עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה שאם שולחים לי לינק באי מייל הוא ייפתח בחלון חדש ולא בחלון קיים שאני עובד עליו. אפשרי? מישהו יודע איך?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by intel suck,

יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית יש תוכנה מסויימת שדרכה אני יכול לשלוט במחשב השני?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by refaels2006,

מדובר בגרסת פירפוקס המעודכנת 2.00.13 . יש לי עליה IETAB וכשאני בא להפעיל אותו ,הוא פשוט קורס עם הפירפוקס . מיותר לציין שהאקספלורר האמיתי לא עושה בעיות . כמה שניטרלתי ,הסרתי שוב התקנתי הסרתי ,לא עוזר . בדקתי וירוסים מרגלים ואין שום דבר . מה עושים ? היש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  4. מחפש תוכנה לניהול ולכידת מצלמות במעגל סגור. לא מחפש יותר מידי אפשרויות, לכידת וידאו\קול הקלטה בתזוזה תודה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  5. אוקיי, צירפתי גם תמונה בנוסף... העניין כזה, הפיירוול פשוט לא עולה עם המחשב באייקונים ליד השעון, נכנסתי לMSCONFIG ושם אני רואה בSERVICES תחת STATUS שהפיירוול STOPPED גם כשאני מנסה להפעיל אותו זה טוען כאילו הולך לעלות את התוכנה ופשוט כלום לא קורה והיישום עדיין לא פעיל. כבר ניסיתי REINSTALL כמה פעמים ופשוט אי אפשר עם זה... זה לא פועל... ממה יכולה לנבוע הבעיה ? המון תודה ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by horacio,

תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  7. אני סורק עם הXP מאנאג'ר, והוא מביא לי מלא דברים, איך אני יודע מה חשוב ומה לא? האם יש סמל כלשהוא או משהו בדומה?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  8. היום עדכנתי את Messenger Plus 3 ובטעות לחצתי להתקין את "תוכנת החסות" עכשיו ,מייד הגיע איזה טולבר מעצבן (ולא כל כך פשוט) שנותן לי לחפש מוסיקה.. משחקים.. וגם תכנים לא ראויים. כל שניה קופצים לי אלפי פרסומות והעמודים משתנים למשהו אחר.. עשיתי מהר הסרה לתוכנת החסות ולמסן' פלוס 3 וזה לא עזר. הלכתי,סרקתי ספיילרים (עם Ad-aware),זה מצא 31,חיסל אותם . עשיתי ריסט והטולבר עדיין נשאר. הוא יצר לי המון תיקיות ב "מעודפים" וכשאני בא לעשות מקש ימני ולמחוק,זה לא נותן.. רק על דברים אחרים ברשימה. הלכתי לתיקית מועדפים שבקבצי Windows,ושם התיקיות מוסתרות.. מה לעשות? זה יוצר לי המון קיצורי דרך על שולחן עבודה.. ובקיצור הורס לי את המחשב..

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  9. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני מתקין הירוז והוא נותן לי את הארור הרגיל של הווינדוס. אני כמעט ובטוח שזה בגלל הדיירקט אקס אני לא מבין מה הבעיה שלו. יש סיכוי שהוא לא תומך במשחק כי הוא ישן? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by CrazyMan,

במסך הראשון שעלה לי מרגע שהתקנתי את התוכנה(הגדרות..) הוא נתן לי להזין פורט(ברירת המחדל 6881) ואני הזנתי 49152. עכשיו, לשניהם הוא אומר שיש בעית פיירוול. יש לי פיירוול עובד אך כשכיביתי אותו וסגרתי - עדיין הוא מודיע על אותה בעיה. יש לי ביטורנט Azureus אם זה עוזר.. אז פליזזזזז עזרה! נ.ב. פעם ראשונה שאני משתמש בביטורנט...

