תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
פרסומות של Play89, שהאתר פשוט שם את הבאנר שלהם בתוך האתר )swf( ככה שזה לא מגיע מבחוץ, משום מה לא מופיע Block מתחת ?? וגם אם אני מכניס ידיני את שם הפלאש הזה לרשימת החסומים רוב הפעמים הוא לא נחסם
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום.. הכל התחיל כשניסיתי לשדרג את הגירסא 0.45a ל0.45b ומאז לא הצלחתי להוריד.. הבעייה היא שזה לא מתחבר לסרברים, כשאני עושה connect אז זה רושם לי מצד שמאל למטה מלא דברים מהר ואז כותב : Failed to connect all servers listed. Making another pass. מה הבעייה?!?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה קשה!!! אני לא רואה תמונה אלא רק שומע קול גם כשאני מריץ סרט במחשב וגם כשאני מנסה לראות streaming media באינטרנט. ניסיתי את כל חבילות המקודדים שיש וכלום לא עזר. בנוסף ניסיתי את כל הנגנים שיש (bs-player, VLC, quicktime, real ...) ושוב כלום לא עזר. איפה יכולה להיות הבעייה? מדובר על כל סוגי הסרטים בכל הסיומות. כשאני בודק עם תוכנת G-SPOT היא אומרת שהכל בסדר והקודק המתאים קיים אצלי. אנא עיזרו לי. תודה, חגי
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן חברה אני זוכר שקראתי פעם על דרך להעביר את המייל הביתי (בזק) דרך Gmail ע"מ לסנן דואר זבל. הבעיה אצלי היא לא רק דואר הזבל, אלא גם בעיות עם הגדרות השרת שאין טעם להתעסק בהן. האם יש אפשרות לבצע כזה דבר ושהמייל ישאר כמו שהוא? (מבחינת כתובת דוא"ל) הייתי שמח למדריך, תודה!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי את מסנג'ר 2009 גירסה 14.0.8064.206 לשנות את הגופן שלי אני יכול..הבעיה היא שידידה שלי מדברת איתי יש לה גופן מעאפן שבקושי אני רואה משהו..היא לא מוכנה לשנות. השאלה שלי היא כזאת האם אפשר לשנות לה את הגופן?, אני רוצה לראות את הגופן רגיל בגודל רגיל..
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
צירפתי תמונה. אני עובד עם האימייל של GMAIL, מה אני אמור למלות במשבצות הריקות? (חו. מהסיסמה ושם משתמש כמובן! הם אמורים להיות של האימייל שלי לא?) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לפני בערך שבועים עשיתי שיחזור מערכת ואחרי זה הצייר התחיל לעשות בעיות....(ראה תמונה) מה אפשר לעשות כדי שבעיה זו תסתדר? בתודה שגיא [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה או יותר נכון מבקש ממי שיש לו ידע רב בתכום התוכנות שיתן לי מפרט של התוכנות הכי טובות !!!!בעולם!!!! כגון Anti-Virus Anti-Spyware או בקיצור כל תוכנות האבטחה הכי טובות בעולם בתודה!
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב מופיע השגיאה: מה זה אומר?? ואיך מסדרים את זה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
וכן, הכוונה ל-Discworld הראשון, שהגיע על דיסק בודד (משלים חסכי ילדות). הבעיה? אני מצליח לשמור משחקים בלי בעיה, אבל כשאני מפעיל את המשחק מאוחר יותר, לא מופיע אף משחק שמור ברשימה. בדיקה בספריה של המשחק מראה שהקבצים נשמרו, אבל כשאני מנסה לטעון הוא פשוט מתעלם מקיומם. אני מפעיל את המשחק עם DosBox 0.70 דרך D-Fend 2.0.65. יצרתי את הפרופיל עם ההגדרות האוטומטיות, ואין לי מושג מה צריך לשנות שם כדי לפתור את הבעיה (אם בכלל שם טמון הפתרון). לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קומודו היא חברה שמוכרת מוצרי אבטחת מידע שונים. מתברר שבין השאר, יש לה גם כמה תוכנות חינם שהיא מציעה וביניהן תוכנת פיירוול אישית ואנטי וירוס. מישהו מכיר ויכול להמליץ, בעד או נגד? נתקלתי בהן במקרה, דרך ביקורת אוהדת מאוד לפיירוול בפיסי מגזין (לא זוכר איך הגעתי לשם, כבר שנים שאני לא נכנס לאתרים של ZDNet). אז מצד אחד יש ביקורת אוהדת, מצד שני לפיסי מגזין אין יותר מידי מושג כשזה נוגע לאבטחה...
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד DELL M65 PRECISION, התקנתי DRIVER של עכבר של MICROSOFT ולאחר ההתקנה העכבר החיצוני שהתקנתי את ה-DRIVER שלו עובד תקין, אף שאני שולך אותו (את המחבר) ורוצה לעבוד עם ה STICK POINT שמובנה בתוך המחשב הנניד פתאום ה-STICK POINT מזיז את הסמן למעלה ומטה בלבד ללא תזוזה הצידה, הורדתי את ההתקנה והתקנתי מחדש וזה עדיין לא עובד, כמו כן אין התנגשויות כאשר העכבר החיצוני וה-STICK POINT כמו כן ה-TOUCH PAD שישנו ב-LAPTOP עובד נורמלי ומזיז את הסמן כמו שצריך. הבעייה היא רק ב- STICK POINT למישהו יש רעיון, פעם אחרונה שזה קרה התקנתי את WINDOWS XP מחדש ואז זה הסתדר, אבל לא נראה לי שזה הפיתרון. תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מאז ומתמיד משתמש בגירסה היציבה שקיימת שכרגע זה 4.1.249.1045 אבל תמיד מעניין אותי מה יש בגירסאות DEV שמשתחררות כמעט כל שבוע? כדאי לנסות לעבור אליהם או שהבאגים שם גדולים ומעצבנים?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
עד לפני בערך חודש הכל היה בסדר מאז, כל פעם שאני שולח פגישה או ששולחים לי פגישה באאוטלוק 2003 אני מקבל הודעה מוזרה, הנה חלק מתוכן ההודעה: Subject: =?utf-8?B?15TXpNeS15nXqdeUINep15zXmSDXotedIENvbXB1dGVycyBNYW96IEhhaQ==?= =?utf-8?B?bSBbY29tcHV0ZXJzQG1hb3oub3JnLmlsXQ==?= Date: Sun, 14 Jun 2009 09:56:51 +0300 MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/calendar; method="REQUEST"; charset="utf-8" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Mailer: Microsoft Office Outlook, Build 11.0.5510 Thread-Index: AcnsvUspXTHnTcj2S42Zf3+Ct9bMzA== X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579 BEGIN:VCALENDAR PRODID:-//Microsoft Corporation//Outlook 11.0 MIMEDIR//EN VERSION:2.0 METHOD:REQUEST BEG…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
תגידו מה זה ה R הזאת שמופיעה ליד מהירות ההורדה שם למטה? מאז מהירות ההורדה היא על הפנים,מקסימום 20-30 ומהירות ההעלאה גם השתבשה..
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כאשר אני הופך קובץ WAVE לAC3 אז הוא מקודד אותו אך כשאני שומע את זה במערכת הדיבוריםיעני הSPEECH נשמע מכל הרמקולים ולא רק מהסנטר מה אני יכול לעשות כדי לתקן זאת או שאולי תמליצו על תוכנה אחרת שעושה את זה !!!! משהו יכול לתת לי קצה חוט אולי
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס אבל אני רוצה למחוק\לבטל את הsearch history באקספלורר 6. תודה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היום עשיתי עדכון לנורטון אנטי וירוס הוא מצא שיש עדכון אחד common client update הוא לא מצליח להתקין העדכון, זו הודעת השגיאה: Windows XP 5.1.2600 Service Pack 1 Common Client Core 2.1.0 Could not find installation path for at least one component. יש לי sp1 והמחשב שלי מעודכן תמיד. למישהו יש מושג? דרך אגב - היום התקנתי פיירוול זון-אלארם ואני לא יודע אם יש קשר לכך או שזה מקרי. בכל מקרה סגרתי את הזון-אלארם אבל הבעייה לא נפתרה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הביטורנט פועל...אבל האקפלורר ממש זוחל ...!!! יכול להיות שהוא תופס את כול הפס ??? יש לי מגה אינטרנט ו512 זיכרון וזה פותח אתרים לאט לאט..
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אוקיי, צירפתי גם תמונה בנוסף... העניין כזה, הפיירוול פשוט לא עולה עם המחשב באייקונים ליד השעון, נכנסתי לMSCONFIG ושם אני רואה בSERVICES תחת STATUS שהפיירוול STOPPED גם כשאני מנסה להפעיל אותו זה טוען כאילו הולך לעלות את התוכנה ופשוט כלום לא קורה והיישום עדיין לא פעיל. כבר ניסיתי REINSTALL כמה פעמים ופשוט אי אפשר עם זה... זה לא פועל... ממה יכולה לנבוע הבעיה ? המון תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
האם זה בכלל פיירוול ? שאני מפעיל תוכנה (כמובן שצריכה ת'אינטרנט) ,התוכנה הזו לא חוסמת ... ואני הורדתי את גרסת ה-freeware
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מיועד למפתחים ולבטא טסטרים (בודקי גרסאות הבטא של תוכנות מיקרוסופט), אני קיבלתי אותו כחלק מהעבודה כבטא טסטר במיקרוסופט והוא מתאים גם ל Windows XP Service Pack 2 דרישות מינימליות: Windows XP Service Pack 2/Windows Vista 512 MB RAM 128 MB RAM זיכרון מסך Intel Pentium D 2 GHZ דרישות מומלצות: Windows Vista 1 GB RAM 256 MB RAM זיכרון מסך Intel Dual Core 2.8 GHZ אני לא יכול להביא אותו לפה כי הוא לא רישמי אז מי שמעוניין יש פרטי אני או כל משהו אחר אחראי לתוצאות השימוש
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מתקין הירוז והוא נותן לי את הארור הרגיל של הווינדוס. אני כמעט ובטוח שזה בגלל הדיירקט אקס אני לא מבין מה הבעיה שלו. יש סיכוי שהוא לא תומך במשחק כי הוא ישן? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית... ובמחשב השני...מותקן נורטון אינטרנט סיקיוריטי... וכאשר הפיירול מופעל.. המסנגר לא מתחבר... ושהפיירול מכובה הוא כן מתחבר אז לפי מה שהבנתי צריך לפתוח את הפורט של התוכנה אז אם מישהו יודע מה הפורט...הודה לו מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-