תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא מוצא שרתים תקינים ואפילו לא חלקי קובץ.. יכול להיות שזה קרה כי החלפתי ראוטר?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה ליצירת IMAGE של כל הדיסק הקשיח ושיהיה גם BOOTABLE ניסיתי את NG14 אבל המחשב לא מוכן לעלות ממנו. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איך גרומים לאורף השיר ב LIBRARY להראות נורמלי עם דקות ושניות במקום מילישניות עם המון אפסים אחרי הספרות? לדוגמה במקום 3500000000000 3:50 או משהו כזה . . . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי את הפלאפון sk tv slider ויש לי גם את הכבל נתונים למחשב עכשיו ראיתי פעם לא זוכר איפה שיש מדריך להכנסת שירים לפלאפוןן לא זוכר איךך אז אני מחפש את המדריך הזהה בבקשה אם מישהו מכיר
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אמ... אני מחפש מדריכים והסברים שלמים לICQ ומסנג'ר לשימוש יום-יומי (כן, אין לי עדיין.. כמה עצוב :'( ) ~צונזר ע"י דסו~ סיבה: אוופס, לא ידעתי.. מצטער ובכלל, למסנג'ר צריך כתובת אימייל? ???
-
- 9 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב כאשר הפעילות הכי מאמצת ממנו היא שימוש בתכנת ה-autocad. מה חשוב מבחינת החמרה מעבר ל-1GB זיכרון ומעבד מהיר (amd s939 3000+). האם צריך כרטיס מסך טוב או שמספיק ה-FX5200?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
היי חברה אני משתמש בתוכנה mkv2vob וגם בתוכנה ps3 media server. בשתי התוכנות לאחר קידוד חלק מהסרטים הם פשוט מאבדים את השמע. למרות שלפני הקידוד הם עבדו במחשב אני יודע שהpms תפקידה לקדד כך שהסוני ידע לקרוא את הסרט והשמע אבל לא כך הדבר. על המחשב מותקנים מקודדים ccct משו כזה. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
תודה
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני בעצם מחפש תוכנה שתראה לי מה קורה על הכונן כתיבה/קריאה שתראה איזה פרוסס מפעיל אותו ולאיזה קובץ הכונן ניגש
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שאני מקבל מייל עם קובץ של word excel וכו' אין לי את האופציה "פתח" רק שמור ולבטל יש למישהו מושג איך אני יכול לקבל את האופציה "פתח" יש לי ווינדוס XP עם אופיס 2007 בדואר HOTMAIL לפני הפרמוט שעשיתי הייתה לי את האפשרות הזאת
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
התקנתי את MSN SUITE ומשום מה כאשר אני רושם משהו בתחתית הטסקבאר המלבן הלבן נותר ריק ולא מניב שום תוצאה ניסיתי הכל להתקין מחדש לעשות מפתוח חוזר ולעבור על ההדרות מחדש המוזר הוא שלפני שבוע זה עבד לי תקין?! יש למשהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
דרך הפלאפון. ראיתי כמה תוכנות אבל השליטה בהן איטית ולא נוחה, יש איזה תוכנה מומלצת?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
הי יש לי סרטים ממצלמה דיגטלית בפורמט של XVID ו DVIX אכשיו רני רוצה להפוך ל SVCD או ל DVD (כידי להראות בDVD שלי) איזה תוכנה עושה את זה הכי איכותי והכי לא מסובך...?? קניתי סרט לDVD ואני רוצה לעשות לו גיבוי יש לי צורב DVD מינוס של טושיבה עשיתי לו אם DVDSRINK גיבוי....הכול טוב ויפה... אבל כאשר(איך לא) נשבר לי הסרט המקורי (המכה של אחים קטנים)רציתי לעשות עוד גיבוי לגיבוי אבל זה לא נותן לי לשכפל את הגיבוי לא נרו6 הכי חדש ולא DVDSRINK הוא קורא כמה שניות ואז מפסיק ב ERROR מה לכול הרוחות זה יכול להיות????? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
טוב אז ככה אתמול פרמטתי תמחשב והתחלתי להתקין תדריברים של הלוח אם נתקלתי בבעיה בדריבר של הכרטיס קול הוא מופיע לי בגבריש וכנראה בגלל זה לא עובד כמו שצריך הכרטיס קול מובנה דגם הלוח P5V800-MX תמונה לתקלה: http://www.siz.co.il/my.php?i=yj5yyldq2zoj.jpg
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב וכמו תמיד הבעיה המעצבנת הזו ותמיד אני שוכח איך אני פותר אותה. בכל אופן התקנתי את, Java Virtual Machine ועדין לא ניתן לצפות באובייקטים של Java. אני גולש דרך הדפדפן Maxthon. איך פותרים את הבעיה הזו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כשאני נכנס לתצוגה תראו איזו הודעה קופצת לי -שיש איזה בעיה בגישה לדיירקט שואו ותראו גם איפה שסימנתי באדום- agp texture acceleration --רשום שזה לה פעיל תמונה. http://members.lycos.co.uk/picuploader2/fgfdgdfhtg.JPG בגלל זה שאני נכנס למשחקים באמת יש לי בעיה בהצגת הגרפיקה -כאילו היא מגמגת בבקשה איך אני עוזה שזה יהיה enabled התקנתי תדרייבר החדש של ati ו directx 9.0 c פעם לא היתה לי תבעיה הזו כמעט בטוח שזה קשור ל-chipset -ככה אמרו לי אבל אני בכלל לא יודע מה זה
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי firefox 1.06 וכל פעם שאני מנסה לשמור קובץ בתיקייה בעלת שם בעברית, אז הקובץ לא נשמר שם, פשוט לא קורה כלום. למשל יש לי תיקייה בשם "מילי אביטל" ואם אני מנסה לשמור בה קובץ(גם קבצים בעלי שם באנגלית), אז הקובץ לא נשמר שם. את התיקייה אני מצליח לראות בעברית בחלון השמירה של firefox. יש למישהו מושג מה הבעיה, ומה צריך לעשות כדי לפתור אותה? נ.ב. ב - Internet Explorer אין בעיה עם זה. שני הדפדפנים הם באנגלית, אך מסוגלים לכתוב ולהראות עברית כמו שצריך.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אז ככה יש לי נרו 6 אני מנסה לצרוב סרט ששוקל 705MB לתוך דיסק עם נפח 900MB כשאני לוחץ על BURN זה מוציא לי הודעה שאין מספיק מקום בדיסק מה לעשות ??? ובקשר לאוברבורן עשיתי עד 100 דקות גבול...וזה לא עוזר...
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכל מי שיודע אם יש פיתרון! כתבתי מסמך באופיס 2007.תוכנת הוורד שמרה אותו כקובץ docx.אני לא מצליח לפתוח אותו באופיס 2003 שיש לי בבית. מישהוא יודע מה ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ניסתי עם אלכוהול ניסתי עם d tools אני טוען את הקובץ בתוכנה והוא לא מגיב הקובץ הוא .Call.Of.Duty.4-Razor1911 קובץ של 6 גי'גה מה עושים יש פתרונות חברה אני נואש כבר
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אין באפשרותי להפעיל את האופרה בהארד דיסק הישן אלא רק להיכנס לקבצים שלו, אם למישהו יש מושג איזה מהקבצים הוא הקובץ של המועדפים אשמח אם תוכל לומר לי.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
או שאני מפספס את זה או שזה לא קיים !!! אני לא מוצא את ההורדות באתר של XFX... חיברתי מעבד E8400 והלוח לא מזהה אותו טוב... אני רוצה לעדכן ביוס ולא מוצא שם כלום... אם מישהו יכול לעזור לי למצוא זה יהיה נחמד לגמרי
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מה הגירסה האחרונה של פיירוואל ואנטי ווירוס של קאספרסקי? ואם אפשר לרשום את השם המלא + הגירסה
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-