עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לאחרונה שמתי לב לתדירות גבוהה יחסית של שגיעות ווינדוס,התנתקויות אינטרנט ומסכים כחולים,נכנסתי ל-msconfig וראיתי את זה : :o מישהו יודע מה זה? הרצתי בדיקה עם Malwarebytes וזה מצא לי trojan .tracur system32\cryptnet32.dll malware.trace system32\crt.dat rootkit.agent system32\drivers\str.sys איך מוחקים?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by Imtheman,

חברים אני מחפש תוכנה שמציגה לי את התווים של קובץ מידי מישהוא מכיר תוכנה כזאת??

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by vacuuuum,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי "לקשור" מילים שאני אומר למקשים במקלדת, כדי שתהיה לי מין מיקלדת קולית. יש תוכנה שבאה עם ווינדוס "speech recognition" אבל אני לא יודע אם יש שם אפשרות לקשור מקשים לפקודות קוליות.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  4. Started by url,

מישהו יודע על קיומה של תוכנת פתקי תזכורות לdesktop עדיף מועצבת כמולוח שעם אבל לא חובה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הי, אתמול הלכתי לקנות מצלמת אינטרנט והמוכר אמר לי תדע לך שהדגם החדיש יותר שאין לנו תומך בתוכנה שתומכת בתוכנה שמוסיפה אלמנטים לתמונת הוידאו. ממה שהבנתי ממנו זה עובד כך יש את התמונה שלך שהמצלמה שלך משדרת אך אתה יכול להוסיף לעצמך כובע או משקפיים כהות וירטואליות ועוד. א9 מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ב) מישהו יודע ודאית איזה מצלמות תומכות בה? ג) על הדרךאשמח לקבל המלצות על מצמות אינטרנט שאתם מרוצים מהם ובעיקר ממה להזהר - מה לא לקנות ומה התכונות החשובות שיש לחפש במצלמה. כפים לפורום!!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by archipeleg,

מצ"ב קישור לתרגום (אפשר לעברית ואפשר לשפות אחרות). יותר עיניים פחות באגים... הצטרפו והקדישו כמה דקות לעבור על התרגומים ולהוסיף כמה משלכם !!! התוכנה מומלצת באנגלית והגרסא העברית מחכה לנו!!! דרך XML http://www.foxitsoftware.com/bbs/showthread.php?t=812 דרך ממשק http://www.foxitsoftware.com/translation/transindex.php

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by שבע-שנים,

כיצד אפשר לטעון כתוביות לקובץ וידאו?

8. Started by GodLike,

שלום. כשאני מתקשר למישהו בחו"ל יש רחש סטטי כזה מעצבן. באופן קבוע. האם ניתן להעלים את הרעש הזה ? כי ניסיתי לשחק בהגדרות של הסאונד וזה לא ממש עבד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by The-Magician,

יש לי משו מעצבן בזה כשאני נכנס ליוטויוב ואני רוצה להוריד סירטון אני יכול יש לי את הלשונית של התוכנה מצד ימין למעלה אבל כשאני נכנס לסרטון לא משנה איזה ישר נפתחת לי הורדה של הסירטון פעמיים מבלי שלחצתי בכלל על ההורדה, איך אפשר לבטל את זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. איך מונעים, לפעמים זה לוקח כמה דקות אם אני פותח את הסרט לאותה ספרייה שהוא היה מקווץ בה

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  11. Started by Alon_r,

שלום לכולם, אני כבר כמה ימים מחפש דרך לעשות העברה אוטומטית של פגישות מה outlook בעבודה לחשבון אחר כלשהו (ה auto forward המובנה של ה outlook חסום בצד שרת שלנו) דרך ה vba. מצאתי כל מיני פתרונות אבל אף אחד מהם לא עובד כמו שאני רוצה. האם מישהו מכיר דרך להעביר פגישה: * בלי שזה יודיע ליוזם הפגישה על כך * בלי שזה יוסיף את המייל שאליו אני מעביר אליו את הפגישה בתור משתתף * בלי ליצור פגישה חדשה ביומן של העבודה * אם פגישה התעדכנה זה יעדכן את המייל החיצוני (כששולחים מייל חדש עם הפגישה ב attach זה גורם לכך שפגישות שעברו עידכון ביומן לא מתעדכנות בחשבון החיצוני) סליחה על החפירה ותודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  12. ^^ תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by spike_staff,

שלום אנשים! אני מחפש את הדרייבר לכרטיס רשת אלחוטי הנ"ל לWINDOWS 7 X64 . כל הבעיה היא שבאתר יצרן יש רק גרסה לXP וויסטה שזה לא מתאים, המערכת לא מצליחה להתקין את הדרייבר של ויסטה. ובאינטרנט לא מצאתי כלום בקשר לזה. אני כבר בפעם שניה נתקע עם זה בפעם ראשונה הייתי צריך ללכת לשכן ולעשות עם המחשב שלו רשת חוטית ואז להוריד דרייבר מWINDOWS UPDATE. אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד אני אשמח מאוד.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  14. אני רוצה שיאשר אותו לגמרי. מצ"ב קובץ [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  15. Started by Salsero,

לא יודע אם זה הפורום המתאים לנושא. אנא הפנו אותי לפורום המתאים במידה וטעיתי... יש ברשותי טלפון USB ואני מחפש תוכנה שתאפשר לי לחבר אליו 2 שירותי טלפוניה (ספיקו ו-skype) במקביל. האם קיימת ואתם מכירים תוכנה שעושה את זה? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  16. Started by jacobgan,

שלום רב משתמש בתוכנה ROBOFORM לשמירת סיסמאות באתרים שונים. הגרסה הנוכחית: 9.4 כאשר אני שומר את סיסמאות ההתחברות שלי באתרים מסוימים אז לפי שם האתר, סמל האתר עצמו (Favicon) מופיע לצד שם האתר. ובחלק מהאתרים מופיע רק סמל המנעול הירוק הסטנדרטי של ROBOFORM. האם הבעיה עם אותם אתרים שלא שמים אייקון משלהם? או שמא ROBOFORM ייאלץ לשים את סמל האתר במקום המנעול הירוק? ניסיתי לאלץ את האתרים לשמור מחדש את פרטי הכניסה על ידי החזקת מקש A כאשר אני שומר מחדש את האתרים, אבל זה לא עושה את העבודה כמו בעבר. יש איזה טריק חדש כדי לאלץ את RoboForm לשמור את ה-favicon של האתרים? ראו תמונה מצורפת רוב תודות מראש

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי את מקסטון 2 מחדש על המחשב ונעלמו לי כל הסקינים הסקין שאני מחפש הוא של אולימפיידת בייגין ולא מצאתי אתה הסקין באתר למישהו יש מושג איך אני מחזיר אותו???

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם אחר כבוד הורדתי את ULEAD VIDEO STUDIO PLUS בתשלום כל נסיון להצמיד את קבצי ה HD עולים בתוהו ונראה כי התוכנה לא תומכת בפורמט ה AVCHD למרות הנאמר כאן http://www.camcorderinfo.com/content/Real-Time-AVCHD-Editing-Is-Here.htm

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  19. הSESSIONSAVER של ה FIREFOX... איך מוחקים??

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  20. Started by devek,

רציתי לדעת אם בכמה חודשים האחרונים חלו שיפורים בויסטה מבחינת התמיכה במשחקים כי התקנתי אותה לפני 4 חודשים בערך והמשחקים עבדו זוועה לעומת האקס פי שהם עבדו עליו מצוין אז יש טעם לנסות שוב את המערכת או שבינתים אין שיפור במישור הזה?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  21. שלום לכולם, מקווה שפה אני ימצא מישהו שיכול לעזור לי, הבעיה שלי היא כזאת, יש לי WIN XP, ואני מנסה להתקין את המשחק SIM CITY DELUXE, יש 2 פיילים שפותחים אותם עם DEAMAN TOOLS וכאשר אני מפעיל את הTOOLS ומנסה להפעיל את הAUTORUN של המשחק משום מה זה לא עובד, חושב כמה שניות ולא עולה, הדברים האחרים הפייל כן עובדים... חשוב לציין שאותו משחק כן עולה אצל חברים שלי ואצלי לא. ועוד חשוב לציין שאני מנסה לסגור את המחשב אחרי כמה זמן, הוא מבקש ממני לסגור את הAUTORUN....שבעצם בכלל לא עלה לי.... מישהו יודע מה זה? מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  22. Started by edi17,

שלום חברים, עזרתכם בנושא של תוכנה לחסימת אתרים. אני רוצה תוכנה בה אני יוכל להגדיר אתרים שרק אליהם יהיה אפשר לגלוש. כמובן שהתוכנה חייבת להיות מוגנת בססמא וגם שאי אפשר יהיה להסיר אותה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. עשיתי סריקה עם הNOD32 זה לא מצא שום דבר, גם הסורק החדש הזה של בזק לא מצא. הינה הMSCONFIG שלי: נ.ב, הריק הוא באמת ריק, לא מחקתי את מה שכתוב שמה *עריכה: הורדתי את הריק והחמישי מלמעלה וזה עדין עולה לי התיקיה.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  24. Started by OdedErell,

שלום לכולם, העליתי לערוץ CG-Lion ביוטיוב את החלק החמישי בסדרת Autodesk 3ds max למתחילים. המדריך באורך של כ 4.5 שעות, עוסק בדיגום מבוסס פוליגונים, ובונה כמובן על ידע החלקים הקודמים בסדרה. קישור למדריך בערוץ: למי שעוד לא מכיר, ערוץ CG-Lion ביוטיוב מכיל מדריכי וידאו בתוכנה Autodesk 3ds max, ביניהם קורס יסודי למתחילים אשר אינו מצריך כל ידע קודם. קישור לערוץ ביוטיוב: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu תהנו עודד

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  25. Started by -AKEL-,

נהייתה לי בעיה בלראות תמונות, איך אני יכול לסדר את זה בבקשה? זה מראה לי חלק מתמונות בצבע שחור לפעמים

• 0 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.