תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכבר G5 התקנתי את התוכנה שמגיעה איתו (SetPoint) ולאחרונה התוכנה כל כמה שעות נסגרת וכל ההגדרות של העכבר חוזרת לברירת המחדל עד שמפעילים אותה מחדש מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמתקנת את הקובץ (בעברית)? התוכנות באנגלית לא ממש עובדות....
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום רב להלן לינק המסביר על מבצע של סקייפ להתקשר ללא הגבלה מהמחשב לכל טלפון נייח לישראל http://skypeshop.co.il/skype_out.php?id=74 השאלה הנשאלת היא האם ידוע לכם על דיל דומה שאפשר להתקשר גם ללא הגבלה לטלפונים ניידים בישראל(לא מעניין אותי חו"ל) אם לא סקייפ האם שמעתם על אלטרנטיבה אחרת??? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אף פעם לא הייתה לי בעיה כלשהיא... והוא אומר פעם אחת שהשרת לא זמין, פעם אחת הרשימה לא זמינה ועכשיו השירות אינו זמין.. :\\
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס+אינטרנט אקספלורר. עכשיו ישנה בעיה מוזרה, כל פעם שאני מדליק את אחד הדפדפנים אז אין לי אינטרנט, אני נאלץ לבטל בדפדפן עצמו הגדרות פרוקסי ואז חוזר האינטרנט. עכשיו כל פעם מחדש שאני מפעיל את הדפדפן הוא כותב לי מחדש את הגדרות הפרקוסי ולכן זה לא נכנס לאתרים, אני נאלץ כל פעם מחדש לבטל את ההגדרות וזה חוזר מחדש כל פעם, איך ניתן לעשות שזה לא יופיע לי אף פעם, זה קורה בשתי הדפדפנים.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה Movie Maker. כשאני מעלה סרט לתוכנה אז קופצת לי שגיאה... אני יודע שזה מבקש מימני "קודק" אבל מותקן אצלי במחשב קודק, למישהו יש מושג לאיזה "קודק" התוכנה מתכוונת? תודה רבה לעוזרים ראו תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מספר מחשבים ואני צריך תוכנה או חומרה שיודעת לשמור מספר Snapshots בכדי שאוכל לעבור 1. ממערכת הפעלה שעליה מותקנת מספר תוכנות 2. מערכת הפעלה נקייה 3. מערכת הפעלה רק עם תוכנה מסויימת. בקיצור אני רוצה לעבור בצורה כולשהי בין שלושת הסביבות האלו. האם אתם מכירים משהו? תודה רבה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר דרך להחליף את הקובץ הזה מבלי להתקין מחשב את ה O.S ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום בעיה מוזרה בNvMixer כשאני מרים את הוליום מעל 40% (המסטר) כל המערכת משתתקת .. מישהו חווה את הבעיה הזאת ?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
-
ה-MSN מאפשר חיבור משתמש אחד לוידאו בלבד, אני מעוניין להוסיף 2... מישהו מכיר תוכנה שעושה זאת ?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם ניתן לצרוב שירים או קבצים בכלל בעלי שמות בפונטים ביוונית או טורקית למשל, בתוכנת הצריבה NERO .. ניסיתי כמה פעמים אבל הוא פשוט מודיע על שגיאה בתום הצריבה ולא מנגן את הקבצים האלה לאחר מכן. למשהו יש פתרון? ואני לא מדבר על הפתרון של להחליף שמות לכל הקבצים.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לצרף תמונה או רצף תמונות(מן מצגת) שיופיעו בWMP בזמן השמעת הדיסק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום הורדתי תתכונה HIDE IP והיא שעות סורקת ולא מוצאת פרוקסי יש איזה שהיא תוכנה/דרך אחרת שאפשר להססתיר את הIP בצורה טובה והמהירה? ועוד שאלה, אם אני מדבר דרך ICQ2GO, יוכלו לזהות את הIP שלי? (מיש אני מדבר איתו בICQ) תודה!
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי פה בעיה למחוק משחק, אני מוחק אותו מהוספה או הסרה ורושם שהוא סיים להוציא את התכנית מהמחשב ועדיין האייקון לא נעלם מהוספה או הסרה והוא לא נמחק מהמחשב. במצב בטוח- אין לי פה מקום בדיסק צריך למחוק דברים
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
התקתנתי את התוכנה שעבדה בסדר אבל לאחר שהסרתי אותה עדיין קיים כונן וירטואלי של דיוידי. עשיתי לו הסרה אך לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב הוא מזוהה שוב מה עושים.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הורדתי קובץ בעל סיומת PATCHED כיצד אוכל לפתוח אותו? (או לחילופין מה זו סיומת זו?)
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מאז ומתמיד משתמש בגירסה היציבה שקיימת שכרגע זה 4.1.249.1045 אבל תמיד מעניין אותי מה יש בגירסאות DEV שמשתחררות כמעט כל שבוע? כדאי לנסות לעבור אליהם או שהבאגים שם גדולים ומעצבנים?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אימג בקובץ mdf אבל חסר לי הקובץ mds ... רציתי לדעת איך אני יוצר קובץ mds. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם יש אופצייה של שליטה על המחשב דרך שלט כרטיס הטלוויזיה? ברשותי כרטיס של Leadtek פשוט. האם יש תוכנה מיוחדת, שמיועדת לשם מטרה זו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה שאם שולחים לי לינק באי מייל הוא ייפתח בחלון חדש ולא בחלון קיים שאני עובד עליו. אפשרי? מישהו יודע איך?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת חוטית יש תוכנה מסויימת שדרכה אני יכול לשלוט במחשב השני?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מדובר בגרסת פירפוקס המעודכנת 2.00.13 . יש לי עליה IETAB וכשאני בא להפעיל אותו ,הוא פשוט קורס עם הפירפוקס . מיותר לציין שהאקספלורר האמיתי לא עושה בעיות . כמה שניטרלתי ,הסרתי שוב התקנתי הסרתי ,לא עוזר . בדקתי וירוסים מרגלים ואין שום דבר . מה עושים ? היש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לניהול ולכידת מצלמות במעגל סגור. לא מחפש יותר מידי אפשרויות, לכידת וידאו\קול הקלטה בתזוזה תודה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-