תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, ביומיים האחרונים רכשתי שני מוצרים: מצלמה של פוג'י ונגנן של sansa בשניהם נתקלתי באותה הבעיה, איך שאני מחבר את המכשיר למחשב ויסטה הוא מזהה אותו בתור מה שהוא (בסנסה הוא גם מציג את הכונן בתור תמונה של המכשיר) ואז הוא מתחיל להתקין את מנהל ההתקן, תוך כדי ההתקנה הכל עובד בסדר וטוב ואז כשהוא מסיים וכותב מנהל ההתקן הותקן כראוי המכשיר לא מזוהה יותר במחשב ואין איך לעבוד, מישהו נתקל בבעיה יודע איך לפתור? המכשירים עובדים ללא בעיה בXP על האריזה של המלצמה כתוב תואמת ויסטה. נסיתי למצוא דרייברים אבל אין באינטרנט וגם לא עם המוצרים חוץ מזה שזה לא נראה בעיה של דרייברים כי בשניה הראשונה שמחברים אותם הם כן עובדים ומזוהים כמו שצריך. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום..... יש לי את הסרט הסנדק ב3 חלקים של AVI ! כל חלק הוא 700MB אני רוצה למזג את שלושת החלקים ככה שיהיה לי קובץ אחד עם משקל של 1.7GB ומטה. אני יודע שיש תוכנה בשביל זה שגם ממזגת ולא דופקת את האיכות אבל כל מה שאני מצאתי היה חסר תועלת בבקשה תעזרו לי תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
האם זה בסדר לנקות כל יום את רישומי הרגיסטרי בתוכנה CCleaner? כי אני הבחנתי שאחרי כל התקנת תוכנה או אפליקציה מסוימת, יש בCCleaner את הרישומים הפגומים, ואני מתקן אותם כל יום. זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את התוכנה McAfee VirusScan v9.0 2005 אבל מקבל את ההודעה Class not registered אני לוחץ OK ואז אני מקבל An error occurred while installing the Mcafee HTML dialog component. ואז התכנית יוצאת. למשהו יש מושג מה הבעייה ואיך פותרים אותה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני עובד עם הפקס של XP והמקסימום שמצאתי זה יבוא(כלומר יבוא של מסמכים/פקסים אל תוך תוכנת הפקס). לגבי דואר נכנס אין בעיה למצוא את התקיה ולשמור אך לגבי הפקסים ששלחתי והם שמורים אצלי בתיבת דואר יוצא בתוכנת הפקס של - SENT לא מצאתי דך להגיע לתקיה בה הם שמורים ולא דרך להעבירם באמצעות EXPORT לתיקיה ששמורה מחוץ לכונן C בדומה לתוכנות אחרות כמו OUTLOOK וכד'. אשמח גם לקבל המלצה לפקס חינמי שעובד טוב (ושאינו מקטין את הרזולציה של הפקסים שנשלחים) אם מישהו כאן מכיר תוכנה כזו אשמח מאד להמלצה. אני משתמש בכרטיס מודם פקס שמותקן באמצעות חיבור PCI תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ויסטה 64 ביט והרבה פעמים שאני סוגר את הדפדפן FIRE FOX אז הוא נותן לי הודעה שהFIREFOX היה צריך להיסגר (הדוח שגיאות החדש של ויסטה) וזה קורא הרבה פעמים שאני סוגר את הFF ,עשיתי התקנה של הגירסא האחרונה 2.0.4 ועדין לא עוזר מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בקיצור מה שאני מחפש הוא תוכנה שתיתן לי MULTI TAG עם אפשרויות חיתוך רבות ולא רק לפי TAG יחיד נגיד תמונה 1 - הטגים שלה הם: X Y Z תמונה 2 - הטגים שלה הם: Z X A אני אוכל לראות תמונות לפי האופציות של הראה רק תמונות שהם עם הטג X - אופציה מאוד פשוטה שיש לכל תוכנה מה שאני צריך הראה לי תמונות עם הטג' X וגם עם הטג Y אבל בלי הטג A הבנתם את מה אני מחפש?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
האינטרנט אקספלורר שלי לא טוב כל פעם שאני פותח אותו כדי לגלוש אז כל פעם שאני לוחץ על העכבר על משהו בחלון של האקספלורר זה עושה לי הודעה iexplore.exe נתקל בשגיאה ולכן עליו להיסגר ואז זה סוגר לי את האקספלורר ואי אפשר לגלוש אז מה עושים? צירפתי תמונה של השגיאה http://www.siz.co.il/up.php?file=4ymjxzzzjuwe.jpg
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מחפש קודקים לMEDIA PLAYER 10 [או מדיה פלייר של ויסטה] ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
ישנם ברשת תוכנות חינמיות לאופטומיזציה של הזיכרון ז"א הם מפנים מקום בזיכרון ram , אני רוה לדעת מה דעתכם בעיניין האם התוכנות האלה באמת עושות את העבודה. ועל איזה תוכנה חינמית אתם ממליצים. תודה
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מישהו מכיר מדריך מפורט איך עושים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה קורה ? אני כבר מיואש, כבר בכמה פורומים לא הצליחו לעזור לי בשום בעייה. אז אני אתחיל עם הבעייה שהכי מטרידה אותי: כרטיס קול- עד לפני שבועיים, שמעתי כל הזמן שירים.. הלכתי לישון וסגרתי את המחשב, שקמתי לא היה לי SOUND במחשב. ישר ניסיתי לבדוק למה הבעייה ועד עכשיו לא הבנתי! שאני נכנס ל- Everest ואז למקום שאני רואה את הכרטיס קול, מופיע לי רק AC47 או משהו כזה Tongue שזה בעצם הכרטיס קול המובנה על הלוח אם. את זה אני לא רוצה! אני רוצה את ה- Creative SoundBlaster Audigy 2 שלי בחזרה Undecided לא משנה מה ניסיתי! להתקין דרייברים מהדיסק שקיבלתי או מהאתר שלהם! כלום לא עזר. המחשב פשוט לא מזהה את הכרטיס קול. אמרו לי לנסות לנתק את הכרטיס קול אבל אני מפחד לשבור.. כי פעם קודמת שה…
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לפעמים אני מחפש קובץ כלשהו ב"גלובלי בשרת", ונאמר שאני מחובר באותו הרגע ל-SONNY BOY 1. חיפש חיפש-לא מצא כלום! אני עובר לשרת אחר, נאמר RAZORBACK, ושם הוא מוצא לי תוך שניה מלא מקורות. עד פה אני מבין! כעת, מכיוון שבכל זאת לסוני בוי יש יותר משתמשים באותו הרגע, אני חוזר אליו, והנה זה פלא- הקובץ שמצאתי ברייזורבק עדיין ממשיך לרדת ומספר המקורות לא משתנה באופן משמעותי (אם בכלל). שאלתי היא- איך ייתכן שכדי למצוא מקורות הוא לא מצליח כשמחובר לשרת X, אבל אחרי שהמקור נמצא בשרת Y, ניתן להמשיך מאותה נקודה בשרת המקורי, כלומר ב-X??? תודה.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את הויסטה והכל עובד טוב ויפה חוץ מהמדפסת. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה והם כביכול מותאמים לויסטה אך מישום מה המדפסת לא מגיבה או שהיא עושה מן רעש של כאילו שהיא עומדת להדפיס אך היא לא מדפיסה. המדפסת היא Canon i860. מישהו במקרה יודע מה הבעיה או שהוא נתקל בה ויודע מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מה קורה אנשים יש לי איזה וירוס אני חושב שכל פעם שאני מתחבר דרך החייגן לאנטרנט אז הוא שולח מייל דרך המחשב שלי עם המיידע על ה-IP שלי גיליתי את זה היום כש-NORTON המעפנה הזאת סרקה את המייל מוירוסים ולא הצליחה לסרוק אז ראיתי את המידע על המייל אני מחפש דרך לבטל את הוירוס הזה דרך אנטי וירוס כל שהו או פשוט לבטל את מה ששולח מיילים דרך המחשב שלי (OUTLOOK) שאני גם ככה לא משתמש בהם תודה רבה זה חשוב מאד
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתשנה לי את הTHEME כולל איקונים למשהו כמו אירוגלאס או ויסטה בקיצור לא רוצה את סטאר דוק כי צריך להתקין 3-4 תוכנות גדי להגיע למראה הרצוי והיא זוללת זכרון אני מחפש תוכנה קטנה וטובה שתספר תסחורה בקליק אחד
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים יש אצלי בעיה בהתקנה של הדרייברים החדשים של ATI אחרי ההתקנה מופיע אצלי מסך כחול (BSOD) שאומר שהקובץ (ATI2MTAG.SYS) עושה בעיות קוד שגיאה: 0X00000008E רציתי לשאול אם זה קרה לעוד אנשים שהתקינו תדרייברים או שרק אצלי? האם זה קורה רק בXP או שגם בויסטה יש תבעיה הזאת? ניסיתי עם XP מקורי וXP גירסה 64 ביט יש לציין שעם גירסה 8.6 אין שום בעיה
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
נמחק לי הpaint של המחשב איך אני מחזיר את זה?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כשאני מקליט מהטלויזיה לא חשוב עם איזה תוכנה יוצא לי שחלק מהתמונה נעלם למשהו ולא מתקבל.... אני מקליט עם הכרטיס מסך 6600GT של גיגה בייט מה אפשר לעשות? תמונה להמחשה: אם זה לא קשור לפורום זה אז אני מתנצל ואם אפשר להעביר אני יודה מאוד
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייבר בשביל ה USB2 שבלוח בעזרת הדיסק שקיבלתי. אבל כשאני לוחץ בתפריט על "USB 2.0 DRIVER" הוא פותח לי דף HTML שבו כתוב: אלה הוראות להתקנה לאנשים שאין SP1, המערכת הפעלה שלי היא HOME EDITION בעברית שכוללת בתוכה SP1, אבל אני עדכנתי את המחשב ל SP2 לפי החוברת של הלוח כתוב שבעלי WIN XP/2000 צריכים להוריד את ערכת השירות המעודכנת ביותר מהאתר של מייקרוסופט. כשאני עושה לפי ההוראות שכתובות למעלה (בלי החלק של ההורדת SP1) מופיעה לי הודעה שאומרת שזה לא מוצא גרסה יותר מעודכנת ממה שיש כרגע. הסתכלתי באוורסט ואני רואה שרק אחד מבין כולם הוא USB 2. אז מה קורה פה? מותקן לי USB 2 או לא? אם לא אז איך מתקינים? תודה רבה לעוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן חברים, עד עכשיו אני משתמש ב DAP, ונמאס לי כי זה מלא חרא !! אז למישהו יש תוכנה טובה לפחות כמו DAP אבל ללא הזבל ?! תודה מראש, תום.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כשאני נכנס לתיקייה של כונן יש לי תקלה מוזרה ביותר: זה גם בתיקיות, EXE בהכל. חשבתי שאחרי הפרמוט הבעיה תפתר, אז חשבתי. מה אני עושה נגד זה? אני חושב שזה התחיל אחרי שהתקנתי את הIE7, אבל ממש לא בא לי לחזור ל-6 מכל מיני סיבות..
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
-
וראיתי במחשבים אחרים שהתיקיה לא שוקלת כלום היא נקראת System Volume Information. עוד משהו מוזר זה שכמעט כל התיקיה דחוסה.וראיתי שם גם קיצורי דרך לתוכנות ומשחקים שמחקתי לפני המון זמן. ואני לא יודע אם למחוק אותה...
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-