תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. על המחשב שלי מותקנות שתי גרסאות של אקסל 2003 ו - 2007 (זאת על מנת שאוכל לבדוק שקבצים שאני מוציא מ2007 באמת נפתחים כמו שצריך על 2003). בעייתי היא שכאשר אני פותח קובץ XLS רגיל הוא נפתח כברירת מחדל על גרסת 2003. אני רוצה שכל הקבצים, גם XLS וגם XLSX יפתחו כברירת מחדל על גרסת 2007. ידוע לי שהבעיה היא בגלל שהתקנתי את גרסת 2003 אחרי שהתקנתי את 2007 ולכן השיוך של הקבצים עבר לגרסת 2003. האם יש דרך לשייך אותם ל2007 מבלי להתקין את 2007 מחדש? תודה מראש לעוזרים ומצטער אם אני לא ברור!
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
יש לי winrar, ניסיתי להוסיף קובץ לISO בגרירה (אמור להעתיק) אבל הוא כתב לי שאי אפשר. (רק לזיפ וראר) יש אפשרות אחרת? התקנתי כרגע תוכנת צריבה InfraRecorder, (נמאס נרו) אני אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי להבין את הדברים הבסיסיים בצריבה. אני יודע שזה קצת הרבה שאלות, אבל חשוב לי להבין פחות או יותר את האפשרויות שלי, שאני לא אעשה שטויות. (אם מישהו מכיר מאמר המתאים לשאלות שלי, מצויין) מה ישנה אם אני אצרוב במהירות הכי גבוהה או הכי נמוכה? מה זה simulation? מה זה Buffer inderrun protection? מה זה pad data tracks? מה זה Fixate the disc after writing? מה זה כל האפשרויות ב write method? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
קניתי מחשב שבוע שעבר .. והרצתי מבחן ב3DMark 06 Basic edition 1.1.0 וקיבלתי 13 אלף.. הכרטיס מסך : Gigabyte Radeon HD 4870 512MB @ Catalyst 8.5 driver מעבד : E8400 רציתי לדעת כמה דברים: 1.האם זה בסדר שהמסך שלי נכבה ונדלק מחדש בין CPU TEST 1 ל 2 ואם לא אז מה יכולה להיות הבעיה (בשימוש שוטף במחשב הוא לא נכבה לעולם ..) 2. האם הדרייברים החדשים (8.9) יספקו לי תוצאה יותר גבוהה ? 3. האם זוהי תוצאה סבירה? תודה מראש ושנה טובה =]
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קישור להורדת גירסת ניסיון של 3dmax?(אם זה חוקי) תודה לעוזרים, נדב.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה שיוצג בא מידע לגבי טמפ'/שעון או אקולייזר, עכשיו אני מחפש תוכנה למטרה הזאת יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת לעשות previous version מישהו מכיר??? ועדיף חינמי......
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שתיים מתוך 4 הגרסאות של התוכנות החדשות של אדובי מושקות היום. Creative Suite 3 Design + Creative Suite 3 Web נמכרות מהיום, בזמן שגרסת Creative Suite 3 video תגיע בקרוב. (יש גם גרסת אוליטימט שעוד לא נמכרת) לפרטים על תוכן החבילות: http://www.adobe.com/creativelicense/ http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1092897 סוף סוף, כמה חיכיתי לPS CS3 (וגם כמובן לפלאש ולDW )
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היי, לאחר פירמוט המחשב התקנתי ווינדוס xp sp3 ועשיתי מספר נסיונות אך לא הצלחתי. הנסיונת נעשו ב: 1. דיסק האיתחול של ווינדוס - לא ניתן ללחוץ C לפיצול הכונן. 2. "מנהל הדיסקים" של ווינדוס. - אין אפשרות של פיצול כשלוחצים על מקש ימני ופיצול הכונן. 3. Norton PartitionMagic - לאחר הריסטרט לא השתנה דבר ולא גודל הכונן הראשי. 4. easeus Partition manager - לאחר הריסטרט לא השתנה דבר ולא גודל הכונן הראשי. האם הארד דיסק או הכונן "נעולים" יש משהו שצריך לפתוח או לעשות ? תודה טל
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 18:31:18, on 26/08/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\W…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה להורדת שירים.. עד עכשיו הייתי משתמש בתוכנה LIMEWARE אבל היא נדפקה מורידה לאט יותר מהאימיול.. האם ישנן תוכנות נוספות? (קראתי את חוקי הפורום ולא מדובר על כך שאסור לרשום הודעה כזאת אז מנהלים אם אסור תנעלו או תמחקו אבל קראתי ואין דיבור לגבי זה). תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
תקשיבו אני לא מצליח לקבל ולעביר קבצים בתוך האי סי קיו משהו יכול לעזור לי ??? המספר שלי הוא 262572191
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן אולי מישהו יכול להכווין אותי לאתר נוח להורדות?-רצוי בעיברית תודה מראש אבידע
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
התקנתי את בבילון החדש לתקופת ניסיון עכשיו הגדרתי לי שאני יילחץ על shift+לחצן ימני, אני מנסה ללחוץ על מילה מסויימת והוא כל הזמן לוקח רק איזה תו אחד ממנה ואל משנה איפה אני לוחץ או איזה מילה ניסיתי בהרבה מקומות. בעייה שניה היא שנגיד אני סתם לוחץ באמצע המסך ומכניס מולה באופן ידני הוא לא נותו לי פירוש אלא מראה לי דבר כזה:
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי יש לי את התוכנה הזאתי, אני רוצה להעביר את כל המידע שיש לי(הגדרות של RSS, חשבונות מייל וכו') ממחשב אחד (הישן שלי) למחשב החדש. מה הדרך הכי פשוטה ויעילה ונוחה לעשות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני נועל כלומר הגנה לחלק מגיליון אני רוצה שרק עמודה או שורה מסויימת תינעל ורק בה לא נוכל לשנות נתונים! תודה מ
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית ופשוטה לחשימת צפיה באתרים למבוגרים. יש אולי פונקציה כזאת באקספלורר?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא AMD Athlon 64 3200+ 939 tray Venice Core הכרטיס מסך Gigabyte GF 6200 TC 128MB PCX והדיסק קשיח הוא WD 160GB 8MB Sata איזה תוכנה תוכל לעשות לי את זה? SpeedFan לא עובדת אצלי EVEREST Home Edition לא מראה לי טמ"פ MBM גם לא מראה לי טמ"פ איזה תוכנה תעשה תעבודה..? תודה מראש יהבץץ
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
אני לא יודע איך קוראים לה אבל אני זוכר שראיתי אותה פה בדיוק של רקעים או משהו.. ואני לא מוצא את זה עכשו \= מישהו יכול לעזור לי למצוא אותה?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לתרגל התקנה של חלונות במער' וירטואלית דרך DOS. בכדי לעשות זאת ברצוני לבצע תחילה הפעלה של המער' שתגיע למצב של DOS ולשם כך אני צריך דיסקט הפעלה. כמובן שבמחשב וירטואלי אין לי כונן דיסקטים, והאמת גם אין לי במחשב שלי אבל ארגנתי את קבצי הדיסקט הפעלה ואפילו אף יצרתי כבר את הכל בתוך קובץ אחד וירטואלי - כמובן שמתאים לדיסקט וירטואלי ואף הוספתי אותו למער' הוירטואלית. הבעיה היא שזה לא עובד וכאילו הדיסקט או משהו כזה לא טוב. האם יש למישהו רעיון או שהתנסה בזה בעבר? שלום, ברצוני לתרגל התקנה של חלונות במער' וירטואלית דרך DOS. בכדי לעשות זאת ברצוני לבצע תחילה הפעלה של המער' שתגיע למצב של DOS ולשם כך אני צריך דיסקט הפעלה. כמובן שבמחשב וירטואלי אין לי כונן דיסקטים, והאמת גם אין…
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מקבל מיד בהפעלת הוינדוס שגיאה על משהו בשם HIDERUN. הבעיה מוכרת? כי בגוגל מצאתי רק תוצאות באנגלית, ונראה לי שזה טרויאני, אני צודק? מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום התקנתי את תוכנת CUBASE LE ושמתי לב שאפשר לייבא קובץ וידאו... עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול אולי להקליט קובץ וידאו עם מצלמת האינטרנט שלי... ובאותו זמן להקליט גם של אודיו... עכשיו חיפםשתי כבר כמה זמן קורא בהוראות ואני לא מוצא את האפשרות הזאת... אז למקרה שאי אפשר... אני מחפש תוכנה שמאפשרת הקלטה באצמעות מצלמת האינטרנט שלי וחיבור של מגבר למחשב. חשוב שהקלטת האודיו תהיה באיכות טובה, בקשר לוידאו... זאת מצלמת אינטרנט אז אין מה לעשות אבל זה מספיק טוב. בקיצור אני צריך תוכנה שאני אוכל להקליט איתה קליפ וידאו עם אודיו באיכות טובה תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני בעצם מחפש תוכנה שתראה לי מה קורה על הכונן כתיבה/קריאה שתראה איזה פרוסס מפעיל אותו ולאיזה קובץ הכונן ניגש
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
<p>טוב אז הנה לינק לסיקור של התוכנה <a href="http://www.lhnet.co.il/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=29584&archive=&ttitle=%D7%90%D7%96%D7%95%D7%A8_%D7%97%D7%99%D7%A5_/_BufferZone" rel="external nofollow">http://www.lhnet.co.il/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=29584&archive=&ttitle=אזור_חיץ_/_BufferZone</a></p><p>אחרי שקראתי את הסיקור אני חושב שזו אחת התוכנות!</p><p>ועוד פיתוח ישראלי?... נשמע ממש טוב,</p><p>תקראו תורידו ותנו חוות דעת</p><p>אני מוריד.</p>
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב התקנתי EMULE XTREAM ופתחתי פורטים והכל אבל האימיול לא מתחבר לי. ביצעתי בדיקת פורטים דרך האפשרויות והכל תקין. בכל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת זה רושם לי CONECTING לכמה דקות ואז השרת נעלם(הופך לאפור) ואני לא מצליח להתחבר.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי קובץ וידאו שצילמתי בפלאפון ורואים אותו הפוך עם איזה תוכנה אני יכול לסובב את התמונת וידאו ? תודה רבה לעוזרים !!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-