תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. תודה מראש קודם כל שנכנסתם לדיון בכדי לעזור לי. אוקיי אז ככה, יש לי בעיה, לא ממש בעיה אבל משהו שדי מטריד אותי.. בFireFox הפונטים והכל נראים אצלי ממש יפה.. כאילו Ariel כמו שאני אוהב, עכשיו הבעיה היא שבפונטים של IE 8 שהתקנתי וגם לפני זה.. הפונטים כ"כ מגעילים.. ואני זוכר שבעבר לא היה לי את זה, אני זוכר שהיה לי על Ariel ונגעתי כנראה במשהו בטעות.. מאז אני סובל מפונט המגעיל והלא קריא הזה מבחינתי.. כי הוא באמת לא קריא לדעתי.. הכתב כזה מחובר ולא יפה. עכשיו הבעיה היא שאין לי בעיה לגלוש לכל האתרים עם FF אבל הבעיה היא שלא כולם תומכים בו.. למשל אתם בעמוד הראשי הכל מתערבב לי ונדחס אחד בשני כשאני על FF.. לכן אני חייב להשתמש IE, שיש לי גם בFF, תוספת כזאתי של IE TAB.. אז כל …
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פריהנד 10 על שני מחשבים {XP ו98} שניהם עברית {יש תמיכה בפונטים עברים , כגון דוד} עכשיו הבעיה היא שבתוכנה איני יכול לכתוב בעיברית , זה אומר שאין פונט עיברי, איך אני יכול "להעביר" פונט {דוד או מריים} לפריהנד? בתודה מראש, יאיר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש אתר להורדת פונטים בעברית ופונטים מיוחדים צבעוניים "מדליקים" וחדשים מהיכן בבקשה אני יכול להוריד פונטים שכאלו ? *נ.ב אני טיפה מתלבט למרות שאני כמעט 100 אחוז בטוח שזה חוקי ולא ווארז אבל אם זה כן אני מתנצל מראש כי לא ידעתי
-
- 4 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
היי, אח שלי קנה מחשב כזה וזה המסך הרחב הראשון שהוא נתקל בו במחשבים... עכשיו, הרזולוציה הטבעית של המסך הינה 1680 x 1050 אם אני לא טועה אך זה ממש קטן ולא קריא לכן רזולוציות יותר ריאליות כמו 1280 על 800 נתבקשו אך הפונטים לא חדים וזה לא נוח לקריאה ... השאלה היא מה עושים, האם יש דרך להנות מכל העולמות? גם רזולוציה חדה ופונטים גדולים או פונטים חדים ברזולוציה נמוכה אשמח להבהרות בנושא...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל מה שניסתי וכל מה שהורדתי לא עזר, עדיין אותיות יפניות מוצגות כריבועים בכל הוינדוס למישהו יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה, אני לא מצליח לעשות כלום עם הפונטים העבריים בפוטושופ 6 בWINXP PRO כדי שהאותיות בכלל ייצאו, אני חייב לבחור בMS SERIF (אחרת פשוט לא רואים את האותיות בעברית) לכתוב מה שאני רוצה ואז לשנות את סוג הפונט. ואז נוצרת בעיה נוספת, כאשר אני מגדיל או מקטין את הפונט, הפוטושופ במקום להגדיל או להקטין בהתאמה, פשוט מקטין או מגדיל את רוחב הטקסט, מה שגורם לאותיות שבטקסט לעלות אחת על השנייה. בקיצור, אין אפשרות לעבוד. התחלתי אפילו לחשוש שאולי הAMD אשם... בכל מקרה, האם מישהו נתקל בתופעה בעייתית זו ומצא לה פתרון?