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  11. Started by vince carter,

כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ וידאו ( תוכנית סרט ) הוא ברוב הפעמים לא פותח לי אותו ומציג הודעת שגיאה... התקנתי מקודדים וזה עדין לא עוזר...מישהו יכול לעזור ?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  12. אורח
    Started by אורח,

יש לי WMP 11 והרדתי את הקודקים של KLITE CODEC PACK שכלול בתוכם VOBSUB שמראה כתוביות בWMP. הבעיה שלי היא שבסרטי HD זאת אומרת MKV הוא לא מראה את הכתוביות ובסרטים DIVX זה כן מראה. איך אפשר לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  13. אם למישהו יש את הידע ומוכן לעזור אני אשמח להיעזר בו. תודה.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  14. בעבר הייתי מחפש בגוגל EMULE SERVER MET ואז מעדכן את הרשימה. ועכשיו הרשימה כוללת רק 100+ סרברים. אין את הסרברים הגדולים! לאן הם נעלמו? עזרה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by Frozen-Ice,

שלום DRIVER DETECTIVE האם התוכנה הנ"ל באמת מעדכנת את הדרייברים להכי מעודכנים? או שיש בה הרבה בעיות? והאם בהורדת דרייביר דרך התוכנה הוא מותקן לבד או צריך שהתוכנה רק מורידה את קובץ ההתקנה של הדרייביר החדש ?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  16. רציתי לדעת, באיזה תוכנה בדיוק ואפה שם אני יכול לראות את מהירות הזיכרונות אחרי האובר קלוק שלי? תודה

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by בזיק,

ןאם כן, איזו מומלצת? יש לי כרגע free Ram xp. האם היא טובה?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. Started by wow,

??

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by h_yoav,

שלום לכולם! אני רוצה להתחיל לערוך סרטים שאני מצלם. עד עכשיו השתמשתי בmovie maker. אבל אני רוצה להתקדם למשהו מקצועי יותר. איזה תוכנה יש למשתמש ביתי שלא תהיה הכי מסובכת אבל שיהיו בה יותר פונקציות מאשר בmovie maker? תודה יואב

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by ziv,

יש לי בעיה באימיול הוא לא מתחבר לשתים והבנתי שבעיה היא שיש לי LOW ID אין לי מוסג מה זה אומר אולי זה בגלל הרווטר עזרה בבקשה תודה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by iakovl,

יש לי קובץ MKV די עמוס 2 סאונד 7 SUB איך אני משפץ אותו ומוריד ממנו רצועת סאונד אחת ו5 SUB?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  22. יש לי 6600 256MB וליפני כמה זמן הורדתי את ForceWare 91.31 ואז אחרי ההתקנה שחזרתי לXP אז קיבלתי הודעת שגיע שהוא אמר לי שהSIL שלי לא מוגדר טוב ויש לי ביכלל AGP 8X ואז ניכנסתי לכמה מישחקים ואני רואה שהגרפיקה ניראת כאילו יש לי איזה GF4MX הגרפיקה הייתה כזו גרוע אז מחקתי תדרייר וחזרתי לדריבר הקודם שלי ואז המישחקים ניראים אותו דבר כמו שהם היו ניראים ב BETA ForceWare 91.31 ואז מחקתי תדרייבר ואז אחרי שחזרתי ל XP הישתמשתי בתוכנה Driver Cleaner Pro כדי שימחוק ת'שאריות ואז אני מתקין דרייבר אחר ואז אותוו דבר אגב!!! יש את אותה בעיה לבנאדם הזה :http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=186212 אז אנשים תעזרו לי בבקשה אני לא יודע מה לעשות ניסיתי את כול מה שאני יודע וזה לא עזר אז אני מ…

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by llime,

התקנתי VTP גרסה 8 ויש כמה בעיות....קודם כל תפריט ההתחל נעלם כמעט כולו....חוץ מזה החלונות לא שקופים....קראתי את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316580.0 אבל זה לא ענה על מה שאני שואל... כדאי אולי להתקין windows blinds קודם? יש לי פנטיום 4 2.4 .תודה לעונים עריכה:שכחתי לכתוב שהסרתי את זה כי אי אפשר בלי תפריט התחל....

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  24. התקנתי את הדפדפן אך אי אפשר לכתוב בעברית כלל וכלל :\ האם עוד נתקלו בתופעה?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  25. Started by fish123,

אני פרמטתי את המחשב וההסטוריה של הICQ נמחקה...יש דרך עם תוכנה לשחזר?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים