עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני לא מחפש את התוכנה הרגילה שנותנת איפי לפי מספר איסיקיו, אלא את התוכנה ההפוכה לה, אם יש כזאת שתבדוק אם איפי מסוים משתמש באיסיקיו ואולי אפילו באיזה מספר איסיקיו אם תוכנה כזאת לא חוקית אז אנא לסגור את הנושא תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  2. אני צריך קישור או משהו אם אפשר של חבילת מקודדים טובה שתהייה עדכנית ותעלה לי את כל הסרטים כי יש לי של LH והיא כבר מתחילה להתיישן ולא לעלות סרטים תודה...

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. טוב אני מחפש תוכנה לשמיעת רדיו דרך האינטרנט אני יודע שיש בWMP אבל אין לי מושג איך מפעילים את האופציה הזו. מה גם לא כל כך בא לי שתוכנה כבדה כמו זו תפעל בזמן שאני צריך את משאבי המחשב. אני צריך תוכנה קטנה ופשוטה שתפעל כראוי וזהו

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. אז כבר יממה שלמה אני מוריד לי בכיף משהו עסיסי... הוריד לי כבר 4.6 גי'גה מתוך 5 ומשהו ואז לפתע ללא התראה מוקדמת אח שלי הקטן לחץ על משהו בעכבר והופיעה הודעת שיגאה שגרמה לקריסת התוכנה , Ok אז אני מדליק שוב את הביטרנט הזה ועכשיו פתאום הוא אומר שיש בעיה בהתחברות לטראקר ושהפורט שלי נכנס ל bkacklist ו timeout ... הוא אומר לי גם להחליף פורט אבל גם אחרי שהחלפתי זה לא עזר מישהו יודע איך להציל את ההורדה ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by TeaTime,

לא חשוב, מצאתי... הם פשוט קוראים לזה סקייל במקום רי סייז...

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by golanWAN0,

אני צריך עזרה בלבחור אחת משתי התוכנות האלו. 1.Ad-Aware SE Professional v1.05 2.Ad-Aware v6.0 Professional אם אתם מבינים תיעצו לי מה לבחור???????

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avner_s,

יש לחבר שלי בעייה בסקייפי כל פעם שהוא מתקשר/ מתקשרים עלו זה רושם לו problem with recording device דרך אגב יש לו ווינדוס 98 מישהו יודע ???

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by Stanly,

עשיתי פורמט למחשב לפני יומיים ומיקמתי את השירים שלי בתיקיה מסויימת (לשם שינוי סדר במחשב שלי...) שמרתי גם את חמשת הפלייליסט שניבחרו בקפידה! ועכשיו יש בעיה שהפלייליסט לא מוצא את השירים (הוא כאילו רץ עליהם במהירות מבלי להשמיע כל שיר!) כיוון ששיניתי להם את התיקיה, ועשיתי בדיקה קטנה וראיתי שהוא מחפש לי את השירים בתיקיה הישנה שלפני הפירמוט, האים אני יכול לשנות אותה?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  9. שלום, קיבלתי עליי את התפקיד להיות "אחראי על המוזיקה", או במילים אחרות לתקלט (למרות ש-dj אני לא ממש) במסיבה של אבא שלי שהוא עורך בבית.. הרעיון הוא להשתמש במחשב שלי ולהוריד כמה שיותר מוזיקה איכותית כמה שיותר מהר כדי להגיע מוכן למסיבה (אבל אם אני אצטרך עזרה בזה יש פורומים אחרים באתר...). אז מה אני צריך? ככה: - "מגשים" כך שאוכל להחליף בין שירים בלי שישימו לב.. ככה שיתנגנו שני שירים במקביל ואפשר לשנות ווליום ספציפית בכל אחד מהם. - יתרון גדול מאוד יהיה אפשרות לתמיכה בשני כרטיסי קול כך שאני אוכל להשתמש גם בכרטיס קול המובנה על הלוח וגם על הכרטיס pci, מה שיתן לי אפשרות להקשיב באוזניות למשהו מסוים בזמן שעל הרמקול מתנגן שיר אחר... יש אפשרות לזה? בעיקרון זהו, אבל כל גאדג'ט אחר יתק…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  10. קיבלתי בתחילת פבואר מחשב חדש עם NIS 2005 פתאום פתחתי את המחשב ורשום לי שניגמר לי הרישיון שהיה רשום לי שהתוכנה תעבוד 2006 מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  11. ערב צך, יש המון אתרים שלא עולים לי כי הם משתמשים בjs כדי להעלות אותם. והמון סקריפטים בשפת הjs לא עולים גם הם... מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by iakovl,