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
חברים שלום פונקציית שיחזור מערכת נעלמה לי. האם ואיך ניתן לשקם ולהחזירה לחיים, ללא התקנת מערכת ההפעלה מחדש? מצורפת כאן תמונת מאפייני המערכת שלי, בה ניתן לראות שלשונית שיחזור המערכת לא קיים. מקווה שניתן לתקן זאת.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בגירסה קודמת של השועל אם במיקרה הייתי מקליד בעיברית כתובת של אתר לדוגמה '''ץזשפץבםץןך שזה בעצם WWW.ZAP.CO.IL הדפדפן היה מעביר אותי לאתר http://urlazy.meow.co.il/121.php שהיה מראה לי כי בעצם רציתי את זאפ מאז שידרוג הדפדפו זה לא קיים יותר טוב אבל בגלל שחזרתי למערכת הפעלה מ 11.05 זה חזר לעבוד איך אפשר שגם אחרי שידרוג הדפדפן פונקציה הטבה זאת תעבוד
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Let me break it down for you all למי שלא רואה את כל התמונה: http://img22.imageshack.us/img22/3159/ex8lx.jpg הפונקציה לא עובדת כראוי אני מנסה בעצם שכש B4 תוזן בערך כל שהוא, ייכנס ל A5 התאריך של היום למחרת (ושהתאריך של קוביות קודמות לא ישתנה כל יום שאני אפתח מחדש את המסמך) הבעיות: -אסור להשתמש בשם של קובייה בתוך הפונקציה שתיושם על אותה קובייה ובגלל זה יש שם ערך 0 לא יודע למה זה ככה.. -כשמשתמשים בפונקציה ()TODAY בתוך נוסחה היא מחזירה תאריך באיזשהוא סוג של צירוף לא מובן שרק אקסל משתמשת בו ומבינה אותו משהו כזה- 38573 -איך אני גורם ל ()TODAY להחזיר את התאריך של יום אחרי? **לא להתייחס ל3 שורות הראשונות בהן התאריך הוצב כמו שצריך
-
- 22 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להפעיל את הפונקציה הזו במחשב שלי ומשום מה היא לא מופיעה באופציה של ניהול משאבי כח (האיקון של הסוללה והכבל חשמל) לרקע כללי אני קיבלתי את המערכת הפעלה אחרי "עריכה" מחבר שהטמיע לי דרייברים באנליט ולדעתי הוא "ערך" לי אותה והשמיט את האופציה הזו. איך אפשר להפעיל או להחזיר את זה?? זו רק הערכה בדרך כלל ההיברנט רק דורש סימון V וזהו.אצלי זה אפילו לא מופיע.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי איזה בעיה במקסטון שעד כה חסם לי כמעט 100% מהפופ אפים ישנו איזה פופ אפ באתרים ישראלים שנפתח חלון נוסף אמנם הוא נחסם ואני לא רואה את התוכן את בראשו יש את השם של חברת ההפצה ADVERNET איך אני נפטר מזה?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
פעם בכמה זמן , הדפדפן ( MyIE2 ) נפתח מעצמו באתר הזה ( הכניסה לא מומלצת ) - http://www.angelfire.com/cantina/katana/problem.htm . הוא מנסה להתקין לי רכיב כלשהו במחשב , ומבקש את האישור שלי .. כמובן שאני לא מאשר , ואחרי שאני סוגר את הדפדפן , אני לא מצליח להכנס לאף אתר. האינטרנט עצמו ממשיך לעבוד, האייסיקיו מחובר , אבל האינטרנט והאאוטלוק מושבתים . מישהו מכיר את הבעיה , ואיך אני נפתר ממנה? חיפוש בגוגל לא הניב שום תוצאה , אותו דבר לגבי חיפוש במאגרי המידע של Symantec ..
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה קשה עם פופ אפים- הם לא מפסיקים להופיע! ניסית כמה תוכנות ביניהם- ICQ TOOLBAR, YAHOO TOOLBAR, POP UP STOPER, POP UP BLOCKER ויש עוד כמה... ניסיתי גם לסרוק את המחשב בעזרת Ad Aware, ועדיין, הם ממשיכים להופיע. יש דרך להפסיק אותם? אני ממש חייב עזרה, יש לציין שאין לי SP. ושאלה בקשר לנורטון פירוואל 2003. יש לי אותו אבל הבעייה היא שאני שם אותו על ENABLED הוא לא נותן לי גישה לאינטרנט ואין לי אפשרות לגלוש. איך אני נותן אפשרות לאינטרנט לפעול דרך הפירוואל? תודה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יש לי פופ-אפ שנפתח עם כל חלון שאני נכנס אליו (כמו המחשב שלי, חיפוש ועוד...). אני לא מצליח לבטל אותו. קוראים לו משהו כמו Claim Your Reward!! וזה לא וירוס ולא שום דבר כזה (בדקתי עם נורטון אנטי-וירוס). הצילו!!!!! זה נדבק אלי!!!! מה עושים?????? אני לחוץ!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לא מצאתי מקום יותר מתאים לשאול את השאלה הזאת כיוון שאין פה פורום בוני אתרים עכשיו השאלה שלי היא הורדתי YABBSE (secend edition( הבעיה שלי היא שאני לא מבין איך להתקין אותו בIIS שלי ואני לא מבין איך להתקין את הPHP ואת הMY SQL אז בבקשה תעזרו לי בתודה מראש NoMiC
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
התוכנה Kaspersky Internet Security 2009 הודיע לי כבר כמה פעמים על נסיונות כניסה למחשב שלי (כל פעם ip שונה) דרך הפורט 1434 האם אני צריך לסגור את הפורט הזה?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי בעיה מאוד מרגיזה. אני לא מצליח להוריד קבצים עם שום תכנת שיתוף (וניסית כבר יותר מ-4). העניין הוא שבכל אחת מהתתוכנות אני מבצע בדיקת פורטים ומקבל תשובה שהפורטים שלי חסומים. אני משתמש ב-SP2. פתחתי את הפורטים שכל התוכנות משתמשות בהן בהגדרות של ה-WINDOWS FIREWALL וזה לא עזר, עדין בבדיקת פורטים התוכנות "טענו" שהפורטים חסומים. לאחר מכן אפילו כיביתי את ה-WINDOWS FIREWALL, וגם זה לא עזר. יכול להיות שיש "משהו" אחר שחוסם לי את הפורטים? אשמח לעזרה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 980 צפיות
-
-
עד לא מזמן היה לי WINDOWS XP SP3 וUTORRENT עבד בצורה טובה. הפורטים היו פתוחים ומהירות ההורדה הייתה תקינה. לאחרונה עברתי לWINDOWS 7 ולא הצלחתי לפתוח את הפורטים בשום אופן. התוכנה מאושרת בפיירוול שלי (קומודו), סימנתי בהגדרות את הUPNP וביטלתי לחלוטין את הפיירוול של WINDOWS, ועדיין אני מקבל שגיאה כשאני מנסה לבדוק אם הפורט פתוח ומהירויות ההורדה ירדו פלאים. חוץ ממערכת ההפעלה שום דבר לא השתנה בתצורה של התוכנה, אז מה אני מפספס פה?
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מקווה שזה בסדר שאני מפרסם את זה כאן, פשוט זה היה ניראה לי המקום הנכון ביותר... אז ככה, לאחרונה עידכנתי את האינטרנט ל 12MB ולפי דעתי כתוצאה מזה נחסמו לי כל הפורטים. כשאני נכנס ל can you see me לא משנה איזה פורט שאני לוחץ הוא כותב באדום שהוא חסום. עכשיו אין לי ראוטר אני מחובר ישירות למודם ומפאת כך זה חייב להיות פיירוול או ספק האינטרנט. אז התחלתי את המחשב כאשר ביטלתי ב msconfig את כל תוכנות שפועלות ברקע וגם את השירותים ועדיין הייתה אותה הבעיה. בנוסף התקשרתי לבזק (אני בתשתית של הוט והספק הוא בזק) והם אמרו לי שאין לי שום חבילה שחוסמת גלישה או אבטחה כלשהיא ואף הם התקינו לי חייגן ואמרו שזה עלול לעזור אבל זה לא עזר. עכשיו מה לעשות? איך אני פותר את הבעיה של הפורטים הללו??? תוד…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני מתקין את האזוראוס הוא נותן לי פורט -6881 ולא מוריד בכלל, אז כנראה שהפורט חסום..... אז סתם חירבשתי פורט אחר שהוא התחיל לעשוב בדיקה וכשהוא סיים אותה אז ב טרקר הוא אומר לי שיש ארור... למישהוא יש פורט נכון? (הגירסא הכי חדשה...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם כל גרסה של אימיול שאני מוריד ועושה לתוכנה בדיקת פורטים הוא תמיד מגיב לי שהTCP לא תקין אני מנסה לשנות את הפורטים ועדיין הוא כותב לי פוטים לא תקינים יכול להיות שזה בעיה עם ה- FIREWALL? יכול להיות שהפיירוול חוסם לי פורטים? איך עושים את זה שהפיירוול יפסיקו לחסום את אימיול ויתנו לו לרוץ מהר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
פתחתי פורטים מסויימים בשביל ביטורנט\ ודאגתי לאשר אותם גם בפיירוול (אני משתמש בפיירוול של windows). ולמרות זאת, אחרי שנכנסתי לאחד מהאתרים שבודקים אם הפורטים פתוחים או סגורים, הוא הראה לי שהפורטים סגורים. מה לעשות? אולי זאת בעיה בפיירוול? או אולי ב-windows? או אולי אני עושה משהו לא נכון?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא פורום אומנות, אבל מכיוון שאיור ממוחשב נעשה בתוכנה גרפית, וציירתי את זה ב PS.. פורטרט עצמי.. לא מזמן עשיתי כבר קרחת =] אבל... נו
-
- 8 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה לשמור קבצים בפורמט icon ובאיכות טובה? אני רוצה כיאלו למשל לעצב את זה בפוטושפ, ופשוט לפתוח את זה בתוכנה שתשמור לי את זה לקובץ icon שזה יראה איכותי כמו למשל האייקונים של הmy computer.. פעם אמרו לי להוריד gimp אבל זה בכלל שומר את זה דפוק כזה..או שאני עשיתי את זה איכשהולא טוב חח לאדע בקיצר עזרה בבקשה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-