עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שימו לב,אני לא מדבר על התוכנה TMPGEnc אלא על TMPGEnc XPress שהיא גירסה חדשה יותר.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  2. Started by wow,

הכוונה היא אם למשל יש לי סרט שהכנתי\קידדתי ואני רוצה ליצור ממנו קבצי CUE ו-BIN. ועוד שאלה אחת היא מה היתרון בקבצים כאלו על פני למשל קובץ אחד? (הכוונה שלי היא שאנשים מעלים לאינטרנט סרטים בקבצי קיו ובין ומה היתרון שלהם על פני אותו הקובץ בפורמט אחר בקובץ אחד).

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by RoyShefy,

טוב השאלתי את ההגה מחבר ויש לי בעיה עם ה- sensitivity שלו..... אני משחק ב- CMR 05 וכל נגיעה קטנה בהגה והוא פונה לי פניה חדה..... ניסיתי לשחק בדרייברים ולא הצלחתי להוריד את הSENS איך אני יוכל להוריד את הSENS ?? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  4. Started by elad-k1,

שלום יש לי איסקיו 5 והיה לי גם 4 אם אני רוצה לשים תתמונה שלי בצד של האיסקיו אז זה לא נותן לי מה עושים זה נותן לי בעיה בscript ` [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  5. שלום קניתי דיסק (מקורי) של משינה ואני רוצה להעביר לי את הקבצים מהדיסק למחשב (קבצי MP3) , האם מישהו מכיר ויכול להמליץ לי על תוכנה שתמיר את הקבצים מהדיסק לMP3? תודה מראש ניר

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  6. שלום לכולם. אני משתמש ב-ICQ גרסה 2003a ורציתי לדעת האם משתמשים שאני מסמן כ-Invisible יכולים לדעת זאת, ואם כן איך? והאם אני יכול למנוע זאת (כלומר שלא יידעו כלל)?

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  7. http://planet.nana.co.il/kobi_ka/ccccccccccccccccccccccccc.JPG הם אומרים שם לסגור את כל החלונות ....... סגרתי את כל חלונות אקספלורר ומה שהיה פתוח והם שוב רושמים את זה! אגב זה פלג אין של העדכון של מקאפי שהורדתי למחשב!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by contA-,

מה דעתכם? איזה מהם עדיף? בבקשה רק מי שהתנסה עם שניהם שיגיב.. תודה, עמית

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by ronen_ca,

יש לי בעיה אני רוצה לפרמט את המחשב שלי והאימאילים שלי מאוד חשובים ואין לי מוווסג איך אני שומר אותם זה ממש ממש חשוב ודחוף אז אצפה לתשובה !

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה פשוטה וטובה שמקליטה את ההקלדה ומאפשרת "לנגן" את הסדר פעלות שוב ושוב.. מישהוא מכיר תוכנה כזאת??? (לא חייבת להיות תוכנה חינמית)

11. Started by shikamaru,

צריך להתקין ג'אווה(אל תשאלו צריך הדמיה של עצים אדומים שחורים לפני מבחן :s05:),בקיצור - אני מעוניין לשמור את כל ההעדפות והסימניות לפני ההתקנה(אחרי ההתקנה של ה"תוסף" הוא פשוט מאתחל ת'עצמו...).

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. Started by leibo,

טוב אז ככה, יש לי ghost 9.0 ויצרתי גיבוי של כונן C ו D כאשר C זה מערכת הפעלה ו D זה איפה שאני מתקין את כל התוכנות. עכשיו אני מנסה לשחזר את המחשב שלי ויש כמה בעיות : 1. הדיסק של ghost 9.0 לא נראה כאילו הוא בכלל bootable הוא פשוט לא מצליח לאתחל את המחשב מהדיסק הזה אבל ששמתי דיסק של ghost 2003 הוא הצליח לעשות boot. 2. הבעיה ש ghost 9.0 יצר לי קובץ גיבוי עם סיומת של SIF שזה symantec image file. הבעיה ש ghost 2003 לא מזהה את הקובץ הזה בתור קובץ של image של ghost. מישהו נתקל בבעיה כזו או משהו קרוב לזה ויודע מה אני לא עושה טוב? ??? תודה!!

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by *NightMare,

היא מהירה? יש בה חיפוש או רק לינקים? ואיפה אפשר להוריד אותה?

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by *NightMare,

על מה אני צריך ללחוץ? ואיפה התמונה נשמרת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by pafi,

נמחקה לי תקייה מוד חשובה האם אפשר לשחזר אותה

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by RayZ,

יש לי רמקולים, חדשים. (קניתי מלפני שבוע.) יש מוסיקה,יש הכל. אבל מה.. בחלק מהדברים במחשב הוא לא משמיע מוסיקה. למשל,במדיה פלייר. או לפעמים במשחקים (חלק מהמשחקים). חיברתי את הרמקולים הישנים, עבד. בלי כל הבעיות,גם במדיה פלייר. כך שזו לא הגדרה במחשב. מישהו יודע למה זה ככה?

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by infer73,

אח שלי התקין פיירפוקס ועכשיו הקיצורים שהיו לי על המקלדת שהפנו לאתרי אינטרנט לא עובדים כבר אז נמאס לי מזה ולכן מחקתי את פיירפוקס, ועכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל קיצור לאתר אינטרנט/ כותב כתובת של אתר במקום כמו Run (בstart menu ואז run) אז הוא נותן לי הודעת שגיאה: www.***.com The specified path does not exist. Check the path, and then try again. [/left ואז אני לוחץ על OK ולא קורה עוד שום דבר עכשיו רציתי לדעת איך אפשר לתקן את זה כך שזה יפעיל כבררת מחדל את IE האמת אני רוצה להתקין פיירפוקס ואז לעשות שIE יהיה ברירת מחדל, אז איך עושים את זה? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  18. אני רוצה לצרוב דיסק של תמונות שכשאני שם אותו בסידירום הוא יעלה עם מוסיקה שאני יוכל ליבחור ויהיה תפריט לתמונות שאני ישים בו אבל למחשב, מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  19. Started by icebreak,

http://www.exeem.com/ eXeem Public Beta version 0.21 has been released. Most of the bug fixes were done to the network system (nodes). We have also fixed the search crash bug. We added a stop function to New files and we are testing out html type of ads in the program. In this release you will not get any mandatory third party software installed with eXeem. סוף סוף אפשר להוריד ולנסות בגרסא הזאת אין את ה CYDOOR..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אם אני מוריד אימולטור של PS2 או PS1 ואז שם משחק PS זה יעבוד לי? ואם בכלל אפשר לעשות דבר כזה איך שהוא? ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אם תוכלו אני אשמח לקישור לאתר בו אפשר להוריד גירסה טובה חדשה והכי חשוב מהירה של Emule תודה...

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  22. היי יש לי גירסא של 4 דיסקים (sims 2) ואני מבין שאי אפשר להשתמש ב דימון טולס כי זה לא דיסק אחד זה 4 (לפחות אני לא הצלחתי) ואני לא רוצה לצרוב עכשיו 4 דיסקים כי יש לי צורב חדשדנדש dvd אז איך אפשר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  23. Started by qpalzm,

?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  24. Started by Raul,

בלילה הכל היה בסדר, ועכשיו (נכון ל16:44) כשבאתי להתחבר שוב לאייסי כל הרשימה נעלמה! כולייי בלחץץץ!! יש מה לעשות? זה קרה לעוד מישהו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים