תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אין לי בעיה עם בעיית תוכנה אלא אני מבקש עזרה במציאת תוכנה שיכולה להפוך לmp3 קטעים מסוימים מוידאו ולא את כל הוידאו כלומר לסמן מדקה מסוימת עד דקה מסוימת.בyoutube downloader ניתן היה לעשות זאת,אבל עכשיו משום מה יש בעיה של חוסר בקודקים! רק מי שיודע בוודאות מנסיון
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התקנתי לפני זמן מה את הBETA של IE8. אני ממש לא מרוצה ממנו... יש איזושהי דרך לחזור ל7, או שעלי לפרמט ולהתקין מחדש (ממש לא בא לי ) והחכמולוגים שיגידו לי "עזוב שטויות תתקין פיירפוקס, או כרום" - כבר יש לי פיירפוקס ואני לא מת עליו והכרום ממש מכוער. שבו בשקט
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום... אני מנסה כבר הרבה זמן לצרוב משחקים לפליסטישן ולא מצליח אני שם דיסק בצורב הולך לאכוהול 120 בוחר בimage בוחר תקובץ מתחיל לצרוב זה מתחיל בסדר אבל ב70 אחוז ומשהו כל משחק זה נתקע ניסתי כבר 2 משחקים 3 נתקעו על אותה הודעה הנה היא: מישהו יכול לעזור אולי לנסות אם תוכנה אחרת מה אתם אומרים??
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
זה מה שרשום אצלי בימיול בצבע אדום Failed to save creditfile - A sharing violation occurred while accessing D:\emule\config\clients.met.SUQWTv2.met.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם... השארתי אתמול בלילה את המחשב דלוק וכשקמתי ראיתי שהוא עשה ריסט על דעת עצמו .. מה יכולה להיות הסיבה ואיך אני מתקן את זה ? אין מצב של הפסקת חשמל ואז המחשב עלה שוב כי יש לו מנגנון שאחרי הפסקת חשמל המחשב לא עולה שוב ..
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש לי מסך SAMSUNG206BW והדף אינטרנט שלי בגודל חצי איך אפשר להגדיל אותו בלי לאבד את האיכות?
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
רציתי לדעת, יש גם תיקון למעבדי אינטל כפולי ליבה או רק לAMD? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי..
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי בעיה בדפדפן הזה , הוא אינו מגיב למקשים Crtl + Shift לא הימניים ולא השמאליים...(שאמורים להפוך את כיוון הכתיבה מימין לשמאול ולהפך) בIE אין את הבעיה הזאת, יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה כונן ורטואלי או תוכנה מאפשרים לפתוח קובץ IMAGE של NERO שסיומתו nrg?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת לא כל כך מובנת, אז הנה: יש לי תיקיה עם הרבה מאוד תמונות שצילמתי במשך תקופה ארוכה, עכשיו, האם יש דרך שאני אוכל למשל לראות "סטטיסטיקות", למשל, באיזה תאריך צילמתי הכי הרבה תמונות, מה התמונה שצילמתי הכי מוקדם/מאוחר, באיזה יום בשבוע אני מצלם הכי הרבה וכאלה? אני יודע שלכל תמונה יש את הפרטים שלה אבל זאת עבודת נמלים ולא ממש פרקטי. יש דבר כזה שיכול לעזור לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
נמחק לי הpaint של המחשב איך אני מחזיר את זה?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום יש לי נורטון אינטרנט סיקיוריטי 2006 ולאחר שהתקנתי אותו הוא מעלה לי הודעה שגם הופיעה לי בגרסה של 2005 ההודעה היא כמו בתמונה וכל פעם שזה מופיע לי הנורטון אינטרנט סיקיוריטי מתנתק ולא מגן על המחשב יש לי ווינדוס XP SP2 והמחשב חדש יחסית מה יכולה להיות הבעיה? דבר נוסף הוא אני גם לא מצליח למחוק את התוכנה הזאת בשום דרך ואז שאני מנסה גם להתקין אותה מחדש הוא מראה הודעה שהנורטון לא מצליח למחוק את התוכנה הקודמת ואין אפשרות להמשיך בהתקנה אני לא יודע מה לעשות תנסו לעזור לי לנקות את המחשב לגמרי מהנורטון כדי שלא יהיו לי בעיות איתו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, ישנם הרבה תוכנות אשר מיועדות לעזור בתיקון קבצים פגומים, קבצי קול או קבצי וורד וכדו' אבל אני לא מוצא אפילו תוכנה אחת שעוזרת לי להפוך קובץ לפגום כך שהוא לא יעבוד, יש לי כמה קבצים שאני רוצה שיהיו פגומים. אני יודע שזה נשמע מוזר אבל יש לי את הסיבות שלי!!! אנא עזרו בלמצוא פתרון!!!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה Movie Maker. כשאני מעלה סרט לתוכנה אז קופצת לי שגיאה... אני יודע שזה מבקש מימני "קודק" אבל מותקן אצלי במחשב קודק, למישהו יש מושג לאיזה "קודק" התוכנה מתכוונת? תודה רבה לעוזרים ראו תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש כבר כמה שנים בתוכנה הנ"ל אבל בגרסתה האחרונה התוכנה ממש משלתטת על המחשב עם כל מיני "עזרים" אז נמאס לי ממנה ואני מחפש תוכנה אחרת,אחת שעושה הכל... תודה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר דרך להחליף את הקובץ הזה מבלי להתקין מחשב את ה O.S ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי את חבילת האבטחה של נוד. איך אני חוסם בפיירוול תוכנה כך שלא תהיה לה גישה לאינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב סרט ב VCD אבל הסרט ארוך מידי והוא לא נכנס לדיסק אחד אז חשבתי שאולי אפשר לעשות שהתוכנה תקודד אותו ותפצל את הסרט לשני חלקים איך עושים את זה? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שאני מנסה להאזין לרדיו ש"מורידים" מהאינטרנט לWMP והוא משודר בלייב מופיעה לי התקלה הבאה:
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה פשוט להוריד את הסאונד מקובץ וידאו ואם אפשר גם לקמפרס אותו
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה באקסל 2003. כאשר אני משנה צבע גופן באחד התאים התוכנה קורסת. כל עוד אני לא משנה צבע גופן אין בעייה.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
לפעמים זה קורה גם בעת סריקה אבל בעקרון בכיבוי הוינדווס. השגיאה: {כונן לא מוכן}-הכונן לא מוכן לשימוש;יתכן כי הדלת פתוחה. בדוק את כונן A: וודא כי הוכנס לתוכו תקליטון וכי דלת הכונן סגורה. אם אני מסיר את nod32 השגיאה נעלמת יש למשהו מוסג?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, המייל שלי דרך נענע והוא מסונכרן עם האאוטלוק במחשב שלי. כבר מחקתי את החשבון ועשיתי אותו מחדש, הסרתי את כל האופיס שלי והתקנתי מחדש. אבל כלום לא עוזר. אני מצרף צילום של הודעת השגיאה שאני מקבל בתקווה שמישהו יכול לומר לי מה הבעיה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
QuickTime גירסה 7.0.3.50 גירסה Media Player 10.0.0.3802 מקודדים klmcodec136 מישהו יודע מה הבעיה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני צריך שתתנו לי את השם של הסקין או לינק אליו. הנה תמונה שלו: http://img216.imageshack.us/img216/4936/untitleddo1.jpg תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-