** עידכון , בעקבות חוסר ההענות שלכם , אני מבקש שנית, שלחו למייל את המלצותיכם על מנת שכל הפורום יוכל להנות מהניסיון שלכם עם תוכנות ** בעקבות זה שראיתי שנושא התוכנות הממולצות אינו ממומש כצורך באתר החלטתי להרים את הכפפה וליצור גרסה משלי לת'ראד (מכאן V2) הת'ראד הנ"ל יתקיים בצורה הבאה: 1. בלי ספאם , ובכלל בלי הודעות. 2. יש לשלוח למייל iakovlhw@gmail.com את ההמלצות שלכם לתוכנה (פרטי החובה מסומנים ב*) בצורה הבאה: *שם התוכנה *בעד או נגד התוכנה (יש לסמן + או -) לינק לאתר התוכנה תאור קטגוריית התוכנה 3. הת'ראד יעודכן על בסיס יומי או במקרה הגרועה ביותר שבועי לתוכנות ינתן דרוג בהתאם לכמות של הבעד ונגד שי…

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by orlupo,

ICQ מזיקה למחשב? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  14. האם יש דיסק כזה שמעדכן את הגוק ? תיאור הבעיה יש לדוד שלי פליסטיישן 2 הוא נפל לו מגובה של 40 סמ' בערך והוא לא קרוא חלק מהדיסקים מה הבעיה ?? גם צרובים וגם מקוריים. ועוד שאלה קטנה איפה מורכב הג'וק שנותן אפשרות לקרוא דיסקים צרובים??? :s05:

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  15. Started by iakovl,

באיזו תוכנה אתם משתמשים תנו שמות אנשים והמלצות לאחרים

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  16. Started by cool_boy-PP,

טוב אז ככה: שמעתי מאנשים שהאנטיווירוס של קספרסקי הוא טוב אז מחקתי את המקאפי הקודם שהיה והתקנתי את הקספרסקי גרסה 5.200 עכשיו אחרי שהתקנתי הכל עבד מצויין ובסדר הבעיה הייתה כשמחקתי אותו דרך הלוח בקרה ->הוספה והסרה ... ואז רציתי להתקין את גרסה 5.227 משהו כזה .....ואחרי שהתקנתי אותה האינטרנט שלי לא עבד ואמרו לי שזה בגלל האנטי ווירוס ואני יצתרך לעשות שיחזור מערכת כדי שאני יוכל להשתמש באינטרנט שוב ......אז מחקתי גם את הגרסה הזאת ובאתי להתקין את הגרסה 5.200 ואז כשרציתי להתקין אותה הוא אומר לי שגרסה אחרת של קאספרסקי אנטיוירוס מותקנת במחשב אז נכנסתי להסיר אותה ומחקתי את התיקיה ועדיין הוא עושה לי את אותה הודעה שיש לי כבר קספרסקי ואין כמה שניסיתי לשחזר את המחשב לא עזר .....בבקשה ע…

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  17. Started by The-Devil,

עם איזה תוכנה צורבים קבצי MDF & MDS ??

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  18. Started by 2good4u,

יש לי מסך lcd הבעיה שלי היא איך אני עושה שהוא יראה לי את מצב הטמפרטורה? מה אני לוחץ והכין אם מישהו יודע בבקשה אני נואש?....

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  19. Started by yostal,

אני לא יכול להפעיל תוכנות אני מקבל את ההודעה הבאה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 854 צפיות
  20. Started by nehmia,

לאיזה גרסה של adawer יש adwath?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  21. למשהו יש תוכנה טובה ...לא חדשה מידי אני רוצה משתמשים...תוכנה שאני יוריד בה תו=כנות גדולות בעיקר

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  22. Started by Ghosthunter,

התקנתי עכשיו קונפבולטור, ויש לי כמה שאלות: 1)איך מוסיפים "פגישות" או "אירועים" ללוח השנה. 2)מחקתי את כל התזכורות, ואני לא מוצא את הלחצן של הוסםת תזכורת, איפה הוא נמצע עכשיו? 3)האם יש NOTEBOOK כזה, עם כמה לשוניות לKONFABULATOR?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  23. Started by mor873,

תוכנה שמקליטה שידורי אינטרנט , קליפים לדוגמא קול+וידיאו . האם יש ואיפה ניתן להוריד תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  24. Started by EagleX2,

שלום. אני כרגע עובד עם ADOBE ENCORE DVD בתצורת של PAL. אני צריך שסרט מסויים יהיה ברזולוציה מסויימת. האם יש תוכנה איתה אני יכול לשנות את הרזולוציה? (להקטין/להגדיל), או שזה בלתי אפשרי? אשמח לעזארה, תודה.

• 1 תגובה
    • 7.5k צפיות
  25. שלום לכם אחרי הרבה זמן שלא עשיתי סריקה מלאה למחשב אני מתחיל לסרוק עכשיו עם הקספרסקי ואחרי 35% פחות או יותר זורק לי מסך כחול. יש למישהו מושג למה זה קורה? ואיך מטפלים בזה?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים