עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AmL1,

יש לי את IGO 2008 ואני רוצה להתקין אותה על המחשב מסיבה מסויימת. איך אני יכול לעשות את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. אני מכין לעצמי DOK עם MULTIBOOT (כ7 מחיצות הפעלה שונות) ונתקל במספר בעיות. היות שלהפעיל את המחשב כל פעם מחדש בתהליך הגדרת הGRUB לא כל כך ישים מבחינתי, אני מחפש תוכנה שתדמה תהליך בוט ותטען מDOK. אין לי צורך בזיהוי החומרה כולה, דרייברים וכו'. אשמח להמלצה על תוכנה כזו.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  3. למשהו יש תוכנה טובה ...לא חדשה מידי אני רוצה משתמשים...תוכנה שאני יוריד בה תו=כנות גדולות בעיקר

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  4. הWINDOWS אומר כי יש שגיאה בהסרה ולא מסיר אותה כיצד ניתן להסיר אותה בכל מקרה?

5. Started by X-ShaY,

אני יודע שזה לא קשור לפה אבל לא מצאתי מקום יותר מתאים קיצור עכשיו הייתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה..... ואז שעוד פעם הדלקתי אותו (....) נכנסתי לפייר פוקס והפרופיל שלי נידפק הוא עדיין במחשב אבל הפייר פוקס לא הפעיל אותו עזרה?

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  6. אני מנסה להתקין את הדרייבר בשביל ה USB2 שבלוח בעזרת הדיסק שקיבלתי. אבל כשאני לוחץ בתפריט על "USB 2.0 DRIVER" הוא פותח לי דף HTML שבו כתוב: אלה הוראות להתקנה לאנשים שאין SP1, המערכת הפעלה שלי היא HOME EDITION בעברית שכוללת בתוכה SP1, אבל אני עדכנתי את המחשב ל SP2 לפי החוברת של הלוח כתוב שבעלי WIN XP/2000 צריכים להוריד את ערכת השירות המעודכנת ביותר מהאתר של מייקרוסופט. כשאני עושה לפי ההוראות שכתובות למעלה (בלי החלק של ההורדת SP1) מופיעה לי הודעה שאומרת שזה לא מוצא גרסה יותר מעודכנת ממה שיש כרגע. הסתכלתי באוורסט ואני רואה שרק אחד מבין כולם הוא USB 2. אז מה קורה פה? מותקן לי USB 2 או לא? אם לא אז איך מתקינים? תודה רבה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by sigma,

אילו הגדרות עדיפות באופציית איחוי אוטומטי ? האם עדיף איחוי שבועי או יומי ? " " " מקבילי או טורי ?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  8. כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי ההודעה הזאת מה שבתמונה.... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  9. שלום לכולם. רציתי לדעת אם ניתן לצרוב שירים או קבצים בכלל בעלי שמות בפונטים ביוונית או טורקית למשל, בתוכנת הצריבה NERO .. ניסיתי כמה פעמים אבל הוא פשוט מודיע על שגיאה בתום הצריבה ולא מנגן את הקבצים האלה לאחר מכן. למשהו יש פתרון? ואני לא מדבר על הפתרון של להחליף שמות לכל הקבצים.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by לוח שנה,

שלום לכם, אני רוצה לצרף תמונה או רצף תמונות(מן מצגת) שיופיעו בWMP בזמן השמעת הדיסק. תודה.

11. Started by Phobus,

שלום לכולם, אחרי הפסקת חשמל מצערת (נדמה לי שזהו האירוע המקדים לתחילת הבעיה) האיסיקיו הפסיק לשמור לי את המשתמשים וססמאותיהם. ז"א אני כל הזמן חייב לרשום את מספר האיסיקיו והססמא מחדש למרות שאני כל פעם מסמן "וי" ב-save my password או auto login. איך אני פותר את הבעיה? כמו כן, איך אני מגבה את היסטוריית השיחות באיסיקיו? מחשב אחר שלי עבר פורמט אך שמרתי את תיקיית ה-icq (וגם תיקיית הקבצים של ה-icq) איך אני יכול להשתמש בהם בהתקנה חדשה? או בכלל במחשב אחר?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  12. Started by thebigdon9,

האם קיימת תוכנה לשידור וידאו ליציאת של הUSB במטרה לחבר את הUSB במחשב לכניסת USB בDVD DIVX ?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  13. הבעיה דלקמן מופיעה במחשב שלי ושל חבר שרכשנו כרטיס מסך PAILT 7300GT SONICלאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל דרייברים שהיו בכרטיס כמו WDM DRIVER במנהל ההתקנים אני מקבל סימן קריאה צהוב על ההתקן המצויין בכותרת. כשאני מסיר אותו כמו שווינדוס ממליץ לי לעשות מופיעה לי הודעה שיש לי התקן שמחפש תוכנה אני מפנה אותו לדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך ובסוף ההתקנה[הוא מתקין משהו] הוא מודיע לי " לא ניתן להפעיל רכיב זה" "ארעה בעייה במהלך התקנת חומרה[קוד 10]" וזהו בערך אני לא מצליח לפתור את הבעייה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by gargoil,

שלום לכולם נתקלתי בבעיה מוזרה באקסל גרסה 2002 ו 2003 מערכת הפעלה xp sp2 שינוי צבע גופן או הפיכתו למודגש גרם לקריסת התוכנה עד עתה לא מצתי פתרון לבעייה המוזרה הזו. זה קורה רק בקבצים קיימים ולא בקבצים חדשים. כלומר יצירת קובץ חדש מאפשרת לי לערוך אותו ככל שאני רוצה אבל ברגע ששמרתי אותו אין לי אפשרות לשחק עם הגדרות הגופנים שלו כל השאר עובד אבל שינוי גופן או הדגשה שלו שינוי צבע גופן גורם לקריסת התוכנה מחפש כיוון לפתרון

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  15. יש לי בעיה, התקנתי לאחרונה רשת מחשבים בבית ואני לא מצליח לראות את שאר החברים ברשת אלא אם אני מכבה את הFIREWALL תהיתי אם מישהו יודע כיצד אני מגדיר את הפורט של המחשבים האחרים בFIREWALL, ואם כן אם אפשר בבקשה לקבל הסבר מפורט של שלב אחר שלב כדי לחסוך לי טרחה, בתודה מראש ALDRON

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  16. Started by elior021,

שלום לכולם. אני מנסה למחוק את אופיס 2003 דרך הוספה/הסרה אבל הוא לא נמחק גם במצב בטוח הוא לא נמחק אני מקבל את השגיאה הבאה: לא הייתה אפשרות לפתוח חבילת תיקונים וודא כי חבילת תיקונים קיימת ויש לך גישה אליה. מה אני אמור לעשות ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  17. מה עושים תודה זאב

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. שלום לכולם... הורדתי משחק ששוקל 712 מגה. השאלה שלי היא איך לחלק אותו שבהתקנה שלו ידרש הדיסק השני ? אני חושב שפעם ראיתי מישהו עושה את זה, אבל עם התקנה של InstallShiled (ששמה כמו שאני יודע מחלקים את קבצי הCAB לדיסק אחר אם רוצים שההתקנה תבקש דיסק נוסף - אני בספק, כתבו אחרת אם אני טועה !)... כאן זו התקנה מסוג לא מוכר (לי, לפחות) - התקנה של מייקרוסופט כזו... אם תענו לי על השאלה הזו, זה יפתור לי בעיות רבות עם התקנות של תוכנות ומשחקים אחרים... בתודה, נעם בן-שבת.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by Mamimo,

שלום, התקנתי לאימי אופן אופיס תוך הבנה שהיא תשרת את צרכיה הבסיסים : 1) צפייה במצגות הנשלחות לה למייל. 2) כתיבה ופתיחת מסמכים ברמה בסיסית. הבעיה היא בצורך הראשון, בעת פתיחת קובץ PPS ב OO הוא ניפתח לעריכה ולא לצפייה כפי שראוי ובנוסף ויותר חמור המוזיקה המצורפת אינה נשמעת בעת ההצגה (לאחר הרצת המצגת כמובן). הפיתרון הזמני שמצאתי הוא להתקין PPviewer, אך האם יש פיתרון איפה שהוא בהגדרות ה OO? חיפשתי וגיגלתי ולא מצאתי. אודה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  20. Started by edoson,

I remeber I saw in the Winxp fetures, an option to work on the comp from far away just as if your in your house. I wonder, is it really possible? what do I have to do in order for it to work?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by MasterDK,

שלום, יש לי TUNEUP UTILITIES והוא מציע לבצע כמה שינויים על מנת לייעל את המערכת, בין השיוניים שהוא מציע לעשות זה שינוי של כמה SERVICES ושינוי של פרטים בפרוטוקול ה TCP/IP (כגון MTU ו RWIN). האם התוכנה הזאתי מספיק אמינה? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by Cyron,

על איזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש להורדת קבצים (חוקיים כמובן) ?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  23. לאחרונה נדמה שהרשת התמלאה בפרסומות מזן חדש, שלא נחסמות ע"י חוסמי הפופ אפ הרגילים. מדובר בטקסט עם קו תחתי כפול, שכאשר העכבר עובר מעליו, עולה פרסומת. מדריך זה מראה איך להיפטר מהפרסומות האלו אחת ולתמיד! http://hofshi.blogspot.com/2007/10/blog-post.html

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  24. הורדה איבסיבלית שכזאת...קיימת כזאת אפשרות?

25. Started by shimon_hr,

אני מחפש דרייבריים לכרטיס kworld והמספר kw-tv878-fbk

• 2 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים