תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
2 ציפורים במכה אחת. ניסיון פיצוץ בחלקיקים + אפקט המטריקס. http://www.tovilevis.com/tests/MatrixTea.wmv יצא סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
-
היי. אני משתמש ב VLC לצפייה בסדרות וסרטים, מה שלפעמים דורש ממני להעביר את הוידאו כמה שניות אחורה אם פיספסתי משהו. הבעיה היא שמאז ששדרגתי ל windows 8, דילוג אחורה\קדימה בתוך הסרט גורם לתמונה להיות מפוקסלת וזה יישאר ככה במשך כמה שניות, עד שזוית המצלמה משתנה\עוברים לסצנה חדשה. הבעיה קרתה לי בהרבה פורמטים שונים ורזולוציות שונות. אשמח לעזרה, מצורפת תמונה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב אני חושב שזה איתותים של הכרטיס מסך, למשל בתמונה הזאת יש כמה פיקסלים לבנים אדומים ושחורים בפינה השמאלית למעלה (שום דבר מפריע אבל אולי זה איתות למשהו בעתיד?), אחרי בדיקה של סקרין שוט מצאתי שהבעיה לא במסך אלא במחשב, מה שמעניין הוא שלפי מה שראיתי הפיקסלים השחורים לבנים ואדומים האלה שמופיעים בתמונה המצורפת מופיעים רק בשולחן העבודה (vista x32 ultimate) ונגיד בחלונות או בתוכנות זה לא מופיע רק כשיש תצוגה של שולחן העבודה, מהו מקור הבעיה? אני רוצה לנסות למנוע במקרה שיקרה משהו בעתיד. intel c2d e8400 innovision ichill 8800gt oc 2gb sgkill ddr2 מסך samsung 2253bw תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
Outpost PRO זה הפירוול וכל שאר הפירוולים שנסיתי גם הם האטו את האינטרנט. (חוץ משל הXP שהיה בסדר) האם אני צריך אינטרנט? יש לי פירוול על המודם ואני מחובר ברשת אללחטוית. 2) הרשיון של קספרסקי פרסונל פרו נגמר, לאיזה אנטי וירוס כדאי להחליף שיתן אותם ביצועים והגנה מפני וירוסים? או שיש אפשרות לחדש את הרישיון, כי התוכנה לא מסכימה להתעדכן. 3)Spyware Doctor- מאז שהתקנתי את הפירוול אופוסט, שאני עושה Update בתוכנה אני מקבל שגיאה - Access voilation adress (XXXXXX). Read address (xxxxx) האיקסים זה מין כמה מספרים ואותיות. מה בעיה? תודה מראש לעוזרים זה די דחוף המחשב שלי כרגע "פתוח" למזיקים
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם מישהו יודע איך אני יכול לפרק קובץ התקנה כזה? אני פשוט רוצה למצוא דרך לעקוב אחר השינויים שההתקנה עושה לי במחשב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום! ביקשו ממני לשלוח תמונות בקובץ של זיפ...(במייל) עשיתי את זה אבל משום מה אמרו לי שזה לא הגיע,הקובץ גדול מדי וצריך לחלק את לכמה זיפים... איך אני עושה את זה? תודה מראש, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הדיסק החדש שלי (320 GB WS) ודרך DISK MANAGMENT פירמטתי אותו לNTFS- וקבעתי את גודל הקלאסטרים לDEFULT. העניין הוא שעכשיו למרות שהדיסק עובד והכל בסדר, ב-DUSK MANAGMENT הוא מופיע בצבע שונה מהדיסקים האחרים (במקום כחול בצבע חרדל ) ולהבדיל מהדיסקים האחרים (שלא אני פירמטתי) אשר הם מוגדרים כ-SIMPLE הוא מוגדר כ-DYNAMIC. מה אם בכלל צריך לעשות ומהו גודל קלאסטר מומלץ בשביל מחשב עריכה?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום, שמעתי על אפשרות כזאת האם קיימת? אם כן איך עושים את זה ואח"כ מתקינים xp זה טוב יותר מפירמוט בעזרת הדיסק של xp ??
-
- 11 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
נמאס לי כבר!. אם אני מפרמט כונן כלשהוא דרך ההתקנה של הווינדוס (כשעושים בוט מהסידי), אני חייב להתקין עליו ווינדוס אוטומטית לאחר מכאן, זה לא שואל אותי, פשוט מתקין, זה ממש מעצבן. מה לעשות? תודה מראש!.
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני צריך מדריך מפורט כיצד להתקין xp ולמחוק את הויסטה. אם אפשר מדריך מפורט בגלל שאני לא כול כך מנוסה תודה
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
שלום אני רציתי לשאול משהוא עם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד וידה לכם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי אבל כל הדיסיקים של הדריבים כרטיסי מסך והכל של המחשב נאבדו לי ואני רוצה לפרמט אותו בכל זאת ולהתקין את הדריבים ואת הכרטיסי מסך וכל מה שצריך עכשיו השאלה שלי זה איפה אני מוצא את הדרייברים וכרטיסי מסך וכל מה שקשור לדגם של המחשב שלי ויכול להתקין אותם ???????? הדגם של המחשב לי אמרו לחפש דריברים וכל כל מהשקשור לדגם הזה : AMD 3800XP או AMD 4200XP או AMD 3200XP אחד מהם תוכלו לעזור לי בבקשב כל מי שמתמצא בזה תודה רבה אשמח לקבל תגובות ופתרונות ממכם!!! העלתי תמונה פי שביקשתם כדי לראות תנתונים של המחשב !!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי, אבל לא רוצה לאבד את כל הקרדיט שצברתי באימיול. איזה קבצים אני צריך לשמור?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
א. תמחור - כמה נהוג לקחת על כל העיסק? זה כולל פירמוט, התקנה מחדש עם כל הדרייברים ו... זהו, בעצם. ב. אם כבר - יש תוכנת זיהוי חומרה לדוס? כלומר, כמו Everest רק שעובדת בדוס? כדי לדעת אילו דרייברים אני צריך בכלל..
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כאן מחשב נייד של אייסר דגם ASPIRE 5715Z עם ווינדוס ויסטה בייסיק אני רוצה להחליף את מערכת ההפעלה וכבר מצאתי דרייברים באתר של אייסר לאקספי והכל טוב אבל איך עושים BOOT? במחשב נייח רגיל עם לוח של אסוס לוחצים על F8 ומגיעים למסך בחירה אם לעשות BOOT דרך ההארדיסק או דרך הכונן דיסקים השאלה איך זה הולך בנייד של אייסר? על מה צריך ללחוץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי מקרטע לאחרונה, לא משנה כמה טיפולי אחזקה אני עושה לו. חשבתי לגבות את הכונן של המערכת הפעלה as is עם אקרוניס, לפרמט אותו ואז לשחזר. השאלה אם זה אפקטיבי? האם הכונן חוזר בדיוק לאותו מצב שהיה לפני הפירמוט, בגלל השחזור, או שאני אהנה מהיתרונות של הפירמוט? ההגיון אומר לי הכונן יחזור לאותו מצב של לפני הפירמוט, אבל חשבתי לשאול בכל זאת.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה עשיתי פורמט למחשב ועשייתי את זה על הכונן הלא נכון רציתי לדעת אם אני יכול להקטין את הגודל של הכונן למינימום כלומר מה שמשתמש עכשיו בפועל וליצור כונן חדש מהשטח שהתפנה ולהריץ שחזור של הקבצים שישחזר את מה שהיה ולהעביר אל הכונן החדש השאלה אם אני יקטין את גודל המחיצה זה לא יפגע בחומר בה? והאם יהיה אפשר לסרוק מחיצה שהוקטנה?
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שנרכש ב-"באג" אך הגיע ללא דיסק ווינדוס מקורי, אלא הווינדוס כבר מותקן במחשב. השאלה היא,כיצד ניתן לפרמט את המחשב ולהשתמש בווינדוס המקורי שלי להתקנה מחדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חלקתי את הזכרון לשתי מחיצות... כנראה שנתתי מאט מדי זכרון , עכשיו אני רוצה להוסיף להקטין מחיצה אחת כדי להגדיל את השנייה בלי לפרמט או למחוק קבצים. איך אני משנה את הגודל של המחיצות?
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
חברים אני ממש צריך את עזרתכם בנושא יש לי במחשב הנל מערכת הפעלה מובנת vista home basic ןדרייברים רק אני לא יודע איך בידיוק עושים את זה תודה רבה מראש לכל מי שיכול לעזור בנושא
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל אם זה לא המקום הנכון או אם עברתי על איזה חוק... יש לי מחשב נייד של DELL מסוג STUDIO 1535 והוא הגיע כאשר מותקנת עליו מערכת ההפעלה ויסטה.. אני מנסה לפרמט אותו לאקספי ואני לא מצליח ניסיתי עם וינדוס אקס פי SP3 וניסיתי גם להכין בעזרת התוכנה NLITE וינדוס עם הדריברים של הצ'יפסט של המחשב שלי.. ועדין לא הצלחתי.. איך אני יכול לפרמט אותו לאקס פי.. זה די דחוף לי.. אני לא מסתדר עם ויסטה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום חברים וחג שמח לכל עם ישראל נפל עלי מטלה לפרמט מחשב נייח עם לוח של אסוס דגם P4XP-X עכשיו אתם יודעים כל אסוס בעליית המחשב לחיצה על F8 מעלה את רשימת הצורבים וההארדיסקים ובוחרים בכונן בו נמצא הדיסק של ווינדוס והמשך ידוע אבל עכשיו הוא לא נותן לי לעשות boot אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
נגיד התקנתי תוכנה מסויימת ואני רוצה למחוק אותה כליל, כלומר חוץ ממחיקת התוכנה דרך לוח הבקרה ומחיקת קבצים שנשארו בכונן, יש עוד משהו שאני אמור לעשות?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-