עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום מותקן לי על ה XP גרסה 7 של Internet Explorer. משום מה הוא קורס לגמרי בספונטניות מספר פעמים ביום (3 ואפילו 5 פעמים) כבר מספר חודשים. אין קשר לאתרים שהוא מציג באותו רגע. וקורה גם שמשאירים אותו פועל וכשחוזרים למחשב לאחר זמן מה מגלים שהוא קרס. הרצתי Spybot S&D ולא מצאתי שום תוכנה "רעה". כמו כן מותקן אנטי וירוס מעודכן.. מה ניתן לעשות? התופעה ממש מציקה.. תודה!

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  2. שלום חברים, אני מחפש חלופה - עדיף חליפית ל-MOUNT ל-ISO כאות כונן - אשמח לסייועכם לתוכנה המתאימה ל-WIN7 (שנוסע ועבד בהצלחה) כל טוב ובהצלחה, גבריאל

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי בעיה עם הICQ , כל פעם שאני מנסה להכניס תמונה מתוך הגלריה או בכלל, הוא נותן לי ישר שגיאה: "The service is unavailble at the moment , please try later" , הכוונה לתמונה בצד ימין שמופיעה באופן קבוע. מאיפה זה בא לעזאזל? נתוני מערכת: Windows XP SP2 hebrew ICQ: גרסה 5.04 built 2321 כדאי לציין מחשב נקי לחלוטין מבחינת זבל (טרואינים ווירוסים). תודה מראש לכל עוזר, Spider1.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  4. Started by AmStAf-,

יש לי דבר כזה . יש לי אפשרות של סטריאו מיקס אבל היא באפור . יש למישהו מושג מה אני עושה עם זה? ניסתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שוב . אני לא יודע אם זה של הצ'יפ או של הלוח אמ. יש ביכלל דרך לדעת? הכרטיס קול שלי זה: alc 883 אשמח לפיתרון. תודה

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  5. ^ כותרת.

6. שלום, יצרתי אימיג' בתוכנה של ACRONIS ועכשיו יש לי קובץ TIB בגודל של 6 ג'יגה בערך עלמנת שאני אוכל לשים ב- DOK עם (FAT32 (BOOTABLE אני צריך לפצל את הקובץ הקיים לחלקים של 2 ג'יגה אני יודע שיש אופציה לפיצול כזה בעת הכנת האימיג' בתוכנה של אקרוניס, אבל אני רוצה לפצל קובץ קיים ולא להכין שוב אימיג'. האם אתם מכירים דרך לעשות זאת? וכמובן שאני לא מדבר על ראר/זיפ/ספליט אלה משהו שאני יכול להשתמש ולשחזר את המערכת ישירות מהתוכנה של ACRONIS שתופעל מה-DOK שיכיל גם את האימיג'. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. שלום יש לי OFFICE XP והוא באנגלית ואני לא חוזב שהוא תומך בעברית(אם אני רושם סתם משהו הוא לא מראה לי שגיעת כתיב) אז רציתי לדעת אם יש לי אפשרות להוריד מאיפו שהוא ערכת שפות

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by Anonymous1,

שלום רב, כאשר מופעל סרט שנפתח משולב בדף אינטרנט רק שומעים אבל לא רואים. הציעו לי להתקין FFDshow אבל זה לא עזר. מה ניתן לעשות? בתודה, הכותב.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  9. Started by shimon__17,

אחים יש לי מצלמת וידיאו ואני רוצה להאביר מה שיש בקסטה למחשב אבל באיכות צפיה טובה .. עם איזה תוכנה אני יכול להישתמש .? תודה למי שיעזור לי ..

• 0 תגובות
    • 458 צפיות
  10. Started by Bingo,

אני משתמש בנרו 6 וכשאני בוחר לצרוב DVD אין לי את האפאשרות של MOVIE רק DATA וגם כשאני צורב ב-DATA ושם בנגן הנגן מזהה את הסרט כ- MP3... אני מעוניין לצרוב סרט מלא ולראות אותו אחרי זה בנגן DVD במה זה כרוך???? ויש לי צורב LITE ON...

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  11. Started by leoleo,

יש לי תוכנת GHOST 8.2 , איך מריצים אותה ומבצעים גיבוי לחלק השני של הדיסק?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by itsik,

שלום לכולם לאחר נסיון כושל עם מספר תוכנות להוספת תרגום לסרטים לצמיתות רציתי לשאול אתכם אם יש מישהו שמכיר תוכנה שעושה זאת. תודה מראש איציק

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  13. ראיתי את התוכנה Redline בכתבה באתר HardOCP בכתובת הזאת: http://www.hardocp.com/article.html?art=NTc5 אני מחפש את התוכנה הזאת כי גם לי יש Sapphire 9600XT מסדרת Atlantis ב OEM אז לא קיבלתי את הבאנדל... אז אם מישהו יודע מאיפה להוריד את זה זה יעזור לי מאוד

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by ZorD,

שלום. לא מזמן התקנתי את התוכנה UltraVNC, הבעיה היא שאני לא יודע איך לעבוד איתה.. הבנתי שיש כמה סוגים של VNC והיא היעילה ביותר אך כמו כן גם המסובכת ביותר.. אשמח לאיזה מדריכון קצרצר שמסביר איך לעבוד עם התוכנה ואיך לקנפג אותה וכו" (אני לא מבין את עיניין הסיסמה.. כשאני פותח את התוכנה כבר יש שם סיסמה.. יש את הנקודות האלה שמסתירות את הסיסמה.. אבל לא הגדרתי שום סיסמה.. וגם שאני מוחק את זה וכותב מחדש אני עדיין לא יכול להתחבר למחשב שלי, שאני מכניס את השם משתמש והסיסמה דרך הJAVA אפלט - האתר שדרכו שולטים על הPC..) אשמח מאד אם מישהו יוכל להסביר לי איך מרסנים את התוכנה הזאת ועושים ככה שהיא תקשיב לי לפני שאני אשתגע תודה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by gabig12,

שלום לכולם זהו דיוני הראשון בפורום יש לי מלא בעיות עם האימיול: 1). מסך כחול אחרי 10 דקות הוא כותב ללי שגיעת ווינדוס ואם אני לוחץ על איזשהו כפתור הוא מפסיק את כל ההורדות ולמוריד יותר עד שאני עושה RESTART למחשב איך אני יכול לעשות שלא תופיע יותר הודעת השגיעה של הווינדוס? 2). יש לי מהירות נמוכה באימיול אני שם אותו נגיד לכמה זמן בערך 4- 8 שעות ויש לו מהירות בערך 3.5 KB איך אני יכול לעשות מהירות גדולה יותר? דרך אגב הבעיה ה-1 לא תמיד נעשת. 3). מהי שיטת קדמיליה ואיך היא עוזרת או איך אפשר להשתמש בה כדי שהאימיול יפעל יותר מהר? מקווה שתעזרו לי : אם זה יעזור לכם אז יש לי: emule 0.42b 142 שרתים ידועים באימיול אני מפעיל את האימיל בנפרד עם הקאזה ההגדרות של ה download שלי זה 1…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by jean-paul,

יש לי שני קבצים כאלו ומשום מה התוכנה tempg אינה מוכנה לפתוח אותם בטענה שהיא לא מכירה את הפורמט הזה.יש למישהו אולי הצעה? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  17. בס"ד אני רוצה לעשות דיסק התקנה של אוסף תוכנות. עכשיו באיזה תוכנה אפשר לעשות משהו יפה ומושקע? אם תמונות וכל זה. ניסתי את CDMenuPro V4 ולא ממש הצלחתי גם הממשק שלה על הפנים\: אז אם יש תוכנה אחרת שהיא על רמה זה יהיה טוב. ואם יש לינק למדריך יהיה עוד יותר טוב. תודה רבה לכם ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by 3d7,

מדי פעם ZoneAlarm מודיע שהאימיול מנסה לשלוח אימייל, והוא שואל אותי אם אני מאשר. אני, כמובן, לא מאשר וגם מסמן שהוא לא יאשר תמיד, אבל כל פעם הוא שואל אותי מחדש. השאלה שלי היא למי אימיול מנסה לשלוח אימייל, מה התוכן של האימייל הזה, והאם לאשר לו או לא. תודה!

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by Stanly,

אני לא מצליח לרשום בעיברית בדפדפן הזה, כניראה משהו באופציות שונה ולכן אני לא מצליח לכתוב בעיברית, למישהו יש רעיון מה לעשות? התקנה מחדש לא עוזרת. ולא מתכוון לעבור לדפדפן אחר כלל.בתוכניות אחרות יש לך עברית והבעיה היא לא בלקרוא עברית אלא רק בלכתוב באוונט בעברית

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  20. התקנתי את בבילון 6 והאפליקציה עובדת אבל אין אפשרות להקליק על מילה עם קליק ימיני + ctrl, כלום לא קורה. צריך להכניס את המילה לתוכנה ידנית. מישהו נתקל בזה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by SpLAsH,

אני מתכוון לפרמט עוד ממש מעט ואני לא מוצא ברשת איזכורים לגבי גיבוי ההיסטורי והחזרתו עם ההתקנה מחדש מישהו יודע איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  22. הורדתי 4 קבצי RAR, שלושה מתוכם מכילים 200,000,000 בייטים, ואחד מכיל 135,280,472 בייטים. מתוכן חילצתי קובץ בעל 699,017,216 בייטים. היתכן שיהיה הפרש של כ-30 מגה בין הRAR-ים והקובץ שהם מכילים?

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  23. אוקיי, עיצבתי אתר - יש רק את העיצוב עוד לא את האתר,ו אני אשמח לקבל חוות דעת מכם. http://img34.picoodle.com/img/img34/4/7/30/f_VwSite0003cm_6c30874.jpg

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by amirx19,

יש לי מחשב עם כרטיס מסך שיש לו שני יציאות DVI מבית NVIDIA.הורדתי את הדרייבר האחרון המעודכן לכרטיס כמובן.(8800 -640 מגה). ליציאות חיברתי שני מסכים אחד LCD19 והשני פלאזמה.אם אני רוצה לראות סרט במדיה פלייר על המסך הגדול אני פשוט גורר אותו ימינה והוא עובד שם.איך אני מזיז משחק כמו NFS לדוגמא שמשתלט על מסך מלא?תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.