עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מיקרוספט אאוטלוק 2003 והבעיה היא שכאשר שולחים לי תמונות, נגיד 8, אני חייב לפתוח אחת אחת וזה די מחרפן, אני רוצה לראות אותם ברצף כמו בכל אימייל נורמלי... משחקים בהגדרות לא עזרו, לא מצאתי משהו שפתר את העניין תודה

2. כשאני נכנס לתצוגה תראו איזו הודעה קופצת לי -שיש איזה בעיה בגישה לדיירקט שואו ותראו גם איפה שסימנתי באדום- agp texture acceleration --רשום שזה לה פעיל תמונה. http://members.lycos.co.uk/picuploader2/fgfdgdfhtg.JPG בגלל זה שאני נכנס למשחקים באמת יש לי בעיה בהצגת הגרפיקה -כאילו היא מגמגת בבקשה איך אני עוזה שזה יהיה enabled התקנתי תדרייבר החדש של ati ו directx 9.0 c פעם לא היתה לי תבעיה הזו כמעט בטוח שזה קשור ל-chipset -ככה אמרו לי אבל אני בכלל לא יודע מה זה

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by danield51,

לפני כחודש וחצי קניתי מחשב בלי כרטיס מסך.. שסמכתי על הכרטיס המובנה של ASUS M2A-VM HDMI עכשיו קניתי 1950XT והתקינו לי אותו בSKYPC ואני לא מצליח להתקין את הati display driver והוא כותב לי setup was unable to complate the installation try to setup your disply adapter with standard vga driver before running setup עכשיו שהתקינו לי את ה1950XT הוציאו לי את המובנה של הASUS יכול להיות שזה הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 3.08.2007 בשעה 13:52:28 נא לסגור ..אני מעביר לבעיות חומרה

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  4. אין באפשרותי להפעיל את האופרה בהארד דיסק הישן אלא רק להיכנס לקבצים שלו, אם למישהו יש מושג איזה מהקבצים הוא הקובץ של המועדפים אשמח אם תוכל לומר לי.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by TermiNal,

שלום לכולם ותודה. זה התחיל כשהתקנתי נרו 7 ובטעות בלי לשים לב הוא התקין לי גם איזה תוכנה של השמעת מוזיקה של נרו והגדרתי אותה כדיפולט אחריזה רציתי למחוק אותה וגם את נרו 7 כי מצאתי תוכנה יותר טובה אז עשיתי uninstall עשיתי ריסטרט ובאתי להפעיל את אייטיונס מאז כל פעם שאני פותח אותו זה נותן לי את ההודעת שגיאה של ה-XP ושושואל אותי אם לשלוח אותה למייקרוספוט, התקנה מחדש לא עזרה. אגב אותו דבר קורה עכשיו עם quicktime רק בלי הקטע של ההודעת שגיאה הוא פשוא לא נפתח (ובטח יש קשר בן השתיים כי מתקינים אותם ביחד) ולעומת זאת הווינדוס מדיה פלייר עובד מה עושים?

6. Started by kobibo,

אני משתמש ב utorrent וכל פעם שאני מפעיל אותו אני כמעט ולא מסוגל לגלוש. כיצד ניתן לקנפג אותו כך שיהיה ניתן לפחות לגלוש ולהוריד בו זמנית?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  7. Started by Lirux,

הביאו לי דיסק די וי די שיש בו צילום ממצלמת וידיאו בפורמט vob. אני צריך לחתוך מהדקה ה20 עד הדקה ה-40... איך אני עושה את זה? ממש דחוף יש לי פחות משעתיים. תודה, לירן.

8. Started by J.allmighty,

אני צריך תוכנה שתשב בטריי (בלבד) ותודיע לי על קבלת מייל חדש יש דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by neo690,

כיצד ניתן לפתור את הבעייה הזאת? יש לי Windows XP ו Norton Internet Security 2005 וגם Nvidia Network Access Manager (פיירוול) מה עושים?? אנא ענו מהר!! תודה

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מנסה למצוא תוכנה שבעזרתה אוכל להכין silent install לרשימת תוכנות שאני רוצה להתקין אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על אחת כזאת תודה מראש הראל כהן

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by SAAM007,

אני מחפש תוכנה טובה לייצירת RAM Drive הדרישה שלי היא די פשוטה: ליצור כונן בזיכרון שלא מכיל כלום כל פעם שמפעילים את המחשב. אין צורך לשמור/לטעון מקובץ או משהו כזה. בנתיים ניסיתי את FarStone Ram Drive Pro - עובד אבל טוען את הכונן מתוך image (לא מצאתי איך לבטל את זה) וגם מראה תמיד עוד כונן של DVD. SuperSpeed RamDisk - עושה לי המון בעיות. הממשק לא תמיד נפתח, לפעמים הכונן לא עולה. בקיצור כל מני בעיות. יש עוד תוכנות מומלצות ? מדובר במערכת הפעלה Windows XP Pro

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  12. אני מנסה לעלות למשל את סטארט והוא רושם לי את זה החצי עברית חצי סינית מה אני אמור לעשות ואם יש איזה תןסף שאני חייב לפריפוקס 1.5

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  13. טוב אני רוצה לעשות היום format אבל יש לי מספר גדול של קבצים גדולים שאני לא יכול לצרוב אותך ... איך אני יכול לשמור את הקבצים האלה בזיכרון ולא לפרמט גם אותם ... האם יש תוכנה לזה אם כן מה היא ? תודה !

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by Grim Reaper,

כפי שאתם יודעים מוזילה יצאה עכשיו בגירסה חדשה ואני שומע רק דברים טובים על התוכנה. יש לי עכבר של MS אופטי EXPLORER עם הכפתורים של BACK ו FORWARD שאני כבר ממש רגיל אליהם אבל לצערי הם לא פועלים בדפדפן של מוזילה אז למרות המהירות של הדפדפן אני עדיין מתעצבן כל פעם שאני צריל ללחוץ על ה BACK במקום הכפתור בצד העכבר וזה די מציק לי. השאלה שלי היא: האם יש איזה שהיא דרך לגרום לכפתורים בצד העכבר לעבוד גם במוזילה?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  15. לשלוח לי את התקנה או למצוא קישור...כי כידוע כל האתרים ניסגרו.. ואין לי מאיפה להתקין אימיוללל תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  16. מה זה קובץ בסיומת rm.* ואיך פותחים אותו?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by chenrp,

.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by Shadowman,

מחפש תוכנה לפאלם שהופכת אותו לשלט, לכל דבר עם תדרים שאפשר לכוון לכל מיני מכשירים, יש למשהוא מושג איך קוראים לתוכנה שעושה את זה??? תודה!

19. Started by timac,

שלום... אני מנסה כבר הרבה זמן לצרוב משחקים לפליסטישן ולא מצליח אני שם דיסק בצורב הולך לאכוהול 120 בוחר בimage בוחר תקובץ מתחיל לצרוב זה מתחיל בסדר אבל ב70 אחוז ומשהו כל משחק זה נתקע ניסתי כבר 2 משחקים 3 נתקעו על אותה הודעה הנה היא: מישהו יכול לעזור אולי לנסות אם תוכנה אחרת מה אתם אומרים??

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  20. Started by Cha0stAlker,

כל היום הוא כותב לי שהוא לא מצליח להתחבר לסרבר, ולכן לא יכול לעדכן את הגרסה.. כנ"ל לגבי המחשב של אחי.. האם מישהו נוסף חווה בעיות עם nod32 לאחרונה? אם לא, מה לעשות כדי שהוא יוכל לחבר אותי לסרבר?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. זה מופיע מידי פעם.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  22. מישהו מכיר מדריך מפורט איך עושים את זה ?

23. מה קורה ? אני כבר מיואש, כבר בכמה פורומים לא הצליחו לעזור לי בשום בעייה. אז אני אתחיל עם הבעייה שהכי מטרידה אותי: כרטיס קול- עד לפני שבועיים, שמעתי כל הזמן שירים.. הלכתי לישון וסגרתי את המחשב, שקמתי לא היה לי SOUND במחשב. ישר ניסיתי לבדוק למה הבעייה ועד עכשיו לא הבנתי! שאני נכנס ל- Everest ואז למקום שאני רואה את הכרטיס קול, מופיע לי רק AC47 או משהו כזה Tongue שזה בעצם הכרטיס קול המובנה על הלוח אם. את זה אני לא רוצה! אני רוצה את ה- Creative SoundBlaster Audigy 2 שלי בחזרה Undecided לא משנה מה ניסיתי! להתקין דרייברים מהדיסק שקיבלתי או מהאתר שלהם! כלום לא עזר. המחשב פשוט לא מזהה את הכרטיס קול. אמרו לי לנסות לנתק את הכרטיס קול אבל אני מפחד לשבור.. כי פעם קודמת שה…

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by AmL1,

יש לי את IGO 2008 ואני רוצה להתקין אותה על המחשב מסיבה מסויימת. איך אני יכול לעשות את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  25. שלום אנשים, אני כבר שנתיים עובד עם החבילת אבטחה של מקאפי. בזמן האחרון אני שומע כל מיני דברים על זה שהמקאפי מכביד יותר מדי על המחשב ושיש אנטי וירוסים בהרבה יותר טובים. רציתי לשמוע את דעתכם האם כדאי לעבור? שמעתי דברים חיוביים מאוד על NOD32. הבעיה הרצינית שלי עם מקאפי היא שאני חושד שהיא חוסמת לי את הגישה החלקה לתוכנות כמו אזוראוס, יוטורנט ואימיול... נא דעתכם בנושא, בתודה מראש, עפר

• 2 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים