תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חברה אם זה לא קשור לפו אז תעבירו לאן שצריך צודה נעלם לי השורה של המשימות הזה שלמטה איפה שההתחחל והכל פשוט נעלם מה אני יכול לעשות ניסיתי שיחזור מערכת לא הלך וניסתי בהגדרות גם לא הלך תודה מראש גיל
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני ממיר את ספריית הדיסקים שלי לפורמט FLAC באמצעות התוכנה Exact Audio Copy. בעיקרון, התוכנה נוחה לשימוש ועושה עבודה טובה. הבעיה היא שיש לי באוסף גם דיסקים שמכילים שירים של אומנים שונים. בתוכנה יש אפשרות לסמן Various Artists, אבל אז הוא פשוט רושם Various Artists בתור ה-CD Artists, ואני רוצה שיהיה כתוב ב-ID של כל שיר את השם של הזמר/להקה. יש אפשרות בתוכנה הזאת לתת שם אומן שונה לכל שיר, כך שהתוכנה תעדכן את ה-ID באופן אוטומאטי בזמן ההמרה, בלי שאני אצטרך לשנות אותו באופן ידני אחרי ההמרה? אם לא, אז יש אולי תוכנה חינמית מומלצת אחרת שעושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום היום פרמטתי את המחשב שלי ,אחרי התקנתה הדריברים של הכרטיס מסך שלי (ATI) הופיעו לי כמה שגיאות אבל התעלמתי מהם... עכשיו בעיה עצמה: כשאני לוחץ על : |ATI CONTRO CENTER" מופיעה לי שגיאה : http://img98.imageshack.us/img98/6845/1489150614971492ph3.jpg איך פותרים את הבעיה?? ניסיתי להסיר ולהתקין וזה לא עזר.. :-[
-
- 14 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קיבלתי במחשב את הוירוס הזה. מנטרל לי את האנטי ווירוס. שיחזור לא נותן לעשות. התקנה חדשה של אנטי ווירוס לא מאפשר. סריקה אונליין של אנטי ווירוס לא נותן. בקיצור נועל כול אפשרות של הסרה . משהוא נתקל בפתרון יצירתי :bash:
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחיל לי ג'יבריש באאוטלוק. מישהו יודע איך מסדרים? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת הפעלה win xp שהותקנה לפני כחודש השבוע המסך הפסיק להגיב לי למרות שהמחשב נדלק ההחלפתי ספק וחשבתי שהבעיה נפתרה אבל משום מה נוצרה בעיה חדשה שהמחשב מתחיל בטעינת המערכת הפעלה הוא מגיע לקו הזה שרץ ונתקע ולא מגיב יותר בדקתי את הזיכרון והוא תקין בדקתי ספק תקין החלפתי דיסק קשיח וניסיתי להתקין מחדש את המערכת הפעלה ובזמן זיהוי הדיסק הקשיח לפני הפרמוט הוא נתקע שם אשמח לקבל עצות או פתרום לבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה... סגרתי כמה קבצים מאד חשובים שלי - אבל מאד חשובים בקובץ של WINRAR ועשית עליו נעילה כלומר סיסמא, ועכשיו אחרי כמה חודשים שלא נגעתי בזה אני צריך את אותם הקבצים אבל הבעיה שלי היא כזו - שאני לא מצליח להיזכר בסיסמא... יש איזהי אפשרות שאני יכול לפתוח את זה בלי הסיסמא? מישהו בבקשה תעזרו לי אני חייב את הקבצים אלו דחוף.... (!) תודה מראש Some Thing
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , אני צריך למלא מסמך PDF שקיבלתי מחברה מסויימת . איך ניתן לעשות זאת ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
WTF? לא חשוב איזה שיר אני מוריד מקאזה... הוא מתנגן לי רק לכמה שניות ואז עושה מלא רעשים יש לציין שזה רק בקאזה כי שירים שהורדתי ב- Emule מתנגנים מצוין יכול להיות שקאזה עשו את זה בכוונה?! תגידו לי אם גם לכם יש את הבעיה הזאת...
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אז כל העולם ואשתו ממליצים על פיירפוקס...האם הוא באמת יותר טוב מהאקספלורר? יש לי את גירסה 3 ולפני כן הייתה לי את גירסה 2... יש לי בעיות קשות עם פיירפוקס, אני באמת חושב שזה דפדפן מצויין מבחינה רעיונית ומבחינת כל האפשרויות האינסופיות שלו... אבל ואולי זה לא ממש באשמתו, יש הרבה אתרים שמתחרבנים לגמרי כשמעלים אותם עם פיירפוקס...חלק מהבעיות: * בעיות של קידוד שפה באתרים ישראליים, כל פעם צריך לשנות מחדש את הקידוד. * בעיות של טקסט רץ, (מבזקים וכדומה) שמתעוותים לגמרי. * הרבה פעמים פתאום יש כמה תמונות ש"נתקעות" ומסרבות לעלות בלי שום סיבה מוסברת. * לפעמים האתרים נחצים לשניים ונראים מעוותים לגמרי. יש בדפדפן הזה כל כך הרבה יתרונות ואני מאוד רוצה לעבוד איתו, אבל תמיד שאני מנסה אותו, אחרי …
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שורת כתובת האתר למעלה תמיד נשארת בודדת, כאשר אני לוחץ על החץ לא נפתחת לי רשימת האתרים הקודמת, למרות שהגדרות ההיסטוריה שלי לא אומרות למחוק את ההיסטוריה. ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש, אבל שום דבר לא עוזר. בשני מחשבים אחרים שלי אין לי שום בעיה. רק במחשב אחד בודד. מה קורה פה?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אם ישי כרטיס מסך GEFORCE 7900 GS
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום אני הישתמשתי בתוכנה Acronis True Image v11.0 לגיבויים מערכת הפעלה שלי. יצרתי מחיצה בגודל 4GB, ואח"כ לחצתי backup. בשלבים הבאים. היה 2 אופציות ליבחור בינהם: Exclude all hidden files and folders או exclude all system file and folders מהי האופצייה הדרך מהירה וחיסכונית ליבחור בינהם? אני לא יודע מה הבחירה טובה מאוד? האם אחד מיהם מכווצת קבצים וגם קבצי מוסתרים וגם תיקיות,מה עדיף ליבחור? בתודה מראש מיכאל
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
במחשב לשי מותקנים נורטון אנטי וירוס 2003 ונורטון פיירוול 2002. כאשר הויינדוס עולה (HOME XP) לוקח להם לפחות דקה לעלות אחריון ולהיות פעילים. בזמן הזה אני תקוע, לא ניתן להיכמס לאינטרנט או לעשות משהו אחר. מדוע זה לוקח למחשב כל כך הרבה זמן, ומה הפתרון לבעיה ? למשיב, אודה.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, בסרטים מסוימים הרזולוציה פחות טובה. באחרים הסרט מקוטע, כאילו זה הרצת תמונות סטילס במהירות נמוכה ממהירות הצפיה. הסאונד לא נפגע. הבעיה התחילה כנראה בזמן הפעלה במקביל של נגן קריסל ונגן מדיה פלייר. קריסטל הוסר, בוצע עידכון ל- DIVX, XIVD , לא עזר. הסרתי את מדיה פלייר 11 (שתי תוכנות שהופיעו בלוח הבקרה). הבעיה נפתרה במדיה פלייר 9. התקנתי שוב את מדיה פלייר 11 הבעיה חזרה. האם נגזר עלי לחיות עם 9 לעד :'(
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב שלי (AMD) מותקן Windows XP + SP2 עם כל העדכונים הקיימים. הבעיה שקיימת אצלי הינה בהורדות קבצים מהרשת. ההורדות שאני עושה הינם בעזרת האקספלורר הרגיל (שמירה בתיקיה). לעיתים רחוקות מאוד, במהלך ההורדה המחשב מודיע על שגיאה. אם אני מנסה שוב, הוא מוריד ונתקע במקום אחר. זו בעיה שכבר לא ראיתי זמן מה. הבעיה הגדולה יותר שקורית כל הזמן, היא שהקבצים יורדים בסדר (לדוגמא דרייברים והתקנות מאתרים לא פירטיים). כאשר אני מריץ אותם, יש דיווחי שגיאות שונים שהקובץ או חלקי קבצים (במהלך התקנת התוכנה) פגומים. אני לא מצליח כמעט להוריד עם המחשב קובץ (download) ולהריץ אותו. יש לי מחשב נוסף שמחובר אצלי לאותו ראוטר ושם הקבצים יורדים וניתן להריץ אותם ללא בעיות. את הקבצים הללו אני גם מריץ …
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מסוג HP nc6120 וכשהוא נידלק הוא רושם לי non system disk or disk error חיפשתי בכול מקום שרק אפשר ומצאתי שיש איזשהו קובץ באתר הרישמי של HP שמתקן תבעיה הזות אבל הבעיחה היא שבשביל להפעיל תקובץ הזה צריך וינדוס והוינדוס לא עולה..... הא ובנוסף הבעיה הזות אומרת שבעצם הכונן דיסקים שלי לא עובד... הינה מה שהצלחתי למצוא: Fixes issue with Default Setting in F10 Setup where the following error message was generated, "Non system disk error," and the notebook would not start (boot). זהות בעצם בדיוק הבעיה שלי DVD/CDRW Drive (GCC-4243N) Firmware Update ויש שם באתר הזה של HP גם קובץ אבל כמו שאמרתי אני צריך משהו בישביל להפעיל אותו בביוס! הינה האתר http://h20000.www2.hp.…
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
הצלחתי סוף סוף איכשהו לגשת למידע שעל הדיסק הקשיח שלי (שנדפק, וזה מפורט באשכול אחר שפתחתי מזמן) א-ב-ל אני מנסה להיכנס לקבצים של אחד המשתמשים שמוגן בסיסמה (אני יודע את הסיסמה) וכתוב לי Access Denied אני לא יכול להעלות דרך הדיסק הזה את המחשב יש איזו דרך לגשת לקבצים שם? תודה רבה איל =]
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. אני מנסה לערוך קבצי אייקונים בפורמט של Windows XP עם Alpha Channel ב-Axialis IconWorkshop 5.0. Windows 2000, למיטב ידיעתי, לא אמור לתמוך ב-Alpha Channel. עם זאת, הקבצים המקוריים נראים במחשב שלי בסדר גמור (בד"כ). הבעיה היא כאשר אני עורך את הקבצים ב-IconWorkshop או ב-Microangelo. לאחר השמירה, האייקון נראה מעוות (בתוכנה האייקון נראה בסדר). הבעיה היא כנראה לא באייקון עצמו, אלא במערכת הפעלה, מכיוון שב-Windows XP אני רואה את האייקון המעובד בסדר גמור. צירפתי תמונת מסך של שני אייקונים, כפי שהם נראים במחשב שלי ב-Windows 2000 (בצד ימין - האייקון המקורי, ובצד שמאל - האייקון המעובד), ואת שני האייקונים עצמם בקובץ zip. האייקון המעובד הוא אייקו…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מחפש המלצה לתוכנה למציאת דרייברים במחשב............ תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני עובד המון עם אקסל אך נתקלתי בבעיה שאני מנסה לפתור. אני מעוניין לבצע אימות נתונים בין גליונות, validation between sheets שזה אומר , שיהיה לי בקובץ אקסל אחד: 1. גליון data 2. שכל שאר הגליונות ימשכו מידע מקובץ הdata/ האם משהו מכיר את הדרך לפתור את המצב?
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היום קמתי לי בבוקר כמו כל בוקר עם כוס קפה,ניכנס לאתר..רואה מה נשמע,וכרציתי להגיב פתאום צץ לי דבר מעצבן שאני עוד שניה שובר איזה משהו..אני פשוט לא יכול לכתוב נורמלי כל מקש שני במקלדת שאני לוחץ מופיע לי בצד שמאל חלון שכתוב עליו BOOKMARKS וכשזה מופיע אני צריך ללחוץ עם העכבר על החלון של הכתיבה כל פעם..זה קרה היום רק לא היה לי את זה מעולם חברה אשמח אם תעזרו לי כי רק מההודעה הזאת השגעתי ממה שהוא מראה לי כל שניה [br]פורסם בתאריך: 14.11.2010 בשעה 10:46:57 סידרתי את זה.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה הבאה - Style Xp ושמתי THEME שיש בתוכנה עצמה,אבל אני זוכר עוד תוכנה שהשתמשתי בה אני לא זוכר את השם שלה אני חייב ! או שתגידו לי פה ואני יזכר מה התוכנות לעיצוב הווינדוס כמו Style Xp ? ואם יש לכם THEME יפה שאתם ממליצים לי עליו אז תגידו לי בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום, אני לא בטוחה אם לכאן השאלה הזו שייכת, אבל הפורום הזה היה נראה לי הכי קרוב לתחום. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי והחלטתי לעשות את זה בצורה מסודרת, כלומר עוד לפני הפירמוט עצמו אני רוצה להיות מוכנה ומאורגנת. אני רוצה להכין בשלב הראשון רשימה של כל סוגי התוכנה שצריך ובשלב השני לבחור תוכנות ספציפיות. כרגע אני בשלב הראשון אשמח אם תסתכלו ותגידו לי מה אני מפספסת, ובכלל אם יש לכם עצות בנושא. בבקשה אל תתנו, עדיין, המלצות לתוכנות ספציפיות, בואו קודם נסיים את החלק הזה. כדי לנסות לוודא שאני לא מפספסת כלום עשיתי חלוקה לקטגוריות: דרייברים: כ.מסך, לוח אם, כונן/צורב, מדפסת, עכבר ואל פסק. אבטחה: אנטי ווירוס, פיירוול ותוכנות נגד רוגלות ורושעות. תחזוקה: תוכנת איחוי, סריקת ריגסטרי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש דיון קיים אשמח אם תפנו אותי אליו, חיפשתי ולא מצאתי תוצאות רלוונטיות. בכל מקרה, כרגע אני עם מחשב שלא פורמט כמעט 3 שנים, עכשיו יצאתי לחופשת שחרור ויש לי זמן אז החלטתי שאני עושה הכל מסודר... מבחינת אנטי ווירוס ופיירוואל כרגע אני משתמש בAVG וCOMODO. מבחינת תוכנות לרגיסטרי, ספייוואר, נקיונות וכו' יש לי המון תוכנות מותקנות על המחשב לא יודע עד כמה אפקטיביות הן... איזה מהם להשאיר? CCleaner AdvancedWindows Live Care - תוכנה לניקוי ספייוואר, רגיסטרי, וניוקוי כללי. AdAware PrivacyGuardian RegisteryMachine RegisteryBooster Spybot - Search & Destroy Spy Eraser Spyware Doctor ועוד משהו ששכחתי לשאול... יש תחליף לAcrobat ? קורא קבצי PDF אחר? תוכנה שפותחת יותר סוגי קבצים מWINRAR…
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-