עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by EAD,

היי יש לי את התוכנה הזאתי, אני רוצה להעביר את כל המידע שיש לי(הגדרות של RSS, חשבונות מייל וכו') ממחשב אחד (הישן שלי) למחשב החדש. מה הדרך הכי פשוטה ויעילה ונוחה לעשות את זה? תודה

2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.techpowerup.com/downloads/104 - Dump Bios button on X1000 Series disabled until fix is found - Artifact scanning should work better now - Voltages can be saved to a profile and loaded on startup - Fixed "New Malware.H" misdetection by McAfee - Fixed "PCK/Morphine" misdetection by AntiVir PersonalEdition - Fixed minor issue with profiles storing extended NVIDIA clocks - Fixed warning "Alternate Pixelcenter" - Added option to swap GPU and GPU environment temperature (cosmetic change for some ASUS NVIDIA cards) - Temperature monitoring is back for NVIDIA cards - Broken dialog sizes fixed on non-standard screen DPI settings

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. מחפש תוכנה חינמית ופשוטה לחשימת צפיה באתרים למבוגרים. יש אולי פונקציה כזאת באקספלורר?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  4. יש לי דיסק די וי די ואני מעוניין לעשות הצפנה שאף אחד לא יכול להעתיק? יש תוכנה שעושה את זה.

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by ברק,

שמתי לב לשוני האיכות בין ווינאפ למדיה פלייר10 וזאת התוכנה בה אני משתמש כיום. ידוע לכם על משהוא יותר טוב? לינקים יהיה אחלה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by iakovl,

יש לי אנימה שאני פשוט מת על שיר הפתיחה שלה (מה לעשות, כבר ידוע, אני מטורף) איך אני יכול לחלץ את השיר עצמו ואני רוצה ידעות של אנשים עשיתי חיפוש בגוגל כבר, אז נא לא להפנות עוד פעם

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  7. אני עומד לרכוש כונן קשיח חיצוני ואין לי תוכנה לגיבוי המחשב. אשמח להמלצות. אפשרות גם לתוכנות לא חינמיות. תודה מראש. .swg

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by maorsh18,

שלום אני מחפש תוכנה להקלטה מכרטיס מסך geforce 6600gt vivo הוא מחובר לממיר אני מחפש תוכנה שמקליטה גם באיכות טובה כמה שיותר תודה למי שעוזר...

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by Stingray,

מה התוכנה הכי מומלצת?? (לא כולל זו של ווינדוס) תודה.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  10. אני רוצה שיהיה שרת פנימי כמו iis אבל שיפעל דרך דיסק און די כדי שאוכל להשתמש בו בכמה מחשבים.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by PayneBack3251,

אני כבר הרבה מאוד זמן עם ראוטר ואני עדיין לא יודע איך אפשר לקבל קבצים באופן נורמלי באיסיקיו... יש איזו שיטה או שצריך לפתוח פורט מסויים ? תודה מראש לעוזרים. עריכה: ניסיתי לפתוח את פורט 5190 כמו שרשום פה אבל לא עזר http://linksys.custhelp.com/cgi-bin/linksys.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=578&p_created=1084217556&p_sid=OjUKYT4i&p_accessibility=0&p_lva=703&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9Mjc1JnBfcHJvZHM9MCZwX2NhdHM9JnBfcHY9JnBfY3Y9Jn

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by 64haim,

לאחרונה המחשב שלי עושה בעיות לאחר האתחול. הוא מעלה את סרגל הפעלה מהירה אך ה- DESKTOP נשאר ריק. רק לאחר מס' דקות עולים ה- ICON'S אך המחשב לא מזהה קבצים בכלל (אם נכנסים ל- MY COMPUTER נראה כאילו אין כלל כוננים וקבצים במחשב). בעת ניסיון כיבוי המחשב נתקע וניתן לכבותו רק ע"י ניתוק פיזי מהחשמל. אשמח לעצות. נ"ב יש לי P4, 512M, 3GHZ

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. והאם זה מה שמשמעותי שיש שם פיירוול ? אם כן הפתרון זה רק הפתרון לפתוח שם תפורטים וזהו או שיש עוד משהו ? (שאלה לחבר שלי)

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by SD Project,

יש את הלוח ASUS P4S800D-X יש למיש'ו את התוכנה ללוח שלי ?! הבנתי שלכל לוח של ASUS יש גרסא שונה של התוכנה... מי שיש לו יכול ליצור איתי קשר דרך הICQ או דרך שיחות פרטיות...

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  15. היי יש לי ( או יותר נכון היה לי ) דיסק של 160GB שהיו בו 2 מחיצות של 20 ו 140 GB המחיצה של 20GB היתה ריקה ובמחיצה של 140 היו קבצים ( תמונות, סרטים, מסמכים וכו' ) השתמשתי ב- PowerQuest PartitionMagic גרסה 8 כדי לאחד ביניהם כלומר להעביר את ה 20GB כספריה במחיצה של 140GB, ואז באמצע התהליך קיבלתי שגיאה - משהו כמו גרסאות שונות בכל אחת מהמחיצות והתוצאה היא (רחמנא ליצלן) שכרגע אין לי גישה לאף אחד משתי המחיצות ויש הודעה שהדיסק לא מפורמט !!! אולי יש איזו תכנה בעזרתה אני אוכל לשחזר את הקבצצים ? ( אני פניתי לחברות שחזור מידע ושם אמרו לי שזה יכול לעלות בין 500 ל 1500 שקל ) אז איך אפשר לבד ? כל עזרה תתקבל בברכה...

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  16. Started by Genom_g,

הורדתי דרייבר של SoundMax ל Vista אבל חסר קובץ smdmw.sys משהו כזה ובגלל זה אני לא יכול לשדר באינטרנט. גם אני לא מוצא Wave out mix

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  17. התקנתי את הפיירפוקס 2 נראה לי שהוא יותר איטי. מה דעתכם? הוא שווה יותר מהגירסה הקודמת?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  18. חברה יש לי בעיה וזה לו חומת האש חוסמת בדקנו משהו מפריע לו להתחבר כמו שצריך .. יש עזרה?בבקשה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by Nurit2005,

איך יוצרים תמונה על תמונה ב DREAMWEAVER ?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by AmitT,

איך ניתן לאפשר סקריפטים מאתר מסויים בפיירפוקס, כך שיהיה ניתן לגשת לקליפבורד מהם ואליהם? אני מנסה לעשות paste בעורך טקסט באתר שלי והפיירפוקס לא מאפשר לי גישה. תודה.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  21. ומאיפה אפשר להוריד אותה?

22. Started by IlanF,

הורדתי את גרסת הטריאל של Illustrator CS3. אבל משום מה אחרי ההתקנה הוא לא מביא לי להפעיל אותו :s05: הוא מביא לי רק הודעה: http://img103.imageshack.us/img103/7340/untitledln8.jpg

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. שלום לכולם..! כותרת..! תודה לעוזרים..!

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by gshhar,

למה אני לא מצליח לשלוח קבצים בתוכנה הנ"ל ולקבל אני יכול? כל מה שאני מנסה לשלוח זה ניכשל גם כשאני סוגר את הפיירוול. דרך אגב אני לא יודע אם זה קשור אבל יש לי רשת בבית עם מודם אלקטל שהוא גם ראוטר.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by aviad_18,

שלום לכם! ברשותי כ. מסך Club 3d X300 se ומע' הפעלה XP 64 BIT. מאז ההתקנה החדשה של מערכת ההפעלה, אני נתקל בתצוגה לא ברורה. העובדות: 1. בדרייבר שהגיע עם התקנת ה-XP התצוגה היתה ברורה לחלוטין, איך היתה איטיות מסוימת למשל בהזזת חלון התוכנה, או בגלילת דפי אינטרנט. הדבר נפתר עם התקנת הדרייבר החדש, אך נוצרה הבעייה שמובאת לעיל. 2. נכון לעכשיו אני משתמש בדרייבר הכי עדכני מבית ATI-AMD, 7.4. 3. ניסיתי להשתמש בדרייברים ישנים יותר כגון 6.6, אך ללא הועיל. 4. הבעיה חזרה על עצמה גם בעת שהשתמשתי ב-XP הרגיל (32 BIT). 5. מצורף קובץ תמונה אשר ממחיש את מצב התצוגה כרגע. מה אוכל לעשות ע"מ לפתור הבעייה?? תודה רבה לכל העוזרים זה חשוב לי!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים