תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה כזהות בטעות עשיתי מחיה של תקיה אם קבצים שלי ממש חשובים עבודות וכו' ועשיתי shift+del שזה מוחק ישירות גם מסל המיחזור האם יש דרך לשחזר את זה עכשיו עשיתי שיחזור מערכת הוא שיחזר לי רק תתקיה של זה ולא תקבצים שהיו בפנים מישהו יכול לעזור לי זה ממש ממש חשוב לי אם אפשר לתת לינק לתוכנה והסבר זה ממש יעזור לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
התקנתי את IE7 לא מזמן ושמתי לב שאני גולש באתרים כמו וואלה אני מקבל מידי פעם הודעה מוזרה כזאת כמו בתמונה ולא משנה אם אני לוחץ על YES/NO או על האיקס אני לא מצליח לגרום להודעה הזאת להיעלם וזה מסתיים בזה שאני צריך לסגור את הIE7 מה Task Manager איך מטפלים בבעיה הזאת? בפיירפוקס אין לי את זה, וההתקנה עצמה הורדה ישירות מהאתר של מייקרוסופט
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כאשר אני מושך אי מייל מה GMAIL שלי ל OUTLOOK EXPRES אם המיל גדול הוא מפסיק באמצע למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אוקיי אז, אני לא בטוח אם זה מתאים לפורום הזה או רשתות ואינטרנט, בכל מקרה, זה נראה לי מן שילוב. לעניינו - אחי מנסה להתחבר למסן שלו [הוא חי בארה"ב] ללא הצלחה... העברתי חיפוש בפורום לגבי כמה בעיות במסן, מצאתי פתרונות והצעתי אך זה לא הועיל. אני חייב להדגיש כמה דברים - הכתובת והסיסמא הם 100% נכונות [ניסיתי במחשב שלי והוא מתחבר..].. כמו כן, התוכנה עצמה על המחשב שלו מתחברת למסן בכללי [לצורך העניין הם משתמשים שם ב-2 MSN's]. רק על הכתובת שלו אין הצלחה.. אגב , השגיאה שמופיעה בד"כ היא - 8100030d הצעות ופתרונות יתקבלו בברכה רבה... ו.. תודה !
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכם! ברשותי כ. מסך Club 3d X300 se ומע' הפעלה XP 64 BIT. מאז ההתקנה החדשה של מערכת ההפעלה, אני נתקל בתצוגה לא ברורה. העובדות: 1. בדרייבר שהגיע עם התקנת ה-XP התצוגה היתה ברורה לחלוטין, איך היתה איטיות מסוימת למשל בהזזת חלון התוכנה, או בגלילת דפי אינטרנט. הדבר נפתר עם התקנת הדרייבר החדש, אך נוצרה הבעייה שמובאת לעיל. 2. נכון לעכשיו אני משתמש בדרייבר הכי עדכני מבית ATI-AMD, 7.4. 3. ניסיתי להשתמש בדרייברים ישנים יותר כגון 6.6, אך ללא הועיל. 4. הבעיה חזרה על עצמה גם בעת שהשתמשתי ב-XP הרגיל (32 BIT). 5. מצורף קובץ תמונה אשר ממחיש את מצב התצוגה כרגע. מה אוכל לעשות ע"מ לפתור הבעייה?? תודה רבה לכל העוזרים זה חשוב לי!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי ויסטה ואת ה3DMAX משום מה אני לא יכול לראות יותר את קבצי המקס כאיקונים כמו שרואים תמונה מקדימה של קובץ תמונה רגיל היתי רואה איקונים של קובץ התלת מימד חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כיצד לשחזר זאת אם למישהו יש מושג כיצד לשייך קובץ לתוכנה מסוימת או כול פתרון אחר אני אשמח לשמוע אני מזכיר אני תקוע עם ויסטה תודה
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה. יש לי בעיה עם החיבור לאינטרנט. כשאני מתחבר, למרות שאף תוכנה שקשורה באינטרנט לא עובדת, אני רואה שמתבצעת העלאה, לא יודע ממה. לאחר כמה דקות המחשב מתחיל לקרטע, ועובד ממש לאט, וברגע שאני מתנתק - הוא עובד כמו שצריך. יש לי רשת פנימית, ניתקתי את המחשב השני וזה עדיין קורה. הרצתי בדיקה של אנטיוירוס (Kaspersky מעודכן) והוא מחק לי כמה וירוסים, ובדיקה של Spyware עם ZoneAlarm, שמחק לי כמה Spywares, ועדיין זה קורה. הורדתי תוכנה שמציגה את התהליכים שרצים במערכת, ולא ראיתי משהו חשוד. יש למישהו מושג למה זה קורה, או איך לפתור את זה..? תודה
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לאור החוצפה של יס אני מחפשת לאבא תוכנות/אתרים בהם ניתן לצפות במונדיאל בחינם. מצאתי את התוכנה super internet tv אבל היא תקפה רק ל-21 יום ולא מצאתי קראק (ששש) שמתאים לה. אתם מכירים עוד תוכנות בסגנון? אולי אתרים שמשדרים את המונדיאל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הורדתי כמה פרקים של מש' סימפסון מהרשת. כאשר מנגנים אותם בmediaplayer של חלונות שומעים את שחקני הסידרה (המדובבים) מדברים ברקע על אותו הפרק, מעלים חוויות ומריצים דאחקות, וכל זה בזמן שהסאונד הרגיל של הפרק מתנגן ברקע. כשהעלתי את אותם הפרקים בcrystal player אז הכול חוזר להיות כשורה ושומעים רק את הסאונד המקורי. מה זה צריך להיות? האם יש דרך לשמוע רק את אחד מפסי הקול? תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני בטוח ששאלו את זה אבל באמת מהו? (היה לי ניסיון רק עם za)
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
הורדתי את uice אבל זאת גירסת ניסיון. מישהו מכיר תוכנה לשליטה מרחוק חינמית ?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי, אז במסגרת פרויקט בעבודה שלי עלתה הדרישה הבאה: במשרד הראשי של החברה יש תוכנה שניגשת למסד נתונים ראשי שנמצא על מחשב מקומי (תוכנה ישנה, אין חיבור מרחוק\ על גבי אינטרנט לתוכנה). כעת מקימים משרד נוסף עם מחשב אחד בלבד, ורוצים שלמחשב הזה תהיה גישה לתוכנת מסד הנתונים במשרד הראשי. למיטב הבנתי דרך טובה לפתור את זה תהיה לאפשר למחשב במשרד הנוסף להשתלט על מחשב שנמצא במשרד הקיים ומחובר לתוכנה, ולשלוט בו מרחוק כך שיהיה אפשר לעבוד עם התוכנה מרחוק. האם הדרך שחשבתי עליה נכונה? במידה וכן אשמח אם יש עצות לתוכנות מומלצות לעבוד איתן שבנויות בשביל זה. בנוסף חשבתי שכדי שיהיה אפשר לעבוד מרחוק על מחשב במשרד הראשי (זה שמשתלטים עליו) להתקין מחשב חדש בלי מק…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
עשיתי restore בתוכנת גוסט אבל ברוב טימטומי שכחתי לגבות saves של משחק כלשהוא יש למישהוא צל של מושג איך ניתן לחזור לאחור או לפחות להציל את הקבצים?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
במסך הראשון שעלה לי מרגע שהתקנתי את התוכנה(הגדרות..) הוא נתן לי להזין פורט(ברירת המחדל 6881) ואני הזנתי 49152. עכשיו, לשניהם הוא אומר שיש בעית פיירוול. יש לי פיירוול עובד אך כשכיביתי אותו וסגרתי - עדיין הוא מודיע על אותה בעיה. יש לי ביטורנט Azureus אם זה עוזר.. אז פליזזזזז עזרה! נ.ב. פעם ראשונה שאני משתמש בביטורנט...
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מקליט באמצעות התוכנה WinDVD 3 (בהמלצה ) וההקלטה יוצאת ממש טוב , אני עורך אח"כ ב VirtualDubMod , יוצא טוב רואים מעולה ב DVD . אבל עשיתי ניסיונות על קבצים קטנים אני צריך להקליט תוכנית של 3 שעות . מה עלי להגדיר שהקובץ יהיה בגודל סביר ב WinDVD 3 כי באיכות טוב יוצא 56mb לדקה שזה כ 10g ל 3 שעות , האים זה סביר כי עקרונית יש לי מקום בדיסק 15 ג'יגה . אבל לא ניראה לי הגיוני והאים יש מגבלה של התוכנה לקובץ . תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
צריך תוכנה מיוחדת? או שלוחצים על משהו במקלדת או משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
האינטרנט אקספלורר שלי החליט פתאום יום אחד שהוא לא מוכן יותר שאני אכתוב בעברית באתרים ולכן את הטקסט הזה אני כותב לכם עכשיו בנואטפד ועושה קופי פייסט, אחרת זה יוצא ככה: ??דד א??ב ?? ??חבה??טט! אין בעייה בהצגת טקסט בעברית. יש פתרון? בבקשה תחסכו ממני את הדיון המעמיק על כך שאינטרנט אקספלורר חרא ואני צריך לעבוד למוזילה/אופרה וכד'. תודה. נדב
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
-
מתוך הידיעה לעתונות: "צוות הלוקליזציה העברית של דפדפן Mozilla פתח היום מערכת ויקי (wiki), מתוך כוונה ליצור במשך הזמן מאגר גדול של מאמרים בהם יוכלו להיעזר הן המשתמשים בדפדפני Mozilla ו-Firefox, ותוכנות אחרות מבית קרן Mozilla, והן מפתחי אתרים המעוניינים להתאים את אתריהם לתקנים. בנוסף, מיועדת המערכת לכלול מאמרים שיסייעו לכתוב הרחבות לדפדפנים, ערכות נושא, ואף לתקן בעיות בתוכנה ולשפר אותה." הוויקי החדש זמין בכתובת: http://wiki.mozilla.org.il/index.php תהנו!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלושת הWINAMPים הם: Winamp 5.02 Full Winamp 5.02 Pro Winamp 5.02 SnowPatrol יש לי את שלושתם אני לא יודע מה להתקין מביניהם הSNOWPATROL הוא 6.5 מגה בערך השאר 4.5 בערך . . . HELP ME
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ;D עוד שאלה קטנה: בפיירפוקס אני מוצא את עצמי עושה REFRESH לעמודים שפשוט לא רוצים להטען בפעם הראשונה... "page load error " ואז הם עובדים.. כמובן שבספרי ובאקספלורר זה לא קורה, אז מה גורם לזה בפיירפוקס ? מחקתי את כל העוגיות וכל הOFFLINE WEBSITE... והפיירוול גם מבוטל
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
יש לי כונן אחד C של 236 ג'יגה ואני רוצה שיהיה לי גם כונן D אני לא יודע מאיפה מורידים תתוכנה ואיך משתמשים בזה תודהה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
טוב אז ככה אתמול פרמטתי תמחשב והתחלתי להתקין תדריברים של הלוח אם נתקלתי בבעיה בדריבר של הכרטיס קול הוא מופיע לי בגבריש וכנראה בגלל זה לא עובד כמו שצריך הכרטיס קול מובנה דגם הלוח P5V800-MX תמונה לתקלה: http://www.siz.co.il/my.php?i=yj5yyldq2zoj.jpg
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-