עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש המלצות , הערות ?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. Started by udi,

שלום יש לי OUTLOOK 2003 בעיברית העיה שלי איתו היא כאשר אני מקבל אי מיל התוכנה לפעמים מסננת לי את התמונה ששלחו לי ולפעמים לא אמרו לי שזה יכול להיות הפייר וול במחשב או של WINDOWS אבל אין לי אחד כזה ושל מערכת ההפעלה היא לא פועלת הדבר היחיד שרץ ברקע זה אנטי וירוס של קרספסרסקי וזהו שאלתי היא מדוע לחלק האיי מייל אני מקבל את התמונות ששלחו לי ולחלק לא ?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  3. כמו בכותרת ניסיתי את ה- ZoneAlarm Free, הכל טוב ויפה רק שהוא לא מרשה לך להגדיר פורטים, יש לי LowID באי-מיול.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  4. היי , היו לי כמה וירוסים בהרד דיסק הישן 90 אחוז מהם היו w32.jeefo בכל מקרה , עשיתי לו פורמט משום מה , בהרד דיסק החדש , שמערכת ההפעלה עליו , עשיתי סריקה ,וזה מצא מעל 100 וירוסים מאיפה הם הגיעו !?!? פתאום , כל שניה קופץ לי הנורטון הזה עם עוד קובץ שנדבק ב w32.jeefo כל שניה קובץ אחר , זה לא נגמר. שאני עושה סריקה של וירוסים , הוא נעצר באמצע. הוא לא נתקע או משהו , פשוט מתעקב על איזה ספריה ולא ממשיך. (ספריה שלא תופסת יותר ממגה! ניסיתי לעשות לו pause , למחוק את הספריה ידנית ואולי הוא ימשיך , אבל הוא תקוע בשלו. מה עושים ? ומה נסגר עם הג'פו הזה מה הקשר שכל המחשב שלי מפוצץ בזה עכשיו? זה וירוס מסוכן? help! עריכה : נ.ב - לדעתי זה יותר מתאים לתמיכה טכנית , מאש…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  5. Started by kobibo,

יש לי את האימיול של xvooM 2.1 ( שלפי דעתי אחד המהירים שאני מכיר ) הבעיה באימיול הזה היא כאשר מבצעים בו חיפוש בעברית לא תמיד אני רואה את התוצאות בעברית ולפעמיים אני מקבל אותן בגיבריש. העברית במחשב מותקנת כמו שצריך, נסיתי גם לשחק עם האופציות של : server ו- Global בחיפוש אך זה לא עזר. אודה לעזרה ממי שמכיר או נתקל בבעיה.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by tal249,

שלום, אני חייב להגדיל את את המחיצה -C כי נשארו לי בסביבות 100 MB פנוי וזה רק עם מערכת ההפעלה (XP pro) ניסיתי לעשות זאת עם PARTITION MAGIC 8.0. יש לי במחשב 3 כוננים C D ו-E השתמשתי ב "resize partition" וניסיתי להוסיף 400 MB ממחיצה E למחיצה C במהלך הפעולה התוכנה רשמה לי שגיאה שאומרת שאי אפשר להזיז את המחיצה ומה שקרה בפועל זה שיש לי עכשיו 400 MB על הדיסק שלא שייכים לשום מחיצה "unallocated" וכונן C נשאר באותו הגודל (כונן E קטן ב-400). ניסיתי להשתמש ב"redistribute free space" על מנת להכניס את ה-400 MB האלו ל-C אך שוב אני מקבל אותה הודעת שגיעה. מישהו יודע מה עושים?

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  7. האם תהיה פעולה חלקה על המחשב או שזה יגרום לתקיעות או לאיטיות?

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by wow,

או משהו כזה. שמעתי שהיא טובה. מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by nir_varon,

הורדתי Office 2003 ומסתבר שזה office בכלל בשפה זרה כלשהי.. יש אפשרות לשנות את השפה? להוריד Patch או משהו בסגנון? או שאני חייב להוריד את הגרסה המלאה של אנגלית?

10. Started by Ghosthunter,

האם ניתן לגבות את הפלג אין שאני מתקין על הFF שלי?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  11. אני צריך תוכנה (חינמית אם אפשר-אם לא אז לא..) שבעזרתה אני יוכל לערוך את המסמכים הסרוקים . תודה וכבר עשיתי חיפוש זה לא עזר לי ...

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by אביעד1989,

אני רוצה לדעת אם Ad-Aware SE personal מסיר רכיבים חשובים ואם כדאי להשתמש בו? תודה.

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by TimoTy,

טוב אני מנסה להוריד שני דברים והוא רושם לי שגיאה : לא מקוון Time out מה אני עושה כדי להתחיל להוריד ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  14. שלום לכולם!!! אני צריך עזרה ממישהו שיודע איך אני מתקין /מגדיר/מחבר R DISK נוסף למחשב... (כבר חיברתי בעבר אבל משהו קרה ועכשיו יש לי רק WIN 98 כי הXP היה שם...) תודה רבה E.T.L (מצפה לתגובה כמה שיותר מהר....)

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  15. שלום לכולם. במזל טוב הזמנתי את ה-LG 4163b. אני לא ממש מחבב את נרו 6, ורציתי לדעת האם גרסה 5 תדע לנצל את הצורב, או שבכל זאת עלי לשדרג ל-6... ואם כן, לאיזו גרסה בדיוק?

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by idofr,

לאדע למה היום הוא החליט שאם אני רושם אתר בעיברית הוא יכניס אותי אליו..... (פעם זה לא עבד) הקיצר רשמתי בשורת כתובות הרגילה לא זאת של החיפוש "נוקיה עולמי" סתם כדי לראות מה הוא יעשה עם זה והוא לקח אותי ל"שער 5" (האתר של הפעול ת"א ) חחחחחחחחחחחח מוזמנים לנסות ולהראות תוצאות....

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  17. פתאום קפצה לי הודעה של כל המשתמשים שם וניסיתי להשתמש במשתמש ברירת המחדל אבל הוא לא נתן לי ועכשיו הייתי צריך לעשות משתמש חדש ושום דבר מהתוספות, לינקים לא מופיע לי, איך להחליף את המשתמש בחזרה לברירת מחדל? לא יכול להראות תמונה כי לא מוצא את החלון הזה יותר....

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי בעיה באיסיקיו.. אני מסמן בהגדרות "שימוש ב firewall " והכל טוב ויפה... אבל שאני מתחבר מחדש לאיסיקיו (לא משנה מאיזה סיבה..כיביתי את המחשב וכו'...) ההגדרות חוזרות למה שהיה קודם זה קורה רק פה כל השאר נשאר אותו דבר(פרטים וכו'...) מה עושים?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by VanGuard,

אני משתמש במירנדה ומאוד מרוצה מהתכנה חוץ מדבר אחד: הטקסטים גם כשהם בעברית מיושרים תמיד לשמאל בחלון השיחה וכמובן שזה עושה באלגן שלם בהודעה כמו סימני שאלה בהתחלה במקום בסוף ותוספות שנכתבו באנגלית מופיעות גם כן במיקום מוזר. אני יודע שיש פלאגין שאמור לסדר את זה וליישר את הטקסט לימין אך איני מוצא אותו. אנא עיזרו לי בחיפוש או תנו לי לינק אם אתם מכירים את הפלאגין. בתודה מראש.... VanGuard

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by stalbetman,

שלום רב, רציתי לדעת כיצד אני חוסם את האפשרות של כניסת משתמשים אחרים במסנג'ר שלי, כלומר יש לי משתמש של המסנג'ר, וכל הזמן אחותי מתחברת למסנג'ר שלה, וזה מעצבן אותי , איך אני יכול לחסום אותה כדי שרק אני ישתמש במסנג'ר? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  21. אין גבולות לתאגיד הרשע : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם ברשותי מחשב amd 2600 ram 512 windows xp service pack 2 לאחר המלצות רבות הורדתי את הדפדפן החדש mozila firefox ומכיוון שיש בו פחות בעיות בטיחותיות החלטתי להשתמש בו ורק בו ואיניני מצליח להסיר את ה internet exploer כל פעם שאני מוחק אותו הוא חוזר בחזרה , בעיה זו לא מפריעה לי כל כך אבל הבעיה שמופיעים באנרים וקופצים לי חלונות ב IE ולמרות שוהרדתי antispyware למיניהם הם לא מורידים את הכל ולכן שאלתי היא כיצד אני מסיר לחלוטין את ה IE שמותקן במחשבי תודה רבה לכל מי שעוזר

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך ATI 9600XT שמחובר גם לטלוויזה (SONY 100HZ). כשאני רוצה להציג וידאו אני משתמש בתוכנה BSPLAYER או MP CLASSIC במצב OVERLAY MIXER שעובד מצויין עם ה-THEATER MODE בדרייבר של ATI. אבל בכדי להראות כתוביות אני צריך לעבור למצב "RENDERLESS" ולהגדיר תצוגת CLONE בדרייבר של הכרטיס. מה שקורה במצב הזה הן "קריעות" כאלה בתמונה על הטלוויזיה, בעיקר בתנועות מהירות יותר, שנובעות כנראה מחוסר סנכרון עם הטלוויזיה... על המסך של המחשב זה לא קורה. ל-BSPLAYER יש אפשרות להציג כתוביות גם במצב OVERLAY אבל זה מחייב שהכתוב יופיע על השטח של הסרט עצמו, בלי אפשרות להציג כתוביות מתחת לשטח של הסרט (אי אפשר למקם את הכתוביות מתחת לשטח התצוגה של סרט בפורמט רחב למשל). מישהו יודע אם יש תוכנה שיודעת …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנה שאני יוכל ליצור איתה קבצי gif ברזולוציה שאני רוצה, מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים