עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Internal,

דריבר של ATI 9.11 k-lite 5.51 MEDIA PLAYER CLASSIC בעיה מופיעה דיי מזמן אבל עכשיו החלטתי שדיי!! ניסיתי לעדכן את הכל . ניסיתי לחפש מידע בגוגל , ניסיתי לבטל WMV בתוך דריבר של ATI לא עזר חיפשתי גם בפורום אבל שום דבר לא מתאים ולא עוזר יש למישהו עצה ?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by ori-silver,

יש לי אלבומים ב-flac וב-ape,האלבומים הם טראק אחד גדול,האבלבומים הועתקו מהדיסק המקורי והומרו לפורמטים שציינתי דרך eac ולאחר מכן הועלו לרשת,יש לי קובץ cue ואני רוצה לחלץ מהקובץ הגדול שכל שיר יהיה בנפרד בפורמט ape או flac ולא בקובץ גדול,משום מה אני לא מצליח לעשות את זה דרך cue splitter,שאני משתמש בתוכנה אני רק מקבל עוד 2 -3 קבצי cue קטנים של כמה ק"ב,איך אני יכול לעשות שיהיה לא טראקים נפרדים ב-flac\ape ולא טראק אחד גדול???

3. הביטורנט פועל...אבל האקפלורר ממש זוחל ...!!! יכול להיות שהוא תופס את כול הפס ??? יש לי מגה אינטרנט ו512 זיכרון וזה פותח אתרים לאט לאט..

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  4. האם זה בכלל פיירוול ? שאני מפעיל תוכנה (כמובן שצריכה ת'אינטרנט) ,התוכנה הזו לא חוסמת ... ואני הורדתי את גרסת ה-freeware

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  5. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני מתקין הירוז והוא נותן לי את הארור הרגיל של הווינדוס. אני כמעט ובטוח שזה בגלל הדיירקט אקס אני לא מבין מה הבעיה שלו. יש סיכוי שהוא לא תומך במשחק כי הוא ישן? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by GALR,

זה מה שקיבלתי יום אחד בהיר. מסך כחול ענקי קיבל את פני ובו היה כתוב שאם זה כבר קרה לי או שימשיך לקרות צריך להסיר כל חומרה או תוכנה חדשה שהתקנתי ולהוריד צללים בהגדרות הביוס ואם זאת פעם ראשונה לעשות פשוט הפעלה מחדש. זאת הייתה פעם ראשוננה אז עשיתי הפעלה מחדש, והמחשב לא רצה לעלות, הוא לא זיהה את הדיסק הקשיח. כיביתי אותו לגמרי, חיכיתי והוא עלה בסוף(בלי כונן דיסקים וצורב->עוד בעיה). |הדגש|מה גרם לשגיאה ומה אפשר לעשות|?||סדגש|

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by orendia,

Help כאשר אני מנסה להוריד קובץ מאתר באינטרנט,הקובץ נפתח אוטומטי ולא קופץ חלון המציע לי אם לשמור או לפתוח. מישהו יודע איך מחזירים את החלון הזה?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Recover My Files גירסה אחרון טעיתי למחוק תמונות חלק לא רואים תמונות אני חייב להציל על תמונות יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by dyn,

שלום, יש לי את התוכנה driver genius pro 2007 שאיתה אני יודע שאפשר לעדכן דרייברים. לחבר שלי יש מצלמת רשת שאותה הוא חיבר אבל הרבה זמן שהוא חיפש לה דרייבר ולא מצא. רציתי לשאול אם אפשר עם התוכנה הזאת לחפש דרייברים להתקנים במחשב, גם להתקנים שהווינדוס לא מכיר (וכמובן מסמן אותם בסימן שאלה צהוב או סימן קריאה צהוב במנהל התקנים) ואז להוריד אותם דרך התוכנה, אם לא לפחות להשיג את השם של הדרייבר. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. חברים שלום, יש לי בעיה עם הפיירפוקס ואני לא יודע איך לפתור אותה.. כל תמונה שאני פותח / מגדיל (לדוגמא התמונות הקטנות שמופיעות לצד הכתבות ב YNET) מקטינה לי אוטומטית את גודל החלון, ואני נאלץ להחזיר את החלון לגודל המקסימלי. ניסיתי לנטרל את כל התוספים שלי ולמצוא פתרון באפשריות אך ללא הצלחה.. האם יש דרך לפתור את הבעיה?? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by er0101,

אני מחפש תוכנה שיכולה לבצע שורה של פעולות כמו שבנאדם משתמש במחשב. לדוגמה: פתיחת מסמך, חיפוש מילה ספציפית, העתקה לתוכנת דואר ושליחה. משהו בסגנון של http://www.networkautomation.com/automate/architecture.htm התוכנה חייבת להיות freeware ועדיף שללא התקנה. תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. אני יודע שיש איזה תסוף שעושה שהיה אפשר לשמור סיסמאות באתרים כמו נענע לדוגמא שבדר"כ אי אפשר.. תודה :]

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by iakovl,

יש לי קובץ MKV די עמוס 2 סאונד 7 SUB איך אני משפץ אותו ומוריד ממנו רצועת סאונד אחת ו5 SUB?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  14. יש לי 6600 256MB וליפני כמה זמן הורדתי את ForceWare 91.31 ואז אחרי ההתקנה שחזרתי לXP אז קיבלתי הודעת שגיע שהוא אמר לי שהSIL שלי לא מוגדר טוב ויש לי ביכלל AGP 8X ואז ניכנסתי לכמה מישחקים ואני רואה שהגרפיקה ניראת כאילו יש לי איזה GF4MX הגרפיקה הייתה כזו גרוע אז מחקתי תדרייר וחזרתי לדריבר הקודם שלי ואז המישחקים ניראים אותו דבר כמו שהם היו ניראים ב BETA ForceWare 91.31 ואז מחקתי תדרייבר ואז אחרי שחזרתי ל XP הישתמשתי בתוכנה Driver Cleaner Pro כדי שימחוק ת'שאריות ואז אני מתקין דרייבר אחר ואז אותוו דבר אגב!!! יש את אותה בעיה לבנאדם הזה :http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=186212 אז אנשים תעזרו לי בבקשה אני לא יודע מה לעשות ניסיתי את כול מה שאני יודע וזה לא עזר אז אני מ…

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  15. כשהיאימיול דלוק אז כאילו אין לי אינטרנט אני נכנס לאינטרנט אקספלורר ואין כלום לכל אתר , איך שאני מכבה את האימיול הכל בסדר. למה זה?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. Started by deTiTan,

לא ידעתי איפה לרשום תהודעה אז אם זה לא המקום סליחה . אני מאחסן בשרת לא חינמי והצלחתי להגיע לקבצים של אתרים אחרים שמאחסנים באותו שרת ..לראות לשנות הכול.. זה אבטחה כושלת של מנהלי השרת או שזה ככה בכל מקום ?.. אני שואל למה הדרך שראיתי תקבצים כזאת פשוטה ולא ניראה לי שאף אחד עוד לא עשה את זה תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת לעשות previous version מישהו מכיר??? ועדיף חינמי......

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. שלום יש לי מחשב נייד , אני רוצה להתקין עליו XP .. עכשיו הבעיה שאין לי כונן דיסקטים .. ואני יודע שבשביל להתקין אני צריך לפרמט את המחיצה ולהריץ את הקובץ SMARTDRV ... ורק אחרי זה להתחיל להתקין... אז איך אני יכול לפרמט את המערכת הפעלה הנוכחית ולהתקין חדשה .. ובכלל איך להגיע למצב DOS ללא כונן דיסקטים ... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. אני מחפש תכנה שדומה פחות או יותר לפארטישן מג'יק מבחינת התפעול.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by naoriko,

אני נכנס לנרו עכשיו יש לי 3 אפשרויות VCD,SVCD,וDVD ויסידי ואסויסידי אין לי בעיה אני רק רוצה דיוידי להשים כמה סרטים בדיסק שיפעלו שאני מכניס סרט הוא נותן לי הודעת שגיאה רשימה של קבצים כמו VOB,IFO וכולי....וניסיתי להוריד תוכנות שהופכות סרטים לקבצים האלה ואין אי אפשר איך אני מסדר את זה שאני יוכל לצרוב???? בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  21. מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה Sound Effect Manager התוכנה הזאת שמגיעה בדרך כלל עם כרטיסי קול realtex שבוחרים שם כל יציאה מהי וכל השטויות האלה..... והאם זה יעבוד על כרטיס של creative

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by IlanF,

אני מקבל שגיאה כל פעם שאני מנסה לראות סרטון QUICKTIME בFF (תמונה למטה) התקנתי מחדש את QUICKTIME האחרון (7.2) ועדיין זה קורה... הכתובת לסרטון: http://www.tutvid.com/tutorials_pages_subs/AI/onsiterials/ipodgelbar.html אני מקבל שגיאה דומה בIE (תמונה שנייה) מה אני אמור לעשות :s05: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה... כל פעם שמיש'ו שולח לי הודעה באימיול ואני נמצא בFull Screen אז הוא יוצא לי מאותו משחק או תוכנה או סרט... איך מבטלים את ההודעות האלה ככה שלא יוכלו לשלוח לי ?! בהגדרות עשיתי התעלם מכל ההודעות וזה לא עזר... גרסא 0.47a... תודה לעוזרים, ניאו...

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  24. מישהו יכול לעזור לי??

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  25. מעניין אותי לדעתם אם פרצות האבטחה הקיימות בIE מאפשרות לאנשים לנצל גם מחשבים המוגנים בFIREWALL/ANTIV אני חושב שלא אבל עדיין לא סגור על זה... לא אהבתי את המוזילה/פיירפוקס רק האקספלורר נוח

• 2 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים