עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by j,

שלום, מישהו מכיר את התוכנה הזו להדמיות תלת מימדיות? אני מכיר את התוכנות האחרות אבל לזו יש תוצאות ממש שוות ורציתי לקבל קצת פרטים.. תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by IlanF,

ניסיתי דרך TASK MANAGER (תהליכים וגם רגיל), ניסיתי דרך הX של התוכנה, ניסיתי עם קליק ימיני בטסק-באר -> סגור, אבל שום דבר לא עובד... התוכנה עדיין דלוקה (ותקועה כדאי גם לציין ) מה עושים עם תוכנות עקשניות כאלה?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  3. יש לי שתי מאווררים של 12 ס"מ כל אחד על המאז , וקשה להירדם איתם. איזה תוכנה תוכל להוריד את המהירות שלהם שאני ישן?? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by gabig12,

התקנתי את הדרייבר והמחשב לא מזהה אותו עדיין מה יכולה להיות הבעיה??

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. מישהו מכיר SKIN שהופך את ה-IE7 לתצורה של IE6? אני פשוט לא מסוגל לעבוד עם ה-IE7 ככה! הלחצנים קדימה ואחורה קטנים, ה-STOP בקושי נראה, ובכלל אני לא אוהב את הצורה של IE7... לצערי אני חייב להשתמש בו מידי פעם, אלרת אני ב-FF.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by Rebellion,

שני דברים, שאולי הם קשורים אחד בשני.. בזמן האחרון אני שם לב שאני מדליק את המחשב אין את המסכים האלה בהתחלה שמדליקים את המחשב.. את כל הboot האתחול של החומרה וזה.. זה פשוט לא מציג כלום כאילו הכרטיס מסך לא מחובר.. ורק כשזה מגיע למסך "ברוך הבא" של ה-XP אז מופיע משהו. לאחר מכן, שאני נכנס לשולחן עבודה, לוקח זמן עד שאיך אני אסביר.. המחשב יכול לתפקד.. כל התוכנות עלו.. אבל נגיד האינטרנט לא יפעל, אני יפעיל משחק או לא יעבוד, אני אלחץ על המד קול שליד השעון של המחשב והוא לא יופיע.. רק לאחר מס' דקות שישמע הצליל הזה של קליטת חומרה של הווינדוס אז הכל פתאום מתחיל לעבוד.. המשחק, הממשק של השינוי ווליום וכו'... כאילו רק עכשיו החומרה מתחילה לתפקד ובגלל זה כל הדברים שניסיתי להפעיל שמתקשרים ישיר…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by יוגב1,

אם יש לי אופיס 2003 ואני רוצה שהוא יעבוד לי באופיס ישן יותר איך אני עושה את זה ?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  8. מחשב חדש מיפרט למטה XP PRO SP2 מצלמה שפועלת מצוין במחשב הישן GPT התקנתי הכל כמו שצריך והבעיה היא במסנגר שאני רוצה להגדיר את המצלמה/לנהל שיחת וידיאו מצורפת תמונה יש לי הודעה שהמצלמה לא מחוברת או שתוכנה אחרת משתמשת בה ואז מופיע שהמצלמה מבקשת 60%מהפס וכ"ו מה הקטע במחשב הישן זה לא עשה בעיות ניסיתי הכל חיברתי ליציאות אחרות(יש לי 10 ) התקנתי הסרתי כלום לא עובד וזה רק במסנגר אני בטוח שמלא ניתקלו בבעיה אבל לא מצאתי בשום מנוע חיפוש תשובה מועילה בבקשה עזרה http://www.rar.co.il/files/Micro-1130362683.jpg עוד משהוא קטן מהם השמור למערכת בתמונה לפי הסדר תודה לעוזרים לילה טוב עבודה מחר :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by dudu26,

CPU 1 - check Vcore settings כנ"ל לגבי CPU2. למה הכוונה? תודה!

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by benor,

אני לא יודע מה בדיוק עוללתי, אבל יש איזושהיא דרך להחזיר את המצב לקדמותו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  11. שלום, אני מעצב אתר אינטרנט פשוט אומנם והתחלתי לעבוד על אקספלורר 7 הרגיל (הישן והטוב) והכל עבד כמו שצריך, התקנתי את האקספלורר 8 אני אפילו לא יודע למה, קיצור הרבה דברים משתנים פתאום בדף שעיצבתי למשל כפתורים של טופס (כמו סקר כזה שמסמנים תשובות) ונגיד הטקסט שהיה בתוך מסגרת שעיצבתי פתאום בורחים מחוץ ועל המסגרת. מישהו נתקל בתופעה הזאת? צריך עזרה דחוף!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by lilush9999,

שלום. אתמול מחקתי מהמחשב כל מיני תכנות וכנראה שמחקתי איזה תוכנה להשמעת קול או משהו כבר אין לי קול במחשב. אני מנסה לראות "אבודים" והלך הקול. מה אני יכולה לעשות לתקן? ? ?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  13. שלום . יש סירטונים שהקלטתי מהטלוויזיה ועכשיו אני רוצה להפוך אותם לסירטוני שאני יוכל לשים כסמלון באווטר ... איך אני הופך סרט רגיל ( קטע קטן הכוונה) לאווטר שהיה לי בצד במשתמש ? מקווה שהבנתם אותי ... תודה רבה ויום טוב .

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by Frozen-Ice,

שלום DRIVER DETECTIVE האם התוכנה הנ"ל באמת מעדכנת את הדרייברים להכי מעודכנים? או שיש בה הרבה בעיות? והאם בהורדת דרייביר דרך התוכנה הוא מותקן לבד או צריך שהתוכנה רק מורידה את קובץ ההתקנה של הדרייביר החדש ?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by ariel-ro,

אהלן! אני מחפש תוכנה שאחרי שסרקתי טקסט או משהו, אני רוצה לערוך את הכתב שלו. איזה תוכנות מומלצות?(לא חייב חינמיות) אריאל

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by h_yoav,

שלום לכולם! אני רוצה להתחיל לערוך סרטים שאני מצלם. עד עכשיו השתמשתי בmovie maker. אבל אני רוצה להתקדם למשהו מקצועי יותר. איזה תוכנה יש למשתמש ביתי שלא תהיה הכי מסובכת אבל שיהיו בה יותר פונקציות מאשר בmovie maker? תודה יואב

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  17. אני יודע שיש איזה תסוף שעושה שהיה אפשר לשמור סיסמאות באתרים כמו נענע לדוגמא שבדר"כ אי אפשר.. תודה :]

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by ben060,

כשאני מנסה להפעיל את Registry Mechanic הוא כותב לי הודעת שגיאה כזאת מה עושים? יש לכם אולי עוד תוכנות מומלצות לניקוי הרגיסטרי? [attachment deleted by admin]

19. Started by SHOOTER8,

יש לי בעיה שלא היתה לי במחשב הקודם. כאשר אני מקבל דואר עם בקשה לאישור קריאה, לאחר לחיצה על אישור, אני מקבל את ההודעה הבאה: " ל-OUTLOOK EXPRESS לא היתה אפשרות לשלוח את האישור" במחשב החדש אני משתמש ב-XP SP3 תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  20. בס"ד בעמוד של המוצר באתר של מיקרוסופט יש קישור להורדה, שאני לוחץ על הקישור הוא מעביר אותי למנוע חיפוש, במנוע חיפוש זה לא מוצא את הדרייבר : http://www.microsoft.com/israel/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=058 מישהו בבקשה יכול לעזור לי ?, הורדתי כבר את הדרייבר לפני הפירמוט האחרון שלי, ועכשיו אני לא מוצא .. חפשתי בכל מקום אפשרי תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  21. אם יש לי Media Player 11 אני יוכל לראות סרטונים באינטרנט טוב יותר מאשר מדיה 10? יותר טוב או יותר מהר ואיכותי או הכל? אם לא אז במה מדיה פליאר 11 משפרת בעצם?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by desert,

איך קוראים לתוכנה הזו שמנקה את הרג'יסטרי והאייקון שלה הוא מין ברק? היה לי ותה פעם ושכחתי איך קוראים לה ואני רוצה אותה עוד פעם.. [כרגע אני משתמש ב ACEUTILITIES ו SYSTEM MECHANIC בשביל ניקוי הרג'יסטרי] יש למישהו להציע תוכנה טובה יותר או המומלצת ביותר?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by Tomerm,

היי. כנראה לחצתי על משהו לא נכון בעת גלישה באינטרנט... בכל אופן הבעיה היא שעכשיו כאשר אני משוטט באינטרנט ולוחץ קליק ימני של העכבר על התמונה או על כל מקום בדף האטינטרנט, לא מופיעים לי התפריטים הרגילים ואפשרויות הרגילות כמו COPY PASTE וכו, כאילו הקליק הימני לא פעיל בכלל. זה קורה כמובן רק בגלישה באינטרנט ורק ב IE מה עשיתי ? איך פותרים את זה ? אנא הושיעו.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  24. הוא פשוט חוזר לברירת מחדל שלו, הוא מחזיר לי את הסקין (theme) המקורי שלו ומשנה לי את כל ההגדרות בחזרה כמו ברירת מחדל, בבקשה עזרה. ???

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by נ,

לאור החוצפה של יס אני מחפשת לאבא תוכנות/אתרים בהם ניתן לצפות במונדיאל בחינם. מצאתי את התוכנה super internet tv אבל היא תקפה רק ל-21 יום ולא מצאתי קראק (ששש) שמתאים לה. אתם מכירים עוד תוכנות בסגנון? אולי אתרים שמשדרים את המונדיאל? תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים