תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
http://www.techcrunch.com/2007/08/31/google-earths-easter-egg-a-flight-simulator/ A very nice hidden feature of google earth,which is worthwhile a try. obviously cannot be compared to MS-FSX (yet),but still a nice to have feature for google earth fans. have fun.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש...גם את ה FF אך לא מתאים לי לחפש את כל ה extensions מחדש ולהתקינם כמו כן אני רוצה לשמור על דף הבית שלי ועוד הגדרות האם ניתן לגבות דברים אלו ואח"כ לשחזרם? שמעתי שישנו כלי ב FF שנקרא FFBE רציתי לדעת האם זה באמת יוכל לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אז ככה... דבר ראשון...אני מקבל מלא דואר זבל..מכתובות קבועות....אני רוצה שאיך שאני מקבל מכתב מכתובת מסוימת היא עוברת ישירות למחיקה.... ודבר שני....האם זה אפשר להוריד את האוטלוק לסיסטם טריי?....(ליד השעון)..
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי כל מניי מילים שאני רוצה לזכור, אז אני מחפש תוכנה שתכתוב לי אותם ברקע של הוינדוס וכל כמה זמן תחליף מילה אני יודע שאפשר להכין wallpapers ויש תוכנות שמחליפות אבל לא בא לי ממש להשקיע בזה עבודה.. וככה גם יהיה לי יותר כל להוסיף מילים. תודה מראש על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם... השארתי אתמול בלילה את המחשב דלוק וכשקמתי ראיתי שהוא עשה ריסט על דעת עצמו .. מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן את זה ? אין מצב של הפסקת חשמל ואז המחשב עלה שוב כי יש לו מנגנון שאחרי הפסקת חשמל המחשב לא עולה שוב ..
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
לאחר שהורדתי MSIE 8, מדי פעם אני נתקל בקריעות תמונה מינוריות. האם עוד מישהו ניתקל בתופעה? האם מישהו יכול לעזור לי לתקן אתל הבעיה? עוד דבר (למנהלים): למה בפרופיל שלי כתוב שיש לי MSIE 7 ולא 8? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לערוך טאגים של ID3 באופן המוני כלומר שאני לא יצטרך שיר שיר אבל בעקרון אני לא מחפש תכונות מסובכות מדי אני יראה תמונה שתראה מה אני רוצה : http://img513.imageshack.us/img513/4769/id3id6.jpg נכון יש פה 2 אפשרויות לטאגים ID3V1 ו-ID3V2 שפשוט כל השירים שיש לי על המחשב שיהיה להם רק ID3V1 כנראה הנגן לא תומך ב-V2 .. כי העתקתי שיר והוא לא זיהה והעתקתי שוב אחרי שמחקתי את ה-V2 והשארתי רק את ה-1 והוא כן זיהה תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש לי איסיקיו 5.1 היה לי 6 אבל גם שם היו בעיות,עכשיו ב5 אותו דבר כל שניה מתנתק ומתחבר,או שרושם לי שכולם מנותקים וזה גם לא מצליח לשלוח הודעות כל מיני דבירם כאלה מעצבנים לפעמים רק הוא עובד בסדר
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום.. הכל התחיל כשניסיתי לשדרג את הגירסא 0.45a ל0.45b ומאז לא הצלחתי להוריד.. הבעייה היא שזה לא מתחבר לסרברים, כשאני עושה connect אז זה רושם לי מצד שמאל למטה מלא דברים מהר ואז כותב : Failed to connect all servers listed. Making another pass. מה הבעייה?!?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה קשה!!! אני לא רואה תמונה אלא רק שומע קול גם כשאני מריץ סרט במחשב וגם כשאני מנסה לראות streaming media באינטרנט. ניסיתי את כל חבילות המקודדים שיש וכלום לא עזר. בנוסף ניסיתי את כל הנגנים שיש (bs-player, VLC, quicktime, real ...) ושוב כלום לא עזר. איפה יכולה להיות הבעייה? מדובר על כל סוגי הסרטים בכל הסיומות. כשאני בודק עם תוכנת G-SPOT היא אומרת שהכל בסדר והקודק המתאים קיים אצלי. אנא עיזרו לי. תודה, חגי
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי את מסנג'ר 2009 גירסה 14.0.8064.206 לשנות את הגופן שלי אני יכול..הבעיה היא שידידה שלי מדברת איתי יש לה גופן מעאפן שבקושי אני רואה משהו..היא לא מוכנה לשנות. השאלה שלי היא כזאת האם אפשר לשנות לה את הגופן?, אני רוצה לראות את הגופן רגיל בגודל רגיל..
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
צירפתי תמונה. אני עובד עם האימייל של GMAIL, מה אני אמור למלות במשבצות הריקות? (חו. מהסיסמה ושם משתמש כמובן! הם אמורים להיות של האימייל שלי לא?) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש ב IE כדפדפן האינטרנט שלי. לפני יומיים איך שהוא השתנה לי ה home page לאתר שלא אני קבעתי. החזרתי אותו לאתר שאני רוצה שיהיה ה home page שלי אבל כל כמה זמן זה חוזר איך שהוא לאתר שהשתלט לי על ה IE. עשיתי סריקה של ad aware וגם של anti virus אבל כלום לא עוזר. למישהו יש רעיון זה ממש מעצבן אותי.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה או יותר נכון מבקש ממי שיש לו ידע רב בתכום התוכנות שיתן לי מפרט של התוכנות הכי טובות !!!!בעולם!!!! כגון Anti-Virus Anti-Spyware או בקיצור כל תוכנות האבטחה הכי טובות בעולם בתודה!
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
ה-MSN מאפשר חיבור משתמש אחד לוידאו בלבד, אני מעוניין להוסיף 2... מישהו מכיר תוכנה שעושה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
וכן, הכוונה ל-Discworld הראשון, שהגיע על דיסק בודד (משלים חסכי ילדות). הבעיה? אני מצליח לשמור משחקים בלי בעיה, אבל כשאני מפעיל את המשחק מאוחר יותר, לא מופיע אף משחק שמור ברשימה. בדיקה בספריה של המשחק מראה שהקבצים נשמרו, אבל כשאני מנסה לטעון הוא פשוט מתעלם מקיומם. אני מפעיל את המשחק עם DosBox 0.70 דרך D-Fend 2.0.65. יצרתי את הפרופיל עם ההגדרות האוטומטיות, ואין לי מושג מה צריך לשנות שם כדי לפתור את הבעיה (אם בכלל שם טמון הפתרון). לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
שלום, כרגע אני משתמש באי-מיול כדי להוריד מוזיקה מהרשת. אין לי ברירה - בקאזה אני לא אגע ובסולסיק אי אפשר להוריד בעברית. אז מה האלטרנטיבה בשבילי? חשוב שתהיה מהירה כי גם כך יש את אי-מיול שהיא לא מהירה, ושאפשר יהיה להוריד בעברית... חיפשתי מלא ולא מצאתי משהו טוב, בבקשה תעזרו.. תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מאז ומתמיד משתמש בגירסה היציבה שקיימת שכרגע זה 4.1.249.1045 אבל תמיד מעניין אותי מה יש בגירסאות DEV שמשתחררות כמעט כל שבוע? כדאי לנסות לעבור אליהם או שהבאגים שם גדולים ומעצבנים?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
עד לפני בערך חודש הכל היה בסדר מאז, כל פעם שאני שולח פגישה או ששולחים לי פגישה באאוטלוק 2003 אני מקבל הודעה מוזרה, הנה חלק מתוכן ההודעה: Subject: =?utf-8?B?15TXpNeS15nXqdeUINep15zXmSDXotedIENvbXB1dGVycyBNYW96IEhhaQ==?= =?utf-8?B?bSBbY29tcHV0ZXJzQG1hb3oub3JnLmlsXQ==?= Date: Sun, 14 Jun 2009 09:56:51 +0300 MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/calendar; method="REQUEST"; charset="utf-8" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Mailer: Microsoft Office Outlook, Build 11.0.5510 Thread-Index: AcnsvUspXTHnTcj2S42Zf3+Ct9bMzA== X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579 BEGIN:VCALENDAR PRODID:-//Microsoft Corporation//Outlook 11.0 MIMEDIR//EN VERSION:2.0 METHOD:REQUEST BEG…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
תגידו מה זה ה R הזאת שמופיעה ליד מהירות ההורדה שם למטה? מאז מהירות ההורדה היא על הפנים,מקסימום 20-30 ומהירות ההעלאה גם השתבשה..
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס אבל אני רוצה למחוק\לבטל את הsearch history באקספלורר 6. תודה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי אלבומים ב-flac וב-ape,האלבומים הם טראק אחד גדול,האבלבומים הועתקו מהדיסק המקורי והומרו לפורמטים שציינתי דרך eac ולאחר מכן הועלו לרשת,יש לי קובץ cue ואני רוצה לחלץ מהקובץ הגדול שכל שיר יהיה בנפרד בפורמט ape או flac ולא בקובץ גדול,משום מה אני לא מצליח לעשות את זה דרך cue splitter,שאני משתמש בתוכנה אני רק מקבל עוד 2 -3 קבצי cue קטנים של כמה ק"ב,איך אני יכול לעשות שיהיה לא טראקים נפרדים ב-flac\ape ולא טראק אחד גדול???
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הביטורנט פועל...אבל האקפלורר ממש זוחל ...!!! יכול להיות שהוא תופס את כול הפס ??? יש לי מגה אינטרנט ו512 זיכרון וזה פותח אתרים לאט לאט..
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אוקיי, צירפתי גם תמונה בנוסף... העניין כזה, הפיירוול פשוט לא עולה עם המחשב באייקונים ליד השעון, נכנסתי לMSCONFIG ושם אני רואה בSERVICES תחת STATUS שהפיירוול STOPPED גם כשאני מנסה להפעיל אותו זה טוען כאילו הולך לעלות את התוכנה ופשוט כלום לא קורה והיישום עדיין לא פעיל. כבר ניסיתי REINSTALL כמה פעמים ופשוט אי אפשר עם זה... זה לא פועל... ממה יכולה לנבוע הבעיה ? המון תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-