עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. גירסה 4.51 WMV, חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי הסבר לתופעה הזאת. עדכנתי CODECS אבל זה לא פותר. מישהו התגבר על הבעיה? נ.ב בשאר התוכנות זה לא קורה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by Maor_T,

אהלן יש לי במחשב ICQ5 שעד עכשיו עבד בסדר גמור ולא נסגאר לי מידי פעם פתאום אחרי חצי שעה או שעה או בכל פעם בזמן אחר פתאום מופיע שאיסקיו גרם לשגיאה והוא יסגר.. בדקתי וירוסים ורוגלות ואין .... ראיתי איפשהו שיש למצוא את הקובץ mfc42.dll ולשנות את שמו ואח"כ להתקין את איסיקיו מחדש עשיתי את זה וזה לא עזר.. מישהו יודע מה צריך לעשות כדי לתקן את הבעיה ?? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  3. Started by UltraWaveMUSA,

אני עושה מצגת על מרתין לותר קינג ב powerpoint. רציתי בסוף המצגת לשים חלק מהנאום המפורסם שלו "יש לי חלום" ועם זאת להוסיף את הכתוביות באנגלית שבאות והולכות באפקטים עדינים. גזרתי עם תוכנה את קובץ הקול של החלק שאני צריך ויש לי את הטקסט שחילקתי לפסקאות. הבעיה היא עכשיו לתזמן את הטקסט בזמן ב POWERPOINT. ייקח לי לפחות שעה אם לא יותר לעשות את זה בתוכנה הזאת ורציתי לדעת אם יש דרך טובה ומהירה יותר? חשבתי להדביק את זה פשוט כמו סרט אבל לא יהיו שם אותם אפקטים שהטקסט בא מרחוק ומתקרב ואז מתפוגג וכך הלאה לשאר הטקסט... תודה מראש. עריכה : בטעות פתחתי את הדיון בפורום הזה, מצטער, לא שמתי לב. האם אפשר להעביר לפורום המתאים? תודה.

4. Started by Yairi1234,

יש לי NERO 7 , ובכל התצוגות המקדימות בהכנת DVD או בתוכנת העריכה אני רואה מסך ירוק מטושטש. מישהו יודע ממה זה נובע ואיך אפשר לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי בעיה בעדכון דרייבר של C-Media AC97 Audio device כשאני מעדכן אותו דרך הרשת, מותקן דרייבר חדש, ואז reset למחשב. כשהמחשב עולה, בדיקה ב device manager מעלה שיש בעיה: This device cannot start. (Code 10) Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device. אך ה troubleshooter לא עולה אצלי. (marscore.dll not found) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הראשונה (ואולי גם את השניה...) נ.ב. אם אני עושה Roll back driver אז הבעיה נעלמת, אבל ברצוני לעדכן את הדרייבר כי יש לי בעיות sound שאולי קשורות לזה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by idanohh,

למי שמכיר את התוכנה עם החייכן הזה מהאתר של DVD2DVD.ORG אז יודע כבר שהיא הופכת סרטי AVI ו MPEG עם כתוביות מתחת לגבולות שזה דבר נפלא... ויש לה עוד מלא פונקציות מצוינות ... עכשיו הפכתי סרט והסאונד לא יצא מתואם עם התמונה איך אפשר לתקן זאת ? או להגדיר לתוכנה לתקן זאת ? ובכלל מישהו יודע איך אפשר להדביק כתוביות לצמיתות מתחת לגבולות של הסרט ( בחלק השחור למטה נגיד כמו בסרטים ...) בלי DVD2DVD ? ואל תגידו לי להריץ חיפוש בגוגל כי כבר חיפשתי ולא מצאתי את זה...

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by st0m,

שלום לכולם ... יש לי תוכנת icq שנקראת "מירנדה ויסטה" ... התקנתי אותה ושמילאתי את המספר אייסיקיו ואת הסיסמא ולחצתי "התחבר" זה נכנס לי לתוכנה ... יש לי את כל האנשי קשר אבל התוכנה לא מחוברת !! היא כל הזמן על מצב "מנותק" ושאני לוחץ נגיד על מצב "מחובר" זה לא עושה כלום ואני במצב "מנותק" !!!!!!!! מה אני צריך לעשות ?!!?!??! בבקשה תעזרו לי !! למרות שזה נשמע דע דפוק !! חח

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  8. Started by stone cold,

ניסיתי כבר כמה תוכנות הורדה הבעיה שלי זה שאני מנסה להוריד קובץ זה מוריד בתוכנה הרגילה ואני צריך לילחוץ כפתור ימני כדי להוריד בתוכנה אחרת אני מחפש תוכנת הורדה חינמית לשועל שתיתן לי אפשרות ליבחור לאיפה להוריד\שיהיה לה אפשרות להמשיך הורדה במיקרה שיש ניתוק מהאינטרנט (שהבעיה ניפטרת כמובן) ואני רוצה שיא תוריד שאני לוחץ על לינק באופן רגיל (כפתור שמאלי)-צריך עזרה בלהגדיר את זה בתודה לעוזרים STONE

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by booster,

שלום.מדי פעם שאני פותח את תוכנת ה office פעם את ה word ו outluk ולפעמים גם כשאני רוצה לראות תמונות נזרקת לי הודעה שלא מוצא את הקובץ שרשמתי ומבקש שאני אכניס את דיסק ההתקנה. כשאני מכניס את דיסק ההתקנה זה מסתדר. ניסיתי לחפש את הקובץ בדיסק ולא מצאתי. הסרתי את ה office והתקנתי מחדש ועדיין לפעמים קופצת הודעת השגיאה הזאת. מה עושים? תודה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם! ישנה תוכנה שנקראת ETRUST שחוסמת גישה לאתרים! האם ניתן לעקוף אותה?ולגשת לאתרים למרות החסימה?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by payback,

למישהו ידוע על חיה כזו? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by rhin0,

שלום לכולם! ברצוני להעביר סרטים ממצלמת וידאו למחשב, עשיתי זאת והכל עובד נהדר. הבעיה היא שהקובץ שהעברתי למחשב שוקל (קטע של כמה דקות ולא שעה וחצי) בערך 5 גיגה בייט והמקום נגמרי לפני שהסרט עבר. האם ניתן לקודד את הסרט במהלך העברת הסרט למחשב? והאם דרך כבל הSVIDEO עובר גם סאונד? תודה rhin0

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  13. ב. הוא תמיד שואל אות שאלות - איך אני יודע האם לאשר לו או לחסום (כי זה וירוס\פריצה?) (לעיתים אפילו דפים לא עולים בכלל (הודעת שגיאה כיאילו אין חיבור לרשת) אפילו הפורום כאן לא תמיד עולה)

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  14. אז יש לי בעיה שום תוכנה לא רוצה לפעול לי במחשב וזה לא שהם לא מתאימות מבחינה של ביצועים פשוט לא רוצות לא יודע למה חשדתי שזה וירוס אבל האנטיוירוס לא פועל מסיבה כל שהיא ואז אני לא יכול לבדוק האם זה וירוס הדבר היחיד שעוד פועל זה התוכנות זיהוי רוגלות משום מה הם מזהות רוגלות והרבה אני מורה להם למחוק אותם ולהכניס אותם לאיגנור אבל יש קבצים עקשנים שלא מוכנים להימחק. עשיתי לוג פייל עם האג'קטדיס וביטלתי את מה שהוא אמר והוא זיהה לי קובץ אחד שהוא נגוע אני לא יודע מה צריך לעשות והם זה המקור לבעיה אתם יכולים לעזור? הנה תמונה בתקווה שתבינו יותר טוב: http://img125.imageshack.us/img125/6590/prob2dg.jpg תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. יש DAO/ SAO RAW SAO RAW SAO + SUB RAW DAO מה ההבדל, מה הכי מהיר ?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  16. Started by danielel1,

ב- GHOST 10 בניגוד ל-GHOST 2003 כשצורבים לדיסק או DVD הוא לא BOOTABLE. השיטה להעלות מחשב דפוק היא בעזרת NORTON RECOVERY DISK של גרסת 2006. איך אני יוצר דיסק RECOVERY בעזרת NORTON SYSTEMWORKS PREMIER 2006?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by hck,

שלום! אני מחפש תכנה שיכולה לחבר מספר קטעי וידאו בקלות. אם אפשר אז אני מעדיף שהתוכנה תוכל לחבר מספר רק של סוגי קידוד שונים (avi, mpeg וכ"ו) אני מעדיף המלצה של מישהו שהשתמש בתוכנה כזו ויכל לומר לי שהיא קלה לשימוש (היא לא בשבילי... )

