תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה שתהיה בשולחן העבודה, ותציג את הטמפ' שיש בחוץ. לפעמים שיש דיונים כמו: SHOW US YOUR DESKTOP אני רואה כאלה תוכנות אז שמישהו יביא לי לינק ךתוכנה כזאת בבקשה... נ.ב. - עשיתי חיפוש ב DOWNLOAD.COM ורשמתי WHEATER וזה מצא לי כמה רשימה של תוכנות, ואני לא יודע איזה טובה, אז בבקשה תתנו לי לינק לתוכנה טובה.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מה שאני צריך בעיקר, זה תוכנה(אם יש כזאת כמובן) שמסוגלת להפוך סטריאו לסראונד 5.1 ולהעלות איכות הקובץ מוזיקה ל96 KHZ (לא יזיק גם שהיא תדע לפצל ולאחד קבצי מוזיקה)
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני לא מצליח לקבל מאף משתמש קבצים באייסיקיו למרות שאין לי פיירוול... התקנתי לא מזמן פיירוול אבל הסרתי אותו ועכשיו אין לי שום פיירוול חוץ מהמובנה של ווינדוס אבל הבעיה היתה עוד לפני שעליתי ל SP2... אני לא מבין מה זה... יכול להיות שנורטון אנטיוירוס קשור ? :\ זה ממש מציק.. הרצתי פה חיפוש ולי אין ראוטר!
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
רצית לדעת ההאם יש תוכנה שיכולה למדוד את טמפרטורה של אחד החלקים הספציפים במחשב(לוח אם /מעבד / מארז) האם קיים דבר כזה או שהתוכנה תואמת לפי הלוח אם? אם כן תוסיפו בבקשה לינק....
-
- 9 תגובות
- 594 צפיות
-
-
טוב, לקראת הפירמוט הקרב ובא, החלטתי לעשות קצת ניסויים במחשב שלי. בכל מקרה, מחקתי את הNORTON NIS והמחשב רץ! מעכשיו הפסקתי להשתמש בNORTON. אני יתקין אנטיוירוס אחר. איזה מזל. ואני לא הבנתי למה המחשב שלי קצת איטי. ארררר, איך לא עליתי על זה קודם!
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה דפדפן מבוסס על האינטרנט אקספלורר שיהיה כמו ציפוי עליו מה הכי טוב ? MYIE2 שנקרא עכשיו MAXTHON או AVANT או שאתם חושבים על משהו אחר ? (ניסיתי לעשות חיפוש)
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ..יש לי קובץ שאני מנסה ליראות אותו במדיה פלייר רואים אותו ושומעים והכל טוב.. שאני מנסה לראות אותו בדיוקס אני רואה רק פסים וכאילו הסרט מעווט כזה ויש קול..יש לציין שזה די וקס חדש 2.6 שבזכותו אני מצליח לראות במדיה פליירר אז איך דווקא דרכו אני לא מצליח לראות??? תודה
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן אני צריך לעשות CAPTURE מוידאו בעזרת כרטיס טלוויזיה ל DVD. אני יודע לעשות את זה... כמו שכבר דיברנו על זה בעבר. הדרישה שאני צריך זה CAPTURE באיכות DVD כמובן. והדבר היותר חשוב זה שאני מקליט לדוגמא ל 6 שעות. וכל שעה הוא מתחיל קובץ חדש אוטומטית... או שעה וחצי, לפי איך שאני מגדיר לו... תודה לעוזרים! יניב
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי קובץ ששוקל 900 MB והייתי רוצה לצרוב אותו על דיסק של 700MB, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה פשוטה שתפצל את הקובץ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יום טוב. יש לי בערך 40 ג'יגה של סדרות טלוויזיה על הכונן שאני פשוט חייב להיפטר מהן, אחרת לא ישאר לי מקום בכונן בכלל :'( רציתי לדעת, מהי שיטת הקיבוץ הטובה והאפקטיבית ביותר בכדי שאני יוכל למלא כמה שיותר פרקים בדיסקים סטאנדוים של 700מ"ב כל אחד? אני מודה לעוזרים מקרב לב :-[
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אם תכנסו למשחחק סוניק ותבחרו דמות אתם תראו רגיל אצלי לא רואים הכי טוב לא יודע מה השתנה וזה על HIGH. http://www.freeworldgroup.com/games/sonic/index.html [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
התוכנה אמורה לבטל את הCD'S אני לא יודע בדיוק למה. אני מנסה להפעיל **משהו** דרכה ואני פשוט לא יודע איך. ד"א התוכנה חוקית 100%.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מישהו יכול למליץ על שילוב יותר טוב ? האם שימוש בפיירוול של XP ובאנטיווירוס של מקאפי לדוגמא יתן זמן BOOT וכיבוי קצר יותר ? פשוט מאז שהתקנתי אותם המחשב מרגיש ממש כבד.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בעיה באיסיקיו 2003B, ברגע שאני עולה עם העכבר על שם של מישהו שנמצא בaway, אז אני אמור לראות כמה זמן הוא בaway אבל מאתמול זה הפסיק ולא רושם לי כלום?..מה עושים?..יכול להיות שיש קשר לזה שהתקנתי את הגרסה 5 החדש וחזרתי ל2003B?? תודה מראש על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
צילמתי סרטון וידאו במצלמה הדיגטלית לאורך במקום לרוחב ועכשיו רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שבאמצעותה אוכל לסובב את הסרטון כך שאראה אותו כמו שצריך ? כמו בתוכנת ה ACDSEE שבאמצעותה ניתן לסובב תמונה .
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נכנסתי ל tucows ומצאתי כזו אך כל שעלה בידי להוריד זה ad aware. אודה למי שיעזור לי
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני צריך הסבר איך לצרוב על דיסק של 900 MB בתוכנה נרו 6. ואני לא יודע אם זה קשור לפורום תוכנות אבל בExplorer פתאום בכל האתרים אני רואה כתב ענק והרבה מעל הנורמל. מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
במסגרת נסיונותי לעבוד עם JAVASCRIPT (שפה ממש חביבה האמת), אמרתי, למה שלא ננסה לעשות משהו עם האתר... מה זה עושה ??? ובכן, הקוד הבא, מאפשר לכם לברור האם להציג את ההודעות החדשות בהודעות הפורום בלבד או כולם (ע"י לחיצה כמובן). למי שלא הבין, נגיד שאתם נמצאים ברשימת ההודעות בפורום מסוים, כשאתה לוחצים על זה, הוא ישר מעיף את ההודעות שכבר קראתם מהרשימה. אתם לוחצים שוב, הוא מחזיר אותם לרשימה. איך משתמשים בזה? פשוט עשו NEW BOOKMARK (עדיף ב BOOKMARK TOOLBAR ולא בתפריט), ב NAME תכתבו משהו (TOGGLE OLD POSTS) או משהו שאתם רוצים, ב LOCATION תעתיקו את הקוד הנ"ל, וזהו, תלחצו OK: javascript:(function(){if (document.URL.indexOf(%22http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=%22) != -1…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה של מנהל הורדות, פשוטה, בלי ממשק מפוצץ יותר מידי, כמובן, ללא רוגלות וכו', שעושה את עבודתה נאמנה. היש לכם המלצות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני קניתי סרט דיוידי אמיתי ואני רוצה לגבות אותו למחשב שלי (לא לצרוב) טוב אז אני צריך את התוכנה dvdshrink וגם הוראות איך אני עושה את זה בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוח שז ההפורום המתאים אז אם לא תעבירו בבקשה את ההודעה. אני רוצה לצרוב דיסק עם תמונות רגילו JPG בצורה כזאת שהDVD יתמוך בו ואני יוכל לצפות בהם דרכו. איך אני עושה את זה??? כמה שיותר פירוט בבקשה. ועוד דבר, אפשר לעשות אפשרטים כלשהם שצוריבם דיסק כזה? למשל מעברים מיוחדים מתמונה לתמונה, מוזיקה ברקע ושאר אפקטים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בזמן האחרון קרה לי כמה פעמים שהמחשב עשה ריסט פתאומי בזמן הגלישה באינטרנט, זה לא קורה לעיתים קרובות, אבל לפעמים זה ממש מפריע. שלחתי דו"ח שגיאות וזה מה שקיבלתי: The error was likely caused by: McAfee Internet Security (gdtdi.sys) McAfee Internet Security (gdtdi.sys) was created by Networks Associates Technology, Inc.. Networks Associates Technology, Inc. is aware of the problem and working on a fix. To learn more see the Networks Associates Technology, Inc. website. אני לא יודע מה אני צריך לעשות....להחליף פיירוול , או לשנות איזה משהו בהגדרות....מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת. איך זה הגיע לתוכנה?!
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שממירה קבצי פלאש לפורמט של AVI או WMA