עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי במחשב אלבום שלם, אבל הוא לא מחולק למספר קבצים של שירים, הוא כולו בתוך קובץ APE אחד. אני רוצה להשאיר את האלבום באותו הפורמט, אבל במקום שיהיה לי את האלבום בקובץ אחד, אני רוצה לחלק את הקובץ למספר השירים של האלבום במקור, כל אחד בנפרד. איך אני עושה את זה? פרטים של הקובץ:

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by Evyatar,

שלום, (רשמתי את זה גם בפורום מצלמות דיגיטליות כי לא ידעתי לאיפה זה שייך למרות שפה זה נראה יותר מתאים). צילמתי סירטוני ווידאו במצלמה הדיגיטלית שלי ועכשיו אני רוצה לעשות מהם סרטם, הבעייה היא שהם עם סאונד ואני רוצה להוריד להם את הסאונד ואם אפשר דרך התוכנה movie maker שמגיעה עם הווינדוס. (XP) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by bacoola,

אני מחפש תוכנה שתופעל על המחשב כל הזמן ותמנע כל מיני פונקציות שאני רוצה לדוגמא אם מישהו רוצה למחוק משהו, לשחק בסוליטר וכו' הוא לא יכול. מצאתי תוכנה כזאת אך היא לא ניתנת לקנייה או להורדה אלא רק לבתי ספר (blocktare) קישור:http://www.geocities.com/purenweb/BlocktareHM.htm תודה מראש

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  4. Started by J.allmighty,

[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  5. שלום שלשום רכשתי סופסוף אנטיוירוס כמו שצריך, את ZONEALARM, אחת התוכניות היחידות החוקיות שיש לי במחשב :-). בכל אופן, כאשר אני מנסה להתחבר ממחשב אחר אל המחשב שלי דרך PCAnywhere הוא מצליח להתחבר אבל לא מראה תמונה ולא מצליח להעביר כלום... השאלה שלי איך אני מקנפג את הפיירוול ככה שכל תקשורת שקשורה בתוכנה הן נכנסת והן יוצאת תאושר אוטומטית... לא מצאתי את ההגדרה הזאת... תודה מראש, מקווה שלא טעיתי בפורום :-) חן

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by tomer87,

אני צריך מדריכים שיעזרו לי להכין סרט דיוידי רגיל שיכלול כתוביות באצמעות התוכנה Subtitle Workshop ותפריט (כאשר אני רוצה לצרוב עונה שלמה של סדרה מסוימת) בנוסף איך אני יכול לאחד 2 קבצים של סרט באמצעות התוכנה (Easy Video Joiner) תודה על העזרה מראש, תומר

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by UltraManII,

שלום הורדתי את הפיירול Kerio החינמי מהאינטרנט והוא חוסם את האינטרנט...מה לעשות? נ.ב: יש לי אנטי-וירוס NOD32 ומערכת Windows XP Home Edition.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by overload,

השתמשתי במדריך הזה כדי להוסיף כתוביות לקובץ DVD http://planet.nana.co.il/madrihh/dvdr-m1.htm הגעתי לשלב האחרון, לפני הצריבה. והתוכנה IFOUPDATE מציגה לי הודעת ERROR ומבטלת את הפעולה. מה הבעיה, מה זה בכלל PGC ? אגב יש בכונן כמעט 10 GB פנוים אם זה חשוב. הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by gigi,

שלום יש לי מחשב נייד של lg מדגם nz4 עכשיו המחשב זז נורא לאט והוא אחרי פרמוט וכשאני נכנס למנהל התקנים אז יש לי סמין שאלה על יד בקר מסך כאילו זה לא מזהה את זה ובגלל זה המחשב זז ממש לאט לוקח לו מלא זמן לעשות כל פעולה והמחשב אחרי פרמוט... לפי דעתי זה בגלל שאין דרייבירים למסך.. בבקשה ממכם אם מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה מאוד אשמח... כשחיפשתי דרייברים בגוגל הגעתי לאתרים בערבית..אז איך אני יכול למצוא פתרון לבעיה שלי... תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי פנטיום 3 עם ווינדוס אקס פי מקורי. בכל פעם שאני מדליק את המחשב, קופצת לי הודעה שנמצאה חומרה חדשה - VIA Bus drivers. התקנתי את הדיסק שבא עם הלוח אם - לא עזר. הלכתי לאתר של Via והורדתי את הדרייבר הרלוונטי - לא עזר. למישהו יש מושג מה לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  11. Started by lharpaz,

שלום, אני מחפש תוכנה אשר יכולה להמיר סרטונים בפורמט mp4 לפורמט avi. עדיפות לתוכנה חינמית, וכמובן לתוכנה פשוטה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. שלום. יש לי דודים קטנים שגולשים לי במחשב הרבה פעמים והרבה במשפחה אני לא רוצה שיחשפו לזווע שיש ביאנטרנט אני מחפש תוכנה שנותנת להיכנס באינטרנט רק לאתרים מוקצים בדפדפן אקפלורר. אני לא מחפש תוכנה שחוסמת תכנים פורנוגרפיים אלה רק שאני יקצה אתרים שאליהם אפשר להיכנס וזהו זה.. אם אפשר שתהיה חינמית אם לא נחפש לזה פיתרון תודה רבה מראש לעוזרים ויום טוב

13. Started by צבי,

למה חשוב (מובנה בברירת העבודה הממולצת) שנורטון 2006 סורק כל מייל שיוצא ? כשאני מבטל אפשרות זו אני מקבל התראה וסימן ה-V הירוק בסרגל התחתון מתחלף במשולש התראה ומבקש לתקן את השינוי שבצעתי מצד שני זה מבלבל שאין לך ביקורת ויזואלית שהגנת האנטיוירוס תקינה. האם ישנה דרך להחזיר את ה-V הירוק מבלי להחזיר את סריקת המייל היוצא?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  14. Started by HAIM511,

התקנתי ווינדוס sp2 וכעת הקאזה לא מתחברת לי הבנתי מהודעות בפורום שיש קובץ reg שמסדר את זה אולי תוכלו לתת לי קישור אליו ? תודה בכל אופן.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by idofr,

היייי שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לייצא עבודה במקס לפוטושופ כשכול אובייקט יהיה "לייר"? עריכה : אוקי רק כדי שלכול מי שמתעניין יהיה בעתיד תשובה... מצאתי תוכנה כזאת היא אפילו ממש ממש לא רעה קוראים לה PSD MANAGER והיא פלאגאין לMAX ואני ממש מרוצה ממנה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. Started by Lethal_Acid,

שלום. יש לי OFFICE 2003 עברי. אני רוצה להגיד שהממשק יהייה באנגלית (תפריטים). אפשרי או אני צריך גרסא אנגלית?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by hellyeahmofo,

בעת נסיון חיבור לטרקר אני מקבל את ההודעות הבאה : בתכנת ABC couldn't find an available port to listen on בתכנת utorrent Error! Port 32459 does not appear to be open. זה די משונה , כי הנתב eci 270 מתפקד בתור מודם לא בתור נתב , חייגן של xp ולא pppoe הבעיות התחילו עם התקנת ה windows מחדש. אגב , באתר הבא שמפרט את הפורטים הרלוונטיים http://www.portforward.com/english/applications/port_forwarding/Utor/Utorindex.htm אני לא מוצא את סוג הנתב בגלל למרות שבכל מקרה זה ממש ממש מוזר

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by חן וייסמן,

אז ככה, התקנתי הכל כולל כל העדכונים... יש לי נאנו שהוא עובד פיקס ואני מעדכן שירים עם itunes בלי בעייה כשאני לוחץ על update my ipod והכל מתעדכן. כשאני מחבר את האייפוד וידאו החדש הוא מראה את השירים שעליו ואם אני רוצה לעדכן אותו אי אפשר פשוט ללחוץ על update.... מישהו יכול לעזור?? תודה :s05: :s05:

19. ^^ תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by IdobI,

שלום רב, אחרי שבטיפשותי הרבה שיחקתי בפונט Arial...אני נתקל בבעיה מעצבנת למדי בצפיה באתרים ב IE. אתרים מסוימים בעברית (והבעיה היא רק בעברית) מציגים במקום Arial פונטים אחרים. הבעיה נמצאת רק באתרים שנכתבו כך שניתן לצפות בהם בכמה פונטים, לדומגא הפורום הזה, שמאפשר: "font-family: verdana, arial, sans-serif" נראה כאילו IE מסתכל על הפונט הראשון ברשימה - במקרה הר"מ Verdana שלא תואם לעברית, ונותן את הפונט האוטומאטי בעברית, במקום לעבור לבא - Arial. אתרים שכתובים כך שניתן לצפות רק ב Arial מוצגים כראוי. איפסתי את כל ההגדרות של IE, מחקתי והתקנתי מחדש את Arial - אבל שום דבר לא עוזר. האם מישהו נתקל אי פעם בתופעה ויכול לעזור? מצורפת תמונה מהפורום הזה, להדגמה. הרבה תודה מראש! [attachment d…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. Started by Frozen-Ice,

כותרת (לא מצאתי ב GOOGLE) תודה

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  22. Started by bugosdckh,

יש לי בעיה במוניטור בפרמייר 1.5 כאשר אני רואה סרט דרכו לאחר חמש דקות הוא מפסיק אוטומטי האם יש דרך הפסיק זאת? דבר נוסף האם מישהו יודע איך אפשר לראות על מסך שלם? תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by HeaT-SinK,

עד כה השתמשתי באימיול הרגיל מהאתר הרשימי ההורדות נעשו באופן נורמלי (עד כמה שאני מכיר כי זה האימיול היחיד שהיה לי) גם אם הייתי מפסיק את האימיול ומתחבר מחדש חזרה - המקורות היו נאספים מהר וההורודה הייתה הולכת חלקה למדי החלטתי לשדרג אותו כדי להוריד יותר מהר או לראות פחות תפיסת משאבים. 2 הדברים לא קרו. זלילת המשאבים נמשכת אבל ניחא. ההורדות בכלל לא מתחילות עם האימיול הזה. אני הבנתי שזה מוד יותר מהיר וההורדות מתחילות אצלו במהירות - מה שלא קורה אצלי רציתי לשאול אותכם אולי הבעיה היא בקינפוג של התוכנה (אני לא רוצה לחזור כ"כ מהר לאימיול הרשמי והרגיל עוד לפני שלא ניסיתי את כל האפשרויות לפתרון של הבעיה). אולי איזושהי אופציה לא מסומנת לי או משהו כזה. יש רעיונות ? (הפורטים פתוחים - מתחב…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by anox,

אהלן, אני לא ממש בטוח אם אני שואל בפורום הנכון.... אז אם לא, עמכם הסליחה! אני מתעסק עם סאונד בעיקר בתוכנה CUBASE. לפני מס' חודשים, כאשר הפרוייקטים התחילו לגדול ולהיות יותר זללני משאבים התחילו לצוץ לי בעיות בזמן ה XPORT. --> כלומר בזמן הייצוא של הקטע, מד ה CPU קופץ מ 40-50% ניצול ל PEAK של 100% לחצי שניה-שנייה. דבר זה יוצר לי חריקה בקובץ ולא מאפשר לי למעשה לסיים את הקטע. אני עובד על P4-3GHZ@3.52GHZ. לוח ASUS P4PS800, 512 MB DDR. למעבד יש קירור של Zalman (9500). ניסיתי לעבוד על מינימום זיכרון (הורדתי הרבה מאוד PROCESSES, AV, AntiSPyWare ועוד), אבל כלום לא עוזר! *** הבעיה היתה גם לפני שביצעתי O/C *** השאלה שלי, האם הוספה של עוד חצי ג'יגה תעזור לי לעניין הזה ספציפי או שלא…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.