תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כמו ששוב אמרתי פה פעם בפורום יש לי בעייה אם הצורב והתכונה נרו הוא ניתקע לי כשאני בוחר דיסק או מנסה ליצרוב כל דבר עם התוכנה צירבה של ה XP ואללה אני צורב טוב הורדתי גם מלא גירסאות של 5 והוא לא מזה את הצורב שלי כרגע אני מישתמש בגרסה הכי חדשה של הנרו פירקתי את האמא של המחשב (יכול להיות שזה הכבל של ההרדיס והצורב) סידרתי הכל ניקיתי את האמא של המחשב (עם לחץ אוייר) ועדין הבעייה חזרה מי יכול לעזור לי בבקשה ...
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איך עושים שתוכנה תפעל אוטומטית עם הדלקת המחשב , אם אין בתוכנה עצמה את האפשרות הזאת...? הכוונה שהקובץ exe ידלק עם הפעלת המחשב...
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך משתמשים בתוכנה Ghost לצורך העברת מידע מהארד דיסק להארד דיסק שכן תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
התקנתי לפני שבועיים בערך את התוכנה הזאת ולפני איזה כמה ימים ראיתי איזה קובץ לא מזוהה (קובץ טקסט) אז מחקתי אותו.. מאז אני האנטי וירוס לא עובד ואני מקבל את שתי ההודעות האלה: עכשיו כבר התקנתי אנטי וירוס פלוס פיירוול של מקפי אז אני לא צריך את Kaspersky אבל אני מעוניין למחוק אותה ועד עכשיו לא מצאתי שום דרך! אז בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי החלטתי שהגיע הזמן שאני הגדיא את הoutlook שלי ויעשה בו שימוש.... אז באתי להגדיר ובכלל לא הבנתי מה אני צריך למלאות שם.... הכתובת שלי היא: eitv@walla.co.il אז איך אני צריך למלא את הפרטים (לפ שרתי וכו') תודה מראש install תמונות להסבר: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כאן כתוב HIGH וכאן LOW.... מה נכון? ואני משתמש בפיירוול של SYGATE... אני שואל כי אני לא מוריד יותר מ 40-45 קילו בכללי(לכולם ביחד)....ויש לי אינטרנט 1.5 מגה....אני יודע בד"כ מגיעים ל 70-80 ממוצע... מה נכון? ואני משתמש בפיירוול של SYGATE... אני שואל כי אני לא מוריד יותר מ 40-45 קילו בכללי(לכולם ביחד)....ויש לי אינטרנט 1.5 מגה....אני יודע בד"כ מגיעים ל 70-80 ממוצע... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היש באי סי קיו 5 משחקים ושטויות חדשות?מה יש שם? זה יותר נוח מה מיוחד בו?
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
למישהו יש אחת כזאת? אמינה? ??? -לאי סי קיו- .דחוף. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון לבקש את זה, אבל לפי הבנתי, זה המקום. אם לא, תתקנו אותי, ולהבא אני אכתוב במקום אחר. ועכשיו לעניין: אני מחפש דרייברים למצלמת אינטרנט של CREATIVE מדגם n10225 איפה אני יכול למצוא? להוריד? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום..אני מחפש תוכנה שתחליף את הכתבן Notpad ושתהיה נוחה ועם הרבה אפשרויות. אני אשתמש בתוכנה בשביל עריכות טקסטים וכד'. היה לי פעם את התוכנה Texturizer היא מעולה, אבל נמאס לי כבר ממנה ואני מחפש עוד תוכנות מודה לכם מראש אנשים!
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
השאלה מתרחבת גם בנוגע לדיסקים שהם עלולים להיות עם מנגנונים מסוימים אשר מונעים צריבות שכאלו. ברשותי דיסק של סרט בDVD, ברשותי צורב DVD ותקליטור DVD-ROM לשם צריבת הסרט. בתודה מראש(:
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי להכין עבודה ואני מעוניין להגדיר שבכל שורה יהיו רק 12 מילים, ושזה יסדר את זה אוטומטית. אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
יש לי כמה שאלות,אם אתם יודעים תעזרו בבקשה... 1.האם זה חשוב(נורא או לא נורא) שהפיירוול חוסם את NT KERNEL & SYSTEM מלהיכנס לאינטרנט? 2.האם את ה ID באיימיול ניתן לשפר,או שזה תלוי רק בוותק בתוכנה ו UPLOADS? והכי חשוב: 3.יש לי קובץ בכונן עם המערכת הפעלה שלוקח 4 ג'יגה! מה זה לעזעזל???! זה הנתיב: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Dr Watson והקובץ הוא: DRWTSN32.LOG תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
22 תוכנות אנטי-ווירוס פגיעות עבור באג ה GDI+ ! נשמע לא יאמן, לא מציאותי, אבל זה נכון !! 22 תוכנות אנטי-ווירוס פגיעות עבור באג ה JEPG ולא מצליחות לזהות אותו !!! לכתבה המלאה: http://sec.org.il/coverages.php?c=71
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתוכל לחלק חצי אנכי של סרט. למי שלא הבין, האפקט שבתוכנית של אלי יצפאן שהוא מחבר 2 תמונות ואז רואים אותו בכל צד של הסרט פעם אחת לימור לבנת ופעם אחת ראש הממשלה. בקיצור הוא חוצה את התמונה לחצי ומחבר אותה לחצי אחר מפילם אחר. אני מחפש תוכנהשיכולה לקחת חצי מסרט ולחבר אותו לחצי השני של הסרט האחר. יש לי Adobe Premiere Pro אז אם מישהו יודע אם אפשר לעשות את זה שם, שידריך. תודה מראש לעוזרים.
-
יש לי מחשב בסלון והתקנתי עליו את תוכנת MEDIA PORTAL אבל אני לא מצליך להקליט מהממיר של הכבלים למרות שהגדרתי שם את התקן ליכדת הווידאו (מדובר בהתקן של AVERMEDIA USB2 http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_capture_ezmakerusb2.asp ) אגב, לכידת VIDEO דרך תוכנות כמו MOVIEMAKER עובדת כמו שצריך רק ששמה הוא לא מקודד את ההקלטה לDIVX אז אני לא רוצה להשתמש בזה
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מכירים את התופעה המעצבנת שאיסיקיו "ניתקע" לעיתים קרובות לכמה שניות כשפותחים חלון של הודעה חדשה שהתקבלה? מי שמכיר את התופעה וזה מפריע לו, הפתרון פשוט. control panel regional and language settings languages details language bar תעיפו את הוי מ show the language bar on desktop וזהו אין תקיעות.
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
והאם יש אפשרות לעשות search more גם באימיול?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום. כשאני מפעיל את התוכנה יש את החלון הקטן הזה שמדווח שהוא וטוען רשימה וכד' עכשיו אחרי הסמך הזה מופיע לי חלון ובו כתוב שהוא מעדכן את ICQ, עכשיו אחרי שהוא מסיים את העדכון המוציא הודעה שמשהו לא הצליח ונסגר. עכשיו זה לא קורה בכל הפעלה בדר"כ רק בפעם הראשונה שאני מפעיל את וינדוז מחדש. מה גורם פה לבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי ימיול 5 החדש פיתאום הוא היתחיל לכתוב דברים שאני לא יודעה מזה השאלה שלי כזאת :אם זה פוגעה לי במהירות של הורדה אנה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 3 800 עם 256 זכרונות אני צריך אנטי וירוס אמין שלא יתפוס הרבה משאבי מערכת ושלא יצג הרבה הודעות מעצבנות... הכי חשוב!!! שיהיה מתאים למי שלא מבין בגרוש בדברים האלה..... נ.ב לא משנה לי כמה הוא יעלה...
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
בחבילת ה K-Lite מה ההבדל בין הגירסה הרגילה ( full ) לבין הגירסה של ה Mega ?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום קיבלתי אתמול לוח אם + מעבד k8ns - 939 + amd 64 3000 כשאני נכנס לתוכנות כמו EVEREST ו AIDA 32 הוא רושם לי בלוח אם unknown מה לעשות? היתקנתי דרייברים והכל ואפילו הורדתי את כל הדרייברים הכי חדשים מהאתר של GIGABYTE מה כדאי לי לעשות? וד"א את הצ'יפסט הוא מזהה הוא רושם לי N-FORCE 3 ULTRA
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-