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  18. התקנתי נרו 7 והוא הוסיף לי תקייה חדשה ב"מחשב שלי" שנקראת nero scout. יש דרך להעיף את החרא הזה?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by emailaya,

היום שוחררה גירסה 1.6.5 של הימאליה הגירסה החדשה כוללת: * בדיקה אוטומטית של כל חשבונות הדואר (שליחת מכתב עצמי) * המשתמש יכול לבחור מה יכיל ה SMS בעת קבלת מכתב חדש * גישה מהירה לנספחים של מכתב, במסך הראשי * המשתמש יכול לבחור את צבע פס הבחירה של מכתבים * ריענון מכתבים מהשרת, גם לשרת מסויים אחד * בחירת קובץ קול להערת לוח שנה * הגירסה הבאה 2.0.0 מלאה בהפתעות! * תיקוני באגים הסיבה ששוחררה גירסה אמצעית עכשיו זה מכיוון שהתחלתי לאסוף רעיונות לגירסה 2.0.0 שתהיה הבאה בתור. במידה ולמישהו יש רעיונות לתוכנה, אשמח לשמוע על כך גירסה עברית: http://www.emailaya.co.il גירסה אנגלית: www.emailaya.com משהו נחמד: http://emailaya.smsli.co.il

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  20. המקרה : שימוש בפורמט SVCD ב DVDLAB PRO ע"מ להכניס מס' דיסקים לדיסק די וי די אחד הבעיה : בזמן ששמים את קובץ ה MPEG אתה נדרש להפוך את הווידאו והסאונד ל 2 סטרימים נפרדים והסאונד חייב באיכות של 48K בקובץ MPA בזמן שנותנים לו את ה Audio Transcode שיהפוך אותו (את ה Sream )ל 48K הוא נתקע באמצע ונותן את הבעיה הזאת : Transcodetest MFC Application error חיפוש בגוגל לא מניב תוצאות עם פתרונות אז אני שואל כאן תודה... אגב הסאונד במקור לא פגום בדקתי מס' פעמים עם קבצים אחרים .... ולא עובד חשבתי אולי על תוכנה שתמיר לי בנפרד אם מישהו יודע אולי איך ניתן להמיר רצף סאונד של SVCD ל 48K ?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  21. Started by a_halachmi,

אני בונה סרטון ב-movie maker ואני רוצה להעביר שקופיות של מצגת power point לסרטון כולל ההפקטים. מישהו יודע איך? אשמח אם תוכלו לעזור.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  22. Started by RobiNooB,

יש לי בעיה ! חיברתי את הOUTLOOK ל ג'י מייל הכל טוב ויפה מקבל הודעות הבעיה היא שזה לא מצנזר לי את הפילטרים ב OUTLOOK (מה שמסומן לי ב ג'י מייל) אני עדיין מקבל אותם ..!! (אנשים ששמתי שאני לא רוצה לקבל מהם אי מיילים) העלתי תמונה מה אני עושה ? האמתי שפתאום התחילו להגיע כל האנשים ששמתי בפילטרים ולא נגעתי בכלום !! מישהו ניתקל ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  23. Started by Linkin Park,

למישהו יש מושג איך אני יוצר Menu (תפריט) לסרט די וי די שערכתי? אני יושב על זה כבר כמה שעות ולא מצליח להבין זה משגע אותי. הממשק של התכנה מאד נוח חוץ מהדבר הזה, אני מוסיף את התפריט בתחילת הסרט אבל לא מצליח להגדיר בו את ההתחלה של כל chapter לפי הפריים או הקטע שאני רוצה... :-\ אני מתחנן פה לעזרה - בבקשה שמישהו יגאל אותי... תודה!

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by devek,

משום מה זה מופיע אצלי כאילו זה לא תקין או לא מותקן וכל הזמן בהפעלה של המחשב הוא מבקש ממני להתקין את זה זה דבר חשוב? ואם כן איך אני מתקין או מעדכן אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by rtr,

הוא אפילו לא מזוהה - מה שאומר שזה לא בעיית קודאק ?! מה צריך כדי לנגן אותו ?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.