אז אני מקווה שהוא יעזור. אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול, אם לא אז תעבירו. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  3. שלום התקנתי את תוכנת CUBASE LE ושמתי לב שאפשר לייבא קובץ וידאו... עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול אולי להקליט קובץ וידאו עם מצלמת האינטרנט שלי... ובאותו זמן להקליט גם של אודיו... עכשיו חיפםשתי כבר כמה זמן קורא בהוראות ואני לא מוצא את האפשרות הזאת... אז למקרה שאי אפשר... אני מחפש תוכנה שמאפשרת הקלטה באצמעות מצלמת האינטרנט שלי וחיבור של מגבר למחשב. חשוב שהקלטת האודיו תהיה באיכות טובה, בקשר לוידאו... זאת מצלמת אינטרנט אז אין מה לעשות אבל זה מספיק טוב. בקיצור אני צריך תוכנה שאני אוכל להקליט איתה קליפ וידאו עם אודיו באיכות טובה תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  4. Started by chen944,

טוב אז ככה אתמול פרמטתי תמחשב והתחלתי להתקין תדריברים של הלוח אם נתקלתי בבעיה בדריבר של הכרטיס קול הוא מופיע לי בגבריש וכנראה בגלל זה לא עובד כמו שצריך הכרטיס קול מובנה דגם הלוח P5V800-MX תמונה לתקלה: http://www.siz.co.il/my.php?i=yj5yyldq2zoj.jpg

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  5. הם מופיעים לי בצבעים של ירוק עצום וצהוב במקום הצבעים של הסרט... וכשאני סוגר את הקובץ, נוצר קובץ טקטס בתקייה שלו בשם dxva_sig. הקובץ טקטס ריק. מה לעזעזל?! יש לי קודק פאק קיי-לייט 6.5 הכי חדש...

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by idoking,

בבקשה המלצה על חבילת אבטחה טובה שכוללת את כל הדברים שצריכים בשביל שהמחשב יהיה מוגן

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by dror_gh,

מחפש תוכנה לעריכת קבצי וידאו. הקבצי וידאו הן ממצלמה דיגיטלית. והן בסיומת AVI אני צריך באופן קצת דחוף תוכנה שאיתה אני אוכל לערוך את הקבצים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by ccc,

השאלה בכותרת ;D עוד שאלה קטנה: בפיירפוקס אני מוצא את עצמי עושה REFRESH לעמודים שפשוט לא רוצים להטען בפעם הראשונה... "page load error " ואז הם עובדים.. כמובן שבספרי ובאקספלורר זה לא קורה, אז מה גורם לזה בפיירפוקס ? מחקתי את כל העוגיות וכל הOFFLINE WEBSITE... והפיירוול גם מבוטל

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  9. Started by DeadByDawn,

למישהו יש המלצה לתוכנת שיתוף שיש לה Search ??? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  10. שלום. קודם כל. יש לי בעייה בTeam Speak 2 כשאני מנסה להתחבר אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: [03:06:09] Connecting to 80.179.150.79 [03:06:09] Got a bad response from the server לפי הFAQ הזה:http://forum.goteamspeak.com/showthread.php?t=5413 של Team speak זה אומר שאין תאימות גירסאות בין הTS 2 server לגירסה שלי.. וזה לא יכול להיות כי לחברים שלי יש בדיוק אותה גירסה כמו לי והם מצליחים להתחבר. עכשיו בVentrilo נראה לי שהבעייה נוצרה מאותו גורם.. איך שאני מנסה להתחבר לסרבר קופצת לי הודעה שכתוב: Unable to connect to server חשבתי שזה הNorton Internet Securirty אבל כבר לא נראה לי =\ כי מחקתי לגמרי כל פיירוול שיש לי על המחשב.. אני לא מבין מה הבעייה בבקשה תעזרו לי זה חשוב.. אני רוצה להצטרף…

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by AsD[eyal],

בwin98 כשאתה מחבר diskonkey/mp3player הוא לא יוצר אוטומטית כונן נוסף, השאלה שלי איך אפשר לעבוד עם המכשירים האלה במערכת הפעלה 98

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  12. Started by איתמר,

שאני רוצה למחוק את הדריבר שלי דרך ההוספה או הסרה תוכניות הוא נותן לי 3 אופציות איך למחוק איזה מהם לבחור

13. היי יש לי ( או יותר נכון היה לי ) דיסק של 160GB שהיו בו 2 מחיצות של 20 ו 140 GB המחיצה של 20GB היתה ריקה ובמחיצה של 140 היו קבצים ( תמונות, סרטים, מסמכים וכו' ) השתמשתי ב- PowerQuest PartitionMagic גרסה 8 כדי לאחד ביניהם כלומר להעביר את ה 20GB כספריה במחיצה של 140GB, ואז באמצע התהליך קיבלתי שגיאה - משהו כמו גרסאות שונות בכל אחת מהמחיצות והתוצאה היא (רחמנא ליצלן) שכרגע אין לי גישה לאף אחד משתי המחיצות ויש הודעה שהדיסק לא מפורמט !!! אולי יש איזו תכנה בעזרתה אני אוכל לשחזר את הקבצצים ? ( אני פניתי לחברות שחזור מידע ושם אמרו לי שזה יכול לעלות בין 500 ל 1500 שקל ) אז איך אפשר לבד ? כל עזרה תתקבל בברכה...

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  14. Started by Genom_g,

הורדתי דרייבר של SoundMax ל Vista אבל חסר קובץ smdmw.sys משהו כזה ובגלל זה אני לא יכול לשדר באינטרנט. גם אני לא מוצא Wave out mix

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by nadav275,

מחפש דרייברים ללוח 865PEMS4-A10PE מתוצרת pcpartner תודה נדב

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. Started by gab1234,

שלום לכולם יש איזה וירוס ששום דבר ממה שיש לי לא תופס אותו כולל- AVG,SPYBOOT, וכ"ו. הוא מכפיל את עצמו כול פעם , ויוצר לי מלא EXE קטנים ב-PROGRAM FILES. עשיתי סריקה עם HIJAK THIS ב"סייף מוד" כפי שהסבירו לי פעם אבל אף אחד מהתוכניות לא נמצא שם... אז אולי מישהוא יכול לעזור לי ??? ??? ??? מצורף הלוג של HIJACK THIS [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  17. הורדתי כמה פרקים של מש' סימפסון מהרשת. כאשר מנגנים אותם בmediaplayer של חלונות שומעים את שחקני הסידרה (המדובבים) מדברים ברקע על אותו הפרק, מעלים חוויות ומריצים דאחקות, וכל זה בזמן שהסאונד הרגיל של הפרק מתנגן ברקע. כשהעלתי את אותם הפרקים בcrystal player אז הכול חוזר להיות כשורה ושומעים רק את הסאונד המקורי. מה זה צריך להיות? האם יש דרך לשמוע רק את אחד מפסי הקול? תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  18. תודה מראש. ( כותרת)

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  19. Started by dog_foot,

אני רוצה להשתמש בתוכנה אחרת שתעבוד לי על כרטיס הטלויזה שלי Pinnacle לצורך בעיקר צפייה בטלויזיה וגם לכידת סרטים/סדרות מישהו מכיר תוכנה כזו?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  20. Started by moshiko69,

חברים יקרים שלום, אחרי שהתקנתי FireFox וממש התאכזבתי החלטתי להסירו ולאחר מכן לא עבד לי קישורים ששלוחים לי במסנג'ר ב ICQ בOFFICE וממש הצטערתי שבכלל התקנתי. בקיצור איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? כלומר שהקישורים בכל התוכנות הנ"ל יעבדו?

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  21. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/g/a/m/e/f/r/e/a/k/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200206121816365746/200408220454028895/untitled.JPG

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  22. שלום לכולם..! כותרת..! תודה לעוזרים..!

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by asafgolan,

בכל פעם שאני נמצא במחשב שלי ומנסה לפתוח משם את אחד הכוננים, עולה לי הודעה ששואלת אותי באיזו תוכנה לפתוח את הכונן. אני בוחר בINTERNET EXPLORER, והכונן אכן נפתח, אבל בפעם הבאה שאני מנסה לפתוח את הכונן שוב עולה לי אותה הודעה (ואין לי אפשרות לסמן 'השתמש תמיד בתוכנה זו'). שמתי לב שהבעיה נפתרת אם אני עובר למצב תצוגת תיקיות קלאסי, אבל הייתי מעדיף לשמור על תצורת התצוגה הנוכחית. יש פתרון? עדכון: יש טיפת התקדמות. עכשיו הכוננים כן נפתחים אבל בחלון חדש (למרות שהם אינם מוגדרים לעשות זאת). אם אני לוחץ על הכונן עם הכפתור הימני ובוחר פתח, החלון נפתח כמו שרציתי. הבעיה היא שהמחשב בוחר להשתמש באפשרות 'AUTO' שנמצאת שם גם ברגע שאני נותן דאבל קליק ולא בפתח. אז יש איזושהי דרך להפוך את האפשרות '…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  24. לא יודע מה קורה כאן - איך זה יכול להיות? יש לי XP פרופשיונאל....פנטיום 4 1.7 מגה ו 512 זיכרון כרטיס מסך גיפורס 5200 היתקנתי את התוכנה...וזה יוצא משובש - איטי באימא של הטירוף פונטים לא ממש ברורים תפריט התחל נעלם בקיצור - קטסטרופה היסרתי מיד! מה קורה כאן ? מישהו יכול להסביר / לעזור? 10X

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by דודי הסטלן,

היי, אני מקבל מידי יום מיילים ואני רוצה לדעת איך אני יכול להעביר את כולם בבת אחת לנמען מסויים, או לפחות מיילים שאני בוחר. ביינתים אני מצליח לשלוח כל מייל בנפרד אבל זה סתם ביזבוז זמן, השאלה שלי היא האם אני יכול לשלוח את כל המיילים שאני בוחר בלחיצת כפתור לנמען מסויים, ואם כן איך עושים את זה?

דיונים חדשים בפורומים