עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by liordavid,

חבר שלי קנה מחשב חדש עם כונן BR והוא קנה כמה סרטים איך רואים את הסרטים במחשב על הטלוויזיה - סרטי 3D ? עם איזו תוכנה ? מה הפורמט של הסרטים ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Eonblueapoc,

איפה אפשר לראות רשימה של מילים שנשמרו בשדות טקסט באינטרנט? סתם נגיד של חיפוש בגוגל? תודה.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  3. שלום מותקן לי במחשב אנטיוירוס של פנדה. כמו כן לפני כשוע התחיל המחשב להיות ממש איטי והתחילו לקפוץ לי ברקע מידי כמה דקות אתרים לא רצויים , מה לעשות? איזה תוכנה תשפר את המצב? תודה.

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by icewolf,

שלום מישהו מכיר דרך להפוך קבצי OGM ל-AVI? ניסיתי כבר virtual dub, winAVI ו-open video converter. אף אחד לא הצליח. אני מעדיף דרך עם ככה שפחות שלבים. אני יודע שיש דרכים לפצל אודיו ווידאו ואז לחבר.. אני מעדיף שלא תכתבו את זה. זה מסובך.

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  5. Started by noodle,

שלום לכם, לאחר עידכון שביצעתי ב-jdownloader, נעלם לי filesonic מרשימת האתרים. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום איזכור לדבר. כיצד ניתן לפתור זאת? תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kobi_c,

שלום ! מישהו מכיר אתר טוב ועדכני שמשווה בין סוגים שונים של אנטי וירוסים ובודק מי המובילים היום בשוק ?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  7. יצרתי מסמך באקסל 2003 במחשב מסויים תחת XP-PROF העברתי המסמך לנייד עם XP-PROF חוקי לגמרי, כאשר אני פותח המסמך (עם אותו אקסל 2003) במקום עברית אני רואה גיבריש, מצד שני, אני יכול לשנות את הגיבריש לעברית. ע"י מחיקה וכתיבה. מה עושים כדי לראות את העברית באקסל. תודה עזר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. הוירוס הוא מעין תוכנה של הסרת רוגלות.. לא נותן לי למחוק אותו כי הקובץ רץ.. אי אפשר לפתוח את מנהל משימות כי הוא סוגר לי אותו בטענה שזה וירוס אי אפשר לפתוח את האנטי וירוס, ניסיתי ריסט זה עולה ישר עם המחשב........ מה אני עושהה.. שם הקובץ: 09918936.exe תודה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אני מחפש כבר המון, ואני לא מצליח למצוא תוכנה שדרכה אני יכול לשנות את הכתובת IP שלי לכתובת IP אחרת מסוימת.. (נראה לי שזה מה שנקרא (Spoofing) למישהו יש איזה קישור? תודה!!

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  10. שלום, צלמתי היום במצלמת Nikon D90 בx264. הכנסתי את החומרים למחשב וכל הצילומים אינם חדים. הורדתי את חבילת הקודקים cccp שבנוסף ל k-lite שכבר יש לי, וכלום לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  11. שלום במשך שנים השתמשתי ב-WinRAR כדי ליצור קבצי RAR. אני מחפש משהו שיכול ליצור קבצי RAR והוא חינמי, ואם הוא גם Single File ו-Portable אז בכלל מעולה. תודה רבה עריכה: עדכון מעניין: זה נראה שבגלל ש-RAR הוא פורמט Proprietary שלא שוחרר ע"י המפתח שלו, אז אין בעצם תוכנות אחרות חוץ מ-WinRAR ב-Windows שיכולות ליצור קבצים מהסוג הזה. (עבור פתיחה אין בעיה - אפילו המפתח בעצמו שחרר משהו חינמי, לכל מערכת הפעלה אפשרית בערך) כתוב על כך בוויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/RAR#Creating_RAR_files אם כך, אשנה את מה שאני מחפש: אני מחפש פורמט כיווץ כלשהו, שיש לו תוכנה חינמית שמאפשרת ליצור קובץ בפורמט הזה, ובנוסף לכך, שיהיה אפשר להצפין את הקובץ הדחוס. (אבל הצפנה שכוללת גם את שמות הקבצים שבפנ…

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. יש תוכנה שגורמת לפתוח כמה מסנג'רים ביחד?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי קבצים ומסמכים שהייתי רוצה להצפין או להחביא בדרך כלשהו שרק אני יוכל לראות אותם, יש דרך מסויימת לעשות זאת? :AR15: :AR15: :jump:

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  14. Started by hck,

היי אני מתחיל לסדר מחשב של חבר שמלא בתוכנות ריגול עם Adware6 ועם SpyBoot S&D אבל זה ממש לא נגמר אפילו אחרי מספר סריקות. עכשיו נזכרתי ב-HijackThis וחשבתי שאולי היא תפתור לי את הבעיה. אבל הבעיה שלי היא, שאני מריץ את התוכנה היא מראה לי את כל הדף עם כל הרשימה של התוכנות - ומיד נסגרת! אין לי אפילו צ'אנס לנסות לסמן את מה שצריך בשביל להסיר! מישהו מכיר פתרון לבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  15. מסך הטעינה של כל הPLUGINS וBRUSHES וכל השאר לא עולה לי, בגלל זה גם פוטושופ לא עולה :'( (המסך כמו בתמונה http://whimsplucky.com/spacemonkey.png רק של פוטושופ CS3) נ.ב. מצטער על התמונה הלא קשורה, אבל זה מסך הטעינה היחיד שמצאתי של ADOBE...

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  16. היי חברים אנא עזרו ואמרו לי אילו מבין התכניות צריכות / עדיף / הכרחי או לא משנה מה..לפעול עם עליית המערכת, ועל מה אוכל לוותר. Realtek HD Aoudio Manager HD Aoudio Background Process - Realtek Synaptics Pointing Device Driver FF_Protection Application Microsoft Security Client Nvidia Hotkey Service , Version 266.39 USB 3.0 Monitor IAStorIcon - Intel Corporation QuickSet - Dell App Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\igfxpers.exe Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\hkcmd.exe Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\igfxtray.exe Intel ® PROset/Wireless Intel ® PROset/Wireless WiMAX Connection Utility …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by FeedMe,

האפליקציה טוענת שאחד מקבצי ה-CAB הם corrupt. הקובץ נראה לי תקין למדי המלצות? הצעות? אם עושים ignore מקבלים ארור 2350... תודה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by EG,

מאיפה אני מוריד 3DMARK 2001? ואיך אני משתמש בו?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  19. Started by Born2Kill,

אני לא. עדיין אני נשאר עם האקספלורר, חבל שאי אפשר להפוך את ה-Bookmark לאייקונים קטנים כמו באקספלורר, ככה יותר נוח לבחור איזה אתר אתה רוצה, במיוחד כשמדובר על הרבה אתרים. מעבר לזאת, עדיין יש אתרים שאקספלורר מציג אותם יותר יפה וסימטרי. בחלק של השיפור, יש הרגשה לדפדפן יותר מהיר אך זה עדיין לא מפצה על המגרעות האחרות. למי שלא ניסה את הדפדפן, יש קישור בכתבה: http://hwzone.co.il/news/133419

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by StorM FighteR,

אני צריך שתתנו לי אי פיי וסיסמא של ערוצי של פאבליק בונטרילו אני לא מוצא שום שרת פאבליק

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by 00000,

יש לי kazaa vmule 2.8, פתחתי פורטים 1214 והורדתי את החסימה מהפיירואל. הוא םשוט ממשיך לכתוב למטה "מתחבר" במשך שעה. הוא פשוט לא מתחבר. איזה פורטים צריך לפתוח לו?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  22. שמעתי מתישהו שאפשר בעזרת תוכנה וחשבון מסויים לחייג מהמחשב לטלפון של בזק או למכישר סלולרי, ולדבר איתו דרך המחשב כשהוא מדבר דרך הטלפון, זאת אומרת שיחת טלפון מחשב. למישהו יש מושג או פרטים על זה והעלות של זה, כי זה בטח יותר זול למי שמחובר גם ככה 24 שעות לאינטנרט. תודה לכל מי שיודע : ???

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by idofr,

לאדע למה היום הוא החליט שאם אני רושם אתר בעיברית הוא יכניס אותי אליו..... (פעם זה לא עבד) הקיצר רשמתי בשורת כתובות הרגילה לא זאת של החיפוש "נוקיה עולמי" סתם כדי לראות מה הוא יעשה עם זה והוא לקח אותי ל"שער 5" (האתר של הפעול ת"א ) חחחחחחחחחחחח מוזמנים לנסות ולהראות תוצאות....

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by Yung_man,

ברצוני לרכוש סורק עם קורא שקופיות/נגטיבים. רציתי לדעת מהו הגודל המתקבל כתוצאה מסריקה כזו , והאם היא איכותית, ברמה של קובץ RAW או JPG מתקדם. תודה! אורן.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.