תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אין מישהו פה (חוץ מאלה שיש להם 2 תגובות) שלא הגיב בפורום וזה עשה לו שגיאה וכל המ שהוא כתב נמחק... בפיירפוקס זה אפעם לא קורה... למכורים לHW כמוני אי אפשר בלי FF כי IE משגע את הצורה
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי גיטרה איתי בחדר , אני רוצה ללמוד כל פעם שאני מנגן אני מגלה סתם בלי לדעת כלום צליל חדש ויפה האם יש ? תוכנה ואם זה בכלל אפשרי ... ללמוד גיטרה בעמצאות המחשב .
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני ניסתי להפעיל סרט והתוכנה שאיתה השתמשתי כדי לעלות אותו כתבה לי שאני צריך אחד מהפילטרים האלה: ffdshow.ax (ffdshow MPGEG-4 Video Decoder) xvid.ax (XviD MPEG-4 Video Decoder) איך אני משיג אותם??
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
האם הוספת כתוביות לסרט DivX לצמיתות חייבת לקחת זמן כאורך הסרט ? בדקתי בכמה מדריכים להוספת כתוביות לסרט DivX לצמיתות אבל התוכנות שהם מביאים שם דורשות להקליט את הסרט מחדש כדי להכניס את הכתוביות לצמיתות... אין איזה שהיא דרך אחרת יותר מהירה ? אני פשוט צריך לעשות איזה פרויקט ואם אני יצטרך לעשות את זה לכל סרט זה יהיה סיוט תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Adobe Premiere Pro 7 אני מצליח לערוך אך איני מצליח לשמור את הקובץ בפורט של צפייה בסרט כגון: AVI או MPEG וכו' מה הפעולות שעלי לבצעה לאחר העריכה כדי לשמור את הסרט בפורמטים הנ"ל. תודה מראש לירון
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להציג מסד נתונים שהכנתי שACCESS, ולא האקסס עצמו. הדבר דחוף מאוד, המון תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שיהיו לה אופציות של: יצירת טאג לפי שם הקובץ שינוי שם הקובץ לפי הטאג העתקת/העברת הקובץ לסיפרייה בשם (לפי אחד מהשדות בטאג)
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
הנה תמונה מה שזה רושם שאני לוחץ על קובץ ה word
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
טוב ככה אני מחפש 2 תוכנות : 1) נכון שאתם משחקים באיזה משחק ואתם רוצים להקליט חלק מאותה פעולה שאתם עושים וכול זה ??(עם אזיה תוכנה אני יכול להקליט?? כיאילו להפעיל את המשחק ולהקליט ..) 2)תוכנה שאני יש לי סרט ואני רוצה לערוך אותו .. להוסיף לו עוד חלקים וכאלה .. כמו שעושים עם תמונות בWindows Movie Maker תודה רבה אנשים ..
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לצרוב הופעה, אני רוצה ליצור תפריט עם אפשרויות של PLAY, SCENES, BONUS TRACKS PLAY - ינגן את ההופעה מההתחלה עד הסוף (בלי הבונוס טראקס). בנוסף אני רוצה שתהיה לי אפשרות NEXT ן-PREVIOUS ,שאני יוכל לעבור משיר לשיר, ואם אני ילחץ על 6 הוא יעבור לשיר השישי וכו' SCENES - תפריט עם רשימה של כל השירים, ולחיצה על השם, תקשר לשיר (לאו דווקא "SCENES", אפשר לקרוא לתפריט הזה בשם אחר, לא קריטי) BONUS TRACKS - עוד תפריט דומה לSCENES, עם רשימה של שירים, עם אפשרות PLAY ALL. זה בערך הרעיון, איך אני עושה את זה ובאיזה תוכנה, ואיך אני צורב את זה?? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קובץ עם סיומת tif... וה-Explorer לא מצליח לקרוא אותו.. צרפתי תמונה... איך אפשר לעדכן את ה-Explorer כך שיצליח לקרוא זאת... ביי ותודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו יש תוכנה כזאת שהופכת סרטי vcd וגם svcd ל avi או משהו כזה? אם יש תביאו בבקשה קישור וכמה שורות הסבר עליה אם אתם יכולים... תודה מראש לכל העוזרים !!! ;D
