עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oded6188,

מבחש נייד. אני מנסה לחלק את הכונן שלי ל 2 מחיצות, ולהפוך אותם ל FAT32... אני משתמש בדיסקטים שיוצרים בהתקנה של ה Paratition Magic... וכל פעם כשאני בא לבצע את השינויים, המחשב קורס... מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by darkman,

http://peer2mail.com כמה הסברים: אתה פותח חשבון אימייל באחת ספקיות האיימיל הגדולות(GB+) מעלה תקבצים לחשבון ומצפין את הסיסמא של החשבון בעזרת התוכנה, כדי שאנשים שאתה לא מכיר יוכלו להיכנס ולא לדעת את הסיסמא האמיתית(למנוע שינוי סיסמא). כדי להיכנס לחשבון שחברך פתח אתה חייב להשתמש בתוכנה, ולגלוש דרכה לאתר שמארח את חשבון האימייל. אני חושב שזה העידן הבא של שיתוף קצבים אני בעצמי התנסתי בשיטה הזאת, וזה נהדר. מה שכן כל אחד יכול לעשות את זה מומלץ לקרוא את ה HELP שיש באתר תהנו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by hedva,

הסיבה לדיון הנוכחי היא שקיים בפורום סטיקי עם המון אינפורמציה טובה, אבל גם המון ספם שנערם עם השנים. לגולש החדש קשה לסקור דף אחרי דף. בנוסף נוצרו במשך הזמן תוספים חדשים שכנראה מקבלים ביטוי איפה שהוא, אך קשה למוצאם. בימים האחרונים התקנתי בהתלהבות הרבה תוספים לפייר פוקס, אולם נראה לי שפעולת הדפדפן מואטת. למשל שמתי לב שעם התוסף של hwzone , הדף נטעו יותר לאט, בגלל שנוספו לו פעולות לבצע (צביעת הת'ארדים) סתם מעניין אם אפשר לבטל את הצביעה, ולהישאר רק עם התוספת בצד שמאל, של בחירת הפורום המתאים? לגבי תוספים אחרים, חוסמי פרסומות, גם עובדים, אבל מצד שני הם מאפשרים טעינת דף עם פחות מידע. ולכן מה אתם חושבים, הם מאטים או מאיצים? אם אכן ריבוי תוספים, מאט את הגלישה, עדיף לעבוד עם כמה שפחו…

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  4. Started by AmitDanan,

[שאלה] האם יש תוכנה לBSOD שלא משתמשת ב symbols ?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  5. האי מיול שלי הוא בגרסת 4.7 ומוריד על 60-80 איך משחקים עם ההגדרות כדי שיוריד מעל 100? מוריד לי נורא לאט תודה (מקווה שמותר לשאול שאלות בפורום על אי מיול) אני לא שואל שום דבר על אילו תוכנות או משחקים או סרטים להוריד רק איך לשנות את ההגדרות שיעבוד יותר מהר

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  6. טוב, הסתדרתי. הורדתי את התוכנה מהאתר של מייקרוסופט. פשוט טעות להתקין מהדיסק.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by no_way,

הכנתי קובץ PDF מושקע. אני מעוניין להגן עליו מפני הפצה. אני מעוניין למכור אותו אבל לא רוצה שהקונים יפיצו אותו למקומות אחרים. מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by chen038,

איך משלבים סרט ב PPT כך שיעבוד בכל מחשב שמתקינים לא רק כהפנייה לספריה במחשב שלי?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  9. מהם התוכנות הטובות ביותר שניתן להריץ ממערכת ההפעלה לבדיקות חומרה? כגון : לוח אם,דיסק קשיח,זכרונות,מעבד,כרטיס מסך,ספק. מתוך מערכת ההפעלה, וכמובן גם בהפעלה מדיסק BOOT , לדוגמא מתוך HIREN 15.2

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by hararim,

לאחר פירמוט המחשב התקנתי EMULE XTREAM ופתחתי פורטים והכל אבל האימיול לא מתחבר לי. ביצעתי בדיקת פורטים דרך האפשרויות והכל תקין. בכל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת זה רושם לי CONECTING לכמה דקות ואז השרת נעלם(הופך לאפור) ואני לא מצליח להתחבר.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by clip99,

שלום , מישהו יודע איך אפשר להפעיל את אופציית הדירוג בתוכנה? אני מתכוון לרשימת ההשוואה בין המעבד למשל לבין סוגי מעבדים אחרים וכו' . משום מה אני לא מצליח להתחבר למנוע הדירוג , ואני רוצה לדעת איפה אני עומד ביחס לסוגי חומרה אחרים. בתודה מראש..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by TermiNal,

יש לי מירנדה לייט 2 בעברית........ ואני רוצה לשנות צבע פונט וגם את הפונט עצמו אז הלכתי לאפשרויות ויש שמה אחד מהתפריטים זה משו כמו מצב הודעה לא זוכר בדיוק ושמה יש צבע.. אוקיי אני משנה בוחר צבע כחול ואז בא שואל את חבר שלי איזה צבע הכתב שלי הוא אומר לי ורוד אני כזה WTF??? אוקיי ניסיתי לשנות חזרה לשחור ושוב אותה בעיה נשאר ורוד ניסיתי ככה גם לעוד הרבה צבעים ולא השתנה הצבע.... מה עושים?????????

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  13. Started by assaf990,

ולמה כדאי לשנות? כרגע זה על lowest

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  14. Started by yotam360,

כל ה-bookmark וההגדרות נמחקו לי... מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by Agepox,

פתאום זה התחיל, אני משתמש ב- Explorer 6, פתאום כל דבר שקשור ב-FLASH לא עובד לי דוגמאות : www.pogo.com הייתי משחק בו עד אתמול - www.tribalwars.net הדברים שם לא משתנים ב-LIVE כמו תמיד ויש עוד כמה דוגמאות רק אני לא חושב שמותר לרשום ת'אתרים האלה פה. מה זה יכול להיות ?! עריכה : הסתדר איכשהו, אפשר לנעול!

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  16. Started by Vahav Raz,

שלום לכולם. יש ברשותי תוכה עם מאגר ספרותי, שניתן להדפיס ממנו עמודים במדפסת פיזית בלבד. כאשר אני בוחר באפשרות ההדפסה מדפסת וירטואלית (PDF) התוכנה עולה על זה ולא מאפשרת. אשמח לדעת אם ישנה דרך לעקוף את הבעיה / תוכנה המדמה פעילות של מדפסת פיזית. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by IlanF,

התקנתי את התוכנה והדבר הזה מתעדכן כבר מהבוקר ונתקע ב30%. במקרה והוא עובר את ה30, הוא מתאפס בחזרה ל0 עכשיו הוא תקוע לי על 0... אין דרך להפעיל את התוכנה בלי לעדכן? או שיש משהו שיגרום לה להתעדכן מהר יותר?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש דרך מדוייקת לשלוט על מתח המוצא של הכרטיס קול. הבנתי שמתח במוצא כרטיס הקול הוא בסביבות הוולטים בודדים (כ2v RMS ?). האם יש דרך מסויימת להגביל את מתח המוצא מכרטיס הקול לערך נמוך הרבה יותר ? נניח 16mv P-P ? ראיתי שיש תוכנות שיכולות להפוך את כרטיס הקול למחולל אותות ומשקף תנודות, האם קיימת תוכנה שתאפשר לי לגרום לכרטיס לנגן בווליום נמוך עד כדי כך ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  19. אני לא מוצא את האופציה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by lilian,

האם יש תוכנה המנטרת ומייעלת ביצועי המחשב (מבחינת זכרון RAM וכד' ) המותאמת ל- windows 7.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by jackok111,

אני מנסה לראות וידאו זורם (נגיד באתר ספורט 5) בגוגל כרום, אולם הנגן לא מגיב (הכפתורים). אציין כי הוידאו אכן מתנגן אך אי אפשר לשלוט על הפאנל של ההפעלה. האם יש פיתרון לכך ?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by naoriko,

יש לי חבר שמחפש תוכנה שאפשר לקחת קטע וידאו ולהשים עליו מוסיקה שם של תוכנה יספיק תודהה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  23. איך זה יכול להיות שאני מקבל יותר FPS ב BF2 אם DRIVER 6.4 מאשר DRIVER 7.1? אם X1800XT OMEGADRIVERS 7.1 ו CATALYST 6.4??

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  24. Started by credo,

היי,בזמן האחרון לחבר שלי יש 100 אחוז CPU USAGE כשהוא משחק.. וכשדולקת אפילו תוכנה אחת כבדה יש איזה 60-70.. ניסינו לבדוק וירוסים,ספייוורים,לסגור תוכנות פועלות ולמעשה הכל.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?המחשב דיי סוס אז זאת גם לא הבעיה. תודה.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  25. Started by HAIM511,

התקנתי ווינדוס sp2 וכעת הקאזה לא מתחברת לי הבנתי מהודעות בפורום שיש קובץ reg שמסדר את זה אולי תוכלו לתת לי קישור אליו ? תודה בכל אופן.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.