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום רבותיי, נמאס לי מקאזה- ההורדות הולכות לללאאאטטט... והרבה פעמים עד שאני מוריד משהו זה או בכלל לא מה שביקשתי או שזה מלא ברעשים צורמים ומעצבנים. eXeem בהחלט תוכנה חביבה, כיוון שהיא מוצאת לי אלובמים שלמים אבל נדיר שאני מוריד משהו במהירות נורמלית. הבנתי שה"שחקנים" העיקריים פה זה האימיול, לא? פעם הורדתי את האימיול ורוב הדברים הלכו לי לאט.. מה פשר כל האתרים ש"מסביב" לאימיול כמו donkey2000 ו-warezfaw וכל מיני דברים שאני שומע עליהם כל הזמן? האם ניתן להוריד אלובמים שלמים של מוזיקה/סרטים באמצעות המיול, ומהר? תודה רבה! נ.ב. איני מעודד פיראטיות ו/או הפרת זכויות יוצרים, נא לשמור על הדיון במסגרת מגבלות תקנון הפורום.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי דיסק (CD ROM) עם BOOT של WIN98 שאני רוצה לכווץ לקובץ ISO... ואם אפשר אז גם קבצי BOOT מהכונן 1.44"... איך אפשר לכווץ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה הזאת קרתה לא במחשב שלי אלא במחשב של בן-דודי. אז ככה, הוא טוען שברגע שהוא מעביר את הכתב לאנגלית, אז כשהוא לוחץ על אות מסויימת מופיעה לו אות אחרת על המסך. למישהו יש מושג מה זה? ו/או איך מסדרים את זה? אגב יש לו xp.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם אני יכול לגבות את המעודפים שלי ב - FireFox עם Export כמו שיש ב - Explorer אם כן איך אם לא אז אם יש שיטה אחרת תודה רבה ;D
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
מייקרוסופט השתלטו על שוק הדפדפנים עם Internet Explorer. הם סיפקו דפדפן פשוט למדי ביחד עם מערכת ההפעלה, שלא ניתן להסירו מהמחשב ובכך "חסכו" ממשתמשים רבים את הצורך להוריד דפדפן (של חברה מתחרה). Internet Explorer הוא אמנם דפדפן פשוט לשימוש ועונה לצרכי רוב המשתמשים, אבל מאז שיצאה גירסה 4 של Internet Explorer הממשק שלו לא השתנה (למעט אייקונים יותר יפים). כולם אוהבים לשנוא את מייקרוסופט, ועתה כשיש להם אפשרות להוריד את Firefox שהוא דפדפן שלא מבוסס על Internet Explorer ומאפשר גלישה הרבה יותר נוחה באמצעות טאבים, הם מעדיפים אותו על פני ה-Internet Explorer. אין כל ספק ש-Firefox הרבה יותר נוח לשימוש מה-Internet Explorer, וככל הנראה גם יותר מאובטח ממנו. כאשר משווים בין Firefox ל-Intern…
-
- 27 תגובות
- 4k צפיות
-
-
במקום לעבור תמונה תמונה ולעשות שמירה בשם להכינס לתיקיה לשמור .. אחרי שוב אותה פעולה האם יש תוכנה שמורידה הכל מהדף .... של התמונות בואט אחת ...
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שדרוגים כלשהם באופק ? *אל תדברו על כמה שפיירפוקס הדפדפן הכי טוב
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס ל javascript שהפיירול עובד..!?! מה עושים מה מבטלים או מוסיפים או מגדירים? אני רוצה לשחק משחקים ברשת סנוקר שש בש וכאלה משעמם לי javascript:openGame('Snooker')
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח הודעה לIP מסויים, כמו הפרסומות ששלחו פעם דרך "מסנג'ר סרביס" משהו כזה.. אני יודע שזה קיים.. אבל שכחתי איך.. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לדפדפן Internet Explorer שתחסום אתרים עם תוכן פורנוגרפי ו אפילו חיפושים לאתרים פורנוגרפיים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב דיסק מוסיקה במהירות הכי נמוכה שאפשר כי הצ'יינג'ר באוטו לא קורא צרובים מעל מהירות מסויימת. אבל בנרו אני יכול לבחור רק 8/10/12/16/24 וכו'.. יש לי SONY DVD RW DRU 700A יש פיתרונות לכזה דבר? ויש לי NERO 6.3.1.12 עוד משהו קטן, יש עידכון קושחה לצורב הזה, כדאי להתקין אותו? יש סיכונים בדבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מבקש את עזרתכם בבעיה שאני לא מצליח לפתור כבר כמה שעות. היום בצעתי מספר עדכונים במחשב לאחר ה restart המחשב הפסיק לזהות את כרטיסי הרשת, sound drivers וכמובן אין אפשרות להתחבר לרשת המחשב לא מאפשר לי להסיר את התוכנה החדשה ולא מאפשר להתקין את ה drivers מחדש אני מקבל את ההודעה: setup failed to launch installation engine אודה לכל עזרה, איציק. :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-